- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Aktív témák
-
Radeon_5
aktív tag
Hát ez nem igaz..mégis csak bénázik valamit a WiFi driver. Az Intel pro/set wireless prog-gal megy, és időközönként mindig elszáll. a ''repair''-ral 10perc alatt mindig meg is javítja a drivert, de úgy 3naponta újra nem műxik. Mindig azt írja h ''wireless is turned off'', és sehol se lehet bekacspoli, csak repair. Qva idegesítő
Létezhet ilyen pofátlan köcsög vírus, ami mindig a wlan kártyát zúzza le?!
ja a gép asus a6va q034..
bocsi a flame-ért meg a off-ért -
Radeon_5
aktív tag
ja még vmi.. a gép Notebook hardware controllal (1.9 beta3) 2.5 órát megy akksiról, pedig max battery beállítás, még az x700-ast is downclocklotam.
miért ien kevés?
jobb a eggyel régebbi centrino hardware control? -
Radeon_5
aktív tag
thx mindenki, egy sima repairral sikerült megoldani. huh
-
Radeon_5
aktív tag
Hali Asusosok!
Akinek a6va-q034 van (vagyunk páran) please help..
Egyszerűen nem megy a Wlan kártyám..már használtam, de most egyszer csak nem műxik, nem világít a led sem, hogy keresné a hálózatot, nem is talál semmit. A gyári CD-ről feltett Intel Pro\Set wireless progi azt írja, h ki van kapcsolva, és h menjek a wireless on/off gombra h bekacspoljam, de NINCS olyan gomb SEHOL. nem hiszem el.
akkora lamer dolog, de egyszerűen eddig senki se találta. a főablakban sem, tray-ből sem. elveszetteszközkezelőben a kártya nincs letiltva, meg az ''Fn+F2'' kombinációt is 100x nyomogattam. igaz drivert még nem próbáltam cserélni, de nem nyúltam hozzá, semmihez, miért romlott vna el? Valamji 5let, h hol lehet még ki/be kapcsolni, vagy mi lehet vele? elszállt? driver? vagy csak én (meg sokan a suliban) vagyunk bénák?
FÁKK -
Radeon_5
aktív tag
Akinek az összes bolti árnál olcsóbban kell Sulinetes Acer vagy Asus(persze legálisan)
:
http://eknet.addel.hu/products.php?prcategory=12114
Én is itt vettem ASUS A6vA q034-et és eddig minden ok -
Radeon_5
aktív tag
Megrendeltem én is az Asus a6va-q034 -et Sulinetben, ha minden oké keddre vagy szerdára meglesz, majd írom a tapasztalatokat, benyomásokat, stb. Bár majdnem ua. mint Jani németből rendelt gépe, de azért mégis infozok valamit, meg ha lesz időm tesztelgetek. Juuuuuuuj már nemsokáááá
hheehe -
Radeon_5
aktív tag
Jah az elfelejtettem kerdeni, hogy a nemetorszagbol rendelt notidnak milyen a billentyuzete? gondolom nemet
meg nemet xp? bar a billtt ragacsokkal meg lehet oldani..marmint a magyaritast -
Radeon_5
aktív tag
válasz
jani0625 #542 üzenetére
http://www.mediafrost.de/s04.php?sid=f04419fe6d73cba8f9b7518784ed12db&shopid=s04&cur=eur&sp=de&ag=1&os=1&br=1&pp=aa&bnr=795
ez tenyleg nem gyenge..ennyi az ara afasan+30-40 eur ideszallitas es kesz?? Ha a 2eves gari is tenyleg jo itthon is akkor profi..
Te is ezt a konfigot vetted? kapsz hozza taskat meg egeret? -
Radeon_5
aktív tag
Hali oo nagy keres lenne hogy kiprobald nekem az uzemidot?
Terheles nelkul mondjuk irodai szintu dolgok, programozas mellett, esetleg kis mp3 halgatas.
Filmnezessel meddig birja
Es terhelve, mondjuk jatek.
Arra vagyok kivancsi h ugye az x700 fogyaszt rendesen de ha nem jaccol vele akkor azert tovabb kene birnia 3oranal nem? mennyire melexik??
A power program miert nem jo hozza?
bocs a sok kerdesert -
Radeon_5
aktív tag
Ha van valakinek véletlenül ASUS A6VA-Q012 , vagy másféle konfigban is jó, akkor légyszi irjon! Köszi
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
jakobkacsa #520 üzenetére
Köszi!
Esetleg tapasztalatot nem tudsz róla? vagy egyáltalán Asus notikról. jah és ennek akkor gigás a LANja vagy nem? láttam már ezt is azt is.. a 2 év autogari mit jelent pontosan? -
Radeon_5
aktív tag
Hali!
ASUS A6VA-Q012 -ról vélemény? Minden tekintetben... az Acer 5024wlmi és e között filózok, please help!
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest