- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
DjKoxi
senior tag
-
DjKoxi
senior tag
Szívesen!
Az akkuidő nagyon függ attól hogy közben mire használod. Még soha nem merítettem le addig hogy kikapcsoljon, igaz még nem vittem ki sem a szobámból.
Ez az első notim, a monitorom még crt-s, de ha nem lenne írva hogy colorshine akkor nem is venném észre a különbséget a tükröződésben. Ahogy én olvasgattam más gyártmányok fórumain szépnek találták az asusok képét.
Ez az első AMD-s gépem, intel párti voltam. Nem tudom összehasonlítani őket.
Ha sulinetbe akarsz venni igyekezned kell a döntéssel. -
DjKoxi
senior tag
Szia!
Nekem Q035 van kb 1 hónapja. Go 6100 ról annyit tudok mondani hogy 1100 pontot kapott 3dM2003-ban. Játék nincs a gépen. Sp1 meg egy pár alapprogi (rip, winamp, néro6, stb) Tetszik a képe, kinézete, jó a sempron órajelcsökkentő megoldása (gombnyomás). Hülyeség (nekem) az audio DJ funkció. Tv-re kötöttem, működött rögtön (fn+F8), erősítővel elfogadható hangot adott. Stabil, gyors, csendes, panasonic író még nem hibázott.
Ha visszaolvasol valakiknek nagyon nem vált be az ASUS laptop nekem bevált.
2 év gar, táska, egér asus minőség. Kár hogy nincs BT. -
DjKoxi
senior tag
-
DjKoxi
senior tag
Szia!
Gratula az ASUS-hoz.
Sztem is rakhatsz minden progit a C-re én is oda szoktam. Kivéve a játékot. Csak arra figyelek hogy kb 3-4 giga hely mindig maradjon rajta. A partició létrehozás meg egyszerű, biztos fog menni. A lemezkezelés résznél a betűjeleket is megváltoztathatod. -
DjKoxi
senior tag
Kb 3 hete van meg a Q035 nekem bevált. Igaz játékot nem is tettem rá. Dvd rip, írás +,--ra cd-re, ethernet az asztalival. Erősítőre is kötöttem, elfogadhatóan szól. Az asztaliban intel van féltem az AMD-től de tökéletesen működik. Egyszer sem fagyott le, és hamar be is bootol. Meg nekem tetszik a kinézete is, csinos kecses darab.
-
DjKoxi
senior tag
Nem sikerült. A sajátgép alatt kell aktiválni vagy deaktiválni. Semmi beállítás, tulajdonság, felbontás állítás.Többet vártam egy 1,3Mpixeles kamerától. Netre még nem használtam. Majd beszélek a fiúkkal ahol vettem.
Most meg egy wirelles-es routeren töröm a fejem használ valaki ilyet?
Családi házban lakom kb 140m2 30 cm-es falak. Akadály ez neki?
A bios mindenkinél ilyen kurta? Szinte semmit nem lehet állítani v megnézni. Se RAM se VGA ram. -
DjKoxi
senior tag
Sziasztok!
A6M Q035 gépet vettem. A webkamera képe nagyon sötét. Nem lehet vhol állítani?
Go6100 vga 3dMark 1197 pont.
Nekem még ez az első notim, és tetszik! Xp hamar felment, csendes, alig melegszik, hálókártya gyors, dvd-t hibátlanul ír (eddig), Rákötöttem erősítőre és elég szépen szól. Hallottam tőle sokkal rosszabb pc hangot is.
A táska is elfogadható, rosszabbra számítottam. -
DjKoxi
senior tag
válasz
jakobkacsa #3841 üzenetére
Én szívesen választanék, csak már ez is árban túl van azon amennyit gondoltam érte.
230e sulinetre veszem egy ismerős boltjában, nagyon kedvező hitelfeltételekkel.
Van usb-s bt adapterem majd bedugom azt ha kell. Azt hittem ha az olcsó ACER-ben van ugy hogy nem is írják akkor ebben is lesz.
Nem is konkrét feladatra kell, csak úgy általános használatra. Játszani van egy asztali.
Szted jó gép? -
DjKoxi
senior tag
válasz
jakobkacsa #3833 üzenetére
Köszönöm, akkor már nem is reménykedem hogy benne lesz a BT.
-
DjKoxi
senior tag
-
DjKoxi
senior tag
Triple Speed Connection with Wireless Freedom
Responding to the emerging demands of notebook users who have a number of simultaneously working Bluetooth peripherals on their system, including mice, keyboards, headsets, and mobile phones, the A6M notebooks, with the built-in BluetoothR V2.0+EDR, offer maximum data transfer rates of 2.1 Mbps, 3 times faster than the current device can manage, and hence reducing power consumption, which greatly benefits battery-dependent mobile devices.
Ez nem azt írja hogy a bluetooth benne van mindegyik A6M notiban?
Sajnos nem tudok angolul, segítene valaki?
Köszönöm előre is! -
DjKoxi
senior tag
Köszi a válaszokat!
Még mindig kérdezek. Az nvidia go6100 jobb mint a radeon xpress 200?
Valszínű hogy mégis inkább az A6M Q035 lesz a befutó nálam mert azon van tv-out,fire-wire. Remélem nem fogok csalódni az AMD-ben, asztaliban intel párti voltam. -
DjKoxi
senior tag
Sziasztok!
A6RP- AP002 notit szeretnék venni, de sajna egy-két dolog nem teljesen tiszta vele kapcsolatban. Nem játékra kell csak második gépnek otthonra.
Jó a radeon chipset? A bluetooth támogatás benne van alapból? Mi az a color-shine?
A 8 cellás akksi jobb mint a 6 cellás? Milyen fordulatú a vinyója? Gyakran meghibásodnak az optikai meghajtók az asus notikban?
Bocsi a sok láma kérdésért, és köszi előre is a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple asztali gépek
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest