- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Angel82 #2122 üzenetére
én nem próbáltam, csak neten találtam, egy emberke tesztelgette a játékokat wide felbontásokkal, és ott volt ez a kis progi. itt az oldal: [link]
nem tudom, hogy az ati tools nevű progi a hivatalos driverekkel is feltelepül-e, én az omega driver-t ([link]) használtam. telepítés után ott a tálcán az ati tools ikonja. annak a menüjében van vhol olyan, hogy OSD, és ott lehet kipipálgatni, hogy milyen értékeket mutasson (rendelkezésre álló/használt videomemó, gpu/memó sebesség, fps). pontosan sajnos nem tudom leírni, hogy hol van a menüben, mert itthon nvidia kártya van... -
Louis Gara
tag
válasz
Angel82 #2125 üzenetére
Szerintetek miért van az, hogy a 3dmark 2003 általában mindig különböző eredményt csinál, max perfomra teszem, vagy, ha dynamic swichen is van kéne tudja, hogy most ''veretés'' van, de probáltam, hogy kikapcsoltam ezeket a progikat. Pl már csinált 33xx-46xx-ig bezárólag mindenfélét. A 2005-el is így jártam ott is csinált 12xx-15xx-ig az utóbbit is kevésnek érzem.
A másik amit még nem értek, hogy 128 megásnak ismeri fel a video karit, pedig everest szerint 64 megás, (sok helyen tévesen 128 megásnak tüntetik fel a boltokban) A 3dmark oldalán van ahol össze lehet hasonlítani az eredményeidet mások eredményeivel. Ott talátam 64 megás ati-t is, tehát a program fel kéne ismerje a valós értéket, szerintetek miért lehet ez?
(a legújabb driver van fent, az alt+c működik nektet? Én nem tudok ''és'' jelet irni, ráadásul a powerplayt sem találom a driverben, pedig teljes)
[Szerkesztve] -
sghc_toma
senior tag
válasz
Angel82 #2116 üzenetére
reggel találtam neten egy nemhivatalos patch-et, amelyikkel tud w-t a mw. csak a hud-ot nyújtja el egy picit. de ha nem zavar, hogy tojás a kilóméteróra, akkor nem gáz..
már nemtom a címet, de google-ba annyit írtam, hogy ''most wanted widescreen''.. vhol az első találatok közt van.. -
sghc_toma
senior tag
válasz
Angel82 #2100 üzenetére
timedemo nem hiszem, hogy van..
ati tools-ban be lehet állítani, hogy mutasson fps értékeket. sztem az bőven elég.
az újabb játékok közül jónéhány tudja a w felbontásokat, de sztem a régiek között is akadnak ilyenek. (pl. a gta-kban biztos vagyok, hogy lehet használni wide felbontást)
ez a bootmenu dolog nem lehet, hogy amiatt a recovery partíció miatt van? vagy azt a partíciót is engedi törölni? -
sghc_toma
senior tag
-
Sytex
tag
válasz
Angel82 #2095 üzenetére
De a hangerőszabályzónál látod a mikrofon nangerejét?
Ha nem akkor Beállítások-->Tulajdonságok-->Mikrofon (pipa be)-->OK
Mikorofon csúszkája alatt meg ellenőrizd a némítás pipát (defaultból némítva van).
Ha ott minden ok, és nem megy akkor dugj az oldalába egy mikrofont és próba. -
RudiG
tag
válasz
Angel82 #1714 üzenetére
Igen van. Mikor megérkezik hozzájuk a pénz, küldenek egy e-mailt hogy kiadták a csomagot meg stb és ott van 1 link a GLS oldalához,ahol nyomonkövetheted. Legalábbis azt,hogy mikor érkezett és mikor távozott bizonyos depókból a csomagod.Aztán, ha magyarországon van,akkor az itteni gls oldalon is nézheted majd. Nekem kissé homályos volt, de amikor láttam,hogy pénteken 5óra vmikor kiadták kézbesítésre,akkor szinte biztos voltam benne,hogy pár órán belül megérkezik és így is történt. Nekem meg janinak is reggel érkezett egyébként és kb 2-3 nap alatt jött meg.
A beépített aujdió engem is érdekelne,hogy hány csatornát lehet belőle kihámozni olyan SPDIF-el.Egyébként sztem szépen szól.Annyi hibája van természetesen,hogy az AVI-k nem túl hangosak,persze akadnak kivételek.
A táskás dolog engem is érdekelne, még nemtom milyen legyen. Az a szines HAMA vagy mi nagyon gáz? [link]
vagy vm ilyesmi? Nem tudtok esetleg róla vmt?
Más:Nagyban játszom Counter-Strike 1.6-al,új kör elején,vásárlás után egyszercsak kékhalál,szinte nem is láttam mit írt ki,máris restart,aztán scandisk,aztán meg nem igazán jött be a windows.Asztal hátteret láttam de semmi mást.Egér mozgott,csak kontrol alt delre reagált, ott mondtam neki,hogy induljon uujra, ő meg kérdezte hogy be akarom zárni a nem reagálo explorer-t, én mondtam,hogy igen, erre meg semmire nem reagált az egérmozgatáson kiivül. Lehajtottam a kijelzőt és újraindult mintha misem történt volna.
Megint be a játékba, mentem 1 kört és vásárlásnál megint ugyanez. Itt mikor restartolt asszem gyorsan kikapcsoltam és uugy indiitottam uujra,azóta semmi gáz.
De hogy mi volt ez és miért volt ez azt nagyon nem értem.Vk vm ötlet esetleg?
Haverom azt mondja,hogy lehet, hogy windows csinálta, mikor játék közben MSN üzeneteket kaptam az zavarhatta össze és amiatt.
Akkor ugye nem hardveres a probléma?
Mi lehet?
Joccakát!...remélem nem forgolódom majd miatta...
Ha nem csinálja többet, megbocsájtom neki,mert ettől eltekintve tényleg szuper és 1 szavam nem lehet rá...de ez a fránya kékhalálosrestart...ráadásul 1más után 2x...remélem tényleg csak vm mikrof*s
-
RudiG
tag
válasz
Angel82 #1707 üzenetére
Nálam felajánlott egy választási lehetőséget a mittoménmilyen posta és a GLS között. Én a GLS-t választottam, mivel már többeknek bejött. Nekem is...
Azt nemtom tudod-e, hogy lehet ilyen pixelvizsgálatot is kérni meg minden hülyeséget. Én csak később vettem észre uh már nem rendeltem,de szerencsére semmi probléma nincs a notival (kivéve TSST különös viselkedése)
Ja és azt se feledd,hogy itthon táska+egér, kint Win XP az ajándék vagy mi! Bár gondolom már tisztában vagy ezekkel a dolgokkal.
Egyébként én is azt az új fajtát venném.
Ja és megnézném még a notebooksbilliger.de-t is. És sokszor nézegetném az oldalakat, mert gyakran változik az áruk. Én pl 1090 euróért vettem (+45 házhozszállítás),de a minap néztem és vm 1145-volt. Tudom,nemnagy különbség, de ha figyel az ember, megspórolhatja az utiköltséget. -
jani0625
aktív tag
válasz
Angel82 #1705 üzenetére
1.kiválasztod a gépet rámész a rendelésre, megadod az adataidat, aztán ha ez ok akkor kapsz egy mailt, a rendelés számával, számlaszámmal, végösszeggel és az összeget elutalod a megadott számlára, megjegyzés rovatba meg kerül a rendelés száma, aztán vársz hogy odaérjen a pínz, akkor kapsz egy mailt hogy küldik már és onnan 2-3 nap amíg ideér.
ennyi nagyjából
ha kell számla a gépről akkor azt külön írd meg hogy küldjenek egy a csomagban pecséttel, aláírással mert amúgy csak egy e-maliben fogsz számlát kapni.
[Szerkesztve] -
jakobkacsa
senior tag
válasz
Angel82 #1698 üzenetére
honnan veszed az árkülönbséget? még nincs is A6J _sehol_
btw. A6Va-ban is 5400es HDD van
a Yonah proci nagy előnye pedig nemcsak az, hogy gyorsabb a Dothannél, hanem multitaskingnál hasznos a 2 mag, és sokkal energiatakarékosabb is, illetve a chipset is elvileg kevesebbet fogyaszt
Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Argos: Szeretem az ecetfát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chrome
- Spórolós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest