- Yettel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
eezeerider
csendes tag
Figyelj én a vonaton csináltam az egyik beadandó házimat Szerencstől Győrig...
Szerencs - Bp Keleti 2,5óra az út és végig ment a gép, majd átszállás közben pihent majd Keleti - Győr kb 1,5 óra az út és itt is végig ment a gép és mikor leszálltam, még bírta vagy 15 percig...
Szóval ez saját tapasztalat!!!!!
Én totál meg vagyok elégedve ezzel a konfig-gal, bár ha lesz 1 kis lóvé fog kapni még 512 DDR2-t és akkor télleg minden igényemet ki fogja elégítni!
Amikor baszkurálom a PowerGear progit és utána a vezérlőpult/rendszer menüben is azt írja ki, hogy lassabb... most hirtelen nem tudom, hogy melyik módban mennyire csökkenti le de majd megnézem. Nemtom, hogy az pontos adat-e vagy sem. -
s_akos82
tag
Bocs! Nem állt szándékomban senkit sem megbántani a hozzászólásommal, csak nagyon kifogtam egy hibás darabot (Omnibook Xe3-as, nem mai szerkezet már, bár újonnan vettük), és ráadásul hihetetlen módon megszívatott minket a központi HP szervíz (BP., Prielle K. u.), minden lehetséges módszerrel... Tudom nem lett volna szabad általánosítani, még 1x sorry azoktól akiket érint a dolog, csak 1 évben 8x szervízbe hordani valamit és utána sokszor még rosszabb állapotban visszakapni
! Sz ettől még lehetnek nagyon jók a mostani HP notik, bízom benne, hogy Neked több szerencséd lesz vele, mint nekem az xe3-mal.
-
s_akos82
tag
Köszi a gyors válaszokat!
Speedstep-es, igen! A mérési eredmények a legutolsó everest-ből származnak, elvileg ezzel nem lehet gond, legalábbis asztali gépeken szerzett tapasztalataim alapján nem.
Tehát a terheletlen hőmérsékletet amit írtam 4x200=800Mhz-es sebességnél produkálja..., prime95-tel terhelve pedig..., elszomorító. Ja, és a venti pedig folyamatosan megy, néha lassabban, néha mint a szélgép, de leglassabb fokozaton is elég hangos, legalábbis szerintem (BIOS-ban nem állítható gyakorlatilag semmi), nem volt még ilyen teljesítményű noti a kezeim között, de nem sokkal hangosabb az asztali gépem ennél.
Mindenesetre köszi a tippeket! Ezek szerint másnak is volt már baja ezzel a DVD-gányolóval..., pedig annyira bíztam az ASUS-ban, utolsó reményem egy elfuserált HP notebook után. -
Csabeeka
csendes tag
Hi!
Nekem egy ASUS A6U-5050-es notim van és teljesen egyet értek az általad feksorolt előnyökkel. Azonban a hátrányokkal nem teljesen.
Először is az enyémben nem TSST író van, másodszor pedig nálam semmilyen hiba sem jelentkezett a billentyűzeten, pedig elég sokat használom. A hangszórók szerintem nem olyan vészesek, külső hangfalon pedig elég jól szólnak.
Hátrányként esetleg én is a integrált grafikát említeném, de mivel én nem játékra használom engem ez nem igazán foglalkoztat.
Szóval szerintem ez a gép az egyik legjobb választás a 200-250K kategóriában, sulinetben pedig még kedvezőbb az ára.
Szóval én mindenkinek csak ajánlani tudom.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest