Aktív témák
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
válasz
Peetee(tm) #4912 üzenetére
Abból az egyszerű kérdésből jött volna a válasz, mivel nem lehetett tudni, h nálad mi számít magas hőmérsékletnek!
Ha van hűtőpadod, akkor probléma megoldva, mindenki boldog! -
bnss
veterán
válasz
Peetee(tm) #4907 üzenetére
Már bocs, de értelmesen is lehet válaszolni, főleg annak, aki segíteni próbál!
Vegyél hűtőpadot alá pl! -
bnss
veterán
Ha tényleg annyi, akkor nem rossz bolt. Inkább, mint NSE féle garanciális csere TSST!
DjKoxi: BIOS-ban akksi kalibrálás úgy kell csinálni, ahogy utasít, rádugod a töltőt, feltöltődik, majd ki kell húzni és hagyni lemerülni. Én hagytam annyira lemerülni, h kikapcsoljon! Javítson ki aki jobban ért hozzá, ha nem jó így!
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
Én úgy tudom, h ha Litium onos az akksi, akkor leeht bármikor rátölteni probléma nélkül, ha másik, akkor az nem feltétlenül a legjobb döntés!
Azért nem árt, ha havaonta egyszer lemeríted. Elnéletben az akksi ''kikapcsolható'' a notebook alján lévő kapcsolóval, még nem próbáltam!Ezt azért mondtam, mivel ha nagyrészt hálózatról használod, akkor ''kikapcsolhatod'' az akksit!
-
bnss
veterán
válasz
jakobkacsa #4389 üzenetére
Azt csak úgymond megemlítettem, mint még egy lehetőség. Amúgy én sem használok semmilyen - ahogy Te nevezed - ''3rd party sw''-t partícionáláshoz...
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
válasz
jakobkacsa #4384 üzenetére
Segíteni szerettem volna neki, kétségtelen, h nem a legegyszerűbb utat mutattam volna neki...
kp78: ízlés dolga, h melyik partíción vannak a programjaid...
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Én is az igényeimhez mérten vettem aolyan gépet, amit még megengedett a pénztárcám!
Viszont arra ne kerüljön a sor, h NSE-hez kell küldjem...
kp78: konkurens márkában tudnék példát hozni ebben az árkategóriában, ami kb. ebben az árban van!
De nem hozok, mert Asus fan vagyok!
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
Ha lett volna akkor pénzem több pénzem, akkor meg most azért lenneék ideges, mert most oclsóbban megkaptam volna... Hozzá kell tenni, ilyen felfogással nem lehet számítástechnikai terméket venni a mai rohamosan fejlődő világban!
Én is szeretem a gépem, jó, h nem vagy helyhez kötve, suliba is lehet vinni, stb...
Szeressük az ASUS-T
Szerk..: kimaradt, h én is Inteles vagyok! Legalábbis notebook fronton!
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
Elméletileg cserélhető a CPU, de nem hinnám, h megéri... Én is Sulinetre vettem, de már eladnám...
Én úgy vagyok a VGA kérdéssel, h minek erős VGA- amikor notebookon 10000%, h nem játszom... Sőt, még az asztalin se...
Két hete láttam egy olyan gépet sulinetben.... kb 20e Ft-tal lett volna több...''Utólag könnyű okosnak lenni!'' - erről ez jut eszembe!
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
Én ezt nem állítottam, h kuriózum lenne a BIOS-os akksi kalibrálás...
Temrészetesen win alól is emgoldható - ahogy mondtad - cask ki kell kapcsolni azt a funkciót, h ha x % alá esik a töltöttségi szint, akkor leálljon a win!
st.hubertus: Fn gombot lenyova tartva + F2 és voálá!
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
Egyetértek veled, abban, h akinek nicns pénze Core 2 Duo-ra (pl. én) az inkább Celeron M-et vegyen vagy Pentium M-et.
Sajnos az én gépem még csak 4 cellás akksival szerelték... Ennyit tudtam áldozni rá...
Egy 8 cellás akksi most mennyibe kóstál?
Mert láttam majdnem 30k körül... -
bnss
veterán
Üdv!
Az Asus - ha jól tudom - minden modelljéhez ad hordtáskát! Most nézem, h tényleg csak az optikai egér jár mellé... Viszont nem kell sokat várni egy Asus hordtáskától... Szvsz az 5e Ft-os Dicota sokkal jobb!
Most láttam egy helyen 217e-ért ezt a gépet, ha érdekel, h hol, akkor szólj! -
bnss
veterán
Üdv!
Olvastam itt sok rosszat a TSST író-ról, szerencsére én még nem találkoztam ilyen problémával (kopp-kopp), pedig írtam már jónéhány DVD-t én is. Nem tudom, h Ti hogy vagytok vele, de szvsz egy notebook nem tömeges DVD írásra van kitalálva... Természetesen nem azt mondom, h ne is használjuk az írót, akkor biztos nem fogja az embert idegesíteni...
Más az eset akkor, amikor az embernek csak notebookja van, mert akkor rákényszerül a DVD-írásra...
Szerk.: helyesírás
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
válasz
waccamár #3653 üzenetére
Üdv!
Ha linkelsz konkrét típust, talán tudok segíteni! Akkuidőről: Celeron CPU esetén (nincs speedstep) igencsak rövid tud lenni, ez azt jelenti, h 2-3 óra. Persze egy jó akkumulátorral és levett fényerővel ez növelhető!
Sok iskert!
Jah és programozáshoz nem árt egy WXGA kijelző! (Most nézem, h szerepel kikötésed között!)
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
Üdv!
Pontosan íúgy van, ahogy a kéikönyv írja!
Lehet, h hüyeség, de én kivenném az akkut és megpróbálnám úgy hálózatról indítani, ha megy, akkor a töltő jó, ha nem, akkor avval van probléma.
Vagy a BIOS-ban kel llenni egy oylan menüpontnak, az akkumulátor kalibráslás, azt is emgpróbálhatod.
Egy próbát megér addig, amíg egy guru nem válaszol! -
bnss
veterán
Azt pontosan nem tudom mióta működik így ez a rendszer, talán azóta, mióta NSE a garanciális szervíz!
Nekem azt mondták, h bevihetem a boltba is a gépet, de egyszerűbb ha felhívom NSE-t és mondanak egy időpontot, h mikor van az adott városban ''begyűjtés''! Remélem nem kell igénybe venenn ezt a szolgáltatás egy jódarabig!
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
Üdv!
Nekem is Asus notebookom van, eddig tökéletes (igaz kb 2 hónapos)! A garancia levélen ott van NSE elérhetőségei, mindenki tudja a tel. számát, mivel ''az NSE házhogy megy''!
Előző mondtamból következik, a garanciális javítás/szervizelés általában nem az eladón kersztül történik! Csak ennyit szerettem volna hozzátenni! -
bnss
veterán
Üdv!
Lenne egy igen érdekes kérdésem. Egy ismerősöm fejébe vette, h a Celeron M-es prociját kicseréli egy CD T2300-ra. Engem kérdezett, h ez lehetséges-e. Természetesen egy Asus notebookról van szó, M420-as cerkáról!
Vmely járatos fórumtag felvilágosítana? -
bnss
veterán
válasz
Shadowfax #3427 üzenetére
Köszi az 5leteket, az első: helper-t külön nem tudom leszedni (épp azon töröm a fejem, h leszedem az egészet és újratelepítem, hátha felkínálja, h a helpert ne telepítse..
), második: ebben a nagíon binyolult programban nem igazűn találtam iylen opciót... Nagyon le van kopasztva...
-
bnss
veterán
Üdv!
Senkinek semmi ötlete a #3419-ben foglaltakhoz? (Ikonprobléma) -
bnss
veterán
Üdv!
Nézz be Notebookstore-hoz, ott azt mondták, h az a típus még kapható és van is még belőle! ;)
Egy nem teljesen témához illeszkedő kérdés: adott egy Asus notebook, feltelepítettem a modemet, működik is. Egy ikon szúrja csak a szememet, amit kirakott az óra mellé és nem tudom eltűntetni. Motorola SM56 Helper -> számomra semmi haszna nincs, ezért szeretném onnan eltüntetni. Esetleg vkinek van rá 5lete? (Az elrejtés kiesett, azt próbáltam!)
Köszi előre is! -
bnss
veterán
Üdv!
Akad megint egy kis problémám. Hangbeállítás nem jön össze... A driver szépen feltelepszik, de hang nincs. A hangbeállításoknál nem lát eszközt a win. Vkinek 5lete? -
bnss
veterán
Köszi az infót, de én ''még'' nem szretenék társalogni NSe-vel!
Akadna még egy kérdésem: a BIOS-ban található akku kalibrálás nekem msot ott tart, h: ''Please leave the battery running out of power.''
Az lenne a kérdésem, h hagyjam, h itt menjen végig, vagy kiléphetek BIOS-ból? -
bnss
veterán
válasz
Shadowfax #3399 üzenetére
Köszi a segítséget, új a gép, nicns más op rendzser rajta, a particionálás előtt.
Mint kiderült, hibás telepítő lemez volt aludas! ;)
Az az érdekes, h az asztali gépemre vígan felment arról a lemezről is...
Jah és eddig semmi probléma az Asus-szal, pixelhiba-mentes, az eladó normális volt, kibontottam, bekapcsoltam, linuxoztam! -
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Üdv!
Lenen egy kérdésem. Adott egy notebook, op rendszert kellene rá telepíteni. Az XP telepítő elindult, a hardvereket végigolvasta, majd hibával leállt. Van vkinek 5lete?
Elméletben a XP CD jó, mivel 2-3 hete lett róla egy PC telepítve...
Köszi előre is!
Kimaardt a probléma: azóta csak a kurzor villog...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest