- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
jani0625
aktív tag
én nyáron tuti megpróbálom kicseréltetni a dvd írómat de úgy néz ki hogy nem nagyon akarják másra cserélni,de nem értem hogy akkor talán extraktornak(?) miért tettek bele mást.
már nézegetek egy 5.25ös usb külső racket meg bele egy jó nec,vagy pió írót . kb 23-24ből meg is lenne. -
-
RudiG
tag
Koszonom a kimeriitoo vaalaszt. Az optiboltos dolgot majd megnézem, meg nézek ilyen képernyootisztiitokat (csak sajnos ezek is baromi drágák
. A porral mit csinálja
?
Más: Ti hogyan mászkáltok a telefonotokban az integrált bluetooth segítségével.
Nekem van 1 Xmicrom amit még az asztali gépemhez használtam és azzal simán tudtam semmi nélkul mászlálni a teloomban,ezzel meg nem nagyon akar osszejonni (le szeretném tolteni a képeket, ha lehet nem egyenként kuldozgetve), csak az, hogy a géprool kuldjek fajlokat.
Használjam ehez is az Xmicro-t mert kissé használhatatlan ami benne van vagy mi? -
bimce
csendes tag
Re !
Ha cserélem akkor hp lesz ugyanarra nem cserélem , nem tudom mi a faszt csináljak.
A forumbol visszamenőleg kiderül hogy minden A6R ilyen de hát hogy lehet ilyen bagatel dolgokon elbaszni egy ilyen gépet ez egy xar egyszerűen ...a 2 év gari dominált nagyon azér is vettem meg de majd kiderül ha beborul .... -
extraktor
tag
Sziasztok kedves sorstársak !
Csak a mundér becsülete miatt
Múlt héten hétfön - miután egy nagyon kedves és segítőkész ügyfélszolgálatos hölgy felvette a DVD író problámám az azelötti pénteken - a GLS elvitte az ASUS A6Va notim.
Azt hittem, hogy hetekig nem lesz gépen, már teljesen leírtam amúgy is.
A lényeg: szerdán telefonáltam a szervízbe, hogy mi a helyzet.
Pont azzal a szervizessel beszéltem, aki szerelte a gépen, (micsoda mázli) azt mondta, hogy kicserélte egy TSST-re firmware frissitéssel; na paff.
Többen tárgyaltuk, hogy beleszerelhető a Matshita dvd író is, ezt kérdeztem én is, mire a válasz, hogy utánnanéz és másnap felhív.
Egyhén szkeptikus voltam. Kár volt felhívtak, és közölték, hogy egy Matsita íróval gyarapodtam
Tökéletes, gyors, halkabb.
Szóval le a kalappal, minden tiszteletem az övék, pláne, hogy péntekre meg is kaptam a notit. -
nak0n
aktív tag
Ha meg esetleg valaki szervízbe vinné ilyesmi miatt, írja már meg feltétlenül a tapasztalatait, mert sokan hasznosítanák.
Amúgy ha így haladunk szépen lassan elássuk jó mélyre az asus minőségét. Először a DVD-író, most a fülhallgató-kimenet. Aztán átkereszteljük a fórumot arra, hogy miért NE asus... -
hzcs
senior tag
Biosnak semmi köze hozzá!
Amikor telepítem a windowst, megfigyelhető hogy alapból 2-3-szor megy el max. Aztán ahogy jönnek a driverek, úgy szaporodnak a vonalak. Pl az ati dob rá még 3-4-et. Nameg azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy nem csak egy hálókártya van a gépben, mint egy asztalinál. Bluetooth, infra, kártyaolvasó... nameg 4200-as vinyó (legalábbis az enyémben).
Mikor elindult, akkor már nincs rá panasz. De őszintén: hányszor indítjátok el naponta a windowst? Ha sokszor, akkor megéri készenlétbe tenni. -
RudiG
tag
Hali!
Ez a frissülős dolog engem is érdekelne.
A windows ami rajta van előre telepített, vagy te tetted rá?
Nekem előre telepített van és nem egy villám(bár nem panaszkodom),talán a sok szintén előretelepített progi miatt,de túlélem.
Én elképzelhetőnek tartom azt is,hogy ezek a biztonsági zonealarmos bizbazok lassítják picit. Meg van még vm, bnőmék FuSija most lett rákötve a netre,pontosabban nem rég fizettek elő, sima alap adsl, és a modemből közvetlen a gépbe megy a net,tehát nincs közte router és az a fura dolog állt elő,hogy mikor indul a windows, nagyon megnőtt az az idő,mikor az asztalon csak a hátteret látja az ember. Nem tudom,hogy nálad is hasonló-e a jelenség...Ez vajon miért lehet?
Nameg ez a notron securiti ami nekem és nekik is van, elég furi dolgokat csinál néha,és azokat is inkább náluk.mindig megkérdezi,hogy engedélyezem-e az iexplorer-t meg minden alap dolgot,amit pl az enyém alapből elfogad, vagy max 1x kérdezte meg.
Ott meg ráadásuk a tiltást jelöli meg ajánlott választásnak. Ez elég érdekes tűzfaltol. A legjobb az volt,mikor a saját frissítését,ill a norton internet security-vel kapcsolatos programot kérdőjelezte meg..,lehet,hogy össze-vissza kattingattak mikor megjelentek az első kérdések és inkább tiltották a dolgokat,mert nem tudták miaz, és akkor elképzelhetőnek tartanám,hogy attól hülyült be a program, de ha nem, akkor hogy is van ez?
Alapjábavéve nem engedélyezte a netrecsatlakozást sem,míg nem állítgattam mindent alapértelmezettre. Mostmár megy a net, de csomooszor kérdez...ráadásul ugyan azt. -
F. A. Bian
csendes tag
Hátha nem nagyon vágod, akkor talán nem is feltétlen lenne muszáj...
Én akkor szoktam alaplapi BIOS-t frissíteni, ha valamilyen új dolgot szeretnék hozzádugni, és a régi nem tudja kezelni. Pl. új processzor, amely az alaplap elkészültekor még nem is volt, vagy egy nagy vinyó, amelyre szintén nem volt felkészítve. Nálad most melyik eset áll fönn?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ford topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest