- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
szijartg
őstag
de ennek a 16os lemeznek egészen új felülete van és azért írja csak 2*esen.
kapják be, hogy csak sonyhoz van. -
szijartg
őstag
üdvözletem mindenkinek.
rég jártam errefelé...most jöttem mert gondban vagyok.
adott egy asus a6vc noti. egy matshita dvd-ram uj-841s íróval. namármost ezen 1.00ás Firmware van. és sajnos az új 16*osan írható fujikat csak 2*esen tudja max írni.
böngészem a guglit de amit találtam az egy 1.11-es volt, de csakis kizárólag sony notihoz.
tudna valaki segíteni? -
szijartg
őstag
nah áhój mindenkinek!
rég jártam errefelé! Asus notik jól megvannak? mert még nekem hála Istennek semmi panaszom rá... -
szijartg
őstag
-
szijartg
őstag
most ha van a gépemben egy 512es ddr2(533)ram és venni akarok bele egy másik ugyanilyent akkor az jobb teljesítményt fog adni? nem fognak összeakadni?
sorry de most ezeket az új ramokat nem nagyon vágom... -
szijartg
őstag
válasz
dennis2 #1054 üzenetére
hát erre sajna nincs ötletem. elöbbrébb volt valakinek asszem hasonló gondja hogy nem lehetett álíítani 32bitre csak 16ot tudott. meg volt olyan is hogy neki is foltos volt a kép. le is volt fényképezve.
esetleg próbáld ki azt hogy leszeded a mostani drivert és letöltöd az asus oldaláról a gépedre való legfissebbet...
milyen vidikari van benne?
többet nem tudok mondani. -
szijartg
őstag
-
-
szijartg
őstag
igen megvan. egy a6vc-q014es. pixelhibát még nem találtam rajta. de én úgy vettem hogy nem volt rajta op rendszer. dobtam rá egyet és megnéztem piros, fehér, fekete, zöld háttérképekkel és nem találtam rajta. először énis féltem tőle. de olvastam azt is hogy volt valakinek és óvatosan megnyomkodta a kijelzőt és meggyógyult.
-
szijartg
őstag
válasz
jakobkacsa #939 üzenetére
azt honnan tudom hogy van-e az enyémre? mert nekem is Color Shine-os az a6vc-m??? de gondolom arra nincs ilyen.
-
szijartg
őstag
-
szijartg
őstag
válasz
jakobkacsa #865 üzenetére
már végigböngésztem ottis és semmi
-
szijartg
őstag
akkor nemtudjátok hogy hol kell állítani az a6vc-nek a vidikari memóriáját?
-
szijartg
őstag
oké. az szép és jó. de nekem az a gondom, hogy super performancon megy ha váltóáramról tudom üzemeltetni, és ott majdnem mindig megy a venti. a proci az 100%on meg a venti is. legalábbis azt irja ki a power4 vagy micsoda. de ha azt kiiktatom a power optionsban és laptopként megy akkor már a speedstep is bekapcsol. mert systemben már változik a proci mhz-e. és akkor nem megy mindig a venti, csak mikor eléri a 43 fokot. én az hittem hogy ezekre van külön progi ami külön szabályozza a ventit meg....
a másik gondom meg az hogy ugye 64megás nvidia van benne és a rendszer memóriájából huzza le a maradékot hogy kiegészitse magát 256-ra. de nekem nem kell hogy akkora legyen a mérete. és nem találtam meg seholsem ahol vissza lehetne állítani.
aki tud az lécci segítsen.
csak ennyi a gondom a géppel. amúgy minden szép és frankó.
igaz a táskája egy kicsit kicsi neki. alig tudom beletenni, de majd talán jövő hónapban tudok venni egy nagyobbat. -
szijartg
őstag
tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok egy ASUS A6VC Q014 notinak!
nagyon király. majd ha jobban feltelepítettem rá mindent akkor majd írok rendszer, meg vga teszt eredményeket. csak tegnap wint tettem rá meg a driver-eket. és az nfsu2-t, ami 1024es grafikán középszinten nagyon jól fut. csak az a gáz hogy nem tudja a wide-ot!
köszönet a notiért Orbano kollégának
ez a gép olyan mint az ASUS A6VC-B015 [link]
csak a Q014-nek Color Shine-os a moncsija! sokaknak nem tetszik, de szerintem nagyon jó. sokkal élesebb és élethűbb képe van
a táska és az optikai usb-s logitech notebook egér is mellette volt! igaz a táska egy kicsit kicsi neki, de majd késöbb talán veszek egy másikat.
maga a gép szerintem jó, barátságos.
a wlan is nagyon jó rajta, pontosabb mint az acer. ezt úgy értem amíg az aceron egyes jel volt addig ezen 3-as! webkamera is nagyon jó!
ja, és tegnap egész este ment, és csak a billentyűzet jobb oldalán melegedett egy kicsikét, de nem nagyon. a venti a telepítés során nem hallottam volna hogy bekapcsolt. lehet nem is jó
igaz amikor az optikai olvassa a cuccot egy kicsit hangos. de nem zavaró.
amúgy ma lesz akkus teszt, éjjel teljesen feltöltöttem!
amiket adtak hozzá driverek, azokis elég korrektek. nem tudom hogy lehet-e frissebb belőlük! aki tud valamit az légyszi ossza meg velemmeg esetleg valami spéci progik amik pont notihoz jók. mert annyira nem vagyok jártas még benne
akkor majd még folyamatosan írom a tapasztalataimat!
mod: most elkezdem olvasni ezt a topikot az elejétől, hátha találok még valami érdekeset...
[Szerkesztve] -
szijartg
őstag
A6VC Q014 most ilyen gépet veszek énis. ha minden jól megy akkor már szombaton tudok róla véleményt is írni! a q014 és a b015 között csak annyi a különbség, hogy a b015ös egy kifutó gép. mert most már a q014et Color Shine-al árulják!
tisztább, és élesebb kép! és ezért is van az a pár ezres eltérés! -
szijartg
őstag
erre majd figyelj... hogy mennyire igaz azt nemtudom, még nem próbáltam!
Arra figyelj, hogy az új ASUS gépek csak SP2-es WindowsXP-t fogadnak el.
ezt a ''milyen notit vegyek'' című topikból vettem ki, és ha megakarod keresni akkor a ''#2961''
sok szerencsét a telepítéshez, és majd oszd meg a tapasztalatokat -
szijartg
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #594 üzenetére
az tök jó
-
szijartg
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #592 üzenetére
ennyi mindent kaptál a gépedhez? ez tök jó!
de az Asus név tetszik a notin a legjobban
mod: és optikai cordless egeret kaptál hozzá??
[Szerkesztve] -
szijartg
őstag
válasz
AMD Power #574 üzenetére
ezaz amit nemtudok. pont most olvastam amit írtál a ''milyen notit vegyek'' topikban.
de legyünk optimisták és mondjuk azt hogy meg fogják változtatni a szervízt és hogy az asusoknak nem lesz semmi bajuk
ha nem kell hozzá számla akkor menj az ''orbano noti boltjába'' van neki pár darab! és egész jó árban!
[Szerkesztve] -
szijartg
őstag
válasz
AMD Power #567 üzenetére
ez így van. biztos emléxel mikor még az acer topikba írtam, hogy olyant vennék. de most visszagondolva jó hogy akkor nem volt rá pénzem. most már bánnám az biztos.
hallottam énis eég sok negatív infót az acer-okról!
és így döntöttem az Asus mellett. mert tényleg nem mindegy a 2év gari sem. meg azért van egykis különbség az Acer és az Asus név között is.... -
szijartg
őstag
válasz
Kamcsatka #508 üzenetére
abban az akksikategóriában számít jó időnek szerintem! 2200-tól nem is érdemes többet várni! persze venned kell egy másikat és akkor legalább lesz 2. már azis nagy előny, nem?
Au Pair fizuból kitelik az új akksiez csak vicc volt!
amúgy még nincs notim, de én ezt szemeltem ki, és remélem már 1-2héten belül meg is vehetem[link]
[Szerkesztve] -
szijartg
őstag
válasz
Kamcsatka #503 üzenetére
szép hosszú kérdéssort leírtál, dehát ez a fórum azért van hogy segítsünk egymáson!
és megpróbálok segíteni, bár nem hiszem hogy mindenben tudni fogok...
1: hívd segítségül google barátunkat, és hátha tud ő segíteni
2: nézd meg hogy hány mAh az akksid! mert ha csak 2200 akkor tényleg eddig bírja! amúgy mekkora gép? mekkora tft? az akksi meg úgyis tönkremegy egyszer! ha feldugod, feltölti utána meg már hálózatról megy a gép és nem akkuról!
3: lehet venni hozzá olyan átalakítot, már volt róla szó, de nemtudom hogy ebben a topikban volt-e! nézz vissza pár oldalt. ha nem itt lenne akkor keress rá másik notis topikokra, és megtalálod. asszem még árat is írtak róla
mod: egy oldallal elöbbre van...
[link]
sztem ez kell neked!
4: erre sajna nem tudok válaszolni
5: igen ez a cd csak arra jó hogy erről húzd újra!
remélem tudtam segíteni
[Szerkesztve] -
szijartg
őstag
up
-
szijartg
őstag
válasz
jakobkacsa #340 üzenetére
hát szerintem akkor maradok ennél. nagyobb vga meg nem érné meg nekem. nem játékra kell. ezis ha integrált vga-val lenne az sem lenne baj.
dehát így van akkor marad így. meg asus az asus!
Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest