- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Asuras
csendes tag
hali!
köszi a válaszodat, és szeretném megköszönni ezúton mindenki válaszát.
Annyit még azért szeretnék kérdezni tőled, ha nem baj, hogy mennyi ideig bírja az aksi, mer ez azért lényeges szempont lenne. Azonkívül az unokatesóm a3h-ján sehogy sem tudtam működésre bírni a power gear4-et.
ez a fényes kijelző szép? Ja és teljesítményben hol áll egy 2500+ os bartonhoz képest?
Az unokatesóm 1600 M380-as celeronja körülbelül hasonló teljesítményt hozott. -
hzcs
senior tag
Szerintem semmit. De ha jól gondolom, akkor azokat is be lehet állítani aktív partícióként, és lehet róluk rendszert indítani, míg logikairól nem. (Ne kövezzetek meg ha nem így van)
Zanik: linuxod van? Annak kell külön partíció, Windowsban nem sok értelmét látom külön swap partíciónak, főleg nem a lemez végén
Nekem a 100 giga:
C: 4.5 giga
D: a maradék
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
Nekem a tsst-k átlagosan 3 lemezt bírtak. A gyári kb 5-öt, az utána következő 3-4 max 1-et, amit most kaptam külfödről az 11-et. A mostani még ír, de nem olvas.
A megapixel nem egyenlő a minőséggel. Nekem is 1.3-as a beépített webkam, a telefonom is 1.3 megapixeles, de egyik se csinál olyan minőségű képet, mint egy 1 megás fényképező. De szerintem egész elfogadható.
Nekem van otthon wifi routerem, Linksys wrt54gl v1.1. Elhelyezés kérdése, ha nagyjából a ház közepére rakod, akkor szerintem nem lesz gond vele. -
jakobkacsa
senior tag
úgyszintén idézet az ASUS oldaláról:
''* All specifications are subject to change without notice. Please check with your supplier for exact offers. Products may not be available in all markets.'' - minden speclista alján ott van
egyébként pedig típuson belül (A6M) modelltől függ, hogy van-e benne BT
pl.: A6M-Q074H-ban van, A6M-Q035H-ban nincs -
rYaN-
tag
-
rYaN-
tag
Hali!
A radeon chipset elég jó, a leggyengébb az sis, azt nem ajánlom. A bluetooth, ha oda van irva akkor van, ha az van odairva, hogy opcionális, akkor kérdezz rá a kereskedőnél, az a biztos. A color shine kijelző egy fényes, nem matt kijelzőfelületet jelent, élénkebb, erősebb fényü kijelző, viszont tókröződHETnek benne a dolok, ami mögötted van. Az, hogy észreveszed, megszokás meg dőlésszög kérdése. Minden esetre nem matt és erősebb fényü mint a hagyományos. A 8 cellés jobb mint a 6 cellás, nagyobb a kapacitása ~4800 mAh (miliamper). hosszabb ideig húzza a gép akksiról.
Az optikai meghajtót meg gépe válogatja, nekem nem TSST-m van, ami meg szokott hibásodni, talán mások jobban tudják mi van benne.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged