Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
Judy30
csendes tag
válasz
jakobkacsa
üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget, holnap egyébként is azzal kezdtem volna, hogy felhívom őket.
-
Judy30
csendes tag
Hát összességében meg vagyok vele elégedve. Tetszik, hogy min. 3 órát elmegy az aksija, nagyon halk és a teljeítménye is egészen jó. Én leginkább mulitmédiára használom, pl. filmek kódolására, felvételre és persze a netre (wlanon keresztül). Most a winddows-nak egy speckó verziója van fenn, a winter edition, igy nagyon gyors.
Okozott már csalódást is: felraktam a 64 bit-es Xp-t, de rájöttem, hogy egyáltalán nincs hozzá driver támogatás.
Közben kiderítettem hogy a világ végén van a szervize, Szigetszentmiklóson. Hát nem tudom, hogy jutok el oda. -
Judy30
csendes tag
Sziasztok!
2 hónapos gépem van, és elromlott rajta a touchpadnál lévő bal oldali ''egérgomb''. Most azt csinálja, hogy nem kattan, de néha még reagál valamire, csak sokkal erősebben kell nyomni. Mi lehet a gond? Ez garanciális hiba?
Judy -
Judy30
csendes tag
válasz
Filterheadz
üzenetére
Köszi a válaszokat Mindenkinek! Szomorú vagyok, hogy így ''átvágtak''.
Azért akartam felrakni a 64 bites XP-t, mert az volt az érzésem, hogy nem olyan teljesítményű a gépem pl. video konvertálásánál, mint a kisebb teljesítményű asztali gépem.
Mégegyszer köszi!
Üdv,
Judy -
Judy30
csendes tag
Légyszi valaki segítsen a 3-al lejjebb lévő kérdésemben!!

[Szerkesztve] -
Judy30
csendes tag
Sziasztok!
Bocs, ha már volt téma: a gépem 64 bites, és most felraktam rá egy ilyen XP-t, amivel nem is volt probléma. A gond akkor keletkezett, amikor a gyárilag hozzáadott lemezről a drivereket akartam hozzá felrakni, ahol egyedül a hangkártyát sikerült telepítenem. Elég érdekesnek tartom, hogy kiadnak egy ilyen konfigos gépet, és drivert nem adnak hozzá. Találkozott már valaki a problémával? Van valami megoldás?
Üdv,
Judy -
-
Judy30
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete sikerült a WLAN-t beállítanom a gépemen, igaz nem az én routeremet használom, hanem valaki másét a házban. Ennek megoldása még folyamatban van, talán rájövök.
Amire viszont nem jöttem rá, hogy mióta WLAN-on netezek, nem tudok az Outlookkal emailt használni, mert mindig azt kapom vissza, hogy ''Relaying denied''. Nem tudom van-e összefüggés, de én már másra nem tudok gondolni. Nincs valami tippetek?
Köszi előre is!
Judy -
Judy30
csendes tag
válasz
jakobkacsa
üzenetére
Köszi!
-
Judy30
csendes tag
Sziasztok!
Asus A6U-5050-es gépem van, és az lenne a kérdésem, hogy ennek a DVD írója lightscribe-os? A típusa MATSHIATA DVD-RAM UJ-841S.
OFF:
A fórum lejszavamat hol lehet megváltoztatni?
On. -
Judy30
csendes tag
Sziasztok!
A héten sikerült beszereznem egy 5050-est sulinetben. Eddig egy nagy csalódásom van, az a hangszórója. Tudom, hogy a laptopoknak sokkal gyengébb a hangja, de ez egy régi Dell-el összehasonlítva is gyenge. Ráadásul csak az alján van hangszóró, vagy van máshol is? Van egy hangkártya-vezérlő program, és ott van egy teszt, mely teljes térhangzást mutat. Csak kár, hogy ez nem jön le. A filmet nézek, még rosszabb a helyzet. AC3 ködeket raktam fel hozzá. Mi lehet a gond? -
Judy30
csendes tag
BUÉK Mindenkinek!
Teljesen újként kérek segítséget tőletek: Két gépet néztem ki magamnak, az egyik az 5040-es a másik az 5050-es. Leginkább az utóbbi tetszik, csak az a gondom, hogy sehol se találom meg sulinetben Bp.-en, pedig a programban benne van.
Nincs valami ötletetek?
Köszi!
Judy
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azért akartam felrakni a 64 bites XP-t, mert az volt az érzésem, hogy nem olyan teljesítményű a gépem pl. video konvertálásánál, mint a kisebb teljesítményű asztali gépem.