- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Aktív témák
-
válasz
jakobkacsa #2398 üzenetére
Koszi, a tippet pont a kozelben van bolt es eddig nem is tudtam, hogy ott van
-
Hi, mondjon mar valaki nekem egy olyan helyet pesten ahol, kulturalt rakon lehet memoriat boviteni ugy hogy a helyszinen beledobjak (mert a legbiztosabb, hogy minden stimmel).
ASUS A3000Nbe kellene szoval DDR-266-as ram modul kellene, +512 a 256 melle.
Vagy mit tudtuk egy magasabb orajelu ram elmegy a regi 266ossal???
Koszi!
[Szerkesztve] -
hi,
[link]
van egy ASUS A3000N notim, dvd-iro, Celeron M 1300-as cpu, 15'' lcd, 256MB ram, 40G winyo, WinXP taska ilyesmik vannak hozza. Kicsit tobb mint egy eves van meg ra gari majdnem egy ev. Kiraly allapotban.
Kb mennyit erhet ez most a piacon. Kicsi rendszerfrissitest tervezekde nemtudom mennyiert lehet ezeket mostanaban eladni
En olyan 200k gondolok erte. Szerintetek? -
hali, tud valaki budapesten olyan helyet ahol gyorsan olcson bovithetnek memoriat. Egy ASUS A3000N a kerdeses gep. Olyan hely kellene ahova beviszem a gepet, beletoljak a ramot es ha franko akkor fizetek es jovok
. Nem akarok kulon venni ramot mert itthon meg nem lattam ugy mint kulfoldi wenhelyeken, hogy tipusal kompatibiliskent arulnanak ramot ezert mindenfelekeppen fontos lenne, hogy a boltban ki lehessen probalni.
Thx minden segitsegert. -
válasz
bLaCkDoGoNe #175 üzenetére
Koszi, kb enis ilyesmire gondoltam, 190-200k ra, ezek szerint nem vettem el annyira a sulykot
[Szerkesztve] -
Hi, bocs az offert de marha kivancsi vagyok mennyit erhet most a notebookom
, csak hogy tudjam mennyi kell meg hogy tudjak venni egy iBookot
Szal a gep egy ASUS A3000N, meg 1 ev gari (szeptemberben lesz 1 eves a gep), no pixelhiba, 40Hdd, Celeron M 1300Mhz procko, 256Mb ram, dvd iro, szokasos ASUS cuccok: tatyo, windoz, progz.
Nah varom az otleteket h ki mennyit adna erte. Jah es meg nem elado csak tajekozodok -
válasz
goodwill #127 üzenetére
Hat nemosztom a velemenyed teljese, mert ha notebook akkor azt sok helyen lehessen hasznalni, ne legyen marha nagy marha nehez, munkahoz elegendo akksiido, jo kommunikacios lehetosegek, aranylag ismert hardverek linux szinten. Nekem kb ez kell egy notynal. Nemtudom miert kellene asztali procis asztali videokartyas, meg stb-s cuccot venni notebooknak? Egyreszt ha az oledbe rakod megsulnek a dolgok a nemesebbik helyen
Meg nemtom ki all neki gamelni notin, szal egy ilyen asztali style noty szerintem kb olyan Pentium4 SDram duo kategoria. Radeon 9700 + 5400es Winyo....
Nah persze ez csak az en velemenyem, de nekem akkor is pl jobban teccik az amikor notebookrol van szo nem pedig Deskbook vagy nem is tudom minek nevezzem, biztos hivjak valahogy.
Amugy kivancsi vagyok ervekre, melyek egy ilyen vasarlasa mellett allnak. -
válasz
jani0625 #119 üzenetére
hi,
koszi, es ez az afa lenne az az MWST (Mehrwertsteuer), ha minden igaz. Szal odakint csak 16%, ez cool. Sajna en az afaval nem tudok iesmit csinalni, de hamar csak 16% az is eleg sokat jelent.
De ez igy akkor is zsirfoleg ha olyankor veszed amikor a euro jo olcso
Nah a gepem: A3000N, Celeron M 1300Mhz, 256Mb DDR266, 40Gb winyo, i855GM chipset stb..
A Metroban vettemeccer nagyon megakcioztak, amit eloszor kihoztak az sajna nalam is pixelhibasvolt, de erre odafigyelven hoztak egybol egy masikat, asszem 1 pixel nem volt jo... Dehat ha vesz az ember valamit legyen mar tokeletes. Mar lassan egy eve nyuzom, napi 18-20orat megyis szegenyke ha eppen ra vagyok kattanva a gepezesre
Mot linux van rajta Mandrake 10.2 de volt mar SUSE, Debian, gentoo meg sorolhatnak, hardverrel nem volt sok gond elegge egyseges cumokat raktak bele mindent felismert a linux. Egyedul a kartyaolvasoval van gaz mert az SDkartyakat a szabad forrasu szoftverek sajna nem kezelik
DVDiro az is birja a strapatmegfordult mar benne par lemez, illetve az aksi, hat nekem ha pl csak mp3at aakarok lejatszani es kikapcsolom a monitort akkor olyan 6-7 orat is kivisz, filmnezes felig felkapcsolt monitorvilagitassal 4+, persze a proci olyan 500Mhz korul van csak ilyenkor.
SZal, nekem panaszon eddig nem volt ra, van meg ra 1 ev gari, ahogy hallottam magyarorszagi szerviz elegge rendes, csakhat araik azok vannak rendesen, megkerdeztem mennyiert raknanak bele fel giga ramot, ok meg kb 60+afat mondtak olyan honapja.
Nah ennyi mert mar igy is nagyon hosszu lett -
Csovi, nekem most ASUSom van es amennyiben PC szabvanyi notyt veszek a jovoben az csak ASUS lesz
, a geppel minden a legnagyobb rendben van szal a Markat csak ajanlani tudom.
Koszi a kimerito valasz!!! Halas vagyok erte, ugyh ha kell meselhetek az ASUS A3000Nemrol, hogyha kivancsi vagy az ASUS notikra.
Amugy, hogy ''muknek'' mod: mukodnek (kicsit gyorsan irtam) a dolgok az ilyen kulfoldi vasarlasoknal??? Adot hogy kell fizetni???? Illetve ha mondjuk futarszolgalattal hozatod be akkor miben kell fizetni?? Forintban is lehet avgy Euroban csak? Kb arra lennek kivancsi, hogy miben ter el egy ilyen vasarlas, egy magyarorszagitol
Gondolom vannak torvenyi kereteinah ezeket nem ismerem
pl.: Afa meg ilyesmi egyaltalan kell afat fizetni ilyenkor, mjuk gondolom vam az van ra vmennyi.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest