- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
jakobkacsa #4389 üzenetére
Azt csak úgymond megemlítettem, mint még egy lehetőség. Amúgy én sem használok semmilyen - ahogy Te nevezed - ''3rd party sw''-t partícionáláshoz...
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
válasz
jakobkacsa #4384 üzenetére
Segíteni szerettem volna neki, kétségtelen, h nem a legegyszerűbb utat mutattam volna neki...
kp78: ízlés dolga, h melyik partíción vannak a programjaid...
[Szerkesztve] -
válasz
jakobkacsa #4125 üzenetére
tuti? mert mindenhol azt írják!
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
jakobkacsa #3839 üzenetére
ezek a notebookok tudnak dual ddr-t? ha beledobok mégegy ddr2-t?
-
DjKoxi
senior tag
válasz
jakobkacsa #3841 üzenetére
Én szívesen választanék, csak már ez is árban túl van azon amennyit gondoltam érte.
230e sulinetre veszem egy ismerős boltjában, nagyon kedvező hitelfeltételekkel.
Van usb-s bt adapterem majd bedugom azt ha kell. Azt hittem ha az olcsó ACER-ben van ugy hogy nem is írják akkor ebben is lesz.
Nem is konkrét feladatra kell, csak úgy általános használatra. Játszani van egy asztali.
Szted jó gép? -
DjKoxi
senior tag
válasz
jakobkacsa #3833 üzenetére
Köszönöm, akkor már nem is reménykedem hogy benne lesz a BT.
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
jakobkacsa #3837 üzenetére
kösziii!
juteszembe: azt írták a notebook kézikönyvében, külön, vastagon szedve: hogy a winchester és a processzor cseréje a garancia elvesztését vonja maga után. A memóriához meg annyit hogy csak szakemberrel végeztesse a beszerelését.
Ez azt jelenti hogy nem veszik el a garancia, ha én teszem bele a ramot? (mondjuk jó lenne tudni, hogy hol van a bővítőslot rajta) -
Titoo
tag
válasz
jakobkacsa #3318 üzenetére
Az A6R-hez meg van, ami ennél olcsóbb. Jó ez viszonylag sokat tud az árához képest, de akkor is adhatnának minden modelljük mellé.
-
AMD Power
titán
válasz
jakobkacsa #3125 üzenetére
Valamit nagyon félre értettem! Tiszta hülye vagyok….!
-
AMD Power
titán
válasz
jakobkacsa #3118 üzenetére
Nekem ez kicsit furcsa! SiS-s chipkészlet integrált nVidia-s karival?
Ott valami el van írva szerintem!
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
válasz
jakobkacsa #3084 üzenetére
aha értem..köszi szépen..és szerinted megér 100K-t?
-
Sirandrish
legenda
válasz
jakobkacsa #3077 üzenetére
nem az enyém
haver gondolkodik rajta..100K-ért kinálják neki és nem tudja hogy me-e éri...amugy a perifériákról tudnilehet valamit? -
AMD Power
titán
válasz
jakobkacsa #3037 üzenetére
Az lesz!
Hege: Már azt is nézegettem! -
AMD Power
titán
válasz
jakobkacsa #3035 üzenetére
Hát akkor ez a gép kilőve!
Ezt a A6U 5111-t is néztem már! Nem lenne rossz csak a SiS nem tetszik benne! -
pink75
aktív tag
válasz
jakobkacsa #2892 üzenetére
jakobkacsa&almos:
-
ittvana
csendes tag
válasz
jakobkacsa #2892 üzenetére
köszi! (amúgy egyes helyeken még magyar billentyűzettel is lehet kérni - igaz nem olcsó, + 70 euró).
-
SworD!
tag
válasz
jakobkacsa #2883 üzenetére
ez biztos?? nincs mas megoldas??
-
FG
csendes tag
válasz
jakobkacsa #2853 üzenetére
Köszi a segítséget!
Bár ezt még jól meg kell fontolnom. Azok alapján, amit írtatok, az A3HF-et választanám, de egyrészt nem tudom, mennyivel tud kevesebbet az Intel 940GM VGA, másrészt most vettem észre, hogy a két gép közül egyiknek sincs S-Video kimenete, az pedig kéne...
Egyébként a webcam jó lenne, ha lenne beépítve, de nem létfontosságú, sőt, gyakorlatilag tökmindegy.
Az ATI meg hiába csábít jobban, mint az Intel, de az ATIs gépekben nincs firewire (ez sem tragédia, mert ugye van PCMCIA-s adapter), és minden ATIs gép WXGA-val van szerelve. De ez sem segít a döntésben, mert még azt sem tudom igazán, hogy melyik lenne jobb, a 8:5-ös, vagy a 4:3-as képarány. Szóval még átgondolom, és később visszanézek (1-2 nap múlva).
De ezt a 2-t kizárom, mert S-Video kell. Pedig az A3HF egész szimpatikus volt.
Ja, és tudok határozottabb is lenni
Szóval, ha szeretnétek segíteni: Olyan Asus laptopot keresek, ami max. 240e Ft, Intel procis, 512MB DDR2-vel, min. 60GB-os HDD-vel, WiFi-vel, DVD-RW-vel, 3-4db USB 2.0-val, kártyaolvasóval, infraporttal, VGA outtal, S-Video outtal van szerelve. Örülnék a firewirének is, de nem baj, ha nincs. Mindegy a képarány, párhuzamos port nem kell, és a lehetőségekhez képest (amiket most jól leszűkítettem) a legjobb videovezérlő legyen benne. Ha találtok ilyet, szóljatok!
Köszi!
[Szerkesztve] -
Susnyak
csendes tag
válasz
jakobkacsa #2849 üzenetére
Csak egy apró észrevétel:
Az A9T-ben van Firewire csatlakozó (1 db), de ez SiS chipsettel van szerelve, ami nem tudom, mekkora negatívum, gondolom az ATI jobb. Saturnban Sulinetben 189e. 512 MB rammal.
Én most vettem és már viszem is szervízbe -
Pred
tag
válasz
jakobkacsa #2814 üzenetére
Köszönöm az észrevételt, jogos
A modulokat mindenképp szervízben (boltban) teteném bele.. Asztali gépeket csukott szemmel, de lapost nemRemélem sikerül kivitelezni pár hónapon belül...
-
yimm
aktív tag
válasz
jakobkacsa #2777 üzenetére
Köszi a válaszokat, megprobálom a másik vonyomat, hogy azzal mi muzsikál. Egyébként noti winyobol, milyen márkát érdemes megvenni ? A Hitachi ami most van kicsit hangos , esetleg Samsung, vagy Western Digital?
-
Peeter
csendes tag
válasz
jakobkacsa #2752 üzenetére
Köszi a segítséged, de sajnos annyira nem vagyok vastag. Szerinted lesz majd itthon SXGA+-os vagy elfelejthetem? Egyáltalán van európában ilyen? Csak mert szinte minden országban megnéztem pár helyn a neten és sehol nem találtam.
-
Hege
tag
válasz
jakobkacsa #2728 üzenetére
Elnézést, akkor rosszul tudtam a dolgokat. Tudom, akkor minek pofázok bele, de azt hittem, hogy jól tudom
-
sghc_toma
senior tag
válasz
jakobkacsa #2728 üzenetére
és tényleg..
ati oldalon beírtam a keresőbe, hogy xpress 200m, aztán az első találatra rákatt, a többit meg se néztem.és az első az amd-s, és a leírásában semmi sem utal arra, h létezik inteles is.
-
ponti_ak
addikt
válasz
jakobkacsa #2618 üzenetére
Még1x köszönöm a segítséget a RAM vásárláshoz
, ma vettem még egy modult a gyári Nanya mellé.
Egy finom kis 512 megás Corsair - Value Select (VS512SDS533D2) lett végülis. ''Csak'' 3 év gari van rá, de valamivel olcsóbb is volt mint a Kingston-ok, 13,5k szerintem korrekt ár érte.. Lett volna noname is 11,5ért de azt semmiképpen nem akartam a kevés - 1 év - gari miatt.
A boltban szépen lefutott a memtest86, és azóta is jól muzsikálnak eyütt 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) beállításokkal.
ui: nem reklám, de az alien-es fiúk jó arcok -
SunBreeze
aktív tag
válasz
jakobkacsa #2649 üzenetére
nem mondod komolyan
nemtok angolul
németül tok... de akkor nem kell semmit sem csinálni
magátol takarékoskodik... igaz? -
SunBreeze
aktív tag
válasz
jakobkacsa #2647 üzenetére
sempron proci hogy tud gazdálkodni?
-
TayRol
nagyúr
válasz
jakobkacsa #2642 üzenetére
Kár, pedig jó kis kártyának tűnt, azt hittem az a saját memóriája
Ami a nevet illeti, tényleg A6Vc! -
ponti_ak
addikt
válasz
jakobkacsa #2618 üzenetére
Köszönöm a megerősítést.
(Mostanra kb én is erre a következtetésre jutottam, és pont Kinsgston-t gondoltam én is bele..) Viszek Memtest-et, és kipróbálom majd.
-
Judy30
csendes tag
válasz
jakobkacsa #2466 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget, holnap egyébként is azzal kezdtem volna, hogy felhívom őket.
-
Pgeo
csendes tag
válasz
jakobkacsa #2457 üzenetére
Igen, én is úgy vélem, hogy jó választás volt
Főleg, hogy én választottam, a cég meg kifizette
A megadott összegbe ez fért bele, szóval sok választás nem volt.
A márka meg adott volt (ez tetszik.
Az a problémám, hogy a nagykerben venném a RAM-ot, és ott nem tudom belepróbálni...
Nem tudom, hogy kiskerekben mennyivel drágább, meg hogy megéri e inkább ott venni... -
Louis Gara
tag
válasz
jakobkacsa #2437 üzenetére
Ez azt jelentené, hogy az A3VC-t nem lehet dokkolni, vagy mi a megoldás ilyen esetben?
-
ponti_ak
addikt
válasz
jakobkacsa #2440 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Azt hiszem kicsit újra-gondolom a dolgot, miután személyesen is láttam a gépe(ke)t... -
ponti_ak
addikt
válasz
jakobkacsa #2440 üzenetére
Jaj, elolvastam még1x, igazad van!
Kicsit fáradok, sry.
Püff neki, akkor ezek szerint az A6VA emiatt drágább... De nehogy azt mondd, hogy abban is 64 megás VGA van, mert akkor hanyatt vágom magam...!
Nem igazán érzem, hogy mennyit számít az a +64 MB memo, ha egyáltalán...?
Ok, mindenképpen megnézem, mert konkrátan a ''ColorShine-t'' még nem láttam. Vincsi nem igazán számít, mert van egy 80 gigás... ami benne van, az csak pluszba lenne, vagy eladom...
Emiatt viszont nem is biztos, hogy megéri... ehhh... az A6VA meg már sooook...
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
válasz
jakobkacsa #2437 üzenetére
Ok! Köszönöm!
Tehát a P-s verzióban is ugyanolyan karesz van (GPU sebesség, stb), mint a C-sben, csak több Video-RAM-mal, jól értem?
Oks, az A6R-t én is így értettem, bocs a slendrián fogalmazásért..
[Szerkesztve] -
válasz
jakobkacsa #2398 üzenetére
Koszi, a tippet pont a kozelben van bolt es eddig nem is tudtam, hogy ott van
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
jakobkacsa #2308 üzenetére
hívtam őket 10 percenként 1 órán keresztül nem vették fel.
sebaj
beszéltem egy ismimmel hogy neki is u.ez a problémája csak pc-n. modnjuk elég furcsa hogy nem az elejétől fogva kezd el recsegni. és azt mondta hogyvalami hülye progi lehet hogy ütközik (valszeg) és hogy ez a probléma. ehh
nah majd megnézi a vindózomat hogy mi lehet vele a baj. esetleg még 1x felteszem. -
SunBreeze
aktív tag
válasz
jakobkacsa #2308 üzenetére
tenksz... ez lesz...bár amiatt halogadtam hogy hátha elmúlik
de most megint előjött -
nak0n
aktív tag
válasz
jakobkacsa #2264 üzenetére
A hivatalosságáról már meggyőződtem, felhívtam őket, meg a Rikvest-et.
Viszont örök és gyógyíthatatlan pesszimistaként egyenlőre nem merném kijelenteni, hogy a színvonal marad, persze ez lenne a kívánatos. Mondjuk azt, hogy remélem, marad a színvonal. -
Bekeny003
tag
válasz
jakobkacsa #1970 üzenetére
Mármint a mikrofon bemenetre gondolsz?
Ok, kipróbálom, aztán majd jelzek, h mi lett... -
Bekeny003
tag
válasz
jakobkacsa #1964 üzenetére
Így van, yól látod a problémát. A kettő elvileg működik egyszerre, mert ha fejhallgatót dugok a notiba akkor szól mind a kettő.
Most gondolom egyből mondanád azt, h akkor állítsam be a mikrofonnál, h az alaplapi hangkártyát használja. Beállítottam, de ígysem műxik... -
RudiG
tag
válasz
jakobkacsa #1964 üzenetére
Ú,ebbe bele es gondoltam, mikor külső hangkarin gondolokoztam. Bár ,ha arra lesz zsém,akkor egy plusz mikre is futja majd. Jó lenne, ha működne együtt a kettő, uh kiváncsian várom az eredményt, bár nem túlzottan sok reményt fűzök hozzá.
Mindenesetre hajrá!
VAG-COM-ot nem nyomat vk véletlen a notijával? -
Bekeny003
tag
válasz
jakobkacsa #1961 üzenetére
Feltettem, de még így sem akar működni...
Nem lehet, h az kever be neki, h én egy USB-s hangkártyát használok? -
Syrano
tag
válasz
jakobkacsa #1958 üzenetére
OK, thx! Bocs, bevallom lusta voltam utánaolvasni a fórumban
-
csoszogi
tag
válasz
jakobkacsa #1950 üzenetére
koszonom a gyors valaszt, le is toltottem habar a cdrol felment az install, de meglatom ezzel jobb lesz-e.
[Szerkesztve] -
Judy30
csendes tag
válasz
jakobkacsa #1945 üzenetére
Köszi!
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
jakobkacsa #1835 üzenetére
Ez érdekes, mert direkt megkérdeztem az üzletvezetőt, aki ott előttem felhívott valakit (én úgy sejtem, hogy a disztribútort), és utána mondta azt, hogy nem lehet...
Egyébként ez az Extreme Digital-ban történt. -
Solar_Wind
senior tag
válasz
jakobkacsa #1833 üzenetére
és hol lehet venni?
-
Angel82
csendes tag
válasz
jakobkacsa #1701 üzenetére
Bocsánat a félreértésért, mindkettő német cégtől lenne, de ott sincs még fizikailag a6ja. Az árkülönbséget kiszámoltam, direkt nem euroban írtam. Amúgy a6va- 026 - 1276,90 euro, a6ja 1408 euro.
Szóval sztetek megéri inkább a nagyobbat venni, ha már lehet majd kapni. -
jani0625
aktív tag
válasz
jakobkacsa #1701 üzenetére
nem igazán beszélhetett magyar piacról mert a q026h ami nekem is van, ilyen nincs Magyarországon, német verzió
-
jani0625
aktív tag
válasz
jakobkacsa #1699 üzenetére
németeknél már van!
1400 euró. nekem A6VA-ban 4200es vinyó van,nekem is az van
TSST: leellenőriztem a tegnap először megírt dvd-met és tiszta zöld az egész. én ezt nem értem.
[Szerkesztve] -
vagamo
őstag
válasz
jakobkacsa #1664 üzenetére
Elvileg a géphez adják, csak tudják, hogy mit csinálnak!
-
vagamo
őstag
válasz
jakobkacsa #1662 üzenetére
Köszi! Az utinfo szoftver tesztjében eléggé lehúzták, darabos és néha téveszt meg az utcanevek fejjel lefelé jelennek meg néha! A frissítés már valamivel jobb de több mint 10000 Ft-be kerül! Az I-GO állítólag sokkal jobb. Igaz többe kerül.
-
válasz
jakobkacsa #1513 üzenetére
A szervíz mondta hogy ez szériahiba. Az eladónál már 6-an jelentkeztek hasonló problémával!! Elég kis cégnek tűnik nem hinném hogy 10-20 notinál többet értekesített ilyen notiból ebben a hónapban.
-
Fifi
őstag
válasz
jakobkacsa #1499 üzenetére
Helló!
A PCMCIA hiányát a notebook.hu oldalán. Nincs se az interfészek listájában, sem alul a kis piktogramok között sem. [link]
Felületes voltam, mert az Asus oldalát nem néztem.Ott szerepel: [link]
Hát igen ez is nehezíti az on-line vásárlást, hogy nem egyértelműek a webáruházak és a termék honlapján lévő adatok
Pl. az asus honlapján jópár terméknél a webcam opciónális, míg a magyar webáruházakban egyértelműen nem opcióként van feltüntetve. Ellenpélda: asus oldalon a bluetooth opciónális, míg magyar kereskedőtől nem tudod bluetooth-szal megrendelni.
Pedig ezek az adatok az asus lokalizációs oldalán vannak (hu.asus.com). Annyit csinálnak, hogy a kinti oldalt lefordítják és nem módosítják a lokális termékkínálatra
Bye, Fifi -
RudiG
tag
válasz
jakobkacsa #1340 üzenetére
Köszi az infót!
Akkor lehet nem nagy baj,ha csak 512-t veszek 1024 helyett (mondjuk ezt az ára fogja leginkább meghatáropzni)
Mondjuk szerelgetésről szó sincs, nem nagy cucc kiipattintani. Ami viszont elgondolkodtató, az az,hogy a használati útmutató is vm olyasmit mondott, ohgy feltölt, leszed,stb...de már nem emlkéxem pontosan. -
RudiG
tag
válasz
jakobkacsa #1261 üzenetére
Nem tartom kizártnak amit mondassz, sőt egyet élrtek vele, de abban az AMD Turionos ASUS A6K-Q002 -es notiban, ami nálam volt, tényleg INTELes volt a WLAN vezérlő. Néztem is mikor telepítgettem felfelé a dolgokat, hogy mi a ****t keres ott ez az intel driver, de aztán feltettem és így beizzította a WLAN-t. Uh sztem arra írták, az meg, hogy nem egyértelmű a dolog, gondolom nem meglepő
.
Az író miatt előre izgulok. Ha jól emléxem a notival míg nálam volt én is írtam 1 DVD-t (Ridisk) és az egyik itthoni asztali képpel (LG combo) nem tudtam normálisan olvasni, legalábbis üresnek látta. A másik gép meg (PIO DVD írós,asszem 8-as) meg mintha szintén nem ismerte volna fel rajta a fájlt, de mikor néróval írtam még a lemezre az asztali PIO íróval, akkor ott már fölismerte a dogot. Lehet, hogy ez a kis bénázás nekem, vagy a néró rejteleminek tudhastó be -
Louis Gara
tag
válasz
jakobkacsa #1242 üzenetére
Jaja, bár amikor vettem nem is feltételeztem róla, hogy 128-as, csak otthon néztem utánna, és meglepett, már kezdtem örülni, de nem gond.
Amúgy egy másik magyar oldalon is így irták, az nem lehet, hogy 64-es, de a rendszer memóriából is le tud venni 64-et? -
Louis Gara
tag
válasz
jakobkacsa #1232 üzenetére
[link]
Én itt vettem és 128-asnak irják. Specben. -
AMD Power
titán
válasz
jakobkacsa #1151 üzenetére
Thx! Csak én azt nem értem akkor miért 27K+ mikor kb olyan 18-20K egy Xp Home!
-
ByB
addikt
válasz
jakobkacsa #1061 üzenetére
Köszönöm, érdeklődöm akkor a Sowah-nál...
-
AMD Power
titán
válasz
jakobkacsa #1053 üzenetére
Akkor jó ha 25W TDP-s!
Ahoz képest , hogy csak 256Kbyte bennük az L2 cache ahoz képest tényleg erősek a Mobile Sempronok. Mármint a 1MB L2 Cache-el rendelkező Celeron M-hez képest! -
Skyner
tag
válasz
jakobkacsa #962 üzenetére
Bővebben: link -nél sem egyértelmű de valószínűleg úgy van, ahogy te mondod.
frankdrebin kolléga is azt írta, hogy ő megnézte élőben és tényleg nem Color Shine.
Mindegy, egyébként nagy különbség van (képminőségben) az XGA és a Color Shine-os XWGA között ? Tükröződés, színek, fényerő-kontraszt ?
Az A3VC-5003 VGA-ja arányaiban sokkal gyengébben teljesíthet, mint az A6Va ?
Nem találtam 3DMARK 2001 és 2003 eredményeket erre a típusra, de érdekelne. -
Skyner
tag
válasz
jakobkacsa #956 üzenetére
Az ASUS magyar oldalán az A3VC-nél Color Shine szerepel Bővebben: link, igaz máshol nem emelik ki, de mi lehet az igazság ?
-
szijartg
őstag
válasz
jakobkacsa #939 üzenetére
azt honnan tudom hogy van-e az enyémre? mert nekem is Color Shine-os az a6vc-m??? de gondolom arra nincs ilyen.
-
Skyner
tag
válasz
jakobkacsa #895 üzenetére
A3VC-nél miért írod, hogy 64 MB VRAM az X700-hoz ? A Ramiris oldalán 128MB-ot írnak: Bővebben: link , az ASUS magyarországi oldalán meg csak: ATI Mobility™ Radeon™ X700 szerepel MB megjelőlése nélkül. Egyébként VRAM = VIRTUAL RAM lenne ????
Egyébként nem vészes a árkülönbség az A3VC és az A6Va között, de nem tudom hogy a széles kijelzőn be lehet-e 1024x768-as felbontást állítani ? Ilyenkor kétoldalt esetleg alul-felül fekete sáv látszódik ? Szebb a képe az XGA-hoz képest ? Programozáshoz és weblap fejlesztéshez fontos lenne az 1024x768 és néhány játék pedig el sem indul más (nem szabvány) felbontáson.
Úgy néz ki, hogy az A3VC és az A6Va között fogok dönteni, de kérném a segítségeteket a következő, számomra homályos részletek feltárásában:
- processzor FSB értéke ( mindkettőnél 533 MHz) ?
- memória sebessége DDR2 ? (mindkettőnél 533 MHz) ?
- winchester fordulatszáma (4200, 5400, esetleg 7200 RPM) ?
- X700-as mindkettőnél 128MB RAM-mal?
- S-VIDEO kimenet (mindkettőnél van) ?
- VGA kimenet mindkettőnél van ?
- 802.11b/g, a/b/g csak az A6Va-nál van ? ( ez a beépített Wireless, jól tudom)
- a gép burkolata minőségre azonos a két típusnál ?
A válaszokat előre is köszönöm. -
AMD Power
titán
válasz
jakobkacsa #895 üzenetére
''itt ugye valamelyik ASUS-t fogjuk javasolni
mindkét ASUS jó és megbízható gép ...''
Ezért nincs jó helyen a kérdés! Mert így nem fog semleges , szubjektív választ/tanácsot kapni...!
[Szerkesztve] -
BiriBum
őstag
válasz
jakobkacsa #874 üzenetére
Kosz, ez a baj, hogy inkabb az ASUS fele huzok, de eleg nagy arkulonbseg van itt mar.
A wide sajnos alapfeltetel lenne...
-
szijartg
őstag
válasz
jakobkacsa #865 üzenetére
már végigböngésztem ottis és semmi
-
BiriBum
őstag
válasz
jakobkacsa #846 üzenetére
Koszi!
A sempron 3000 plusz (1800mhz) hogy viszonyulhat egy 1,6-os mobil p4-hez? -
ByB
addikt
válasz
jakobkacsa #839 üzenetére
Végül leszedtem az Asus 2005.10.20.-án kiadott VGA driver-ét... Most nem akarok kísérletezgetni, hogy megy-e sima Catalyst-tal, de ki fogom próbálni...
-
jani0625
aktív tag
válasz
jakobkacsa #831 üzenetére
nem win alatt.
spywares dolog:
hát rendesen beszoptam, megtettem az általatok írt dolgokat, egy estéig jó is volt a net a sygat tűzfallal, de másnap elkezdett mindent letiltani,folyton ledobott a netről, csak úgy ment a net ha kikapcsoltam, azóta norton antivirus auto protectjét nem lehet bekapcsolni, más tűzfalat nem enged fel, és ha netezni próbálok az hagyjám hogy feljönnek hirdetések,de azt írja ki két perc után kb hogy vmi winlogon vmi memóriára hivatkozik és nem lehet elérni, ha mégsét nyomok akkor kékhalál,nem lehet újraindítani
kész vagyok, már telepíteném újra de nincsenek nálam a driverek úgyhogy várnom kell csüt estig. Amúgy ha nem netezek akkor jó a gép.
lekéne törni annak a kezét aki ilyen spywareket meg vírusokat csinál!!!! -
ByB
addikt
válasz
jakobkacsa #834 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Hát az Asus tényleg nem túl naprakész driver ügyileg...
-
jani0625
aktív tag
válasz
jakobkacsa #827 üzenetére
én annyit tudok hogy nekem tökéletesen működik az svideo egy 1300ftos kábellel.
-
Sytex
tag
válasz
jakobkacsa #827 üzenetére
Írígykedsz mííí
Pedig valahol feljebb írta valaki hogy ACER notikban létezik 256-os X700---lehet hogy véletlen ebbe is belekerült.....
[Szerkesztve] -
DeimoS
csendes tag
válasz
jakobkacsa #821 üzenetére
az semmi, de a csati érintkezőit a rézkábelbe
-
Sytex
tag
válasz
jakobkacsa #821 üzenetére
Nem értem kérdésed komolyságát!!
Mint írottam, én azért ennél gyorsabban tudok kupakolni..............UTP kábelt. -
jani0625
aktív tag
válasz
jakobkacsa #773 üzenetére
nyilván azért is szereted annyira a p4g-t mert egy p4en nem lehet annyi mindent állítani amihez jó a p4g de egy centrinont többet lehetne állítani mint amit a p4g enged!
amúgy nem rossz, de kevés -
Sytex
tag
válasz
jakobkacsa #765 üzenetére
Akkor miért irják több helyen hogy 128 megás? Tegyük fel ha ott megvenném és kiderülne hogy nem annyi akkor rájuk boríthatnám az asztalt?
-
Sytex
tag
válasz
jakobkacsa #759 üzenetére
Na ez az. Mert amit most kinéztem (a3vc-5003) ebben egy X700-as van, csak nem tudom mennyi memóriával. Van ahol 64-et van ahol 128-at írnak.
-
Almos
aktív tag
válasz
jakobkacsa #761 üzenetére
Már telefonálgattam is
Most éppen ott tartok, hogy a ramiris nagykernél elvileg van A6R sulinetre, viszont az én kapcsolatom onnan csak simán tud vásárolni, így most olyan boltot vadászok éppen, akik tudnak sulinetre vásárolni a ramiris nagykertől. Nem ismer valaki ilyet véletlenül? -
Almos
aktív tag
válasz
jakobkacsa #747 üzenetére
Az ok, hogy kifutó sorozat, de ha nekem a héten kell laptopot venni, és az új sorozat csak valamikor az elkövetkező hetekben lesz, akkor az nekem sajnos nem jó
-
válasz
jakobkacsa #710 üzenetére
jaja, mondasz valamit...
Hát, ez van.
Engem ennél a gépnél csak az zavar, hogy általában felpörög a vanti, és utána elhallgat, majd ismét...
Idegesit néha... -
Habri
csendes tag
válasz
jakobkacsa #704 üzenetére
Holnap megkérdezem a Cib bankot, hogy lehet e náluk elöre utalással küldeni a pénzt. Kösz az ötletet.
-
Agostino
addikt
válasz
jakobkacsa #693 üzenetére
Ah köszi, ezt továbbítom mailben a havernak.
-
Agostino
addikt
válasz
jakobkacsa #691 üzenetére
Öhm...egy egészen kicsit bővebben kifejtenéd? Ez gondolom valami hibajelentő lehet, nem? Sorozatszámot megmondom neki, hogy kutassa elő.
-
ByB
addikt
válasz
jakobkacsa #622 üzenetére
Érdekes volt, hogy kapásból azzal kezdték, hogy mi a noti neve és mi a sorozatszáma!? De miért? Amíg nincs náluk a cucc, minek nekik...? Amikor először hívtam őket, akkor nagyon magabiztos hang szólt a túloldalról, de amikor másodszorra hívtam őket vissza a sorozatszám miatt, akkor egy értetlen sügér vette föl, fél óra volt míg bediktáltam neki a számot...
Vegyes, majd meglátjuk! Holnap mindenesetre iratok velük (Sowah) egy papírt, hogy hibátlan állapotban vették át a notit, mert ölni fogok, ha ha valamit összkarcolnak rajta!
Más szervízben volt már példa rá!
-
ByB
addikt
válasz
jakobkacsa #585 üzenetére
Az azért nem túl bíztató, hogy a neten semmit sem találtam róluk...
-
ByB
addikt
válasz
jakobkacsa #585 üzenetére
Holnap felcsörgöm őket, köszi az ötletet!
Utálok kísérleti nyúl lenni...
-
jani0625
aktív tag
válasz
jakobkacsa #522 üzenetére
én sztem 10/100/1000 lan van benne és b/g wifi. Bár nem ismerem a konkrét modellt de úgy tudom hogy az A6va-kban ez van!
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
jakobkacsa #520 üzenetére
Köszi!
Esetleg tapasztalatot nem tudsz róla? vagy egyáltalán Asus notikról. jah és ennek akkor gigás a LANja vagy nem? láttam már ezt is azt is.. a 2 év autogari mit jelent pontosan? -
B.zoltan
csendes tag
válasz
jakobkacsa #490 üzenetére
A notebook.hu-n néztem , ott 339.999+áfa ->424.999 . Elírták volna ?
-
Declare
őstag
válasz
jakobkacsa #422 üzenetére
Hát nem tudom, most egy acer travelmate 8102 es notit használok és abban a felbontás alapból ez az 1600x??? es felbontásban van. Ha viszont kisebbre állítom akkor erősen romlik a kontraszt....
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
jakobkacsa #422 üzenetére
Egy Photoshophoz vagy AutoCAD-hez is igen kellemesen lehet ám használni a wide képernyőket.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
jakobkacsa #349 üzenetére
Erősen sarkítva egy majdnem DTR teljesítményű gép nem DTR paraméterekkel (M6V) illetve egy light&thin (mert azért nem szubnotesz), erős ugyanakkor mobil gép (W3N).
Én a mobilitást választottam, most is erről pötyögök. -
válasz
jakobkacsa #349 üzenetére
Csatlakozom...
Meg kell Őket nézni élőben is, olyan helyen, ahol meg lehet őket tapizni, ''hajtogatni'' ilyenek. Szerintem máris tudni fogod, melyiket válaszd.... -
szijartg
őstag
válasz
jakobkacsa #340 üzenetére
hát szerintem akkor maradok ennél. nagyobb vga meg nem érné meg nekem. nem játékra kell. ezis ha integrált vga-val lenne az sem lenne baj.
dehát így van akkor marad így. meg asus az asus! -
Almos
aktív tag
válasz
jakobkacsa #323 üzenetére
Sikerült beállítanom, megy királyul, az egyetlen dolog, ami picit nem tetszik, hogy néha kicsit mintha lassú lenne
Illetve felvilágosítottak közben hogy az XP Pro is tartalmaz smtp szervert, majd azt is megnézem, mit tud.
[Szerkesztve] -
Almos
aktív tag
válasz
jakobkacsa #323 üzenetére
köszi a tippet, megnézem a témát.
-
Almos
aktív tag
válasz
jakobkacsa #299 üzenetére
Ok, nem akarok én semmilyen amd-intel flamet...
De ha szerinted is jobbak a mobil celeronok, mint a sempronok minden téren, akkor mitől is?
Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest