- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
Fidel76 #3985 üzenetére
Attól is függhet, hogy miként van az az SD kártya a gépben.. Mert nekem a laptopban Ricoh Media Card Reader van, ami csak úgy indult el telepítés előtt, hogy az XP telepítő CD-jébe bele kellett integrálni a kártyaolvasó driverét.. Nem volt egyszerű, és nem is lett jó, mert nem tudott bootolni róla a rendszer.
Fel kellett mellé tenni egy második rendszert a hdd-re és arról bootolt, majd a boot menüben az sd-ről induló rendszer volt az alapértelmezett.. Szóval szopás..Elvileg van olyan USB-s kártyaolvasó, ami abszolut Plug and Play és azonnal USB-s meghajtónak ismeri fel a beledugott SD-vel együtt.. Arról simán bootol a rendszer és telepítéskor is rögtön látszik..(mint egy USB pendrive) Arra simán lehet telepíteni bármilyen médiáról.
-
tlac
nagyúr
válasz
Fidel76 #3429 üzenetére
én is a D510MO + broadcom hd megoldásra gondoltam először, de ezzel nem oldható meg önmagában a full hd
1. igen
2. igenMegnéztem a leírását a d510mo-nak és ahogy látom vga-n a full hd-t ki tudja küldni.
Most akkor elég lenne 1 vga/dvi átalakító(pár száz forintos) + 1 ilyen broadcom kis kártya és a full hds monitort nativba kihajtaná?nincs pár száz forintos d-sub-ból dvi átalakító, te a fordított irányra gondolhatsz (de az sem igazi átalakító)
full hd-hez a mostani ion + atom-ot vedd meg vagy várd meg az új atom + ion2-t
-
Stoto
tag
válasz
Fidel76 #2817 üzenetére
Azért, mert egyszerűbb, gyorsabb pendrivot használni
Nekem egy 8 gigás transcend t3-on van a debian:
Read 30 MByte/s, Write 8 MByte/s
Minden sűrűn írt területet ramdrive-ra raktam, boot fele annyi ideig tart mint winyóról, de mondjuk ez mind1 mert megy 24/7.
Winyókat meg hdparm-al beállítottam hogy ha nincs aktivitás akkor 20 perc után álljanak le. -
duffbeer
őstag
válasz
Fidel76 #2765 üzenetére
Ment privát!
Tisztában vagyok az általad leírtakkal, de kisembernek nagyon ritkán éri meg UPS-el vagy DHL-el hozatni. Nagy tételben, kereskedés céljából más a helyzet.
MitxPC USPS-el küld, a mini-box-al ellentétben."40$+42$ usps amivel a 45 eurot már túllépted..."
40$+42$ = 15000Ft (ha nem kell vámot fizetni eddig ez a legolcsóbb)
cartft.com:
49euro + 14euro posta = 17000Ftlinitx.com:
56euro + 24euro = 22000Ft......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest