- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz
Flashback #1638 üzenetére
Flashback:
1. A mikrofonos megjegyzést F. A. Bian kellemes hangjával kapcsolatban írtam. Tényleg jó hangja van.
2. A webcamos képernyővédőről áradozók pedig felkeltették az érdeklődésemet, de nekem még nincs noteszom és nem volt alkalmam megnézni.
Bye, Fifi
Ps.. Valaki A3Vc-5003 tulaj IrDA ügyben tud nyilatkozni? Most van vagy nincs? -
extraktor
tag
válasz
Flashback #1512 üzenetére
Én is csatlakozom, csalódtam aza ASUS-ban, ilyen hokkedli dvd írót beletenni a notiba, szégyen. Telefonon beszéltünk az NSE ügyfélszolgálatával, és kijelenti az szervízes, hogy a TSST (továbbiakban nem minősítem) írókkal nem szokott hiba lenni, pontosabban nem vittek még vissza ilyet.
Ezután írtunk az ASUS Online-ra ott ezt válaszolták:
Dear Friend :
Thank you for contacting ASUS Customer Service.
My name is Jed and I would be assisting you today.
My friend, for your problem, would you please kindly contact your dealer or our service center in Hungary for detailed check, we will help you on your case.
Budapest
NSE Hungaria Kft.
+36-24 515-832
Rikvest Kft.
+36-1 273-2000
Welcome to refer FAQ for ASUS products in ASUS website:
http://support.asus.com/faq/faq.aspx?SLanguage=en-us
If having any problems, please don't hesitate to let me know. Let's discuss this issue together.
Thank you for using ASUS products and enjoying ASUS services!
Jed_Lu
Ezek után minnél elöbb szeretnénk felvinni garanciáztatni, és addig ütni tam-tam-t, amíg legalább egy Pana írót nem kapunk. Az új ASUS notikba, már valószínüleg azt szerelnek. Azért gondolom, mert a most megjelent A6J tud DVD-RAM-t is. -
Fifi
őstag
válasz
Flashback #1516 üzenetére
Szia!
Mármint a A6R-B002 típusnál szériahiba vagy az A sorozatnál?
Ha jól értettem, akkor ''annyi'' volt a gond, hogy nem töltötte fel az aksit vagy csak úgy jelezte, hogy nincs feltöltve. Ezen túl viszont elégedett voltál igaz? Esetleg volt egyéb hibajelenség?
Tudom ez nem vígasztal, de nincs olyan márka, ahol ne lenne hiba, esetleg kisebb az esélye.
Láttam én már Toyotát furcsa dolgokat művelni és saját bőrömön éreztem, hogy egy Viewsonic TFT is beadhatja a derekát 3 hónap után
Bye, Fifi -
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest