- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz
BiriBum #4813 üzenetére
Szerintem aki olvasta a forúmot, és pont notit akart venni, azt eltántorította/és el is tántorítja. Mondjuk ha cserélek én is, akkor megnézem, hogy mi is lesz az aktuálisba. Mondjuk ár arányban az ASUSok elég jók, én nem nagyon vennék más márkát. HP-ról is halottam nagyon sok rosszat. Dell az magasabb árfekvés. Siemens, Acer semmi pénzért nem vennék... Marad az ASUS, de itt meg a TSST probléma...
-
Imy
veterán
válasz
BiriBum #4806 üzenetére
De sajnos attol nem fog változni a helyzet, mivel az eddig legyártott gépekben sok TSST meghajtó van. Meg ha az ember visszaviszi a NSE-hez akkor is csak használtat tesznek bele, jobb esetben ujat, de az is TSST.... Ha az ASUS ennyi évig nem foglalkozott vele, pedig biztossan volt más vevői visszajelzése, akkor nem is hiszem, hogy sokat fog.
Én is egy számítástechnikai meghajtókat gyártó cégnél dolgozok, de ott nagyon sok vevői visszajelzést lereagálnak, és ami sokszor elöfordul azokat a hibákat kiküszöbölik. Igaz ez más szegmense, mert itt több ASUS noti sem ér annyit, mint egy olyan meghajtó, amit mi csinálunk.
De akkor is az ASUS hírnevét rontja, mert amugy nagyon jol összerakott szerkezet. Az optikai meghajtok meghibásodása biztosan nagyobb, mint az egyéb más hibák. Hiszen tiszta márkás cuccok vannak benne, Hitachi vinyó, Infeneon memória.... Ezeken is pl tudtak volna sporolni, ha valami noname memóriát tesznek bele, és pl a Hitachi vinyó helyett WD, vagy olcsobbat tesznek bele.... -
rYaN-
tag
válasz
BiriBum #4651 üzenetére
Változó, ugrál, annak függvényében hogy mennyin pörög a venti... Van hogy 2 óra 52-t, de van hogy csak 2:20-at. Úgy vettem észre, hogy a 40%-os és 100%-os brightness között 20 perc+ van.
Egyébként olyan 2:30percet tudom akksiról használni, 2 adat között valahol van a valós -
hzcs
senior tag
válasz
BiriBum #4614 üzenetére
Nincs is annyi dvd író, amennyit ezek cserélnek. Cseppet se csodálkoznék, ha egyikből ki, másikba be lenne a logika. Végülis ha a kiszedetteket külön gyűjtenék, hova tennék? Külön raktár kéne neki, annyi van.
De ha visszaküldted a fedéllel, miért nem cseréltettél még 1 meghajtót? -
Fifi
őstag
válasz
BiriBum #1465 üzenetére
Ahogy nézem ez az A3Vc-től a videokártyában, a kijelzőben tér el és plussz egy IrDA porttal rendelkezik. A soros port helyett meg párhuzamos van. Jól néztem?
A Bluetooth ebben is opciónális és gondolom a Magyarországra érkező darabokhoz úgysem rendelhető, mint az A3vc esetében sem
Hol és menniyért vetted?
Mindent sikerült használatba venni linux alatt? Szerintem ami problémásabb lehet, esetleg linux alól nem használható ki maximálisan: a webcam, a kártyaolvasó, integrált modem és a tv-out.
Ha a webcam megy, akkor tudnál a mencoderrel felvételt készíteni?
Előre is köszi!
Bye, Fifi -
Almos
aktív tag
Asus A6R B002: Azzal a különbséggel, hogy nincs neki saját videómemóriája (csak egy integrált Ati X200), így kilóg az általad vázolt kategóriából (cserébe olcsóbb, orbano-nál csak 208ezer), de nem tudom menniyre fontos pl. a videókártya, mire akarod használni... Illetve lehet oprendszer nélkül vagy azzal is rendelni, kinek melyik a fontosabb.
-
jakobkacsa
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged