- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz
jani0625 #4029 üzenetére
Megoldás: Elötte le kell fényképezni, hogy a kcolásokat lehesen bizonyítani...
Lehet ki sem cserélték az optikai meghajtot, csak megtisztították... Figyelj én már megfenyegettem volna Őket a fogyasztovédelmisekkel, de ha nem halgatnak rá akkor rájuk uszitottam volna....Rájuk lehet kenni az anyagi veszteséget a javítási idők miatt... legyél határozotabb... Velem eddig nem cseszett ki senki, mert ha neki álltak okoskodni, akkor emelt hangal okosan el kell őket igazitani!!! -
Imy
veterán
válasz
jani0625 #4018 üzenetére
Az Én ASUS A3L-5028-ba is tssc van, de semmi gondom nem volt Vele, Kb 20 DVR-R-t (noname-t, meg márkásat), 50x DVD-RW-t irtam vele(TDK-t), de RW-vel csak a Traxdatával voltak problémákl, amit felirt nem tudta visszaolvasni...CD irás is frankon megy rajt... Annyi a hátránya szerintem, hogy hangos....
Nálatok milyen hiba lépett fel?
Ha rossz, akkor vissza kell vinni, nem azért fizet az ember, hogy ne tudja használni! -
SunBreeze
aktív tag
válasz
jani0625 #4012 üzenetére
én is gondolkodtam hogy veszek valami ehhez hasonlót, de aztán rájöttem hogy otthon ott vár a pc és ott ki tudom írni.
viszont vinyót szivesen vennék, ha gyorsan meggazdagodnék,
láttam hogy lehet ugyan ilyen külső rack-et venni. 16k ért... és lehet beletenni vinyót,
vagy külső noti vinyót vegyek? milyen árban vannak ezek -
hzcs
senior tag
válasz
jani0625 #3933 üzenetére
Remélem nem minősül reklámnak. Az Aq*aban vettem, 15800 valamennyi volt, de én hoztam el az utolsót. Szobatársamnak is vettem egy ugyanilyet, kivéve labelflash (7540A), de az övé nem írja rendesen a Ridiscet, enyém igen. Ezt leszámítva az is jó író, 500 forinttal olcsóbban.
7540: [link]
7543: [link]
Elég hamar kifogynak ennél a cégnél a notebook dvd írók. -
hzcs
senior tag
válasz
jani0625 #3919 üzenetére
Lehet, de a dvd írón kívül problémám nem volt. Ha lesz, visszarakom bele a régit. Nem bonyolult művelet, alul 2 csavart kell kicsavarozni, A-val vannak jelölve. Ezután belekapaszkodsz körömmel a dvd előlapjába és kihúzod. Van rajta egy fém keret, azt át kell műteni az újra.
Amit beletettem, azzal írva és visszaellenőrizve olyan zöld volt minden szektor, mint a GreenpeaceMég a minőségileg kifogásolható Ridisc is 6x-osan teljesen zöld lett. Igaz, 8x-os a dvd, de 6x-osan ismerte fel.
Nero CD-DVD Speeddel ellenőriztem vissza, a lemezszken résszel. 16 ezer forint volt a nec, labelflashes, bár azt valószínűleg nem fogom használni.
[link] -
SunBreeze
aktív tag
válasz
jani0625 #2797 üzenetére
hűű köszi szépen, télleg van egy kurta gyári kábel, még észre sem vettem... majd veszek kábelt hogy tv-re tudjam kötni, amúgy van olyan átalakítóm, régi gépet már a hifire kötöttem, de most ezt akartam megcsinálni, köcce,
amúgy a nhc-ban hogy és mikor lehet a proci mhz-ét állítani? mert nekem valahogy nem megy... üresek a gördítósávok... ha egyáltalán ott kell... -
ponti_ak
addikt
-
ponti_ak
addikt
-
hzcs
senior tag
válasz
jani0625 #2669 üzenetére
Csak annyit mondok, hogy elmennek a jó ..... ...... ........ .......!
Már harmadszor adtam le a gépet: első alkalom: állítólag cserélték, de nem vagyok benne biztos. Második alkalom: nem észleltünk hibát. Visszakaptam ugyanúgy. Elfutott a méreg, leadtam harmadszor. Telefonáltam nekik nem is egyszer, hogy még 1 TSST gagyi mocsadékot ne tegyenek bele. Meg is ígérték hogy megy bele a Matshita. Ma elhoztam...
Eredmény: firmware frissítés. Szerintem tanácsolni kéne nekik, hogy mossák meg a szart, hátha arany lesz belőle...
Komolyan mondom katasztrofális, hogy háromszor leadtam és mindháromszor tsst. Említésre se lenne méltó. Ja és legalább 1 órát vártam (MM), mert egy asztali gépnek 1 órán keresztül frissítették a biosát. Illetve így vitte el hogy negyed óra, bios frissítés. 1 óra múlva jött vissza hogy nem érhető el a szerver. NO COMMENT....
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
válasz
jani0625 #2612 üzenetére
Nem ajánlották fel, csak rákérdeztem, és azt mondták, hogy:
''- Igen, volt már ilyenre példa, jelezzem a leadáskor, hogy mi az óhajom (t.i: nem akarok TSST-t többé..).''
Szóval inkább diplomatikusak voltak, nem igértek semmit, felajánlásról meg szó sem volt... de az azért kiderült a beszélgetésből, hogy volt már dolguk 1-2 ramaty TSST típusú ODD-vel mostanában.
RAM ügyben valaki, esetleg?
Most néztem az Everest-et, Nanya márkát ír a gyártóhoz is.... az nem csak a chip a memón?Nem akarom szétszedni, viszont tudnom kéne milyen márkájút vegyek.
Vagy tényleg van Nanya ram.. ?
[Szerkesztve] -
extraktor
tag
válasz
jani0625 #2593 üzenetére
Sziasztok!
Nem talán, nekem már matshita van benne.
Talán azért kaptam bele másikat, mert miután a szervízbe került, pont tudtam beszélni a szerelővel, és meg tudtam mondani, hogy az ujabb típusokat már matshita-val szerelik.
Nagyon normális volt a srác, és én csak kértem.
Üdv:
extraktor -
nak0n
aktív tag
válasz
jani0625 #2593 üzenetére
Nohát: első tapasztalatok a DVD-író cseréje után; tegnap este bekapcsoltam a gépet. Írni ugyan nem írtam vele, nem volt üres lemezem, de nagyon-nagyon elkeseredtem: a tálcát nem lehet - az eddig megszokott módon, pedig azt hiszem, így kellene - egyszerűen, egy laza mozdulattal becsúsztatni a helyére, ugyanis akkor megakad. A tálca széle ugyanis ilyen módon magasabban van, mint a számára szolgáló nyílás teteje. Egyik felét lefelé kell nyomni, a másik felét pedig enyhén megemelni, hogy beugorjon a helyére, és egy kb. 1,5 mm széles nyíláson be lehet látni az író belsejébe.
Én azt hiszem, hogy ez nem teljesen normális, és szerintem jövő csütörtökön - amikor is megy az átvevő fiú a Westendbe - újra odaadom nekik a gépet.
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
válasz
jani0625 #2530 üzenetére
Nézd meg légyszi hány fokos a vinyód!
Ahhoz képest hogy 72 órán belül nem tapasztalták, így hogy vissza van véve a proci (tehát az se melegíti pluszban), így 46 fokos, és semmit nem csinál már 5-6 órája. Ha töltök, pl torrentezek, de max 100k-val, már akkor 59 fok. Kicsit sokallom. -
TaZ666
csendes tag
-
dr_ace
aktív tag
válasz
jani0625 #2270 üzenetére
integrált sis, de azért egy 1.6os csével csak meg kéne bírkóznia. azóta sikerült is működésre bírni a játékot (dirverfrissítés, meg át kellett tenni direct3d renderingbe), most viszont szaggat.. nem nagyon, de érezhetően. át akartam állítani a bios-ban hogy több memóriát vegyen el magának a vga, de nem engedte. 32 mega az alapbeállítás és nem enged rajta állítani, se többre se kevesebbre. sztem ez így nem normális hogy nem tudok rajta állítani, erről mit gondolsz?
-
hzcs
senior tag
-
Angel82
csendes tag
válasz
jani0625 #2103 üzenetére
Várom a kérdéseket, mire vagyok kíváncsiak! Matshita DVD-RAM UJ-841S típusú író van benne, eddig egy traxdata rwt írtam vele hibátlanul. Most töltöm le a 3dmark 2006-ot, ha lejött, írom az eredményt! Egyébként összességében nagyon gyorsnak találom a gépet, az lcd gyönyörű főleg egy nagy felbontású háttérképpel nézve. A space-el van egy olyan apró bajom, hogy ha a jobb szélén nyomom, akkor nem mindig megy. Gondolom ugyanez a bill van a tietekben is. WLAN erősebb, mint egy linksys pci-os kártya. Otthon a szokott helyen talált egy újabb routert amit a linksys sose látott és ennek tudatában sem bírtam rávenni. A Powergeart ti használjátok? Esetleg helyette vmi? Csinál néha érdekes dolgokat. -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #2094 üzenetére
Egyszer haveromnál WLANoztam a notival, de ott ő állítgatta be a dolgokat. Mivel ''kapisgálja'' a dolgokat, ezért simán belőtte a cumoot és frankoom müxött.Azóta 1 WLAN-os notebook-kal akartam összekötni(egyáltalán lehet ilyet?),az sajna nem sikerült,de ebben valszeg én voltam a béna.
Újabb counter-strike-ok is ismerik(1.6,CSS). NFSMW-ben sajna nincs és patch-et sem találtam még hozzá(olyat ami muxik is).
Majd 3dmarkolhatnál is, nagyon érdekelne!
-
dat
senior tag
válasz
jani0625 #2089 üzenetére
Az IP címet te állítottad be vagy DHCP-vel kapod? Nyílt hálózat valószínűleg DHCP-vel osztja a klienseknek az IP-t, ez esetben állítsd automatikusra a saját IP címedet.
Én D-link kártyához adott drivert és programot használok Win alatt, Linuxban meg madwifi drivert és wireless-tools -t. -
saco
csendes tag
válasz
jani0625 #1898 üzenetére
Hát jah... ha nekem is kiesne egy időre a noti, bajban lennék, mert mindent asztali gépet eladtam ezért
Amúgy a6va vagy konkrétan q034 tulajok, a chipset hőmérséklet értékek mennyi nektek ? fura dolgot tapasztaltam tegnap este, a proci folyamatosan 1.73-on megy, a chipset 57-60 fokig ugrál síma netezés mellett, ha jól emlékszem ez olyan 50 körül volt max, amikor megkaptam
talán a speedstep techel van valami baj ? hol lehet utánanézni ?
Ez a dolog most is fennáll
hmmm.. Mi az a hyper memory function ? asus-nál látom a bios update-hez odaírva
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1792 üzenetére
Ez nem tűnik rossz hatletnek
Visszatérve az akkus témára, ezeknek az aksiknak nincs 1 meghatározott újratöltési mennyiségük? Tehát teszem azt ,a gyár azt mondja,hogy 500x töltheted újra és utána nem garantálja,hogy használható marad.?
Ti levettétek a monitorvédőfóliát? az enyém még mindig fent van
Mivel, illetve hogyan tisztítjátok a notebookot? Mire kell ügyelni? -
extraktor
tag
válasz
jani0625 #1753 üzenetére
A tsst.. -nál a winvup kiírja a típusát és a firmware-t az írónak?
Az a hiba nekem is előfordult,hogy a frissités vége elött kiirta, hogy failed, de kicsit küzdöttem vele, és összejött.Holnap a cégtől elküldöm, az összes cuccot amit leszedtem netről. Abbol valamelyikkel össze kell hogy jöjjön az upgrade.
Nekem is sikerült.
A mostani firmware-m ti94(09/09/05) -
Louis Gara
tag
válasz
jani0625 #1734 üzenetére
Én már irtam, hogyha vannak konkrétumok akkor tényleg meg lehetne próbálni. Viszont nekem még jó, és azért, ha jól értelmeztem azért mindenki irogat vele több, kevesebb sikerrel, a firmware frissités nem lehet hülyeség, 78 ezerszer felhoztam, hogy az asztalimba is blablabla, és az jutott most eszembe, hogy amikor uj windowst tettem arra a gépre akkor egy ideig mindig jó volt...no ez miért lehet, sztem nem hardver probléma, hanem valami hardver támogatási gond lehet.
A notisTSST-nél az tünt fel, hogy amikor irok teljesen leüriti a tárolót, utánna újra feltölti, a buffer is kiürül, olyan érzése van az embernek, hogy teljesen labilis az egész, de a végén amikor ellenőriztem akkor rendben volt, persze a régi LG cdíróm stabilan 99százalék 99 százalékot mutatott, és gond sem volt az írással.
Tény, hogy az Asust minősíti ez az esett, és ez szomorú mert amúgy nagyon kis pöpec gépek ezek. Külföldi fórumokat olvasgattam és nem találtam annyira vészesnek a helyzetet, persze azért nem mélyedbem tulzottan bele, pedig engem nem nehéz meggyőzni arról, hogy a Samsung cég nem igazán ért ehhez, és pocsék az egész cucc... -
Angel82
csendes tag
válasz
jani0625 #1706 üzenetére
Ez így egészen európainak hangzik. Néha már kezdem azt hinni, hogy megérkeztünk oda, ahol eddig is voltunk. A múltkor párizsból rendeltem, ott is ugyanez a rendszer és dhl kihozta 23 óra alatt kaputól kapuig (netes nyomonkövetés, nagyon állat).
Tényleg, melyik cég szállítja? A honlapon 3 is van. -
Angel82
csendes tag
válasz
jani0625 #1704 üzenetére
Én is nagyon hajlok a j-sre. Valószínűleg a mediafrost-tól, olvastam többen is innen rendelték már és olvastam több helyen is, hogy nagyon megbízhatóak, ráadásul náluk a legolcsóbb némethonban. Aki rendelt már tőlük, esetleg leírná a pontos menetét a dolognak, biztos többen kívácsiak lennének rá. Megrendelés fizetés, szállítás, mire kell figyelni, stb... -
Almos
aktív tag
válasz
jani0625 #1680 üzenetére
Nálam akkor 2.5x az olvasási sebesség, amikor zöldeket olvas, kb a lemez felétől már csak pirosakat, így meguntam... Áttettem a lemezt a másik dvdrw meghajtóba, amelyikben írtam, ott eddig csak zöldeket olvasott, de már ott is van piros, persze teljesen máshol (21%) Tököm érti ezeket a szarokat... Ezek után most hogy írjak ki bármit is dvd-re, mikor semmi biztosítékom nincs, hogy akár még másnap is vissza tudom olvasni...
[Szerkesztve] -
Louis Gara
tag
válasz
jani0625 #1670 üzenetére
Írhatnánk az Asusnak egy levelet, szerintem nem csak itt fordul elő ez a hiba, és javasolhanánk, hogy dijmentesen cseréljék ki, és akkor az egy olyan remek húzás, hogy nem is haragszunk annyira, és talán legközelebb is Asust veszünk.
Én ma írtam az első Dvd-t ez egy minuszos Tdk volt, azt irtátok, hogy azokat szereti, ezért is válaszottam, 4szeresen irtam és jó lett bár pár sárga szektort azrét találtam a scandisc-el.
Ha 10 emberből 8-nak rossz, az elég ok a cserére. Nekem az asztalimba is hasonló szutyok van, azt visszavittem és mondtam, hogy szar, meg sem nézték, csak kicserélték, egy ugyan olyan szarraPersze azóta még nem vittem vissza, dvd-t irogat, de még van kb 10 hónap gari, majd előtte pár hónappal, hátha letesz a samsung a dvd irók gyártásáról.
A márkaszerviz már biztos szembesült ezzel a problémával, ezért nem nehéz meggyőzni őket, hogy tényleg nem jó.
Én emlékszem, hogy régebb a haveromnak volt Asus cdirója, vagy az más volt csak Asus labellel?? Hmm, én amikor megvettem a notit nem is felteleztem volna róla, hogy megint összefutok a samsungal. -
Almos
aktív tag
válasz
jani0625 #1668 üzenetére
Sajnos nekem is szarakszik az íróm, szerintem előbb-utóbb cserés lesz. Csak azt nem tudom, hogyan lehet ''bizonyítani'' nekik, hogy tényleg szar? Mert lehet ám azt mondani, hogy szar a lemez anyaga, rossz az író progi, stb...
Egyébként ma megint másoltam dvd-ről, amin van 12 film, múltkor ''csak'' 2-3-at nem tudott beolvasni, most már a felét...
Ja, csinálhatnának egy széria-visszahívást, mint az autóknál, hogy mindenkinek lecserélik a meghajtóját, lehet jobban járna Asus is, mert megelőzhetné hogy mindenki fikázza a márkát a gagyi TSST írók miatt...
[Szerkesztve] -
jani0625
aktív tag
válasz
jani0625 #1667 üzenetére
legszívésebben kibasznám az ilyen írót!
írtam még egy dvd-t...
írtam rá 3 filmet meg egy progit.
a néróval le akartam ellenőriztetni, de olyan lassan ment hogy nem vártam ki de már akkor több fájlra kiírta hogy error reading...
egy filmbe belenéztem az ok volt. a másik filmet meg akartam nézni de lefagyott a gép mert annyira nem tudta beolvasni!!! ctrl+alt+del-re sem reagált!
újraindítottam, utána ugyanezt eljátszotta...
a többit már nem is próbáltam.
elvigyem gariztatni? a fasz kivan.
ilyen szar írót bakker
de ha megint ilyet tesznek bele akkor megba**hatom.
miért kell egy ilyen jó gépet egy ilyen szar íróval elcseszni????
HZCS!
mi van a te gépeddel?(írókkal) -
-
Louis Gara
tag
válasz
jani0625 #1551 üzenetére
Én is így gondolom.
Vagy veszel egy kétakus 12-es kijelzőjű dellt ami 10 órát elmegy, vagy veszel egy 300 körüli 15-ost erős vga nélkül az talán 4, 4-5 órát elmegy, 15,4 es már kevesebbet.
Az én gépem szerintem ha játszanék vagy hajtanám a vasat rendesen akkor 2 órát talán. Igy is vegyes használatnál ha lehuzom a tápról 3 óráról indul, stopperrel még nem mértem de nem hinném hogy sokkal többet menne. És ez már jobb nem lesz
Ha játszani akarsz, de azért mégsem nagyon, akkor az én gépem szerintem tökéletes, a lehetőség megvan, hogy bármelyik új játékot kipróbáld 64megás x700 erre bőven elegendő, és ezért az opcióért csak 50 ropit fizettél pluszban, mint már irtam fentebb. A maradékból meg kidobod belőle az 512-es ramot és veszel két 1gigásat, és duában hajtod, és meghálálja az biztos. -
tkazmer
addikt
válasz
jani0625 #1551 üzenetére
Szóval a 2Ghz körüli Centrino már nem számít erősnek? Én nem tom, de sztem azért az elég erős. Az üzemidő ilyen procival szerintem lehet, akár 5-6 óra is, jó akksival. Az X700 ast (igaz egy A64 3200+ al párisítva) Porsche 911 eshez hasonlították, és szerintem a PM 2.0Ghz is kihozhatja belőle a max.-ot. Azért nem olyan nagy felbontás és nem túl nagy megterhelés(csak pl szövegszerkesztés) mellett sztem az 5-6h azért nem olyan lehetetlen.
-
-
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1505 üzenetére
Első ízben csatlakoznék,hozzád. Jaja, nekem is faszán müxik, MSN-nel is.(fifi ha van MSN ciimed MSN-ezhetünk
).Igaz, nekem előre volt telepítve, de az előző asusnál én telepítettem mindent. Ott is müxött jól. Igaz, ott volt vm kisebb fennakadás (lehet nem indítottam újra mikor kellett volna, de aztán jó lett és ott is süti volt).
jani, én kaptam hozzá...ez hogy lehet? ugyanonnan vettük...mondjuk nekem a másikhoz is volt. Benne van abba a 3cd-s szoftvercsomagban. Biztos nincs ilyened?
Én is kipróbálom majd, ha lesz időm, de most sajna vizsga powa lesz sokszora héten,uh ... -
hzcs
senior tag
válasz
jani0625 #1469 üzenetére
Nem d-maxod van? Az enyém is ugyanolyan gép mint a tied, nekem D-max van.
Más: Az új író ''rendesen'' megírta az első dvd-t, csak nem bírta visszaolvasni, más olvasónál jó. viszont a második már totálhulla. Semmi se olvassa be, kicsit se, fel se ismerik. És ha az alját nézzük, a réginél és az újnál is köröket ír. Különböző erősségű körök vannak az alján, mintha nem jól fókuszálna. -
Fifi
őstag
válasz
jani0625 #1466 üzenetére
ja és hogyan lehet felvenni vele csakúgy? mert azt nem tudom.
Az Asus nem ad hozzá programot a CD-n?
Amúgy letöltöttem az Asus honlapjáról ezeke:
BisonCam Camera Driver for WinXP
D-MAX Camera Driver for WinXP
Primax Camera Driver for WinXP
Bűn lassan jött és eredmény nulla
Persze, hogy nincs bent egy doc, txt, info file, hogy mire is jó ez és felvértezi-e a webcamet felvételkészítési tulajdonsággal. Bah
Hát win-hez nem igazán konyítok, de talán ezekkel próbálnám:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Bye, Fifi
ps: Tényleg video rögzítésre senki nem használja, mindenki csak videotelefonál? -
Fifi
őstag
válasz
jani0625 #1430 üzenetére
[amirő mi most beszélünk azok szinte mind A sorozatos asusok amik elvileg a ''leggagyibbak'' és még van M,V és W sorozat.../I]
Ez hol van leírva, hogy a leggagyibb? Vagy csak abból következik, hogy az ABC-ben előrébb van? Amúgy, ha így nézzük a bírnám viselni, ha a leggagyibb lexust hozzámvágná
valaki.
Bye, Fifi -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1438 üzenetére
Na akkor majd én is állítgatok
.
Wildscreen-nel nyomod, vagy olyan elnyújtósan? És akkor asszondod, hogy 1024x768 minden feltolva maxra és megy akadás nélkül? Azaz inkább az érdekelne, hogy nincs-e olyan érzeted, mintha picit be lenne lassulva,kicsit késne a kocsi reakciója, stb...? -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1436 üzenetére
Asszem arra szoktam...mikor megy a játék beindul a banzáj (legalábbis megszoolalnak az addig nyugodtan sziesztázo ventik is
), de még így is marha halknak tűnik, meg amúgy is. Eddigi gépem mellett nem anon tudtam elaludni...emellett naon megy.
(tegnap én hülye netről töltöttem le a source-ot, ahelyett h CDről raktam volna fel)
Miket állítottál amitől jobb lehet? -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1430 üzenetére
micsoda? ezt kifejtenéd
? azt mondod, hogy kell 1 kis idő amíg összeérnek,összecsiszolódnak az alkatrészek és később ebből kifolyólag jobban megy majd?
igaz,az elvárásaim a futássebességgel kapcsolatban meglehetősen nagyok, mert régen kicsit rá voltam kattanva a CSre és naon HCgamer voltam...mostmár ez mérséklődött,de sikerült megszoknom,h min beálliitáson megy a játék és gyorsan...
Na majd akkor a későbbiekben próbálgatom magasabbra rakni a mércét.
Vagy lehet,hogy a proci számít pont ennyit
Minden esetre király a noti..még a DVD-kkel sem volt gond egyelőre. KIPP-KOPP
-
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1409 üzenetére
Hát ez az új azért már eléggé más..azaz jól megtöltötték ezt az A6-os kasznit mindenféle földi jó val meg duálmaggal meg olyan giperszuper videokarival meg ilyesmikkel...látszik az árán is.
xedos, nem értelek
zsmat, sztem nem kell izgulnod webáruházat tekintve, ha nem zavar a német billcsi meg win...mondjuk ki ne izgulna a pénzéért, főleg,ha ennyiről van szó. Egyelőre teljesen korrekt a cucc, asszem jani-nak isugye?
[Szerkesztve] -
zsmat
csendes tag
válasz
jani0625 #1408 üzenetére
haaaaaat, az ugy kezdodott......
szoval kaptam egy computer hirdetes fuzetet, nemetet, es lehasaltam az araktolkineztem egy gepet, felhivtam a hamburgi kereskedot, es kertem, hogy angol bill, angol progival ha elkuldenek nekem........ hm, persze mindene nemet volt
mindenesetre belelkesedtem, kinyomtattam a ttulajdonsagokat, es bementem egy itthoni uzletbe. hasonlo tulajdonsagu (kicsit gyengebb gepet) adtak 334 ezerert, ami kinn 1100 EUR volt. csakhogy addigra mar elhataroztam, hogy az 5 eves gepemet lecserelem, de nem mind1, mennyiert. ezert is orultem meg ennek a forumnak, hisz lattam, hogy mas is hasonlokeppen probalta megoldani a helyzetet, gondoltam, mielott belevagok, irok, es felhasznalom a tapasztalaitokat
notebooksbilliger.de eleg jo aron adja a gepeket azrt, de itt persze csak webaruhaz van, es arra meg nem szantam el magam, bar a nemetek altalaban eleg precizek
-
DeimoS
csendes tag
válasz
jani0625 #1343 üzenetére
hat, enis hallottam mindenfele urban-legendeket az akksikról, de csak a következőt tudom megerősíteni: az siemens me-45osom 3.5 eve mukodik uazzal az aksival mindig szinte csutkara lemeritve, a 6230asra meg kb csak 1 honapig szartam, hogy hogy toltom, es mar egy nappal kevesebbet is birt. meg nincs masfel eves.
A gyártóknak az a biznic, ha a gar lejárta után viszonylag hamar tönkremegy. És itt még csak azt sem lehet mondani, h visszatartaná őket az, h majd más mobilt veszek. Mert aki mást vett és azzal szívott az majd jön helyettem.
Más:
TSST TS-L532A: roxio creator 8 jol irja azokat a lemezeket (zsinorban 3at eddig) amiket a 6 es 7 nero elb. Mondjuk ez sem ismeri fel 12Xesnek. De legalább muxik. -
xedos
addikt
válasz
jani0625 #1343 üzenetére
Én is több helyrúl így hallottam!
Ugyanakkor már a 2.notim aksiját javítom totális lemerítéssel!
A mostanimnak kb 3-5hónapossan 20% volt a wear-je (ennyit romlott a kapacítása)
Az első lemerítés töltés után 11% lett, a második után pedig 8% !!!
Volt egy Gericomom amit 10percről sikerült feljavítanom 2órára.
Egyébként azt ajánlják, hogy legyen a gépben - de legalább havonta le kell meríteni ameddig a noti ki nem kapcsol (3-5%).
Túlfesz ellen nem véd! Csak hiány ellen
Érdemes egy márkás túlfeszvédő után kötni a notit. -
-
-
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1312 üzenetére
Én is kiváéncsi vagyok
. Az e-mail-től számított 2 nap?
Neked mikorra jött (márhogy de?du? hány óra tájban)? És mikor meghozzák mi történik?
Megpróbálják valahogy jelezni,hogy megjöttek (normál esetben csöngetnek,nálunk nincs ilyen lehetőség, de kertes ház+kutya), aztán, ha sikerül előcsalni valakit, a kezépbe nyomják a csomagot és kérnek 1 aláírást és mennek is?
Esetleges működésről való megbizonyosodásra van lehetőség? Vagy az árú szemügyrevételezésére? Vagy, hogy van ez? Nálad hogy volt? -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1255 üzenetére
A fene enné a jó dolgukat...az én notimat igazán kipostázhatnák még idén
...
Sztem én is hagyom a partíciót és a billencset is. Gépelni soha nem tanultam, de valamelyest az évek során ragadt vm, lehet nem pont úgy ahogy kell, de kellő kísérletező szellemmel majd megtalálom a sok magyar okosságot.
Jut eszembe:külső vinyónak milyet érdemes venni? Milyen házat hozzá?Külső TV-tuner / távirányító <- ezekkel kapcsolatban van setleg valami tapasztalatotok? -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1251 üzenetére
Hali! Még nem érkezett meg a gépem, a pénz mostanság érhet oda, remélem nemsokára megkapom (ha jól számoltam akkor legkésőbb kb 5-ödike környékén). Viszont az nagyon érdekelne, hogy te csináltá-e vmt a német billencsekkel? Nameg az is, hogy ha leszedem a gyári XP-t akkor azt bármikor vissza tudom pakolni a hozzá kapott CD-k segítségével?
Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged