- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
válasz
blaswork #3949 üzenetére
Egyetértek GombócArtúrral,
jó sorozat az A6-os... talán a szerencsétlen ODD-ket leszámítva... Fél év tapasztalat alapján nem bántam meg, hogy megvettem, de épp most készülök megválni tőle anyagi okok miatt...(lásd: aláírásom.. igen, ez volt a reklám..)
Az A6Vm az A6VA-tól nem sokban különbözik (nVidia helyett ATI video-kártya van benne....)
Gondolom erre gondoltál, ami a Macropolisban br. 250k-ért van, 512 mega RAMmal... [link]
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Sziasztok, egy kis reklám az eladó ASUS notimnak..
[link]
...remélem nem voltam nagyon pofátlan...
Köszi,
üdv: ponti_ak -
ponti_ak
addikt
válasz
hijacker_fx #3720 üzenetére
Szia,
szerintem először azt döntsd el, hogy MIRE használnád.
Csak a heti egyszeri cipelés miatt szerintem nem érdemes szubnoteszt venned.. esetleg akkor ha később fontossabb lesz a mobilitás (a 15,4''-es WXGA kijelző miatt nem pici gép ez, de hordozható, nekem nem okozott gondot eddig).
Viszont egy ilyen gépen már szépen el lehet játszogatni, meg fotoshop-ozni, digitalizálni, stb... de csak akkor ha tényleg szükséged van ilyenekre....
Írtam privát üzenetet... szerintem gondold meg.
üdv: ponti_ak -
ponti_ak
addikt
Tudom hogy ez itt nem a hardverpiac, és nem is az Apróhirdetések rovat, de ha valakit érdekel, van egy eladó A6VA notim...
Centrino, 1 giga RAM, 15,4''-es kijelző, x700-as Vga, satöbbi...
Nem lehet már kapni, mert kiffutott széria, de csak fél éves, és tényleg minden benne van!
Alig használtam, a pénz meg kéne... Tolongjatok!
Köszi a türelmet, üdv:
ponti_ak -
ponti_ak
addikt
Hopp, ez nem is rossz ár érte... fél éve még 300k-ért adták ezeket...
Szerintem jó lesz ez is, ennyiért szvsz megéri (bár mostanában nem vagyok tisztában az árakkal!)
Viszont kérlek ne haragudj, de nem tudok most ajánlani semmi konkrét típust (amikor vettem az enyémet, még képben voltam, de most nemtom milyenek vannak jó ár/érték arányban), maximum 3 megbízható gyártót :
- IBM,
- DELL (NEM Sony akksival!),
- HP
Próbáld meg feltenni a kérdést itt [link] minimum a következők megadásával:
- felhasználási terület (procc, VGA teljesítmény)
- maximum ár
- mobilitás (mennyire fontos a súly, befoglaló méret, akksi idő...)
- egyéb (kijelző, billentyűzet, touch-pad, track-point, milyen optikai meghajtó, stb...)
Sok sikert,
üdv: ponti_ak
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Igen, hallottam, hogy a dual-core-os gépek ici-picit melegebbek... De nem annyira jelentősen, és persze attól is függ, hogy éppen melyik szenzor(oka)t nézed...
Persze nagy átlagot lehet mondani egy gépről, de pontosat aligha... nekem pl NHC és Everest 5-8 fok eltérést mutat rendszeresen... -
ponti_ak
addikt
Bőven.
Ha jól emlékszem, valami 7600-as karesz (vagy ilyesmi) van az A6Vm-ben, de jobb lenne, ha pontos linket adnál a típusról..
Az említett játék egyébként szvsz akármelyik integrált videokártyás modellen (pl intel900-as) is akadásmentesen, probléma nálkül kell hogy menjen.
Szóval csak emiatt ne ezt válaszd, az általad írt célokra egy hűvösebb masina is megfelel..
Persze ha van 1 kis pluszpénzed, és szeretnéd, hogy azért legyen kraft a gépben, ha kell, akkor hajrá! Néha akár egy kis Doom3 is elsülhet...
...persze az csak minimum 1giga ram-mal...
De egyébként is: inkább több RAM, mint erősebb VGA)
ui: én is megvettem, aztán azóta kb 3-szor ültem le játszani... akkor is max valami Fifát, amihez megint nem kell túl combos VGA... szóval..)
-
ponti_ak
addikt
Ha hajtod, melegszik. Ha nem, nem.
Konkrétabban:
Proci:
A6VA-m van, de 800mhz-en bőven jól elketyeg, szinte hangtalan, 42-45 fok körül beáll word, internet, stb irodai célokra simán megfelel. Ha meg kell kakaó, akkor NHC kikapcs, és hadd szóljon...
Noti downclock okosságok itt: [link]
#230 körül írogattam, ott vannak a tapasztalataim, annyi kiegészítéssel, hogy azóta is stabilan szuperál a gép.
VGA:
Az enyémben ATI x700-as kártya van, a PowerPlay funkcióval harmadára van csökkentve a GPU és a VGA-memo (~100 mHz-re). Az A6Vm viszont asszem nVidiás.. ahhoz nemtom van-e ilyen progi... de szvsz kell lennie valami hasonlónak...
Summa summarum:
- visszafogott teljesítménnyel kb síri csend
- ha megy a proci normálisan (VGA butítva), akkor negyed-félóránkánt bekapcsolgat a venti (terheléstől függ) (= melegszik).
- ha játszom, akkor süvít.
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Szerintem nem.
Csak egy nyilatkozatot kell tenni, hogy elismered: az NSE nem felelős a géped tartalmáért, és - bár a lehető legnagyobb gondossággal jár el - az esetleges adatvesztésekért sem. Az én esetemben ez volt, nálad sem lesz másképp szerintem.
ui: Azért nem árt szem előtt tartani:
- fontos adatok kiírása DVD-re (az egyébként sem árt időnként...)
- jogtiszta software-ek használata... minimum az oprendszer, ugye... de a többi is... (ez NEM az NSE miatt, hanem úgy általában.. ) -
ponti_ak
addikt
Hi,
kicsit gyorsan reagáltál...Jó kis gép az, de nem feltétlenül szükséges 667-es memót tenni bele.. én inkább valami jó nevű gyártótól vennék (pl Kingston, Corsair, stb), amire sok garancia van (pl élettartam gari, de minimum 2 év...)
De nem baj az se ha Noname-et veszel, csak az a lényeg, hogy futtasd le a memtest86 nevű programot, amit az előző hozzászólásomban belinkeltem.
Ha az hiba nélkül lefut (kb fél óra alatt megvan), akkor nagy valószínűséggel nem lesz vele gond. -
ponti_ak
addikt
Hi.
1. ''a 667-es DDR2-es modul megy 533 Mhz-en?''
- Szerintem igen.
2. ''milyen ramot érdemes venni, amivel minden gond nélkül menni fog?''
- MI fog gond nélkül menni?A gép típusa, és az alkalmazási területek, szoftverek megnevezése sokat segítene...
Memória-bővítés kérdéskörében eddig elhangzott itten: [link]
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Üdv a gariztatással szenvedőknek.
Tegnap megjött a gépem az NSE Hungáriától. (1 hét volt az ODD csere, de nem érdekelt, mert épp nem használtam úgysem.. de mind1, nem ez a lényeg...)
Átvételkor megírtam vele 1 DVD-t, plusz lefuttattam egy Everest riportot, és Word-ben csináltam egy gyors ''Compare Documents''-et...vagyis összehasonlítottam az összetevőket a leadás előtti állapottal..A Westend-es ''átvevő pont''-os srác kicsit húzta a száját, de megvárta amíg végzek... csak 2-szer kérdezte meg, hogy ''Segíthetek?'' Mondom, köszi, boldogulok..
Naszóval: szerencsére a gépnek minden porcikája ugyanaz, mint amikor leadtam, leszámítva a DVD írót. Kicserélték, de ez is TSST..De legalább működik. Még. Remélem többet nem szarakszik, mert akkor személyesen battyogok be vele a szervizbe...
Szép napot mindenkinek. -
ponti_ak
addikt
Igen, sajnos olvastam a kálváriádat. Türelmes ember vagy, az biztos. Külföldre első körben biztosan nem viszem.
Reménykedek benne, hogy én majd (kivételesen) működő írót kapok bele.
A terv:
Beadom. Megjavítják/cserélik. Elmegyek érte. Viszek 2-3 db (újra)írható DVD-t, és kipróbálom ott a helyszínen. Ha nem megy, kérek másik drive-ot. Ha nem adnak, megismétlem a kérést. Ha akkor sem adnak, akkor nálam is ugyanaz lesz a vége: panaszkönyv -
ponti_ak
addikt
válasz
SunBreeze #2953 üzenetére
Hi,
én még nem vittem szervizbe eddig egyszer sem, de ha visszajön, akkor viszek be DVD-RW-t, és kipróbálom, az biztos.
Pixelhibám sajna nekem is van, igaz csak sub-pixel-ek, de van vagy 8-10 db..
ui: próbáld meg egy kicsit jobban tagolni az írásod, légy szíves, mert elég nehéz kibogozni így... és a ''Válasz'' gomb is hasznos.. -
ponti_ak
addikt
Ahoi ASUS noti tulajok,
Ma ismét megkíséreltem DVD-t írni... ezúttal egy RICOH DVD +RW esett áldozatul a TSST redvás meghajtójának... grrr...Most is 90%-ig megírta a lemezt, mint a múltkori mínuszos DVD R-t.. aztán közölte, hogy írási hiba....
A lemez tartalmát törölni nem lehet, semmilyen sebességgel sem.
Ami viszont szvsz nagyobb gáz: írás közben a következő hanghatásokat produkálta a drive: [link]Először nem akartam hinni a fülemnek.
A héten megy a gép gariba, ehh.. TSST SUXX! -
ponti_ak
addikt
Hi,
Köszi az infót, nekem hasznos, mert az ati3duag.dll nekem is szarakszik néha. Kipróbálom, és leírom, hogy mi a tapsztalatom. Rendszertelenül szokott behalni, de ha nem lesz többet ilyen, akkor majd örülök...
A linket azért be tudnád tenni mégegyszer? Nem látszik..Köcce.
-
ponti_ak
addikt
Teszteléshez a Memtest86 iso file-t innen tudod letölteni: [link].
CD-re kiírod (pl Nero-val), boot-olsz róla, és fél óra alatt lefut.. Normális üzletben engedik letesztelni.
Persze teljes bizonyosságot ezzel sem szerezhetsz (csak egy pár nap használat után lehetsz biztos a dolgodban), de ez is valami.
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Szerintem ez abszolút nem jó 5let.
Először is, 64 megás ramot nem nagyon kapni, max használtan, ami nem baj, csak nincs értelme, mert:
--> laposokban (tetszik ez a kifejezés..) csak 2 db RAM hely szokott lenni, nem ismerem a gépedet, de kétlem, hogy több lenne benne..
--> a notik kényesek a memóra, jobban, mint az asztaliak, ezért ajánlott lehetőleg ugyanakkora méretű, egyforma gyártmányú, típusú, és főleg: -sebességű modulokat beletenni.
Szóval:
ha lehet, első körben nézd meg, hogy hány darabban van benne a memória (2x128Mb-ra tippelek, de ez nem biztos),az Everest 1 pillanat alatt megmondja Neked (letölthető innen: [link]. Ha 1x 256 van, akkor megpróbálhatsz egy hasonló típusút (pl 512-est) venni bele, és akkor lesz 768, az már tényleg jó, a 32/64 video-mem pedig nem vészes, sokat nem zavar ennyinél már..)
De ha több kell, akkor a régit (ha 2x128-as van) el kellene adni, és venni legalább 1 db 512-est a 256 mellé, nemtom mennyit szánsz rá... az biztos, hogy az 1 gigás moduloknak húzós ára van még, és a géped sem biztos, hogy lekezel 1 csíkban annyit... -
ponti_ak
addikt
Lassan 1 hónapja megvan a gépem, de csak most hétvégén vettem eészre egy kis apróságot: a fülhallgató jack bemenete ''világít'', ugyanis van belül egy kis piros led, így tök sötétban is könnyen meg lehet találni a megfelelő lyukat.. Tényleg csak apróság, de szerintem 5letes..
Az infrával viszont gondjaim vannak, nem akarja felismerni a többi infrás cuccot (több féle telefon, másik notebook), amiket mellé teszek.. illetve felismeri őket , csak nem jön fel a szokásos ''File-ok küldése'' ablak, és a tálcán sincs semmilyen IrDa ikon... (A driver-t egyszer már felraktam, de újra-telepíteni még enm próbáltam a hozzá adott CD-jéről...)
Nálatok minden OK vele?
Köszi. -
ponti_ak
addikt
válasz
eezeerider #2755 üzenetére
Hi, az enyémmel semmi gond.
Szvsz eddig elég stabilan működik, van valamennyi holtjátéka, de meredek szögben (majdnem teljesen ''kilapítva'') is megáll.
Ha a tiéd nem tudja megtartani a kijelzőt mondjuk kb 25-30 fokos szögnél (merőlegestől számítva előre, vagy hátra), akkor az szerintem nem természetes, és visszavinném de egyébként nem.
Ez persze csak az én véleményem, nem tudom van-e erre valami (garanciális) szabály egyáltalán. -
ponti_ak
addikt
ED oldalán sok hiba van.
A nótebúk.hu általában jól írja, ott érdemes inkább megnézni a specifikációkat (bár ott is láttam már hibát, de nem jellemző) - vagy a hivatalos termék-honlapon.. persze az ASUS site-ja nem túl bőbeszédű, az igaz...
Még egy dolog: az A6R-ben ez a VGA ráadásul csak 64 bites, tehát a rendes, saját (=nem integrált) Ati x200-ashoz képest is csak kb a fele a teljesítménye... szóval nem egy erőmű... de persze netezni, wordözni, meg ilyenekre jó ez is, ugyanúgy, mint egy pl intel900-as.
A lényeg inkább a stabilitás lenne (mint a notikban egyébként is, ugye), szóval ezek a driver-problémák azért aggasztóak lehetnek (írtad, hogy a sis chip-pel szerelt gépeknél volt ilyen baja másnak).
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Hi,
az A6R-ben sincsen külön VGA serintem: [link] Szóval emiatt nem jobb szvsz.
A Celeron M és Sempron kb ugyanott van energiatakarékosság/üzemidő szempontjából (a ''Milyen notebook-ot?'' topikban is sokszor volt róla szó). A Turion64 viszont tudtommal jobb, mint a Sempron, szóval eddig szvsz 1:0 az AMD-s gép javára.
A6R viszont (nekem) jobban tetszik a WXGA miatt. Amikor gépet kerestem, én sem gondoltam volna, hogy széles kijelzős notit veszek, de azóta megváltozott a véleményem, és elégedett vagyok ezzel a széles kijelzővel. Hasznos, ha nagy excel-táblákat kell kezelni, és DVD-nézéskor is jól jön. De ha ez nem fontos, akkor lehet, hogy inkább az AMD-set választanám.
A GlareType-os kijelzőjű verziónak (a kettő közül szerintem egyik sem az!) pedig a színhűsége is elég jó, és a fényereje is megfelelő hátránya, hogy erős fényben (napsütés) használhatatlan, annyira tükröződik. Az A6R biztos nem ilyen? Valaki, akinek van, írja meg, mert nem vagyok biztos benne! Thx.
[Szerkesztve] -
-
ponti_ak
addikt
-
ponti_ak
addikt
Más:
Eddigi negatív tapasztalataim a géppel (A6VA - Q0034) kapcsolatban:
- sajnos nagyon könnyen karcolódik a borítása! Az enyémnek - nincs még 1 hónapos sem -, de van már 1 mély, és több kisebb karc a tetején..Egyszer tettem le ''fejjel lefelé'' sima asztallapra (RAM-bővítéskor), és egy 6cm-es vályat lett az következménye..
Nem gondoltam, hogy ennyire kényes..
- a ''Felhasználóváltás'' parancsot nem bírja, fekete képernyő az eredmény eddig minden alkalommal, amikor próbáltam.. (2-szer). Ki kell jelentkezni az adott usernek, aztán a másiknak be... (Nem zavar annyira, és az is lehet, hogy az XP hibája - eredeti HOME van fent..)
- DVD írás (4x sebességgel): eddig 1szer próbáltam, 1db rontott (Ridata DVD - R 8x) lemez lett az eredmény..Illeve korábban írtam már, hogy volt, hogy enm olvasott be 1-2 DVD-t (de azokról kiderült, hogy rosszak voltak.. mármint a lemezek.
) Manufacturer: TSST Corp, szóval nem lepődtem meg annyira.. de érik a csere már.. május végén sztem beviszem, addig kell a gép..
- előfordult, hogy lefagyott. Szvsz a videokártya miatt, ugyanis atiglu2.dll hibával vészleállást hajtott végre - ''kék halál'' - , eleddig 3 alkalommal: 1szer Doom3 után, egyszer meg az ölembe volt sokáig a gép.. a harmadikra nem emlékszem. Lehet hogy túlmelegedés miatt?
A legutóbbi hibára örülnék, ha mondanátok 5leteket, esetleg, hogy mi miatt lehetett.
Thx.
ui: Sry ha kicsit hosszú lett, de ez minden, ami bajom van vele...]
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
-
ponti_ak
addikt
válasz
jakobkacsa #2618 üzenetére
Még1x köszönöm a segítséget a RAM vásárláshoz
, ma vettem még egy modult a gyári Nanya mellé.
Egy finom kis 512 megás Corsair - Value Select (VS512SDS533D2) lett végülis. ''Csak'' 3 év gari van rá, de valamivel olcsóbb is volt mint a Kingston-ok, 13,5k szerintem korrekt ár érte.. Lett volna noname is 11,5ért de azt semmiképpen nem akartam a kevés - 1 év - gari miatt.
A boltban szépen lefutott a memtest86, és azóta is jól muzsikálnak eyütt 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) beállításokkal.
ui: nem reklám, de az alien-es fiúk jó arcok -
ponti_ak
addikt
válasz
jakobkacsa #2618 üzenetére
Köszönöm a megerősítést.
(Mostanra kb én is erre a következtetésre jutottam, és pont Kinsgston-t gondoltam én is bele..) Viszek Memtest-et, és kipróbálom majd.
-
ponti_ak
addikt
ATI Powerplay mire van állítva? Az x700-as nekem is gyakran bekapcsolta a ventit az elején. Aztán visszafogtam ''Optimális élettartam'' beállításra, azóta nem igen kapcsolgat be.
Az NHC is 110/100Mhz-re írja a GPU / video-mem sebességet, szóval tényleg vissza van kapcsolva, működik a Powerplay funkció szerintem... -
ponti_ak
addikt
válasz
jani0625 #2612 üzenetére
Nem ajánlották fel, csak rákérdeztem, és azt mondták, hogy:
''- Igen, volt már ilyenre példa, jelezzem a leadáskor, hogy mi az óhajom (t.i: nem akarok TSST-t többé..).''
Szóval inkább diplomatikusak voltak, nem igértek semmit, felajánlásról meg szó sem volt... de az azért kiderült a beszélgetésből, hogy volt már dolguk 1-2 ramaty TSST típusú ODD-vel mostanában.
RAM ügyben valaki, esetleg?
Most néztem az Everest-et, Nanya márkát ír a gyártóhoz is.... az nem csak a chip a memón?Nem akarom szétszedni, viszont tudnom kéne milyen márkájút vegyek.
Vagy tényleg van Nanya ram.. ?
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Üdv ASUS tulajok,
Jelentem döglődik a TSST DVD-RW-m. Pont 1 hetes a noti, de nem idegeskedem emiatt, számítottam a hibára. Írni még nem is próbáltam vele, de már az írott sima (nem RW) DVD lemezeimet sem olvassa. Folyton olvasási hibát ír ki, és félbemarad a másolás már az elején, 3 lemezzel is eljátszotta: RiData, Philips, Sony típusokkal vegyesen. A 7végén teszek 1 próbát azért még az írás terén is.
Hétfőn megy gariba, HRP-n keresztül. NSE Hungary-t is felhívtam azért, ott azt mondták, hogy kérhetem, hogy ne ezt a típust tegyék bele megint. 1 hetet vesz igénybe a csere.. Hogy mi telik ennyi időbe, nemtom.... talán ilyen sokat kell tesztelni a csere után? Nem hiszem...
Mindegy, azért kíváncsi leszek, végül mennyi lesz belőle...
Ja, van 1 kérdésem is:
a RAM bővítést megoldhatom gari-vesztés nélkül én magam? Csak azért, mert NSE azt mondta igen, a HRP és az ex***digital szervizese szerint viszont nem.
Köszi ha válaszoltok.
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Sziasztok,
Tudom, sokan kérdezték már, de sajnos én sem tudom kikapcsolni a Hypermemory funkciót a gépemen.
A gép adatai:
A6VA, x700 128MB saját memóriával
Bios: 2.10
Ati video driver verzió: 8.172.0.0 (2005.08.30)
Sem a Bios-ban, sem az ATI drviver-ében nem találtam meg, hogy hol tudnám kikapcsolni...
Ha valaki tudja a megoldást, írja meg, pls. Fontos lenne, mert a meglévő 512 mega Ram-ot nem tervezem rövid időn belül bővíteni, viszont a videokártya feleslegesen foglal le 128-at.
Köszönöm.Sorry, de csak most olvastam vissza 5-10 hsz-t...
Ehh, ez most komoly, tényleg nem lehet állítani??? Mmmmm, akkor lehet hogy kénytelen leszek mégiscsak Ram-ot venni..Most sima netezésnél is folyton a vicseszteren kotorászik a gép, és nemcsak lassú, de idegesítő is....
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
válasz
jakobkacsa #2440 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Azt hiszem kicsit újra-gondolom a dolgot, miután személyesen is láttam a gépe(ke)t... -
ponti_ak
addikt
válasz
jakobkacsa #2440 üzenetére
Jaj, elolvastam még1x, igazad van!
Kicsit fáradok, sry.
Püff neki, akkor ezek szerint az A6VA emiatt drágább... De nehogy azt mondd, hogy abban is 64 megás VGA van, mert akkor hanyatt vágom magam...!
Nem igazán érzem, hogy mennyit számít az a +64 MB memo, ha egyáltalán...?
Ok, mindenképpen megnézem, mert konkrátan a ''ColorShine-t'' még nem láttam. Vincsi nem igazán számít, mert van egy 80 gigás... ami benne van, az csak pluszba lenne, vagy eladom...
Emiatt viszont nem is biztos, hogy megéri... ehhh... az A6VA meg már sooook...
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
válasz
jakobkacsa #2437 üzenetére
Ok! Köszönöm!
Tehát a P-s verzióban is ugyanolyan karesz van (GPU sebesség, stb), mint a C-sben, csak több Video-RAM-mal, jól értem?
Oks, az A6R-t én is így értettem, bocs a slendrián fogalmazásért..
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Köszi a gyors választ!
Örülök, hogy csak az előbb linkelt leírás hiányos, és mégiscsak van az A3VC-ben is TV-out (meg infra is..)!
Ezek szerint csak az A3VP-hez nincs Infra?/tv-out?Nem hiszem, szerintem akkor abban is lesz, mert úgy tűnik, hogy lényeges difi csak a video-memo nagyságában van... Egyébként ez is 4:3-mas, mint a tiéd, a 3 közül csak az A6VA a szélesvásznú... de nekem akkor sem tetszik... nemtom mér'..
A Colorshine viszont tetszene... egy Fujitsu Siemens-et láttam GlareType-pal, az nagyon bejött.... valami ilyesmi lehet ez is, nem?
Az A6R-t is néztem anno, és az árban sokkal jobb is, de a Video-kártyája is lányegesen gyengébb.... Mindenesetre jó tudni az ilyen apró dolgokat is. Thx.
RAM-bővítés majd lehet hogy lesz nálam is, de egyelőre elég lenne az 512mega...
Köszi az infókat még1x!
ui: Esetleg a driver-ellátottságról tudnál valamit írni (webcam, mikrofon, stb.. ezek mind működnek rendesen?) Hallottam olyat is, hogy valakinek a DVD-írója vacakolt...
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Sziasztok,
hosszú keresgélés után a következő 3 ASUS típus közül választanék:
ASUS A3VC-5003: [link] bruttó 298 K --> +20 GB vinyó, +Colorshine kijelző 128 MB x700 64 MB helyett - Infra (?) -->
ASUS A3VP-W013: [link] bruttó 318 K
--> 6-os sorozat, +WXGA kép (ez mondjuk pont NEM tetszik.) + TV-out + Infra
ASUS A6VA-Q034: [link] bruttó 330 K
Összehasonlítva: [link]
Jó lenne ha tudnátok segíteni egy kicsit a választásban. Én személy szerint a középső A3VP-W013 felé húznék a nagyobb video memo miatt. Mennyire számít ez játékoknál? Megér ez +20K-t? Illetve a 6-os széria (Sonoma chip) még további 12K-t ?
Köszi ha segítetek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest