- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
hzcs
senior tag
-
ponti_ak
addikt
Szerintem nem.
Csak egy nyilatkozatot kell tenni, hogy elismered: az NSE nem felelős a géped tartalmáért, és - bár a lehető legnagyobb gondossággal jár el - az esetleges adatvesztésekért sem. Az én esetemben ez volt, nálad sem lesz másképp szerintem.
ui: Azért nem árt szem előtt tartani:
- fontos adatok kiírása DVD-re (az egyébként sem árt időnként...)
- jogtiszta software-ek használata... minimum az oprendszer, ugye... de a többi is... (ez NEM az NSE miatt, hanem úgy általában.. ) -
rYaN-
tag
Hali!
Szerintem alaplaphibás, azon belül hogy kontaktos-e vagy valamelyik elektronikai rész szar, nem tudom, de mindenképp megérne egy visszavételt. Viszont kérdezdd meg, hogy megnézik-e ott helyben, vagy elviszik-e az NSE-hez, a magyarországi képviselet/garancilis szervízhez, mert akkor jóra ne számíts... Olvass vissza pár hozzászólást. Akkor talán jobban jársz, ha felhivsz 1 osztrák képviseletet és megbeszéled velük, hogy futárral kiküldöd... -
rYaN-
tag
Az S-video nagyon fontos?
Nekem van vga kimenet, dvi kimenet, s-video kimenet a notimon meg van egy 32'' LCD tv-m, gyakran szoktam rajta játszani vagy filmet nézni. A tv-n van pc (vga) bemenet (na meg s-video is), gondolom ki tudod találni, hogy az s-video-t, vagy a VGA-t (<<<) használom-e?
A képminőség-különbség magáért beszél...
HELP ! Jelszót hol tudok váltani?! HELP
[Szerkesztve] -
jakobkacsa
senior tag
valójában nincs olyan, hogy MPM
mindkét proci Intel Celeron M, csak marketing szempontból jobban hangzik, hogy Celeron Mobil Pentium M, ami viszont teljesen baromság (kb. mint asztali gépekhez is ''élelmes'' kereskedők azt írják, hogy Celeron P4, vagy Pentium 4 Celeron)
viszont A6R és A3HF között még van egy (nem jeletős) különbség, és az tényleg a proci
A6R-ben a Dothan magos (90nm) Pentium M butított változata van, A3HF-ben pedig az újabb, 65nm-es Yonah Core Solo butított változata, csak Intelék mindkettőt Celeron M-nek hívják. ugyan Yonah Celeron M 533 MHz FSB-jű, Dothan Celeron M csak 400, teljesítményben nincs köztük lényeges különség.
magyarul az A6R-ben és az A3H-ban a régi, A6RP-ben és A3HF-ben az új Celeron M van, és az első 2 (éppen ezért) kifutó modell.
további megjegyzés: az 1,6 és 1,7 GHz-es procik között sem vennél észre eltérést, ne ez alapján válassz. úgyszintén ne legyen meghatározó a merevlemez mérete - ha pl. kevésnek bizonyulna a 60GB, akkor veszel egy külső HDD-t, vagy 5-tel több DVD-t írsz ki...
inkább érdekes a szélesvásznú vagy 4:3-as kijelző - ezt nem jelölted különbségnek, pedig ez az igazi eltérés a két gép között a chipseten kívül. A6R 15,4'' 16:10 (WXGA 1280x800), A3HF 15'' 4:3 (XGA 1024x768). döntsd el, hogy melyik feküdne neked jobban a felhasználási profilodhoz, és inkább ez alapján válassz, vagy hogy szeretnél-e webkamerát a gépedbe beépítve. A6RP-n ráadásul (fene se érti, minek, de) van párhuzamos port is...
játékokról: GTA:SA valszeg el fug futni kisebb részletességgel (és még támogatja is WXGA-t), viszont mindenképpen javasolt RAMot bővíteni 1 GB-ra, pláne, hogy a VGA vezérlők is a rendszermemóriát haszálják
[Szerkesztve] -
rYaN-
tag
Ez most kicsit nem ide vágó, de mikor notit akartam venni, kb. 1 hónapot szántam arra, hogy kideritsem melyik mit tud, melyiket érdemes és ez lett belőle.
Nem tudtam eldönteni hogy x1600 vagy geforce go 7300/7400 legyen-e, minden cikk máshogy értékelte attól függően hogy merre húzott a szerkesztő szíve...
Aztán 1 hónap után meguntam, megtaláltam ezt a vga listát és a 2. kategória akkori és mostani legjobbja az x1600, nosza, legyen. Igaz ez a gép majdnem 400-be lett volna...
Tehát a választás nem könnyű, nem tudom akármelyiken elfutna e neked a BF, ezen eddig minden játék _legalább_ medium grafikával simán megy. Főleg CS:S-ezek, 100fps 1280x800ban, high detailson.
Mellesleg vedd azt is figyelembe, hogy egy 100 gigás 2,5'' vincsi majd 50k, egy akku meg 40k (asushoz). Tehát ha a hely kell lehet érdemesebb nagyobbat venni, úgy, hogy már benne van, ha nem akkor 20ért kapsz egy 160 gigás 3,5''ost+külső ház 10ért..
Javaslom a firewires külső házat, persze ahhoz kell firewire
Egyébként meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom az Asus-t. Már csak azért is, mert 4 alaplapom és 3 vga-m asus volt, kifogástalanul mentek. 2 alaplap és 1 vga máig is megvan és szuperál. -
jakobkacsa
senior tag
1) jól sejted
2) nincs ilyen ASUS gép. ebben az árkategóriában csak az A6R/A6RP gépek vannak ATI chipsettel, és nincs FireWire rajtuk
3) van nagy különbség teljesítményben. ATI kb. egy X300-as teljesítményét hozná (hiszen egy X300-as van belezsúfolva a chipsetbe), csak saját VRAM nélkül, 915GM meg kiváló 2D-re. picit komolyan azonban egyikkel sem érdemes játszani.
azt te döntsd el, hogy neked mennyire fontos a FireWire.
4) természetesen létezik picimacis FireWire kártya, 2-3 portos, valszeg valahol 5k környékén kapható. USB->FireWire sztem nincs, nagyon nem kompatibilisek egymással.
gyorsan utánanéztem, télleg van 3 portos STLab picimaci->firewire kártya, 4,5k, több helyen is kapható -
rYaN-
tag
Hali!
''Az ATI Technologies bejelentette legújabb Radeon Xpress 200M lapkakészletét Intel processzorok számára, ami elérhető áron teszi lehetővé nagyteljesítményű, DirectX 9.0 kompatibilis integrált grafikus vezérlő használatát mobil számítógépeken és versenytársként lép fel az Intel hasonló képességekkel bíró 915GM lapkakészletével szemben.''
[link]
Itt van két lista az aktuális mobil vga-król:
[link]
[link]
A 2 kártya közül egyik sem való játékra, mire akarod használni?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OTP Bank topic
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged