- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
jakobkacsa
senior tag
válasz
ízirider #2397 üzenetére
266-os ramokat már nem nagyon kapni - ha lehet, akkor szinte biztos magasabb áron, mint a 333-asok
most épp kb. 16-18k egy 512 MB 333 MHz modul (Kingstonról van szó, ne add ez alá)
elvileg simán downclockolja az alaplap
persze bele kell próbáltatni, mielőtt megveszed
és szinte bármelyik NB boltban belerakják neked (free), ahol lehet kapni, pl itt: [link] -
goodwill
tag
válasz
ízirider #128 üzenetére
gyakorlatilag kevéssel fizetek többet és nagyobb a kényelem, vihetem bárhova, 3kg, asztali teljesítmény...
ha gamelni akarok, akkor meg usb egér és usb klavi...ehehehehhe
most költöztem el otthonról és nem akarok mégegy desktopot venni, hanem egy dtr-t (desktop replacement)
érti???
nyah..ezé
http://www.notebook.hu/notebook/asus/a4000g/asus-a4gaq016 -
jani0625
aktív tag
válasz
ízirider #118 üzenetére
hali!
adót kell fizetni természetesen ha magánszemélyként veszed, de mivel euban vagyunk ezért elég ha kint megfizeted a 16%os(és nem 25%os áfát) vám természetesen nincs, gari érvényes itthon is. Viszont ha áfakörös vállalkozásod van akkor áfa mentesen tudod kint megvenni, persze itthon be kell vallani, de mivel áfakörös vagy ezért egyből vissza is tudod igényelni még abban a bevallásban,ergo neked az áfa nem kerül semmibe.
ha futárral jön akkor előre át kell utalni a pénzt és ha megjött akkor egyből küldik, úgy tudom hogy a neten még ''nyomon is tudod követni'' hogy épp hol van.
Bár ezt nem tudom biztosra mondani. Elvileg 2-3 nap alatt megjön.Ja és én úgy tudom hogy euróban kell átutalni.
nagyjából ennyi.
a notidról is mesélhetsz révén asus topicban vagyunk. -
jani0625
aktív tag
válasz
ízirider #112 üzenetére
Hali!
én spec Németországból akarom behozni, elképzelhető hogy ismerőseim hozzák,de lehethogy futárszolgálattal kiküldetem ami cégtől függően 30-50euro.
azok az oldalak ahol én nézem őket: www.notebook.de(ez kicsit drága,de mindent magad konfigurálhatsz szinte) www.notebooksbilliger.de(ez olcsó,de itt a legdrágább a ''fuvardíj'' 50euro de nagy a választék), www.mediafrost.de (itt elég jó árak vannak, de némely gépnél elég ingadozó árak, ha jókor rendeled akkor akár 60euroval is olcsóbb lehet mint máskor)
én még lehethogy az áfával is variálok(cégen keresztül hozom be, ami meg főleg megéri)
de arra figyelj hogy a gép nemzetközi garis legyen Pl.: ibm,asus stb.
én spec asusban gondolkodom ahogy azt már olvashattad is.
ha kérdésed van, kérdezz
Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest