- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
Declare
őstag
-
Declare
őstag
válasz
jakobkacsa #422 üzenetére
Hát nem tudom, most egy acer travelmate 8102 es notit használok és abban a felbontás alapból ez az 1600x??? es felbontásban van. Ha viszont kisebbre állítom akkor erősen romlik a kontraszt....
-
Declare
őstag
Köszi a tippet, már én is néztem.
Az az igazság olyan terméknevet adhatnátok, ami 15'' os, nem wxga s és nem integrált videókártya van benne! Ezek a mérvadók. Az asus honlapján az a6 os kategóriában az van írva hogy x700 as ati van bennük és 15'', 15,4'' ... képernyők is vannak ( Bővebben: link ) Csak nagyon nehéz találni olyan típust ami csakugyan így van párosítva, majdnem mind wxga s. Ha valaki tud ilyen típusszámot ossza meg velem légyszi.
Ár ( 300 e körül, abszolút max 350e bruttó )
előre is köszi -
Declare
őstag
Asus tulajdonosok véleményét kérném.
Noti vásárlás előtt állok, olyan gépet szeretnék ami nem DTR gép, akkuról lehetőleg minimum 3 órát bírjon, normál használat mellett ( word, excel, net esetleg zene hallgatás , autocad.. ) de minnél többet annál jobb. Wxga felejtős, sxga+ meg glare type és hasonlók előnyben, 15'', proci csak pentium M és a vga ne ilyen intágrált intel videós dolog legyen.
Eddig igazából Lg ket nézegettem, de sajna azt a típust emi nekem jó lenne nem fogják forgalmazni Mo. on. ( ezek a paraméterek lennének jók Bővebben: link )
Szóval lényeg, hogy az integrált vga gyenge, az x600-700.. meg már sokat fogyaszt, ezért ATI ban az x300 ast találtam ami jó lenne. Látom, az Asus okban meg geforce van. Ezek milyen fogyasztásúak/teljesítményűek, melyik felelne meg kb az x300 nak.
Ki milyet tudna ajánlani?
Jah és még egy kérdés, azt hallottam az Asusokról általában, hogy zajosabbak mint a többi noti, ez mennyire igaz ?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest