- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
peron
tag
-
banderasz77
addikt
Szerintem várj még vele, ez a kari úgy sem egy limitált szériás kari lesz és úgy tudom jön egy új javított version, aminél a ramok már nem melegednek annyira és végre tudják hozni a referencia értékeket.
A PRO-ra visszatérve csak azt mondhatom, hogy a driverre vannak állítva az emberkék teljesen. A Crysisban egyáltalán semmi optimalizált rész nem vonatkozott az ATI-ra. Sőt! A hírek az NVidia nyomását erősítették meg a demónál, hogy az ATI kártyánk véletlenül se forogja ki magát még normális szintre sem. Így mindenki az új jövevényt célozta meg magának, jelen esetben a 8800GT-t. (Szerintem ez undorító húzás, ha tényleg igaz.) De a mai világban ez már csak így működik.
A végleges játékban állítólag már visszaáll a rend, tovább már gondolom nem merték a húrt feszíteni. Így a végleges gyorsulás a játékban 30-50% is lehet. Ami ugye az új driver és a mesterséges seb. kontrol levétele eredményez. A CF-ben további +20-25% az előre látható plusz.
HANGSÚLYOZNÁM, HOGY EZT HALLOTTAM, NEM ÉN ÁLLÍTOM, DE TÖBB REALITÁST IS LÁTOK BENNE, MINT KACSÁT...
És reménykedem
-
Bagira01
veterán
A fene vinné el a sok 4magos vadállatot
.
(#6740) X Factor: Úgy hogy sm2.0 első teszt lefut aztán második kifagy, aztán külön első, utána kilép aztám 2. úgy ment. Aztán sm3.0 egybe is ment(végén a hibázott de lefutott)Itt van:715/2106-n 20,886 735/2214-nél meg 21,668, erdős teszt 23,640 helyett 24,440.
(#6743) Overlocker : Azt megy hogy -
arpi6k
addikt
Annak idején én pont egy ilyen bug miatt kellett hogy megváljak az Asus P5B Deluxe-tól. Első indításnál minden ok. Restart után PCI-E-t visszavette 1X-re. Semmiféle fixálás nem oldotta meg a problémát, se az új biosok. Ez van. Ha nem tunigol akkor minden megy szépen.
Szépen vettem egy Gigabyte lapot és minden megoldódott. Persze most nem tudom milyen lapról van szó(nem olvastam vissza), de így látatlámba Asus P5B Deluxra tippelnék.
CPU-z ragyogóan megmutatja amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- BestBuy topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest