Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz
SunBreeze #4798 üzenetére
Háát akkor van baja a notidnak, sajnálom...
Irsz egy levelet az ASUS Hungáriának, hogy mi a bajod a notival, illetve hogy az NSE-röl mit halottál. Illetve esetleg felkeresel pár embert, akit ugymond ''megszívatott'' az NSE és velük leíratod a negatív tapasztalataikat. Szóval ha igy sem követi nyomon, illetve fél szemmel az ASUS a notid javítását, akkor ők is csesznek rá. És ha közben kiderül, hogy a szervíz egy nagy sz@r akkor lehet, hogy tesz valamit ellene az ASUS hungária.... -
-
hzcs
senior tag
válasz
SunBreeze #4574 üzenetére
Pedig nem íródik át
Én is visszaküldtem toshibaként is, meg tsst-ként is más fw-vel, egyik esetben se szóltak. Nekik megvannak az eredeti fw-k, vissza tudják tölteni ha nagyon akarják, de szerintem ők se akarják. De azt tanácsolom, hogy inkább tsst fw-t tegyél rá, ne toshibát.
Nekem most Toshiba van rajta, bár ez ts-l532m. Ez ír, csak olvasni nem szeret.
Sebaj, vettem egy nec-et, azzal fogok írni meg labelflashelni, ezzel a tsst-vel meg lisghtscribe-ozni -
hzcs
senior tag
válasz
SunBreeze #4542 üzenetére
Szerintem nyugodj meg, csak a szenzor mér magas értékeket. Ha nem forró a proci körüli burkolat, akkor majdnem mindegy mennyit mutat (azért majdnem, mert 95 foknál kapcsolnak ki a gépek ismereteim szerint). Az asztali gépemben cooler master hyper 6 hűtővel a 3ghz-es prescottra mért alapból 45 fokot, gyári intel hűtővel meg egy másik alaplapban - akitől vettem - terhelve 30 fokot. Most csak egy 2.4-es cerkám van, de ez is 45 fok alapból. Ahány szenzor, annyi érték
Ha visszaküldenéd, 90% hogy nem csinálnának semmit se vele. -
hzcs
senior tag
válasz
SunBreeze #4524 üzenetére
NHC főablakában a statusnál van jobb oldalon 3 kis ikon, az indító jelre kell menni, majd ugyanerre, ha be akarod fejezni a logolást. A fájlokat a programfiles/notebook hardware control/log könyvtárba teszi.
Előhívni meg dupla kattintás (bár nem nagyon tudom mit akartál kérdezni). -
hzcs
senior tag
-
hzcs
senior tag
válasz
SunBreeze #4236 üzenetére
Az optika dobandó, akárhányat cserélnek benne.
Hangra nem tudok mit mondani.
Pár órás 100% CPU használatnál sem illene felmenni 90 fokra. Én arra tippelek, hogy vagy nem megy a venti, vagy nem adja le a hőt a bordának rendesen a proci. Mert szerintem ugyanolyan a szellőzése ezeknek a szériáknak.
Minél előbb vidd el, de persze csak jövőre. Úgy január közepe körül, akkor talán már kijózanodott a szervíz, és az alkatrészutánpótlás is megoldott. -
hzcs
senior tag
válasz
SunBreeze #4136 üzenetére
Nem otthon volt ingyen netem, hanem kerülgettem kocsival kicsit a városban, és ahol találtam, ott megálltam. Mert volt a parkban is egy hivatalosan is free, de megszűnt, így fanyalodtam a magánuserekre
Tudom, hogy nem törvényes, de telefonvonalunk nincs, és mondjuk vasárnap este elérni a neptunt máshogyan nem nagyon sikerült. Így még én is megengedném a földi halandónak, hogy használja. De inkább levédem wpa2-vel, mac filterrel, ssid titkosítással. És akkor nem kell félni senkitől, jobb a békesség
A netstumbler egyébként ingyenes, letölthető itt: [link]
Nekem Intel 2200b/g wifi kártyám van, ehhez kell a driver. Procikihasználtság szinte 0, olyankor van a 100%, ha valami más használja a kártyát, és olyankor meghülyül a ZCfgSvc.exe folyamat. Eddig egyébként csak 1 proginál tapasztaltam ezt a jelenséget. -
-
albgab
aktív tag
válasz
SunBreeze #4088 üzenetére
Csak akkor villog a lámp, ha megy az Outlook is. Ezért végülis nincs sok értelme felrakni.
Nálam azért megy mert, ha nem vagyok gépnél akkor messziről látom hogy jött e üzi. Nem kell mindig a géphez mennem.
Aki tud olyan progit ami a háttérben futtatja az outlookot az írjon. -
hzcs
senior tag
válasz
SunBreeze #3945 üzenetére
hehe, jók ezek a képek
nekem amikor visszajött hollandiából, a mozilla belső képe ugrált, semmi más, csak az. Csak egy windows telepítés segített neki. Ja és a dma módot is mindig kikapcsolta az ide vezérlő, de megoldotta azt is a win install. Vagyis ez progihiba, ezzel nem fognak foglalkozni szerintem.
DVD: nem találtunk hibát. Jobb esetben firmware frissítés, ami kb annyit ér, mintha nem csinálnának vele semmit. Legjobb esetben kicserélik. Igen, nyertél, TSST TS-L532A-t fognak belerakni, amit akár küldhetsz is vissza (tapasztalat).
Hangról és kékhalálról nem tudok mit mondani, szerencsére csak a képernyőkímélőm kékhalálos, de abból esc-kel ki lehet lépni -
hzcs
senior tag
válasz
SunBreeze #3523 üzenetére
Hát ha progival nem megy, akkor lecsavarozod a noti alján lévő kis műanyag lapot, ahol a pót ramot lehet beletenni. Ez nekem (A6VA) pont középen van, és a matricáról remélhetőleg le lehet majd olvasni. Ha lecsavarozod, akkor az még nem garivesztéses, mert nem csináltál vele semmit
szerk: asus német oldala alapján a drivereknél intel pro set wireless 2200bg driver tölthető le, ebből az következik, hogy ipw2200bg a wlan kártyád
Használd az Intel oldaláról leszedett drivereket.
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
válasz
SunBreeze #3434 üzenetére
most hogy így megnézem.... nem a monitor hibája
de ahogy szkrollozok lefelé a bal oldal gyorsabban leér mint a jobb.. vagyis két részre lehet osztani a monitort, nemtom hogy miért csinálja ezt
valakinek valami ötlet? csak internentél forudl elő, ha a könyvtárkaban szenvedek nincs iylen.... -
hzcs
senior tag
válasz
SunBreeze #3147 üzenetére
Fogalmam sincs. Írtam nekik ismét egy elvelet, kíváncsi leszek hogyan reagálnak rá. Többek közt erre is rákérdeztem, remélem nem vakernak egyik gépből a másikba dolgokat.
Ennyit a költségcsökkentésről: már a negyedik íróm, sok-sok GLS kiszállítás, és még mindig nem jó. Pedig ennyit amennyit ráköltenek, már hddvdblúréj íróm lehetne -
hzcs
senior tag
válasz
SunBreeze #3093 üzenetére
Én ötödször adtam le a gépet, mindig dvd író problémával. most eljutottunk oda, hogy nem tsst kerül bele. szerdán megküldték a gépet (7.19), az volt a negyedik, és kaptam bele ismét egy új tsst-t (másodszor, tehát 3 új tsst-m volt). természetesen 1 lemezt se írt úgy meg, hogy valami is felismerje. ment a levél, hogy már négyszer volt ott, és nem hajlandóak megjavítani. elkezdtem levelezni az osztrák ürgével, ahol vettem, hogy majd viszem oda vissza. időközben jött a telefon, hogy elnézést kérünk, küldje vissza a gépet. tehát szerdán megkaptam, és csütörtökön visszaküldtem (7.20). azt ígérte a hölgy, hogy ez a gép lesz az első a sorban, amit megjavítanak. kezdtem örülni. hétfőn nem jött, kedden nem jött. telefon: mi van a géppel? alkatrészre várás...
7.30 van és még mindig sehol.
úgy hiszem, hogy örülhetek, ha iskolakezdésre olyan lesz a gép, amilyet vettem. (mert én dvd írósat vettem, nem dvd taknyolósat.)
viszont az a javukra írható, hogy kicsit sajátos módon, de megpróbálnak segíteni (telefon, nem tsst, első a sorban...) -
ponti_ak
addikt
válasz
SunBreeze #2953 üzenetére
Hi,
én még nem vittem szervizbe eddig egyszer sem, de ha visszajön, akkor viszek be DVD-RW-t, és kipróbálom, az biztos.
Pixelhibám sajna nekem is van, igaz csak sub-pixel-ek, de van vagy 8-10 db..
ui: próbáld meg egy kicsit jobban tagolni az írásod, légy szíves, mert elég nehéz kibogozni így... és a ''Válasz'' gomb is hasznos.. -
Almos
aktív tag
-
Almos
aktív tag
válasz
SunBreeze #2869 üzenetére
Nekem meg úgy rémlik, hogy a win dinamikusan változtatgatja a videónak szükséges memóriát.
A3L5028 esetében: klikk az intel extreme graphics ikonra, majd ''Grafikus tulajdonságok...'' utána pedig ''Információ'':
INTEL(R) EXTREME GRAPHICS 2 FOR MOBILE – JELENTÉS
Report Date: 06/05/2006
Report Time[hr:mm:ss]: 18:17:24
Driver Version: 6.14.10.4497
Operating System: Windows XP* Professional, Szervizcsomag 2 (5.1.2600)
Default Language: Hungarian
DirectX* Version: 9.0
Physical Memory: 502 MB
Minimum Graphics Memory: 8 MB
Maximum Graphics Memory: 64 MB
Graphics Memory in Use: 7 MB
Processor: x86 family 6 Model 13 Stepping 8
Processor Speed: 1500 MHZ
Vendor ID: 8086
Device ID: 3582
Device Revision: 02 -
jani0625
aktív tag
válasz
SunBreeze #2832 üzenetére
akkor neked ne olyan kábeled van mint nekem!
nekem az egyik végén van a piros,fehér,sárga a másik végén scart(széles, lapos, két sorban ilyen tűfélék vannak), ez nekem problémamentes, 800ft tescoba.
neked nem olyan van aminek az egyik vége a piros,fehér,sárga a másik svideo? -
jani0625
aktív tag
válasz
SunBreeze #2830 üzenetére
sárga-> a rövid géphez kapott kábelbe megy
piros,fehér sehova
kábelt a tv scart csatijába(csatlakozón lehet hogy van egy kapcsoló hogy in vagy out, itt az in-t kell választani) , majd a tv-n nálam av,valahol au csatornára kell kapcsolni. Nálam így megy, már próbáltam 3-4 fajta tv-n. -
jani0625
aktív tag
válasz
SunBreeze #2796 üzenetére
svideohoz használd ami van gyárilag kábel,ehhez vegyél egy olyan kábelt aminek az egyik vége 3(piros,fehér,sárga) rca a másik vége meg scart(széles) a sárga rca-t nyomd a gyári kábelbe és dugd össze a géppel meg a tv-vel.A hang a gépről fog menni ezért nem árt egy külső hangfal,de ha a jack csatiba szerzel egy elosztót amibe be tudod nyomni a piros és fehér rca-t akkor a tvn lesz a hang is.
az alap kábel amit írtam már van 800ftért a tescoba, én ilyet használok majd minden hétvégén. -
törölt tag
válasz
SunBreeze #2701 üzenetére
közben rádugtam egy külső mikrofont, simán ment,
utána csináltam egy mikrofontesztet (vezérlőpult - audióeszközök -...) ekkor már érzékelte a beépített mikrofont, de nagyon alacsony volt a bemenő jel max hangerőn, bepipáltam a spec.beállításoknál, hogy térerősítés (valami hasonló néven van) ekkor viszont sázmomra túl visszhangos volt,
majd este kisérletezek vele, azt meglátjuk.... -
-
fanboy
csendes tag
válasz
SunBreeze #2350 üzenetére
Nekem az asztaliban szintén Tsst firkáló van, mint a notiban is. Viszont az aszatliban lévő, 1 hónap után már nem foglalkozott a cd-vel, nem ítra, e még olvasni sem hajlandó azóta. /persze ott van mellette a cd firkáló 1-el fejebb
/ Remélem ezt nem fogom tapasztalni a notiban.
-
dr_ace
aktív tag
válasz
SunBreeze #2305 üzenetére
nekem nem volt win a gépen, mindent én telepítettem fel rá, de semmi gond a hanggal. bios-t meg nem nagyon akarok frissíteni mert sose csináltam még ilyet meg nem is tudom honnan szerezzek hozzá frissítést (asus honlapja nagyon szar ilyen téren, driverek közt is fél éves a legújabb sztem
)
-
-
Louis Gara
tag
válasz
SunBreeze #2209 üzenetére
Szerintem ennyiért sulinetben az egyik legjobb vétel bár mát 90 ezerért is kapsz ha a sulinet kedvezményt levonod acert ami szintén nem rossz. Eléggé puritán a cucc, de amit írtál annak megfelel sztem, és még jól is néz ki, 2 év gari.
A gép sztem alapból kiirja, hogy mennyi van hátra az akkuból
Bill problémád sztem nem lesz, de nem is igazán ismerem a problémát, de ha lesz is, bootolás után egy F2 asszem és a biosban hamar megtalálod az állítási lehetőséget, ha van olyan, még nem probáltam usbs billt, pöpec a gyári
Én a wincdmet betettem, már arról bootolt, fél óra múlva már neteztem.
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest