- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
ittvana
csendes tag
válasz
cornail #3132 üzenetére
pontosan en se tudom, nekem most asztali gepet helyettesit az A6T, mindig halozatrol megy, az akksit csak proba keppen hasznaltam egyszer. akkor teljes toltottseg mellett profiltol fuggoen 3 ora es 3 ora 50 perc kozott jelzett a hatralevo idore. ezutan hasznaltam egy orat - fel ora jatek/fel ora mp3-lejatszas es dok. szerkesztes - es az akku 70%-on volt. azt persze nem tudom mennyire merul linearisan, vagyis hogy pl. 30%-os toltottseg mellett is fut-e meg egy orat..
-
ittvana
csendes tag
haho!
bekapcsolodnek en is az A6T-rol szolo beszelgetesbe. kb. egy honapja vettem, annyi a kulonbseg Cibet71 konfig.-jahoz kepest, hogy az enyemben 2 GB RAM van. az elmult egy honapban en is csak pozitiv tapasztalatokat szereztem a geprol. az egyeduli gyenge pontja szerintem a haz, kicsit olcso hatasu az ezust szinu muanyag (tesomnak A6R-je van, az igenyesebbnek nez ki). remelem nem fog lekopni a festek, igaz, a sok raragasztott matricanak hala az ember keze nem nagyon erintkezik kozvetlenul a geppel
a kijelzoje nagyon tetszik, szep, eles kepe van es a szinek is kifogastalanok. (bar a glare type kijelzonek koszonhetoen nem ajanlatos pl. ablaknak hattal ulni).
a mar elhangzottakat nem akarom ismetelni, de kiegeszitenem az eddigieket jatekokban szerzett tapasztalatokkal. nfs most wanted 1024*768-as felbontasnal, max. grafikan hibatlanul megy, ahogy a toca race driver 3 is (utobbi 1280*800-on). a far cry-t ''high detail level''-en szoktam jatszani, egyaltalan nem szaggat (de itt eszreveheto, hogy a vinyo csak 5400 rpm-es, az asztali gepemen sokkal gyorsabban betoltodnek a palyak - mondjuk utana a notebook mar alazza a 2500-as barton-t). asszem van a far cry-ban very high level is, azt meg kell mondjam nem probaltam meg. az age of empires 3 is max. grafikan jatszhato, ellenben itt a fomenu kicsit beszaggat, nem ertem miert, elvileg a jateknak maganak jobban meg kene terhelnie a gepet... ami meg meglepett, hogy jatek kozben szinte soha nem kapcsol max. fokozatra a hutes, azt hittem sokkal jobban fog melegedni eros terheles alatt.
a beepitett webcam + mikrofon jol hasznalhato, a kameranak egesz jo kepe van, a gyengebb pont a mikrofon, eleg kozel kell lenni hozza, hogy megfelelo hangerot elerjunk. szinten hasznos a beepitett kartyaolvaso, pontos sebesseget nem tudok, de min. 20 mb/s atvitelt tud (20 mb kepet egy kattintasra atmasolt).
remelem en is tudtam mar hasznos info-val szolgalni, barmilyen kerdesre szivesen valaszolok a geppel kapcsolatban - ja, es mindenkinek batran ajanlom, aki ilyen kategoriaju notebookot keres!
üdv
u.i.: amugy elegge felhaboritonak tartom azt, hogy itthon mennyi penzert aruljak ezeket a gepeket. en nemetorszagban vettem 1200 euro-ert (kb 330e forint), es meg jobb konfig.-gal, mint ahogy itthon kaphato. az egyetlen hatranya a nemet billentyuzet, de mivel ugyse nagyon nezem mit nyomok, ezert ez eddig meg nem zavart - es szerencsere darabra ugyanannyi gomb van. hiaba, biztos draga a magyar billentyuzet... -
ittvana
csendes tag
sziasztok!
4 napja vagyok boldog tulajdonosa egy A6T tipusu notebooknak. egyelore csak pozitivan tudok rola nyilatkozni, bar sok tapasztalatot meg nem szereztem, de igy elsore ugy tunik, hogy teljesitmeny beli problemai nincsenek. ha majd tobb info-m gyulik rola ossze, akkor irok egy kis beszamolot. a gepet amugy nemetorszagban vettem, 1200 euro volt. addig is a fobb adatai:
- AMD Turion 64 X2 TL-52 (2 * 1.66 Ghz)
- NVIDIA GeForce Go 7600 256MB
- 2*1024 GB DDR-2 RAM
- 100 GB HDD 5400 rpm
- webcam, bluetooth, wlan
- es a mar jol ismert TSST DL DVD-iro(amivel meg szinten nem akadt gond)
udv mindenkinek -
ittvana
csendes tag
válasz
jakobkacsa #2892 üzenetére
köszi! (amúgy egyes helyeken még magyar billentyűzettel is lehet kérni - igaz nem olcsó, + 70 euró).
-
ittvana
csendes tag
sziasztok!
asus notebookot tervezek venni és érdekelne, hogy ha Németországban veszem meg (mivel kint leszek fél évig és lényegesen olcsóbbak ott), akkor arra itthon is érvényes a 2 év? tudom, hogy elméletileg 2 év világgarncia jár rájuk, csak egyes márkák hazai forgalmazói nem mindig gondolják úgy, hogy mi is a világ része vagyunk.
köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest