- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
szijartg
őstag
igen megvan. egy a6vc-q014es. pixelhibát még nem találtam rajta. de én úgy vettem hogy nem volt rajta op rendszer. dobtam rá egyet és megnéztem piros, fehér, fekete, zöld háttérképekkel és nem találtam rajta. először énis féltem tőle. de olvastam azt is hogy volt valakinek és óvatosan megnyomkodta a kijelzőt és meggyógyult.
-
AMD Power
titán
Color Shine:
Asus - A6Q00K
''A videóvezérlő egy 15.4 colos 16:10-es képarányú WXGA vagyis 1280x800 képpontos kijelzőre varázsol képet, ami el van látva egy Color Shine elnevezésű kontrasztarány növelő fényes bevonattal, melynek egyetlen hátránya, hogy jobban tükröződik a képernyő'' -
Beatbox
csendes tag
-
jakobkacsa
senior tag
''15.0'' XGA ,SXGA / 15” XGA Color Shine TFT LCD'' ugye ez áll magyar ASUS honlapon
értsd: 15.0'' XGA ,SXGA TFT LCD _vagy_ 15” XGA Color Shine TFT LCD
az igazság pedig a #955-ben van - csak az A3Vp kapott ColorShine kielzőt, az A3Vc nem persze most is azokról a modellekről beszélek, amik itthon kaphatók, sógoréknál lehet, hogy van CS A3Vc
ha itthon látsz olyat, hogy A3Vc Wxxx, akkor az ColorShine. én még nem találkoztam ilyennel -
frankdrebin
csendes tag
tegnap jártam extreme digitalban,megnéztem az említett típust.XGA,és tényleg nem Color Shine,bár Asus honlap ír valami olyasmit hogy Color Shine csak XGA módban.
Láttam az A6VA-Q012-t is,ami elég megfogott,az tényleg Color Shine és 15.4''WXGA.Olvasva a 16:9 topicot,még nem tudtam eldönteni,melyik van neki több,előnye vagy hátránya -
Beatbox
csendes tag
Átvételkor csak a Bios volt, azt próbáltam alaposan átnézni ésszerintem elég jól látható volt.
A többi dolgot még nem volt időm alaposan tesztelni, majd ma este lesz minden progi, driver felrakva, játék pedig csak szerintem jövő héten, mert eléggé el vagyok havazva a melóval....
Még egy info(everest):
Lemezes eszköz fizikai információk:
Gyártó Hitachi
Merevlemez család Travelstar 5K100
Fizikai formátum 2.5''
Formázott kapacitás 80 GB
Lemezek 2
Adatrögzítő felületek 4
Fizikai kiterjedés 100 x 70 x 9.5 mm
Max. tömeg 102 g
Átlagos forgási késleltetés 5.5 ms
Forgási sebesség 5400 RPM
Max. belső adatsebesség 493 Mbit/mp
Átlagos fejpozicionálási idő 12 ms
Csatoló Ultra-ATA/100
Pufferelt adatsebesség 100 MB/mp
Puffer mérete 8 MB -
Beatbox
csendes tag
Köszike!
Eddig nagyon tetszik,gyors és nagyon halk, a venti szinte nem is jár, ha igen akkor is csendes. A pixelgarit nem tudom pontosan, de szerintem csak az M sorozattól van, így ez nem ZBD-s képernyő.
Pénteken reggel vettem a notebookzone.hu-nál 281+ÁFA áron. Nagyon rendesek voltak, délben megrendeltem és 6-kor már mehettem is érte.
Voltak olyan helyek, ahol 2 hétre hozták volna....
Még tesztelgetem, meg felrakok mindent, hogy tejes terhelés mellett milyen, azt is megírom majd, de egyenlőre csak ajánlani tudom.
Az egyetlen kis csalódás, hogy a kollégám A6-os gépének is ugyanilyen a kasztnija, igaz az csak fele ennyi volt. -
AMD Power
titán
Én maximum Isten és a Britannia mellet köteleztem el magamat. Váltani fogok ez biztos , és kb 60-70% , hogy Asus lesz. Megvagyok elégedve az Acer notimmal , de jó árban elviszik és igazából a kíváncsiság is nagyon hajt az Asus felé. Meg persze a 24 hónap garancia is vonzó!
-
jakobkacsa
senior tag
miért ne lenne idevaló?
itt ugye valamelyik ASUS-t fogjuk javasolni
mindkét ASUS jó és megbízható gép - mint az összes ASUS
a sebességről pedig leginkább az alkatrészek döntenek, de egyikkel sem lenne panaszod
ha szélesvászon kell és több extra, akkor A6Va
ha elég az XGA, és feleannyi (64MB) VRAM az X700-hoz, akkor A3Vc - és ugye az ár is meglehetősen különbözik a két modellnél
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest