Aktív témák
-
kp78
addikt
A német nyelvű billentyűzettel mit csináltál?
Mert én is nézegettem Ausztriában Asus-t, de az istennek sem találtam sehol sem. Majd mindenhol csak Acer, meg pár Hp volt.
Aztán a német billentyűk miatt lemondtam róla (nem találtam semmi infot, mennyi lenne bele egy magyar bill, felmatricázni meg elég vidéki dolog lenne), meg közben mégis ki tudtam még használni a sulinetet, így azért olcsóbb volt.
De ott a notebooksbilliger.de-n tényleg vannak jó gépek. -
dr_ace
aktív tag
RudiG: az én notim is pontosan ugyanezt csinálta, felpörgött a venti, lelassult, felpörgött, lelassult és ezt 1-2 másodpercenként, tényleg rohadtul idegesítő. én ezt csináltam:
nyitottam egy feladatkezelőt, megnéztem a prociterheltséget és láttam hogy 4%-ról felugrik 100%-ra aztán vissza aztán megint fel (ebből arra következtettem hogy nem hardveres eredetű a probléma). utána átváltottam a 'folyamatok' fülre és elkezdtem szépen sorban lelőni azokat a folyamatokat amiknek nem volt ismerős a neve és figyeltem van-e eredmény. az egyik folyamat leállításánál megszűnt a gond, ilyenkor a folyamat nevéből megpróbál az ember következtetni a programra. az én esetemben a wlan kártyához tartozó szoftver volt a ludas, le is pusztítottam azonnal és csak a kártya driverét tettem fel a szoftvert meg a win-re bíztam (sztem teljesen megfelelő az a progi amivel a win kezeli a wlan-t). nekem ilyen módon sikerült megoldani a dolgot, remélem neked is tudtam segíteni -
Geree
senior tag
-
ponti_ak
addikt
ATI Powerplay mire van állítva? Az x700-as nekem is gyakran bekapcsolta a ventit az elején. Aztán visszafogtam ''Optimális élettartam'' beállításra, azóta nem igen kapcsolgat be.
Az NHC is 110/100Mhz-re írja a GPU / video-mem sebességet, szóval tényleg vissza van kapcsolva, működik a Powerplay funkció szerintem... -
Didu35
csendes tag
Szia! azt elfelejtettem megirni, hogy ez egy A6R-Q014H tipus és igen mindent ugyanúgy használok és tökéletesen megy PII-en, igaz az egy Toshiba! Ezen meg egyszerüen nem akar müködni. Hogy lehet az, hogy egy gyengébb gépen semmi baja nincs ezen a ''drága'' Asus-on meg nem müködik, pedig nagy szükségem lenne ezekre a programokra.
Sajnálom, hogy nem segitett az infra kikapcsolás! Külöben én már ezzel a szüttyögéssel elvittem a HRP garanciális szervizbe is, de kiderült azok csak átveszik leküldik vidékre 2 hétig kb. Na erről lemondtam és nekem segitett az infra kikapcs., de nem a szervizesek mondták, nekik fogalmuk sem volt mi lehet az.Ha a garancián ez a szerviz van megjelölve azért vihetem máshova is? Pl. NSE-hez?
Üdv: Didu
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Didu35
csendes tag
Szia, nálam is volt ez a szüttyögés, letiltottam az infrát és megszünt!
Remélem Neked is segít!
Lenne egy nagy gondom, december óta kinlódok vele!: Nem megy ki a hangom az MSN-ről és a SKype-ról se. Tűzfalat,(Kerio), virusirtót (Avast)is kikapcsolom hiába! XP sp2 van igaz GPRSinternetem van, de másik gépen meg megy szépen még Win98-al is! Soundmax kártyám van , a tesztek mindent tökéletesnek mutatnak, saját gépre felveszi a hangomat. Minden beállitást már kipróbáltam. Plííííííííz, HELP!!!
Üdv: Didu -
nak0n
aktív tag
1. Ne telepíts fel minden *art, amit a neten találsz.
2. Legyen naprakész vírusirtód, antispy-od, tűzfalad.
3. Rendszeresen nézd is át a gépet, hasznos a norton utilities beszerzése is.
4. Ne egyél a gép fölött, ne tegyél a közelébe poharat, tacsipadot tiszta kézzel használd.
5. Néha töröld le a kijelzőt, optikai boltokban lehet kapni hozzá rongyot meg tisztítólöttyöt.
6. Csak bioponnal mosd, kímélő programon. -
nak0n
aktív tag
A GameFace asszem arra jó, hogy hálós játék közben beszélgethess haverjaiddal, ha nekik is van asus-uk. De ne kövezzetek meg, ha nem erre jó, én erre emlékszem.
A wlan-t a hálózati kapcsolatokon belül tudod letiltani, még ha ez nem is olyan elegáns megoldás. Neadjisten eszközkezelőben. A kékfoggal együtt. -
Fifi
őstag
-
hzcs
senior tag
-
extraktor
tag
Helló!
A Norton Inet. Security egy szar! A Zonealarm ingyenes és az AVG vagy Avast free víruskergető jobb választás szerintem.
Én már tesztelgettem éppen elég tűzfalat, eddig a Sygate Personalt preferáltam, de azt már tovább nem fejlesztik, és a P2P alatt nem volt biztonságos.
A lassú bejelentkezés azért lehet, mert a hálókártya kommunikál a modemmel(IP cím kérés, Mac azonosító ellenőrzés stb). -
hzcs
senior tag
Csak az asus oldalán lévő drievrt tedd fel. Atiról nem tudsz mobilityt szedni, nem engedi feltelepíteni. Igaz hogy az asztali felmegy rá, nem telepítéssel hanem driverfrissítéssel, de akkor sztem nincs powerplay, és nem is igazán lenne jó dolog mobilityre asztalit tenni.
Tehát: asus.
Driverfrissítés: Én is nézegettem az enyémhet, van is 1 újabb, de az csak a hypermemory-t támogatja, de nekem saját memóriás vga van benne, tehát erre nem frissítem. -
extraktor
tag
Sziasztok!
Nekem nincs csik jobb és bal oldalt!
Én az mplayerc.exe nevű media player classic inkarnációt használom. (view->video frame->touch window from inside)
usite.hu-n érdemes körülnézni
Az MSNplus-t egyszer tettem fel, aztán egyből le, szerintem fos. Iszonyúan erőforrás zabálló!
Az akksira azért vállal csak egy évet, mert tudja, hogy utánna tönkremegy (nyílt titok). Gondo -
angel_side
csendes tag
mult heten utaltam a penzt, ami penteken du. es szombat korul ert oda.. hetfo este lattam, hogy mar kiraktak szallitasra, es ma reggel 10-re mar itt volt a depoban.. onnan este (1800) hoztak el, de jo is, mert napkozben senki sem lett volna itthon..
Egyelore kivulrol teccik
Nem sokara irom, hogy belulrol is-e
Bar en a nemet windowst gyalulni fogom.. a nemet tudasom keves ahhoz.. angol win-t meg nem akartak adni<legalabb a billentyuzet nem lesz gond - gepelni tudok
>
Na de majd megoldom, csak legyen egy kis idom.. majd valamikor jov. heten, mert a hetvegem is tele van mar..
Valahogy meg kellene csinalni, hogy a backup particiot is atrakni az uj win-re.. na majd megoldom
Ar 5euroval volt tobb mint a tied, de ahogy neztem mostmar megint tobb valami 10-15-tel.. -
DeimoS
csendes tag
namost, a szitu naon ecceru. extractor átküldte a képet amit a lemezszken hozott ki végeredményként. Gondoltam énis megnézem, hogy a roxijoval irt tdk mijen lett, mert vissza lehetett olvasni. És mit látok? a hibák sztem pontosan ugyanott vannak, az eltérés, hogy a 2. hiba nála 3 nálam 2 szektoros.
Ami biztos, az az, h ha lassabb a visszaolvasás akkor pontosabban olvas. Szóval van egy 2Xes írónk ami néha elb. a lemezeket és ha szükség van rá, akkor lehet vele lemezeket megsemmisíteni is... -
RudiG
tag
Köszönöm a válaszát!
Sikerült visszaállítanom és szuperül működik.
Köszönöm,hogy megosztotta velünk ezeket a hihetetlenül fontos információkat, hisz így a hozzám hasonló elszánt német nyelvű vindózzal küzdők is nagy hasznát fogják venni, ha esetleg hasonló problémával szembesülnek majd és elkeseredve keresik a megoldást.
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
Kedves RudiG!
Nem kell megijednie! A válasz nagyon egyszerű:A tálca jobb oldalán megtalálja a ''Synaptics zeigegerá(umlautos á)t'' nevű kis ikont, mely a touch-padot ábrázolja (amennyiben ezt mégsem látja, kérem kapcsolja be, a ''Systemsteuerungy>Maus'' ikonok alatti beállításoknál), kattintson rá jobb gombbal és kattintson a ''Tippen = Klicken'' feliratra, s ha a felirat bal oldalán mejelent egy kis pipa, akkor sikeresen bekapcsolta a hőn áhított funkciót.
Használja egészséggel!
A másik énje
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
Én még hiányoloka BT-ből pár dolgot: pl az usb-s BT-knél lehet választani, hogy mit szeretnék BT-n keresztül: dial-up, vagy network, vagy még egy csomó minden. Itt ilyet nem láttam.
Ja, nekem lehet a modemem is szar
Ma nem ment vele a net, most próbáltam először. Mindjárt lesz egy xp install, és holnapmeg tudom mondani, hogy jó lett-e -
Louis Gara
tag
Erről csak annyit, hogy még nincs egy hónapos a gépem, de ma került fel rá a harmadik windows, csak ez oldotta meg a problémát, bár nekem nem fagyott, csak egyszerüen 15 percig kapcsolt ki.
Most a mellékelt fain kis norton cuccot installálásnál kihagytam, és máris fut minden simán, bejön az ami be kell jöjjön, nem lassu, stb. A NIS nagyon megfogja a gépet, ti használjátok, én mellőzöm szerintem, jópár install nem indult el, pedig engedélyezve volt a nortonba, mégis amikor letiltottam a tűzfalat egyből futott...hát köszi szépen én ebből nem kérek, elvileg a routerben is van tüzval vagymi, csak megvéd, vagy nézek valami másikat. -
Angel82
csendes tag
Köszi a válaszokat! GLS-nél van valamilyen nyomonkövetés? Értem ezt úgy hogy lehet tudni, hogy nagyjából mikor jön (hétfő délelőtt pontossággal), vagy nem nagyon?
Másik kérdésem a6va tulajoknak: Milyen a beépített audio (elég igényes vagyok erre)? Egyáltalán hány csatornás? Ez nem derül ki az asus honlapjáról.
Tudom, hogy csak xp jön hozzá! Táskával kicsit meg vagyok lőve mert a gép mérete eléggé eltér a táskákétól. Kinek mi jött be? -
saco
csendes tag
Hmm Nekem us ugyanez a gep van, milyen dvdiro ez ? es ez szar ? neked is szarakszik ? Nekem csak ma volt velem olyan gond, h egy cdrw-t nem olvasott be
Jah meg olyan kérdésem van, hogy neked is megall az mp3 ? Legutóbb dvd kezdésnál és befejezésnél még video (divx) is leállt
ez ennél megszokott ? Mert pl. az ACERban semmi ilyen nem volt... de elég idegesítő sztm
Most kicsit megijedtem
Most látom h matshita
akkor nemtom
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
saco
csendes tag
Ah sorstárs
egy hétig voltam egy boldog acer aspire 5024 tulajdonos, szal csak ennyi összehasonlítási alapom van ám.. az usb-t majd megszokom, meg remélem a ctrl-t, ha te meg tudtad akkor én is :p bár eddig még nem láttam ilyen megoldást (lehet csak en voltam tul szuklatokoru
jah meg a context-menut is eleg sokat hasznalom, azt is szep lesz megszokni,hogy ott van eldugva
Még mindig problémám van sajna a billen levő hangosítássalnem mukodik egyik gomb se a harom kozul, valami otleted van erre ? Jah meg egy olyan prb is felmerult most, hogy nem tudom kikapcsolni a tacspadot, a drivert / utilt is feltettem es igy sem megy
ugyancsak nem reagal a gombocska .. neeemtom
az usb sztm jobb lenne oldalt, odabasztak a negyet egyrakasra, alapbol egeret hasznalok, meg a akksi kabel is ott megy el, kb fel percbe telt mire beleeroltettem egy pendriveotnem fertem el
ha lan meg jah, hatul jobb lenne 1000x .. most speciel bal oldalon van a router ahol ulok szal tok szivas
kösz
[Szerkesztve] -
Bekeny003
tag
Orbano-tól vettem és én is úgy tudtam, h nincs benne, csak megzavart az, h láttam h menüben ki lehetne választani. Tehát ez akkor azért van, mert másik széria tudná és nem gyártottak hozzá új progit?
A NFS MW még nincs fent, de a Quake 4 800*600ban medium vagy high beállítással egész yól ment, mondjuk akkor hülye módon a maximális minőségre volt állítva, majd ezt is ki kell tapasztalnom, h ez mit jelent... -
Fifi
őstag
''Fifi sztem louis a kukacod helyetti dotra gondol
''
Jaj, fel sem tűnt, hogy az at helyett is dot került
Tehát én írtam el, ezért volt zajos
Örülök, hogy a notesz ennyit bír. Bár használat után én nem raknám zacskóba ... elég jól párásodhat benne, ha melegen belekerül, főleg most, hogy kint ilyen hideg van.
Egy ilyen notesz megérdemel egy notebooktáskát! Tessék rá spórolni!
Bye, Fifi
[Szerkesztve] -
Fifi
őstag
Én nem tudni mi az az MSN, gondolom ez ilyen online csevegő ICQ szerű ízé
Majd utánnanézek, hogy van-e linuxos kliens.
Én régivágású ember vagyok levelezési listákon, max webes fórumokon kommunikálok inkább. Egykétszer volt skype, illetve neophonex és gnommeetinget ha kétszer használtam.
Majd most, ha meglesz az Asus A3Vc ráhajtok ezekre a ''telekomminikációs bigyókra'', hogy lássa a partner a képemet
Tényleg, az edigitáltól valaki figyel. Túl olcsónak találtuk az árat, ma már 10eFt+Áfa összeggel emeltek.
Bye, Fifi
[Szerkesztve] -
Almos
aktív tag
MM-ben és Saturnban szerintem nincs akkora választék, bár konkrétan nem néztem még, de szerintem náluk nem lesz A6R-B002.
Macropolisnál pedig egy bő 20ezerrel drágább a gép, mint másholLaptop.hu-ról hallottam negatív véleményeket (kiszolgálás, garancia intézés, stb), igaz itt már csak egy tizessel drágább, mint pl. Eknet vagy Mekka Digitál, esetleg notebookworld esetében.
Nem tudjátok, pcland.hu-nál van hitel?
[Szerkesztve] -
-
-
jani0625
aktív tag
erre akartam célozni hogy nem tudom pontosan!
de az rémlik hogy az ati programjában a 3d beállításokat babráltam, most a magas minőségre van állítva meg a játékban is állítottam vmit, mert egy haverom 3.2 p4esén x700pro-s kártyával is ugyanúgy megakad egy-egy pillanatra maxon mint az enyémen, márpedig még ha az enyém akad,azon már tuti nem kéne és akkor ő a játékban is állítgatott dolgokat és elmúlt neki, ezért is állítgattam én is ott. -
jani0625
aktív tag
nem tudom miért van,de most jobb. lehethogy vmit állítottam rajta és azért jobb,nem tudom. De ha játszol akkor nyomd a gépet super perfomancera, mert a game-n néha beakad amikor feljebb nyomja a procit!
de elképzelhető hogy most már jobban összedolgoznak a progik meg a hardwarek, nem tudom.
Power4gear:
hát nekem is csak az a gondom hogy ugyan nagyon halk a venti de hálózatról szinte mindig megy 42-43 fokon is! ezen vmit jó lenne ha állítana az asus, mert sztem 42-43fokon nem lenne rá szükség és még halkabb lehetne.
de ha tudtok jobb megoldást akkor írjatok! -
jani0625
aktív tag
nekem most maxon megy az nfs mw és nincs semmi gondja, ritkán egy picit ránt a képen, de csak tényleg ritkán. pedig eleinte nem vitte ilyen jól a max felbontást meg max beállításokat együtt
dellel kapcsolatban én annyiban maradnék hogy jó név, de sztem már messze nem olyan nagy márka mint régen. Olvastam róla rosszakat bőven és azt ne felejtsd hogy amirő mi most beszélünk azok szinte mind A sorozatos asusok amik elvileg a ''leggagyibbak'' és még van M,V és W sorozat... -
zsmat
csendes tag
haaaaat, ez biza igazi ''szoke nos'' szerelem, neten kivalasztottam par gepet, es elbaktattam edigitalba megnezni, megsimogatni
es az A5EB szerelem elso latasra volt
aztan megmutattam hozzaerto ismimnek, es azt mondta, azA6VA jobb valasztas, raadasul olcsobb is, ez volt ma reggel, es ez utan talaltam ezt a forumot....... ennyi a tortenet
notebooksbilligert neztem, ott en is a Q026-t szemeltem ki, sokat mar nem kene tokolnom velem, mert meg elkoltom masra az osszesporolt penzemet
valaki ment ki szemelyesen nemetbe, munchenbe tud valaki jo cimet ahol meg is lehet ''fogni'' a gepet??? valahogy jobb szeretnem ugy megvenni
es ugyis arrafele kell menjek jovo heten
-
Bekeny003
tag
Igaz, h nekem nincs sok hasonlítási alapom, mert az asztali gépemben 7200as Radeon volt, de azért ez az Nvidia GeForce Go 7300 nem egy rossz dolog. Például nekem a Quake 4 800*600-ban High Quality-n futott tök rendesen, csak nagy ritkán volt egykét szaggatás. Ami azért notitól nem olyan rossz... Szvsz
-
zsmat
csendes tag
koszke a valaszt
http://hu.asus.com/products2.aspx?l1=5&l2=24 en itt talaltam meg a legjobb leirasokat a Mo-n forgalomba hozott osszes tipusrol, nemeteknel kuzdottem a szamokkalpersze azota fejest ugrottam a mediafrost oldalaba, es talaltam par jo dolgot, eddig az A5EB volt a befuto, de egy ismi azt mondta, hogy a videokartyaja keves a jatekokhoz, ugyhogy teljesen elbizonytalanodtam
minden segitseget koszonok -
RudiG
tag
hahhoo!
rejtett partíciós kérdésre vk vmt?
3d marktban nem számít a több memo ahogy elnézem, de a teszt váltásnál meg egyébként sok helyen igen.süti. Na rádugom a netre.
Akkor az aksis kérdéshez végülis most hogyan is kéne hozzá álljak?
hagyjam rajta,mert nem árt neki?
Néha viszont fura hangokat hallat a gép. Nem a DVD lejátszás közbeni kopogásra gondolok, ami a nehezen olavsásnak tudható be, hanem vm egészen fura, olyan mint amikor megpengetsz 1 kifeszített cérnát, vagy damilt, vagy nem is tudom.
Az alján, a középső részen, ahol ilyen rácsos a műanyag kialakítása (a ramok, meg még vm mini pci akármi van alatta, van 1 futa fűlia a rácsos müanyagrész ramok felőli belső oldalán, lehet, hogy az ad vmi ilyen hangod aa hő hatására, ha kicsit változik a formája?
Összességében viszont eddig baromira bejön a masina
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
jani0625
aktív tag
ne is keresd, kint nem adnak hozzá táskát meg egeret de mintha ezt már írtam volna korábban, max nem neked. Nem tudom miért mert itthon a gép dobozába van csomagolva kint viszont csak a V,W,M-es szériákhoz adnak de azokhoz viszont elég jókat. lehethogy a windows miatt nem adnak, nem tudom.
grat, majd számolj be a fejleményekről -
Fifi
őstag
Hát persze, hogy használható. Azért én is használtam jobb híjján anno.
Azóta bluetooth csak a telefon bizergálására van használatban, mióta elérhetővé vált számomra a wifi.
Kényelmesedünk
Régen összeraktam a kezem egy analóg modemes netért vagy gprs-ért. Ma az egy-két helyen lévő 1 Mb/s-es ADSL türelmetlenné tesz
Bye, Fifi
[Szerkesztve] -
Fifi
őstag
Olyat lehet 1ébként, hogy adott a bluetooth-os notebook és van 1 USB-s bluetooth dodge-om is. Az USB-s bluetooth-ot rádugom 1 gépre, ami internethez van kapcsolva és bluetooth-on keresztül netezek a (netrekapcsolt gép segítségével, melyhez bluetooth-onm csatlakozik a notebook-márha lehet ilyet) notebookkal.
Lehet, de Te olyat nem szeretnél
Én kb. 1 évvel ezelőtt itthon kipróbáltam, de a bluetoothot nem erre találták ki. Nagyon-nagyon lassú volt.
Erre ott a wifi. Vagy veszel egy wifi-s routert vagy egy-egy wifi kártyát a gépekbe.
Bye, Fifi -
hzcs
senior tag
Ennyi erővel mehetne az egész
Szerintem nem válogatják ketté Asusék, hogy a ramaty megy osztrákba, a többi meg máshova.
Más: ma megjött a gép NSE-től, futárszolgálattal, délben. Én nem tudom hol tárolják ezek (GLS), de mintha egész éjjel kinnt lett volna a gép a hidegben. Most talán már be lehet kapcsolni, eddig nem mertem. Kinézetre ugyanolyan sz*rtaliga író van benne mint régen, de bekapcsolás után tudok adatokkal szolgálni. -
jakobkacsa
senior tag
aksit hagyd benne a gépben, felesleges kiszerelgetni
nekem mindig benne van, itthon mindig töltőn, ergo ált. teletöltve viszem el, amint hazaérek, visszarakom töltőre - erre jó a Li-Ion aksi
XP magyarításról kérdezd X-COM-ot vagy moonmant a ''Win XP kérdések és válaszok'' c. toickban [link]
i915 pedig igen, tud dual channelt, ezért szerelik néha 2x256MB rammal az 512-es gépeket -
mower
tag
hali
bocs, hogy beleszolok, de van ebben a temaban nemi rutinom, eleg regota dolgozom futarkent (olyan mint a gls, csak mas a neve)
en csak a csomag kezbesiteserol tudok nyilatkozni, de azt szivesen leirom, hogy megy.
a futar kiviszi neked a csomagot, vhogyan kicsal vkit a hazbol, alairatja vele a szallitolevelet es elmegy. a csomag kibontasara NINCS lehetoseg. ha a csomag sertetlen es ep, akkor ala kell irni, es utana ki lehet nyitni. ha esetleg a csomagon serules latszik, akkor jegyzokonyv, es nem veszed at a csomagot, ezutan a felado a futarszolgalattal rendezi az esetleges karokat, te pedig kapsz ismet egy csomagot. ilyen csomagoknal egyebkent nagyon ritkan van gond, nem szokott serult lenni. a hangsuly azon van, hogy ha a csomag sertetlen, akkor amig ala nem irta vki a szallitolevelet, nem lehet kinyitni a csomagot.
sok sikert!
udv
[Szerkesztve] -
jani0625
aktív tag
én sose veszem ki az akksit mert ha esetleg vmi levágja a biztosítékot nehogy nekem vmit tönkretegyen benne. És ha akksiról nem használom 1 hétig akkor se tölt rá csak ha akksiról használtam, akár csak 1 percig is. biztos nem fogom kivenni az akksit, és ha jól tudom akkor a túlfeszültség ellen is védi a gépet.
-
jani0625
aktív tag
nekem az emil hétfő este 7kor jött meg, és másnap reggeltől volt két nap, reggel jött meg, de tesóm vette át, a lelkére kötöttem hogy addig ne írjon alá semmit amíg nem ellenőrzi hogy teljesen sértetetlen-e a doboz(sztem kipróbálni nincs lehetőség, ők arra nem vállalnak garanciát csak hogy sértetlenül megjön a doboz) mert ha nem akkor jegyzőkönyvet kell felvetetni ha viszont ok akkor aláírni és átvenni. nem tudom pontosan hogyan zajlik a dolog mert nem voltam otthon.
-
hzcs
senior tag
Szobatársamnak ilyen van. Most cserélik a dvd írót, a kijelzőt és az alaplapot
Ma egy kék hallállal restartolt a gép, nem tudjuk miért. Egyébként ezeket leszámítva okés a cucc. Nekem akkor kékhalálozik, amikor progival leveszem a cpu feszt a megengedett alá, de csak akkor ha tényleg sokat dolgozik. 1-2 restart belefér hogy ne kapcsoljon be a venti
Mi osztrákban a VDS-ben vettük. Én voltam mindkét gépért. Elég jó hely, a környezet is, csak a parkolás rossz arrafelé -
hzcs
senior tag
-
hzcs
senior tag
Igen, működnie kéne. Írtunk egy levelet Asuséknak amcsiba, hogy hogy lehet 5.1-et kicsikarni a gépből. Rövid tömör válasz: SPDIF. Pedig megoldhatták volna úgy, hogy a bemenetek legyenek a kimenetek, lehessen választani. Egyes alaplapoknál így van.
Én nem vettem gh-t, de mintha azt mondták volna az NSE-sek, hogy a cserélt alkatrészre újraindul a gar.
UI: a gép még mindig nincs nálam -
hzcs
senior tag
SPDIf-en van 5.1, a bemeneteket nem lehet átalakítani 5.1-re sajnos. Így szerintem én is usb-s Audigy2nx-et veszek. A külső rack-ről annyit, hogy ne usb-set vegyél, ha van rajta bill vagy egér, mert akkor az csak 1.1-es. Jobb a firewire-s. Az én gépem is csak jövőre jön meg alkatrész hiánya miatt. Remélem nem ugyanolyan ótvart kapok.
-
jani0625
aktív tag
én vonatozni szoktam inkább,de ott is csak ic-n merem elővenni mert annyira ráz,döcög a többi vonat hogy nagyon rezonál a kijelző ami meg nem hiszem hogy túl jót tenne a zsanéroknak, sőt ic-n se a legjobb, úgyhogy jelenleg úgy vagyok hogy ha nem muszály akkor vonaton nem gépelek, sztem a kocsiban is vmi ilyen a helyzet, persze menet közben.
Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged