- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Viszább írtam, h a RivaTuner 2.06 működik rendesen 2900Pro-val, igaz az órajelek teszteléséhez nincs semmi artifact scannig/3dview... de legalább nem fagyizik.
-
keIdor
titán
-
banderasz77
addikt
Így van. Ezt én már nagyon régen észrevettem. Anno volt egy 9550-esem, amit lecseréltem egy 6600Gt-re. Megdöbbentő volt a 2D-3D-ben látott képminőség. Az Nvidia sehol sincs még a mai napig sem, olyan a képe mintha valaki belehelte volna a monitort. Szörnyű. És most, hogy megint Ati-m van, újra látom a két kari között a különbséget.
-
rento
őstag
ez tényleg észrevehető különbség. anno x1950 pro-m volt. eladtam, mert elvitték jó áron. aztán nem lett annyi pénzem h xt vegyek, de muszály volt vga-t venni, így vettem 1 7900gt-t mert olcsó volt. nah most hazavittem, beraktam a gépbe, és 1szerűen undorító volt a képe. 2napot volt a gépembe... aztán újra vettem 1 x1950pro
-
XaraX
addikt
TÍényleg,alaplapot nem említettem.
A régi,amibe ment,aztán utánna namfi 965-s dark
Csere után:Asus p5k
Bios mindkét lapon a legújabb van/volt.
7.9-el próbáltam,de mint írtam,friss vista telepítés útán is az eszközkezelőben a videokártyáknál ezt írja:szbványos vga adapter,sárga felkiáltójellel.
Alaplapi driver meg,amit az intel oldaláról leszedtem. -
AtHoS
nagyúr
Akkor Én másik moncsit is megnéznék, mert az lehet még a másik problémás tényező. Sajnos annyira új a kártya, hogy lehetnek még anomáliák ilyen alapvető dolgokkal driver szinten.
A tesztekben meg ahogy láttam CRT moncsikkal tesztelgették a nagy felbontások miatt. Ott lehet nem jön elő ez a gond ill. lehet ez sem minden TFT-nél jön ki.
-
AtHoS
nagyúr
Ha nincs telepítve a monitorhoz információs cucc, akkor ne csodálkozz az ilyeneken. Ez nem a kártya hibája. Powerstip-pel lehet gyártani saját információs cuccot a moncsihoz, ha ismertek a monitor működési paraméterei. Igaz kicsit számolgatni kell.
Szerintem:
CCC-ben a Display Options menüpontban a 3D refresh rate override-nál állítsd be, hogy Same as desktopEzután 2d-ben szépen lépkedj végig a játékokban később ésszerű határokon belül használni kívánt felbontásokon és állítsd be a frissítési frekit minden egyes felbontásban.
Esetleg egy RefresForce szerű progival szépen ki lehet venni a szükségtelen felbontásokat is. Mondjuk ezzel a progival fixálni is lehet a felbontásokhoz tartozó frissítési frekiket, ilyenkor nem szükséges az előbbi frissítési móka elvégzése.
Én a RefreshForce mutatványt javasolnám. Gyorsabb, egyszerűbb. Bár a TV kimenetet utána azért ellenőrizd.
-
keszegduda
őstag
256bites lesz, az 512 szerintem mondható marketingnek is a 2900-nál, mert hogy prfoitálni nem tud belőle az biztos, ha pedig tudna, akkor csak irgalmatlan nagy felbontásban és szűrőkkel, de akkor a GPU nem bírná. Én kivárom már a 2950-et és ha jól telesít az lesz, ha pedig nem, akkor használtan egy 8800GTS vagy 2900PRO/XT.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest