- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Peeter
csendes tag
Szerintem előfordulhat, hogy elmegy, a kérdés az, hogy egy OP-rendszerrel tényleg le akarod annyira terhelni a rendszert? Mert azért valljuk be, nem kicsi a gépigénye a Vista-nak. Én személy szerint nem fogok válltani Vista-ra, mert a játékok amiknek DX 10-es igényük lenne, ha jól tudom XP-alatt DX 9e-vel fognak futni és XP-vel is kompatibilsek lesznek. Meg szerintem pár évig az összes software gyártó is úgy gondolkozik, hogy mind két OP-rendszerre alkalmas programokat írnak, mert ugye ők sem akarják Vista-ra kényszeríteni az embereket, mert ha esetleg megpróbálkoznának vele, nem venné meg senki az adott programot legyen szó bármiről.
-
Peeter
csendes tag
Sziasztok!
Véleményetek kérném ezzel a vassal kapcsolatban: ASUS A6U 5111. Nekem úgy tűnik, a VGA kicsit gyenge, de sulinetre nem találtam olyat, amiben PM vagy Turion lenne xga-s vagy sxga-s kijelzővel. Szóval csak ez maradt. Ti tudtok valami másról?
Köszi! -
Peeter
csendes tag
válasz
eezeerider #2755 üzenetére
Nekem zsanér ügyben rossz tapasztalatom van. Jelenlegi gépemen (nem ASUS), olyan erős volt a zsanér, hogy az LCD fedele megrepedt. Visszavittem a boltba hogy ez van, tessék cserélni! Erre ők az arcomba nyomták a jótállási cetlit amin rjta volt, hogy a külső burkolati elemkre nincs garancia. Kicsit pipa lettem, de nem tudtam mit csinálni. Aztán fogtam magam, darabokra szedtem a gépet egy kicsit meglazítottam a zsanért, és megragasztottam a burkolatot. Majd lehet hogy veszek egy fedelet és arra kicserélem, de azt leshetik, hogy náluk fom kicseréltetni és fizetni a szerelést! Ja egyébként hogy tudják, a neves bolt a Norebbok Centrum. Nem tudom ajánlani senkinek.
Szóval szerintem ha magától nem nyeklik semerre és téged sem zavar annyira, akkor szerintem hagy úgy. De biztosabbat tudnak mondani az A6R tulajok. Ez csak saját vélemény és tapasztalat volt. (Egyébként tudom hogy normális helyen jár a burkolatra a gari főleg ilyen hiba esetén.) -
Peeter
csendes tag
válasz
jakobkacsa #2752 üzenetére
Köszi a segítséged, de sajnos annyira nem vagyok vastag. Szerinted lesz majd itthon SXGA+-os vagy elfelejthetem? Egyáltalán van európában ilyen? Csak mert szinte minden országban megnéztem pár helyn a neten és sehol nem találtam.
-
Peeter
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Szeretnék venni egy ASUS A6Ja típusú notit. Meg tudná nekem valaki mondani, hogy melyik modellt adják SXGA+-os LCD-vel? Mert hiába kerestem, nem találtam. A WXGA nekem meg nem jön be igazán. Ja, még akinek ilyen van, tudna róla mesélni egy kicsit bővebben? Tapasztalatok.... minden érdekel. Az utolsó 5-600 hozzászólást elolvastam, de úgy emlékszem azokban nem volt róla bővebben szó.
Köszi!
Peeter
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Stellar Blade
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Interactive Brokers társalgó
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest