- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
RudiG
tag
Na igen. A HP...nemrég a tulajdonomba került 1 kis HP nyomtató és megilletődve pislogtam, mikor a nyomtatón, toneren, cd-n, és tápkábelen kívül nem tartalmazott mást a doboz. Leginkább a nyomtató és gép közötti USB kábelt hiányoltam. Először azt hittem valahova elkavartam, aztán a haverom felvilágosított, hogy a régi szép időkben adták csak a kábelt a nyomtatókhoz, mostmeg mindenki vadászhat magának...Nemazért de ezt a párszáz forintos kábelt igazán adhatnák hozzá...
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
válasz
Ferdzsoo #4710 üzenetére
Hali!
Nézd meg ezt:
http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=59329
A leírt kritériumoknak tökéletesen megfelel a gép. Kb 1 éve vettem, akkor itthon 350k volt egy valamivel butább verzió(gyengébb vinyó,bluetooth nélkül,stb). Én németországból rendeltem(ha valami oknál fogva újat akarsz venni, vagy az enyém nem tetszik, szerintem nézz körül külföldön is, mert itthon botrányosan drágán adják őket), mivel így valamivel jobban jöttem ki és nem bántam meg. 2év nemzetközi garanciát adtak rá, amiből még van 1, bár eddig semmi jelét nem mutatta annak, hogy valaha is szükség lesz rá.
Az tény, hogy nem 1 IBM vagy HP (talán ezek a legelterjettebbek az üzleti életben a gyászos fekete ruhájukkal), de egyáltalán ''nem néztek ki'' a teremből mikor fölcsaptam az asztalra és legalább nem küldözget hibaüzeneteket az excel, hogy nincs elég memória a művelet elvégzéséhez(mint ezt az amúgy általam kis mérete miatt kedvelt IBM T43-as szokta).
A kinézethez még annyit, hogy talán nem véletlenül ítélték neki oda a legjobb dizájn díjat, ez mondjuk szubjektív, de nekem nagyon tetszik, és szerintem kellően elegáns.
A kijelzője szélesvásznú 15,4-es, ami tökéletes kompromisszum a hordozhatóság és használhatóság között. Elég sok filmet néztem rajta és mind teljesen élvezhető volt.
Az UK2003-hoz meg mindenképp érdemes olyan notit venni, amiben ütősebb videokari van(márha nem képregényt akarsz nézni) és ATI X700 ezek közé tartozik. Asszem annó játszottam is vele kicsit haverokkal. Jó volt, bár én inkább CS, CS:S párti vagyok, nameg az NFS...
Szvsz, elég éles a határvonal a ''szövegszerk, net, film'' és az ''elfutkos rajta az UK2003'' laptopok között. Ha csak az első pár dolog a fontos, akkor keresnék 1 nagy kijelzős alapnotit(bár bevallom nemsok 17'' notis embert láttam még az üzleti életben), szinte bármelyik megfelel az elvárásodnak, az ASUS modelljeiben, asszem még TV tuner is van, de mindenképpen külföldről venném(pl. notebooksbilliger.de vagy mediafrost.de )
Viszont, ha fontos az UK2003, vagy bármilyen játék, akkor nagyon odafigyelnék a videokarira, és x700 alá nem adnám. Volt szerencsém vm nVidiához, de elég gyengus volt. Gyorsan le is cseréltem. -
RudiG
tag
válasz
peteraxx #4715 üzenetére
Hihetetlen! :S
Nekem ezzel a notimmal halál komolyan semmi bajom nem volt.
Na jó. 1x vm jatek közben jött 1 kékhalál, de ott én basztam el vmt a driverekkel, meg nem akar olvasni 1 elég szarul megírt dvd-t (mondjuk öcsém gépe se,ja és ez kb 1000ből 1, ami sztem nem olyan rossz raány).
Nem tudom, hogy szerencsém volt-e, vagy a németeknél nem árulnak gyárihibás cuccokat, de az enyém még mindig 5ből 6 CSILLAGOS -
RudiG
tag
[Moderálva. Erre való az apróhirdetési rendszer. - peterkeT]
-
RudiG
tag
Hali!
Sztetek mennyit érhet az ASUS A6VA-m?15 hónap nemzetközi garancia 1,73mhz-es centrino, 2x512 RAM, 80GB-os 5400rpm-es vinyó, ATI X700 videó, DVD RW (TSST, ámbár eddig hibátlanul működik és semmi problémám nem volt vele), Bluetooth, WiFi, 1,3mp Cam, és a szokásos cuccok.
Negatívum lehet:német bill felirat(engem spec egyáltalán nem zavar, mivel a kiosztás ugyan az mint a magyarnál), ill. van hozzá jogtiszta WIN XP (német) meg MS Works(német), plusz a szoftverek.
Előre is köszi! -
RudiG
tag
Hali!
Nem tudom mondtam-e már, hogy vettem az ASUS A6VA-q025ömhöz 1 DICOTA tatyót,ami nagyon frankó.Így már lényegesen nyugodtabb szivvel hurcolászom. Az sem tett be neki, mikor a hátsó ülésről előre röppent egy kanyar utáni vészfékezés miatt(totál olyan helyen állt,amiről,ha jól emléxem még azt tanították,hogy nem szabad). Na mind1, tehát minden és mindenki szépen megúszta a dolgot. Még mindig frankó mindN,
VISZONT tegnap este mikor már *****fáradtan melóztam hajnali 1-2 tájékán, elkezdett egy k********l***i tünetet produkálni, méghozzá a következőt:bekapcsol a venti,1-2mo-ig megy, aztán kikapcsola venti és 1-2mpszünetm,aztán bekapcsola venti 1-2mpig megy,aztán kikapcso és be és ki és be és ki és be és ki és be és ki és be és ki és be és ki...
és totál kikészültem tőle...na ekkor fordult elő először, hogy öröm volt kikapcsolni.
Hogy lehet kikerülni az ilyen dolgokat.
Ubuntu téma engem is érdekelne, régebben tervezgettem,hogy felrakok vm linuxot, csak még nem jutott rá időm -
RudiG
tag
Hali!
Csak 1 rövid helyzetjelentés az év első hetében átvett németonlineboltból vásárolt asus-a6va-q025-ösömről melybe került +512 ram rögtön a vételt követően és 1-2 hónap elteltével a német xp megelégelése után magyar mászott fel rá: nyugaton a helyzet...izé, tehát a helyzet változatlan: továbbra is remekül teljesít, egy rossz szavam nem lehet, minden tökéletes nameg persze szép és jó, a TSST író ellenére még az írandó és olvasandó optikai eszközök is. Jutalomból kapott mindenféle tisztítókendőt és 1 dicota pep.up táskát, ami szintén nagyon jól szuperál.
Kiváló! kopp-kopp-kopp
na jó, a bluetooth fájlmásolós részét jobban is megoldhatták volna, de tényleg csak ennyi
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
jani0625 ajánlása után a http:\\mediafrost.de oldalon sikerült 1099 euro + postaköltségért (már nem emléxem pontosan mennyi volt, de leirtam, talán 45, de nem bitos) hozzájutnom. Eléggé kritikus időpontban, 25-én rendeltem, de az átutalás után aránylag gyorsan megjött.
Ott lehet mindenféle pixelvizsgálatot kérni meg ilyesmi dolgokat pluszba,ha gondolod(én nem kértem,mert későn vettem észre,szerencsére hibátlan. jani kért, neki is az ha jól tudom)
Én még itthon vettem bele a PH fórum és xedos segítségével jutányos áron ramot és még így is 300k alatt voltam.Igaz, kint nem adnak táskát meg egeret, uh táskát még kell vennem, most nézegetem őket.
Most hogy így megugrott az euro már neccesebb sajnos a dolog (nálam 250 környékén volt annó). -
RudiG
tag
Hali!
Ha visszaolvasgatsz a topicban,akkor szinte minden kérdésedre találsz választ, ám idő szóűkében ez igen hosszadalmas procedúra lehet, uh röviden saját tapasztalataim és informáciim:
Mikor notebookot néztem,alapból egy FusitsuSiemens-et néztem ki (m1437g),mert az ár/teljesítmény aránya nagyon jó volt a többi piacon lévő notebookhoz képest és a képe nekem sokkal jobban tetszett, mint bármely másik notebooké.
El is indultam megvenni, ám előtte beugrottam 1 asusos boltba, ahol sok érvet hallottam a márka mellet. Végülis a 2év gari,egér+táska tényleg nem is olyan rossz dolog, de hasonló kategóriájú laptopok terén az asus még mindig drágább valamivel mint a fusi(mint később rájöttem, nem véletlenül).
Ezt követően megcéloztam a kiszemelt üzletet, ahol szerencsémre egy kisebb kategóriájú asus is ki volt téve a FuSi M1437G mellé és kiváncsiságból kicsit megtapiztam, nyomogatam,stb. Ennek következtében pedig arra jutottam, hogy ASUS kell (lehet a haverom véleménye is közrejátszott a FuSi-król). Vissza is mentem a boltba ahol előtte jártam, de sajnos a valamivel gyengébb,de sokkal jobb minőségű, HOSSZABB GARANCIÁVAL ellátot ASUS notebook-ot, amit megvetem volna, 10percel előttem elvitték.
A vége az lett, hogy németországból rendeltem 1 ASUS-A6VA-q025-ös laptopot, amit kb 100 000 Huf-al olcsóbban megkaptam, mint az itthon forgalmazott q034. Hátránya a német feliratozású billentyűzet, de ha zavar,akkor egész kulturált matricákat lehet rá kaapni (a jól értesültem az officeDEPOban pl).
Mióta megvan, ökéletesen szuperál. Egyes típusoknál rosszalkodik a TSST DVD író/olvasó egyik típusa, az enyémben szerencsére eddig hibátlanul üzemel (igaz előfordult, hogy elsőre nem olvasta a lemezt amit beraktam, csak 1 kiszedem-beteszem metódust követően), meglehetősen meggyőző hanggísérettel. Az anyagát szerintem nagyon jól eltalálták. Vlahgyo megkarcoltam a tácspad melletti rész jobb oldalt, és úgy tűnik hogy szürke van a szürke alatt is. A billentyűk tapintása is sokkal finomabb mint a FuSi-é és valahogy összerakottabbnak is tűnik. Egyszóval én csak ajánlani tudom, de a 2 év nemzetközi gari és nagy árkülönbség miatt szerintem érdemes lehet külföldről neten megrendelni. -
RudiG
tag
up kérdésem!!
pls választ valaki! -
RudiG
tag
Koszonom a kimeriitoo vaalaszt. Az optiboltos dolgot majd megnézem, meg nézek ilyen képernyootisztiitokat (csak sajnos ezek is baromi drágák
. A porral mit csinálja
?
Más: Ti hogyan mászkáltok a telefonotokban az integrált bluetooth segítségével.
Nekem van 1 Xmicrom amit még az asztali gépemhez használtam és azzal simán tudtam semmi nélkul mászlálni a teloomban,ezzel meg nem nagyon akar osszejonni (le szeretném tolteni a képeket, ha lehet nem egyenként kuldozgetve), csak az, hogy a géprool kuldjek fajlokat.
Használjam ehez is az Xmicro-t mert kissé használhatatlan ami benne van vagy mi? -
RudiG
tag
Úgy néz ki megavgyok, a kiishugom kikérdeezésével, nameg az egész mellékelt ASUS CD felpakolásával együtt. Egyelőre szépen müxik minden.
De lenne 1-2 kérdésem:
A GAMEface cumó jó valamire?
A Wireless lan ill. bluetooth érzékelőcskét vhogy ki lehet kapcsolni? vagy tiltani? (igyexem megtalálni majd, de addig is hátha válaszol rá vk) nektek be vannak kapcsolva?
A tálcáról el lehet őket valahogy tüntetni?
Előre is köszi a válaszokat! -
RudiG
tag
Ebben a szent minutumban eljött az idő, hogy megosszam veletek, hogy úgyhatároztam, hogy nem hogyozok többet, de előtte legyalulom a C partíciómat a jó kis germán XP-vel együtt és felrakom a jó öreg magyartot. mert az jó
Nem, nincs vele semmi problámám, mindössze annyi. HOGY mikor problémázik valamit és üzenget nekem mindenféle hibaüzenetekkel, aztat bizony nem nagyon értem, vagy még annyira sem...
Nameg hamár külfüldi, akkor már inkább angol, de most csak magyar van, uh ez most jó lesz. Legalább értem mi fáj neki, ha úgy véli bántom...
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
Hali!
Hogy lehet megnézni a vinyó hőfokot?
Nekem szerintem nem melegebb mint korábban, viszont a hűtő lényegesen többet megy mint korábban, de ezt betudom a belekerült pormennyiségnek.
Van vkinek vm ötlete hogy lehetne e téren megközelíteni az eredeti állapotot, mikor csak olykor-olykor csendült fel, s csak is akkor, ha nyúzva volt?
Ja a vinyóhoz visszatérve, bizonyos időközönként(még mindig) fel-felvillan a vincseszter jelző lámpa 1 rövidke kerregéssel kísérve. Mi lehet ez?
Egyébként az író/olvasóka eddig nagyjából okés, mitöbb csak pár DVD-vel gyűlt meg a baja olvasás terén, de azok már elég ramaty állapotban voltak és többnyire működött a ''kiveszem-berakom csel''.
Meg volt 1x az, hogy ezzel a teljesítményszabájzooval levettem E-Mail/Office-ra, aztán vissza Game-re vagy HighPerformance-ra és elindítottam az NFSMW-t ami szaggatott és lassan töltött. NEm sikerült visszaizmosodjon, vagy mi lehetett? A procit megnéztem és elvileg 1730-on ment,uh nem értem. Aztán elindítottam CS 1.6-ot, az már jól ment, aztán ismét NFSMW-t és azzal sem volt már gond. Érdekes...
Nameg volt 1-2 érdekes jelenség korábban: újraindult a gép, meg kékhalál, de ez általában játékoknál és kb max 2 újraindulás vm hibával, és 1 kékhalál, de azóta semmi... -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #2094 üzenetére
Egyszer haveromnál WLANoztam a notival, de ott ő állítgatta be a dolgokat. Mivel ''kapisgálja'' a dolgokat, ezért simán belőtte a cumoot és frankoom müxött.Azóta 1 WLAN-os notebook-kal akartam összekötni(egyáltalán lehet ilyet?),az sajna nem sikerült,de ebben valszeg én voltam a béna.
Újabb counter-strike-ok is ismerik(1.6,CSS). NFSMW-ben sajna nincs és patch-et sem találtam még hozzá(olyat ami muxik is).
Majd 3dmarkolhatnál is, nagyon érdekelne!
-
RudiG
tag
Akkor ez a ventillátorosdi tényleg lehet, hogy a por miatt sűrűsödött?
Többiek, neketek nem voltak hasonló tapasztalataitok?
Ha tényleg a por, akkor hogyan tisztítható?
Ha nem az, akkor mi lehet még? -
RudiG
tag
A hangos dolognál nem lehet,hogy csak vm beállítás nem jó? Nekem pl most kis elsőgenerációs samsung yepp mp3 lejátszós földugasz van beledugva és, ha feltolom maxra a hangerőt, majdnem úgy szól mint a hangszóró.
A RAM-os dologhoz meg: biztod,hogy frankón ment egymással a 2 ram?
Tehát pl öcsémnél volt az,hogy berakta az egyik ramot a másik mellé (gondolom ott is volt különbség a Hz-nél) és az történt,hogy a gép elindult, de csak azt a 256-os ramot érzékelte, ami amúgy is benne volt. Ha megcserélte, akkor meg csak 512-őt(ami az új modul volt).
Apropó, mi is lett ezzel a vinyó felkerregős dologgal? nekem is kigyullad a lámpa kb 5 másodpercenként és ezzel szinkronba kerreg 1 nagyonrövidet a vinyó. Mi ez, vagy minek köszönhető?
Lehet, hogy a norton internetsecurity ellenőrizget?
A folyamatoknál megnéztem, de ott nem megy.
Viszont a Taskmgr és a SynTPEnh.EXE (<<MI EZ???) néha dolgozik.
help meee
Egyébként nagyon tuti a gép még mindig -
RudiG
tag
hzcs, te hogyan nyomod a netet a telóddal? mobilról infrán keresztül? milyen szolgáltató? hogy müxik ez a dolog? mit kell hozzá előfizetni és mennyire drága?
azért érdekelne, mert ha esetleg nem vagyok itthon, vagy bárhol máshol netközelben, akkor nagyon jól tud jönni egy ilyen mobillal fel a netre,ha muszály dolog. -
RudiG
tag
válasz
jakobkacsa #1964 üzenetére
Ú,ebbe bele es gondoltam, mikor külső hangkarin gondolokoztam. Bár ,ha arra lesz zsém,akkor egy plusz mikre is futja majd. Jó lenne, ha működne együtt a kettő, uh kiváncsian várom az eredményt, bár nem túlzottan sok reményt fűzök hozzá.
Mindenesetre hajrá!
VAG-COM-ot nem nyomat vk véletlen a notijával? -
RudiG
tag
Jó estét!
Akkor az akku kérdésben abban maradtunk,h vsziinuu mind1, hogy rajta van-e mikor hálózatról használom, vagy sem? -
RudiG
tag
Hali!
Ez a frissülős dolog engem is érdekelne.
A windows ami rajta van előre telepített, vagy te tetted rá?
Nekem előre telepített van és nem egy villám(bár nem panaszkodom),talán a sok szintén előretelepített progi miatt,de túlélem.
Én elképzelhetőnek tartom azt is,hogy ezek a biztonsági zonealarmos bizbazok lassítják picit. Meg van még vm, bnőmék FuSija most lett rákötve a netre,pontosabban nem rég fizettek elő, sima alap adsl, és a modemből közvetlen a gépbe megy a net,tehát nincs közte router és az a fura dolog állt elő,hogy mikor indul a windows, nagyon megnőtt az az idő,mikor az asztalon csak a hátteret látja az ember. Nem tudom,hogy nálad is hasonló-e a jelenség...Ez vajon miért lehet?
Nameg ez a notron securiti ami nekem és nekik is van, elég furi dolgokat csinál néha,és azokat is inkább náluk.mindig megkérdezi,hogy engedélyezem-e az iexplorer-t meg minden alap dolgot,amit pl az enyém alapből elfogad, vagy max 1x kérdezte meg.
Ott meg ráadásuk a tiltást jelöli meg ajánlott választásnak. Ez elég érdekes tűzfaltol. A legjobb az volt,mikor a saját frissítését,ill a norton internet security-vel kapcsolatos programot kérdőjelezte meg..,lehet,hogy össze-vissza kattingattak mikor megjelentek az első kérdések és inkább tiltották a dolgokat,mert nem tudták miaz, és akkor elképzelhetőnek tartanám,hogy attól hülyült be a program, de ha nem, akkor hogy is van ez?
Alapjábavéve nem engedélyezte a netrecsatlakozást sem,míg nem állítgattam mindent alapértelmezettre. Mostmár megy a net, de csomooszor kérdez...ráadásul ugyan azt. -
RudiG
tag
Hú én nem sokat tudtam erről a reset gombról, főleg akkor mikor vm naon behalt a gépen (szerencsére csak 1x volt-talán),semmire nem reagált és egy képernyőlecsukás segített a dolgon
-
RudiG
tag
DRIVER frissiitéssel meg BIOS oloos dologgal kapcsolatban akkor mi is a véleményetek? Jó az, ha frisiiti az ember mindig a leguujabbra? És pl videodriver-nél az asus oldalárol töltse az ember, vagy az ati-éról?
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
válasz
Louis Gara #1861 üzenetére
Enyém is L532U. Ja és a nem olvasott DVD-t szerencsére másik gép sem olvasta
..legalábbis az 1iket. A többi még müxik nagyjából uh egyelőre nyugi van. Mondjuk nem volt tuul nagy a DVD proobálgatás mostanság.
Akkor lehet, hogy mégsem az anyagba van belekevervea sziin, hanem ezt is csak uugy simán lefuujják. A matricásdologgal kapcsolatban elbizonytalanodtam..eddig lusta volta leszedni. De ez az oovatosan leszedős, oovatosan jó helyre ''elragasztoo'' dolog tetszik. -
RudiG
tag
válasz
blasius33 #1842 üzenetére
Nekem vk azt mondta,hogy egybekeverik a színt az anyaggal. Ha jól tudom csak a FuSi-kat festik(de azokat biztos,legalábbis azokat amiket én néztem). Bár lehet, hogy ez az anyag keverős dolog csak acer-nél van.
Nem történt vkinél 1 kis karcos véletlen és villant(vagy nem villant) ki az igazság?
Esetleg szándékos proobálkozás?
-
RudiG
tag
Hát figy, ilyen időtávlatra lehet jobban jársz 2x1024 -el,de az egyelőre elég sokba kerül és 1 éves időtávlatba-s talán később is-elég lehet a 2x512 (nekem is ennyi van és egyelőre jól megvagyok vele).Szerintem jelenleg nem jársz annyival jobban,mint amennyivel többe kerül és ez későbbse fog változni,mivel feltehetőleg egyre olcsóbb lesz a ram.SZVSZ...
Videós nem kijelzőszéléig érőképre mit szootok? -
RudiG
tag
válasz
Louis Gara #1816 üzenetére
Biztos hogy kell játszon MP3-at is??? Mert nekem eddig azt nem naon szerette, legalábbis nagyon úgy tűnt, hogy nem tud mit kezdeni vele...
Nektek müxik? Mert akkor próbálgatom még!...
Valakinek valami ötlet a videolejátszós dologgal kapcs?
Matrica lehet nekem is nem kő -
RudiG
tag
válasz
Solar_Wind #1811 üzenetére
Egy cipőben járunk
. Mondjuk abban van valami, hogy ugye elvileg bírnia kell,ha egyfolytában rajta van, de az autó is kevésbé romlik, ha hétvégente használjuk csak és a többi nap pedig a garázsban áll. <-nekem vm hasonló példát mondott az egyik haverom. Elgondolkodtató azért a dolog
. Én /pill fektöltve elraktam,tehát nincs rajta, de lehet, hogy visszarakom majd...
Más. Filmes cuccos. Namármost. Itt van 5000600 féle beálítási mód. Az törtnént, hogy felraktam az ASUSDVDPLAYER-t és az elsőre úgy játszotta a filmet ahogy az nekem tetszik,tehát normálisan csak fent és lent volt csík a szélesvásznú filmnél. Aztán megnéztem másik filmet is. Kezdtem örülni, aztán beletekertem és vmiért összement a kép. Aztán néztem a beállításokat és találtam minden félét. Ott van ami széthúzza, elnyuujtja meg minden hülyeség, uh így nagyjából kiküszöbölhető a probléma. Csak azt nem értem,hogy mitől nem rakja ki alapból torzítás nélkül a szélesvásznú filmet, ha egyszer erre van és én nem állítottam semmit. Legalábbis nagyon úgy emléxem.
Mindemellett imádott ASUSDVDplayerem folyton üsszehal állítgatás közben, de legalább megy...
...namármost, ezek az állítási lehetőségek egy sima avi esetében nem élnek...GRRRR
Vagy azt mondjátok,hogy benne van a filmben magában a felső és alsó csík és mivel az nem fér ki alapból fent és lent,mert udi wide a kijelző,ezért oldalirányban sem nyújtható a kép torzítás nélkül?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
Frissítette már valaki a BIOS-t vagy a driver-eket? Honnan lehet tudni, hogy mikoriak, érdemes-e frissíteni őket? Van valami speciális fogás, amit tudni kell hozzájuk(elsősorban a bios-ra gondolok most)? Gondolom nem árt, ha mindig a legfrissebb van fent. Legalábbis ez lenne logikus. Nemde? Csak kérdés, hogy mennyire viseli jól a frissítéseket az OPrendszer, stb.?
-
RudiG
tag
válasz
Solar_Wind #1806 üzenetére
Jó kérdés! Minden dologra,amire lehetőséged nyílik. Ha nem bonthatod ki, akkor a doboz egybenltét érdemes szemügyre venni,ha igen,akkor minden mást. Én pl be is kapcsolnám és a kijelző pixeljeit vizsgálgatnám pl. De lehet,hogy a DVD lejátszót is szemügyre venném (tudod, mindenki a TSST-vel szív majdnem).
-
RudiG
tag
válasz
angel_side #1787 üzenetére
akkor mostmár értem miért volt dágább (matshita)
-
RudiG
tag
Az a durva,hogy felraktam MSN messengerre őpár ilyen kiegészítőt (szmájlik, ilyen animáciook, meg iylen hülye képek) és mikor elindítom lezabál a ramból 150-200 megát. Ezt hogy képzteli? Vagy miért csinálja? Úristen
-
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1792 üzenetére
Ez nem tűnik rossz hatletnek
Visszatérve az akkus témára, ezeknek az aksiknak nincs 1 meghatározott újratöltési mennyiségük? Tehát teszem azt ,a gyár azt mondja,hogy 500x töltheted újra és utána nem garantálja,hogy használható marad.?
Ti levettétek a monitorvédőfóliát? az enyém még mindig fent van
Mivel, illetve hogyan tisztítjátok a notebookot? Mire kell ügyelni? -
RudiG
tag
Ez mosz ilyen vicc, vagy azt jelenti,hogy nagy átlagban 2x-esen lehet hasnálni, egyébként halál? huuuuu
Még vm kicsit más:
Nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem semmit nem akar kitenni fullscreenben fullscreenre. Tehát akármelyik lejátszooba fullscreen-en szeretnék nézni 1 szélesvásznu filmet, pl 2fast2fjúriuszt, azt uugy rakja ki fullra, hogy a tetején marad csík, az alján marad csík (ugye ez normális még a szélesvásznu kijelzo ellenére is),DE JOO ÉS BAL OLDALON is marad csík. Ergoa kép közepén van 1 majdnem fullscreen négyzet amiben a film megy. Ez most mi mé hogy mé? -
RudiG
tag
válasz
angel_side #1775 üzenetére
Na, mostmár kihült!...izé,bemelegedett, vagy kiengedett vagy mi, uh nyomd be gyorsan és véleményeket kérünk meg első benyomásokat, ecetera
!
Mennyi idő alatt jött meg? És mennyi volt?(én is ilyet vettem mediafrost+gls-ben.kiváncsi vagyok hogyan változtak azoota az árak!nekem 1090+45 +utalási ktg)
Egyébként meg gratulálok! Sztem eléggé jó választás volt. Nekem eddig nagyon bevált. Tényleg tuti
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
Köszönöm a válaszát!
Sikerült visszaállítanom és szuperül működik.
Köszönöm,hogy megosztotta velünk ezeket a hihetetlenül fontos információkat, hisz így a hozzám hasonló elszánt német nyelvű vindózzal küzdők is nagy hasznát fogják venni, ha esetleg hasonló problémával szembesülnek majd és elkeseredve keresik a megoldást.
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
Kedves RudiG!
Nem kell megijednie! A válasz nagyon egyszerű:A tálca jobb oldalán megtalálja a ''Synaptics zeigegerá(umlautos á)t'' nevű kis ikont, mely a touch-padot ábrázolja (amennyiben ezt mégsem látja, kérem kapcsolja be, a ''Systemsteuerungy>Maus'' ikonok alatti beállításoknál), kattintson rá jobb gombbal és kattintson a ''Tippen = Klicken'' feliratra, s ha a felirat bal oldalán mejelent egy kis pipa, akkor sikeresen bekapcsolta a hőn áhított funkciót.
Használja egészséggel!
A másik énje
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
Szevasz! Sajnos ezt a füstöss dolgot én személy szerint nem nagyon értem
...
A kérdésem az lenne,hogy a tácspdnak valahogy kikapcsoltam(nem szándékosan) azt a funkciooját,hogyha magán a padon kattintok(tehát nem az alatta lévő gombokon),akkor kattintásnak vegye és ezt hogyan lehetne visszakapcsolni? Illetve pontosan hol?
(Német vindózt nem naon értem)
Asszem ez nem volt túl érthető,de remélem azért mégiscsak megértitek -
RudiG
tag
jujj.ez a csel jool jott,nekem is felment aBT,viszont ti bele tudtok mászni a telooba a gépről? ha igen,akkor hogyan ,ill. mivel?
Mert eddigi usb bluetooth menüjében volt ilyen lehetőség. lehet én vagyok béna,de eddig csak azt látom,hogy a gépről hogyan tudok adatot küldeni a teloora, és visszafelé csak a telooval tudnék, e én a gépről szeretném kijelölni a teloon lévő cuccokat... -
RudiG
tag
Nekem is jöhetne, asszem e-mail azadataimnál van.
Egyébként próbáltátok már más progival iirni a dolgokat?Biztos vagyok benne,hogy kicsit segítene(eddigi tapasztalataim alapján).
Mondjuk nekem egyelőre inkább olvasási problémáim vannak... -
RudiG
tag
milyen memo gond?
bluetooth ti hogy izziitottátok be? amikor én rámegyek arra,hogy start bt device vagy mi,akkor kijön egy ilyen kis négyzetbe,hogy akarom-e installálni,meghogy kb 15p. nyomom,h oké és el is kezdi,aztán megáll 56%-nál és fingom sincs micsinál...ja és előtte nyomat egy olyat,hogy sliszen mittomén milyen bluetooth gerate aztán gattints OK-ra...de itt milnye eszközről is beszél és mit csináljak vele? és miért nem megye tovább a százalék? -
RudiG
tag
válasz
Angel82 #1714 üzenetére
Igen van. Mikor megérkezik hozzájuk a pénz, küldenek egy e-mailt hogy kiadták a csomagot meg stb és ott van 1 link a GLS oldalához,ahol nyomonkövetheted. Legalábbis azt,hogy mikor érkezett és mikor távozott bizonyos depókból a csomagod.Aztán, ha magyarországon van,akkor az itteni gls oldalon is nézheted majd. Nekem kissé homályos volt, de amikor láttam,hogy pénteken 5óra vmikor kiadták kézbesítésre,akkor szinte biztos voltam benne,hogy pár órán belül megérkezik és így is történt. Nekem meg janinak is reggel érkezett egyébként és kb 2-3 nap alatt jött meg.
A beépített aujdió engem is érdekelne,hogy hány csatornát lehet belőle kihámozni olyan SPDIF-el.Egyébként sztem szépen szól.Annyi hibája van természetesen,hogy az AVI-k nem túl hangosak,persze akadnak kivételek.
A táskás dolog engem is érdekelne, még nemtom milyen legyen. Az a szines HAMA vagy mi nagyon gáz? [link]
vagy vm ilyesmi? Nem tudtok esetleg róla vmt?
Más:Nagyban játszom Counter-Strike 1.6-al,új kör elején,vásárlás után egyszercsak kékhalál,szinte nem is láttam mit írt ki,máris restart,aztán scandisk,aztán meg nem igazán jött be a windows.Asztal hátteret láttam de semmi mást.Egér mozgott,csak kontrol alt delre reagált, ott mondtam neki,hogy induljon uujra, ő meg kérdezte hogy be akarom zárni a nem reagálo explorer-t, én mondtam,hogy igen, erre meg semmire nem reagált az egérmozgatáson kiivül. Lehajtottam a kijelzőt és újraindult mintha misem történt volna.
Megint be a játékba, mentem 1 kört és vásárlásnál megint ugyanez. Itt mikor restartolt asszem gyorsan kikapcsoltam és uugy indiitottam uujra,azóta semmi gáz.
De hogy mi volt ez és miért volt ez azt nagyon nem értem.Vk vm ötlet esetleg?
Haverom azt mondja,hogy lehet, hogy windows csinálta, mikor játék közben MSN üzeneteket kaptam az zavarhatta össze és amiatt.
Akkor ugye nem hardveres a probléma?
Mi lehet?
Joccakát!...remélem nem forgolódom majd miatta...
Ha nem csinálja többet, megbocsájtom neki,mert ettől eltekintve tényleg szuper és 1 szavam nem lehet rá...de ez a fránya kékhalálosrestart...ráadásul 1más után 2x...remélem tényleg csak vm mikrof*s
-
RudiG
tag
válasz
Angel82 #1707 üzenetére
Nálam felajánlott egy választási lehetőséget a mittoménmilyen posta és a GLS között. Én a GLS-t választottam, mivel már többeknek bejött. Nekem is...
Azt nemtom tudod-e, hogy lehet ilyen pixelvizsgálatot is kérni meg minden hülyeséget. Én csak később vettem észre uh már nem rendeltem,de szerencsére semmi probléma nincs a notival (kivéve TSST különös viselkedése)
Ja és azt se feledd,hogy itthon táska+egér, kint Win XP az ajándék vagy mi! Bár gondolom már tisztában vagy ezekkel a dolgokkal.
Egyébként én is azt az új fajtát venném.
Ja és megnézném még a notebooksbilliger.de-t is. És sokszor nézegetném az oldalakat, mert gyakran változik az áruk. Én pl 1090 euróért vettem (+45 házhozszállítás),de a minap néztem és vm 1145-volt. Tudom,nemnagy különbség, de ha figyel az ember, megspórolhatja az utiköltséget. -
RudiG
tag
Nálam azért vannak DVD-k amiker képes beolvasni meg ilyesmi...
De olyanok is bőven akadnak,amit annyira nem komál -
RudiG
tag
nekem ezt a kérdéses állapotú régen megírt,de nem sokszor használt PRINCO DVD-t 0.05x ösen is olvassa
, de néha felugrik 0.012x -re....lehet,hogy a DVD szar, madj megnézem másik gépben is,ha tudom.
Nekem TSST. Asszem amit itthon vettem abban olyan Matsu izé volt...az is nézett néha...na mind1. Egyébként sztem beolvassa ez a dolgokat amit lehet, csak max nem elsőre.
Alkalmazni kell a nem olvassa kiveszem és visszarakom cselt.És ezt addig kell ismételni amig müxik. Mondjuk volt olyan,h megcsináltam 5x és semmi, aztán fél óra múlva megint és elsőre ment... -
RudiG
tag
Asszem megvan
...ugye ez a scandisk?
-
RudiG
tag
Hogy kell olyan CD/DVD ellenőrzést csinálni?
-
RudiG
tag
Igen, az nagyon pozitív lenne(már a visszahívás).
Tényleg, az nagyon jó lenne, ha összegyűjtenénk egy két olyan érvet mely a szervíz számára is efogadható, és részünkről bizonyítható.
Most lehet, hogy a DVD-k szarok,de mintha az asztali gépem beolvasta volna őket és játszott is volna belőlük vmt, vagy mondta,h szar v vm,de ez sajna beolvasás után általában halál. -
RudiG
tag
és igeeen...mostmeg újraindítás meg semmi nélkül beolvasta....Konklúziót kérnék a kedves publikumtól! Köszönöm.
-
RudiG
tag
grrr........dvd....nem akarja beolvasni......grr....mondjuk már 1x sikerült.....grrrrrrr
-
RudiG
tag
Jaja, a ctrl-os dolog engem is zavar picit(mondjuk nekem vm más van ráirva
),de asszem már megszoktam. Alapjába véve nem is zavarna,csak a CS miatt
. Mostmár egyébként a sima billencseken nyomok félre.Egyébként lehet,hogy máshogy terveztem volna, ill. megcseréltem volna a két gombot,ha én csinálom...
Az USB nem zavar,h ott van. Lehet,hogy jobb lenne oldalt. Mondjuk legalább az egyiket megcserélhették volna a LAN-nal. Nekem az nem tetszik,h oldalt van,ha már itt tartunk. De hál istennek,hogy ennyi bajom van mindössze a notival. Egyébként az USB-s dugogatásnál én simán benézek a noti mödé és úgy oldom meg, vagy egyszerűen arrébb mozdítom,uh ez nekem szcsére nem angy problém. A LAN is cask annyi,hogy nem tetszik,hogy ott lóg belőle a kábel,meghogy lyukas... -
RudiG
tag
válasz
F. A. Bian #1620 üzenetére
Nem lehet,hogy ebben is van,csak vhogy letiltották?
Milyen táskát ajánlotok? -
RudiG
tag
válasz
Bekeny003 #1617 üzenetére
Hali! Hol vetted? Esetleg ott érdeklődj utána, elvileg tudniuk kellene.
Én rákerestem neten és amit találtam hírdetéseket, ott csak az infrát említették.
Egyébként mit bír a gép? NFS MW milyen beállításokkal és hogyan megy? Esetleg CS Source?
Q034-ben egyébként milyen az DVD?Frankón müxik meg minden? Mert ahogy láttam(nb.hu) az''csak''4x-es,tehát gondolom más típusú, mint amikkel itt szórakoznak az embörök... -
RudiG
tag
válasz
Louis Gara #1601 üzenetére
Hát amit én írtam, az 1 nem dobozos TDK DVD+R. A mellékelt Nero 6-tal írtam 8x-osan és nagy meglepetésemre hibátlan lett...hoppá,lehet, hogy egy RiDisk DVD+R volt...
Lényeg,h talán megér 1 próbát a 6-os néró amit mellékeltek hozzá,ha nem sajnálod azt az esetlegesen elpocsékolt százx forintot,szerintem...[OFF]tanultanultanul....
most nézem, már lassan 2év 1 hónapja, hogy regisztráltam...akkor még asszem TFT miatt...elsősorban
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
válasz
F. A. Bian #1596 üzenetére
Sztem király
...már majdnem olyan jó mint a képernyő kímélő
Viszont nekem késik a hang,asszem. Vagy fordítva, de vm nem stimm. Ez vn codec hiba lehet? -
RudiG
tag
Na ezt a videót én is lecsekkelem. Már szedem is. De ugye minőségrontás nélkül nyomattad?
Ez a hálós dolog engem is érdekel. Lehet buta kérdés, de felteszem. 2 WLAN-os géppel lehet hálót csinálni router nélkül? Ha igen, hogyan?
Hogyan lehet megszüntetni a vincseszter szakaszos berregését (mindig beindul vm hülye progi pár pillanatra, leginkább a taskmgr.exe)? Jó lenne,ha nem berregne, ha nem muszáj -
RudiG
tag
Igen is főnök
Amint 1 ksi levegőhöz jutok a vizsgák hevében, belefolyok a notitáska témába, vagy lehet azt kérek szülinapomra látatlanba (nagy butaság lenne?).
Más:nekem a proci leveszi magát ilyen nagyon alacsony 100 akárhány MHz-esre is, asszem 167 vagy 187 vagy vm ilyesmi volt,mikor megnéztem egyszer. Igaz ''Battery saving'' üzemmódban.... -
RudiG
tag
válasz
girnyau #1587 üzenetére
Van egy oldal,aminek a linkjlt én is itt a fórumon vadásztam, asszem a wxga(vagy vm hasonló) topicban meg is találhatod, ill. olvashatsz is ezekről a dolgokról.
...meg is van, ezt xedos-tól kaptam: [link]
Itt mindenféle játékhoz találhatsz mindenféle okosságot ilyen ügyben.
Egyébként hogy mennek rajta a gamék?
ui.:ha NFS MW-hez találsz, pls szólj -
RudiG
tag
Hali!
Na látom megoldódó félben vannak a kamerás ügyletek...[OFF]jó netezni innen az ágyból[/OFF
A screensaver sztem fentvan az ASUS CD-n, legalábbis mikor saját XP-t raktam és nem előretelepítettet használtam, akkor én onnan halásztam le.Még mindig megnézem minden nap, annak ellenére,hogy általában képernyőkímélőt nem használok
Fifi sztem louis a kukacod helyetti dotra gondolt...1ébként meg gmail rulez!
Üzemidő nekem 2-3-4 óra körül van, de tegnap eljátszottam vm csúnya dolgot:
Mivel táskám nincs hozzá, ezért úgy hurcolászom, hogy belerakom a zacsiba amiben volt, betekerem törölközőbe és be a hátizsákba. Egyelőre nagyon jól viseli az ebből fakadó megpróbáltatásokat. Tehát megérkeztem barátnőmékhöz a tett színhelyére, ahol is kicsomagoltam és benyomtam 1 audió CD-t megmutatni, hogy milyen jó. Hallgattuk 1 kicsit, aztán CD ki, a gépen a CD player kikapcs (legalábbis azt hittem, mert nem hallottam semmit) és vissza a zacsiba, aztán fel a polcra. Egy jó 5 órával később veszem elő a gépet, hogy kicsit gyakoroljak rajta a vizsgámra és csodálkozva érzem, hogy milyen meleg és tapasztalom, hogy az akkutöltöttsége igencsak alacsony. Csak később esett le, hogy nem kapcsoltam ki normálisan és végig ment. Szerencsére nem fulladt meg és nem is főtt meg a zacskóban, amit gondosan ráhajtottam,hogy ne porosodjon és miután 20-on x százalékot jelzett az aksi, még csomó ideig használtam
...ugyan akkor megfogattam,hogy többet nem teszek ilyet. Az nagyon szimpatikus dolog viszont, hogy mennyire tolerálja az ilyesfajta ballépéseimet -
RudiG
tag
válasz
tkazmer #1523 üzenetére
Én is csatlakoznék janihoz, vm [link] A6J, vagy M6 VA féleséggel. Természetesen a külföldi vásárlást preferálva.
Meghibásodással szembesült emberkék, azt hiszem át tudom érezni a helyzetet, hát én is marha pipa lennék. Úgy tűnik, hogy szerencsém van, mert nekem minden kiválóan működik, kopp-kopp. Na jó, ma nem sikerült 2 gépet WLAN-nal direktbe összekötnöm, de ez csak az én hülyeségem (nameg a német hibaüzeneteket sem értettem) és tuti müxik,mert WLANos routerrel már ment és nem is lassan...
Az enyémbe is TSST a DVD cucc. Mikor beleraktam 1 az első DVD lemezt, mely 1 RIDISK sztem asztali géppel 8x-osan írt lemez volt, először nem látta rajta az adatokat, aztán 1 itt a fórumon elhangzott tanácsra hallgatva, kiszedtem, visszatettem és másodszorra (igaz fura hangok közepette) simán olvasta. Azóta egyik lemezzel sem volt semmi gond, igaz, lehet nem ez az olvasó olvassa be a leggyorsabban a DVD/CD-ket.
A mai nap megírtam vele első DVD-met (már volt 1 CD is, ami teljesen okés) 8x-osan és nagy meglepetésemre gyönyörűen megírta és olvasta is. Ráadásul nem csak ez, de a másik noti is,amelyik okosodott róla, uh ezzel is meg vagyok elégedve.
MediaShown még mindig nem volt sajna, de majd szakítok rá időt. Kamerával készült fénykép nem érdekel Fifi?
Összefoglalva a német XP(amit nem nagyon értek,pedig már rég leszedhettem volna, de még inkább küzdök a nyelvvel) és a német billencs(amibe azért néha még belekavarodom,bár valszeg ez csak a notebookos kiosztásnak/méretnek és félrenyomásoknak köszönhető) ellenére, ill. mindezekkel ellentétben még mindig imádom.
Tudom, elfpgult vagyok, dehát tényleg marha jó...
Ja meg egyik kedvenc elfoglaltságom a kamerás ASUS-os képernyőkímélőt kémlelni,megmásoknak mutogatni,sztem marha jó. Mikor először megláttam a boltban, majdnem dobtam 1 hátast, nem értettem hol a kamera
GLS nekem is hideg volt, de mire hazaértem (nem én vettem át), bőven fagypont feletti volt a hőmérséklete. Mondjuk mediaFROST-tól hozták, uh nem csoda, ha hideg...
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1505 üzenetére
Első ízben csatlakoznék,hozzád. Jaja, nekem is faszán müxik, MSN-nel is.(fifi ha van MSN ciimed MSN-ezhetünk
).Igaz, nekem előre volt telepítve, de az előző asusnál én telepítettem mindent. Ott is müxött jól. Igaz, ott volt vm kisebb fennakadás (lehet nem indítottam újra mikor kellett volna, de aztán jó lett és ott is süti volt).
jani, én kaptam hozzá...ez hogy lehet? ugyanonnan vettük...mondjuk nekem a másikhoz is volt. Benne van abba a 3cd-s szoftvercsomagban. Biztos nincs ilyened?
Én is kipróbálom majd, ha lesz időm, de most sajna vizsga powa lesz sokszora héten,uh ... -
RudiG
tag
Én is simán meggyőzném magam ezzel a szöveggel...
...mondjuk,ha 15''-osban gondolkodsz és a 15,4''-osat nagynak találod az akku idő miatt,akkor nem értek veled egyet. Legalábbis sztem nincs nagy különbség a kettő között.
TV TUNER az nekem jó lenne.
FuSi m6453g? (remélem jól írom a típusszámot)
igaz nem asus, és nincs rá 2év gari, se táska, se egér, de van hozzá hun xp,ami neked nem kell, de van benne 1,86 os centrino,1024DDR2,és X600SE 14''-al kombinálva.Viszont se kamera se audio DJ, mondjuk utóbbit pótolhatod vm gagyi diszkmennel
A FuSikhoz képest meglehetősen jól egyben van, én is játszottam a gondolattal, de...
Minden esetre sztem jól nézz körül és fontold meg jobban a külföldi vásárlást -
RudiG
tag
Nagyon sok ilyen hely van,aránylag kedvező feltételekkel, azaz mindenhol van valami akció.Amit én tudok az a cetelem bank a MediaMarkt-ban és a Saturnban, de van asszem Budapestbank is vhol.... macropolis,notebook.hu <ezeken a helyeken tuti van, de érdemes máshol is körülnézni.
ASUSék egyébként sztem nem tehetnek róla, csak nem számítottak rá, hogy mindenki az ő gépeik után kapkod majd...
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
válasz
becksim #1456 üzenetére
Nekem is A szériásom van és egyálatalán nem gagyi, sőt, sztem sokkal jobb minőségű, mint bármely hasonló notesz ebben az árszegmensben, csak valamelyik előttem szóló szavaival éltem
, mondjuk az kétségtelen, hogy asus-ból az A sorozat a legolcsóbb. Ugyan akkor már hihetetlen jónak tűnik és a drágább,''nagyobb'' modellekre sem adnak több garit,stb. Viszont a most megjelenő új, vagy régebbi és drágább modellek között is találhat az ember meglepő,nagyon eltalált,vagy épp forradalmian új megoldásokat. Sztem A azért is jó, mert sok embernek van már 1 ideje és nem nagyon panaszkodnak rá, nameg az ára is rendkívül kedvező.
Vk használja ezt az ASUS GAMEFACE MESSENGER-t? Előre volt telepítve? Látta már vk? Ki akartam próbálni, de vmiért nem indul el normálisan (már a bejelentkezés vmiért nem történik meg, pedig regeltem, meg aktiváltam meg minden)
[Szerkesztve] -
-
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1438 üzenetére
Na akkor majd én is állítgatok
.
Wildscreen-nel nyomod, vagy olyan elnyújtósan? És akkor asszondod, hogy 1024x768 minden feltolva maxra és megy akadás nélkül? Azaz inkább az érdekelne, hogy nincs-e olyan érzeted, mintha picit be lenne lassulva,kicsit késne a kocsi reakciója, stb...? -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1436 üzenetére
Asszem arra szoktam...mikor megy a játék beindul a banzáj (legalábbis megszoolalnak az addig nyugodtan sziesztázo ventik is
), de még így is marha halknak tűnik, meg amúgy is. Eddigi gépem mellett nem anon tudtam elaludni...emellett naon megy.
(tegnap én hülye netről töltöttem le a source-ot, ahelyett h CDről raktam volna fel)
Miket állítottál amitől jobb lehet? -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1430 üzenetére
micsoda? ezt kifejtenéd
? azt mondod, hogy kell 1 kis idő amíg összeérnek,összecsiszolódnak az alkatrészek és később ebből kifolyólag jobban megy majd?
igaz,az elvárásaim a futássebességgel kapcsolatban meglehetősen nagyok, mert régen kicsit rá voltam kattanva a CSre és naon HCgamer voltam...mostmár ez mérséklődött,de sikerült megszoknom,h min beálliitáson megy a játék és gyorsan...
Na majd akkor a későbbiekben próbálgatom magasabbra rakni a mércét.
Vagy lehet,hogy a proci számít pont ennyit
Minden esetre király a noti..még a DVD-kkel sem volt gond egyelőre. KIPP-KOPP
-
RudiG
tag
LoL!
Ti kaptatok már ilyen üzenetet, hogy ''Hoppá...A rendszer nem tudta végrehalytani az ön kívánságát, kérjük próbálja meg pár másodperc múlva!''. Ezt a német i-explorer írta ki magyarul, azaz feltételezem, hogy a gmail, mikor levelet akartam küldeni. De akkor is, milyen dúrva már ez a ''Hoppá'' szöveg
Felraktam CS:Source-ot, hát....az a helyzet,hogy naon bejön az amit művel vele a gép. Baromi szépen fut. Mondjuk per pill nincs egerem és kicsit fura touchpaddal játszani, de megasirály -
RudiG
tag
Hát...:=(
NFS MW-től sajna nem esett le az állam...fullon nem akarja nagyon az igazságot...azaz picit be van lassulva..de ha kicsit lejjebb veszem a grafot, akkor szép is meg jó is.
Végülis egy notitool egyáltalán nem rossz
1ébként ASUS A6VA-Q025
3DM05: 2612
3DM03: 5989
3DM01: 15162
Ezeket az értékeket teljesen szűz állapotba produkálta az előretelepített mindenféle dolgokkal együtt. Csak annyit csináltam, hogy felraktam a 3 tesztprogit, és Game performance-ra kapcsolram. Nem állítottam le semmi háttérben futó programot, amit alapból beleraktak v ilyesmi és nem is indítottam el más (tuttommal) a tesztprogramon kívül -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #1409 üzenetére
Hát ez az új azért már eléggé más..azaz jól megtöltötték ezt az A6-os kasznit mindenféle földi jó val meg duálmaggal meg olyan giperszuper videokarival meg ilyesmikkel...látszik az árán is.
xedos, nem értelek
zsmat, sztem nem kell izgulnod webáruházat tekintve, ha nem zavar a német billcsi meg win...mondjuk ki ne izgulna a pénzéért, főleg,ha ennyiről van szó. Egyelőre teljesen korrekt a cucc, asszem jani-nak isugye?
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
válasz
Bekeny003 #1404 üzenetére
Hát akkor tényleg nem rossz...
Én is csak olvasgattam innen-onnan, de vm azt súgja, hogy x700 azért x700.De akkor ezek szerint 7300 sem rossz. Nálam 6200 volt és az nao n nem volt jó.Vm más játékkal esetleg van tapasztalatod? Én most rakom fel őket, konkrétean NFS MW-t. Kiváncsi vagyok mi lesz.
Xedos, melyik is az a wildscreen patch? mert a forumon csak NFS MW demohoz találtam, az jo a nem demohoz is? -
RudiG
tag
Hát ez a notebookosdi tényleg k**va jó...csak az ember fantáziája szabhat határt annak,hogy hol használja..na vajon honnan írtam? 2 betű és gyakran összegüggésbehozzák a királyokkal meg a járásukkal meg ilyesmi...
Ha játékokra is kell a noti,akkor nem árt bele 1 normálisabb kati.Go7300 már azért jó valamire, de még mindig lényegesen gyengébb az x700-nál nameg a mégdúrvább nvidiánál, de az amúgy is drága és csak nagy notikban van.
Sztem X700 egy teljesen korrekt megoldás lehet, sztem senkinek nincs vele semmi problémája. Bevált...
7300 még aránylag új, nem rossz, legalábbis 6200-nél (amin már fut nfs mw, igaz teljesen minimumon, úgy, hogy néha megáll pár másodpercre gondolkodni) mindenképpen jobb.Talán X600 környékén lehet, bár bevallom, nem tudom.
Ha neked fontos a játék, fontold meg milyen videokarival akarod...
Igazából mi az ami A5EB-ben megtetszett?
nézd majd meg notebooksbilliger.de-t is! -
RudiG
tag
valamiért nem engedte,hogy elküldjem a hozzászólásom. na min1,megírok vm hasonlót.
Légyszi adj linket a 2 utolsó notiról.
Sztem nyugodtan veheted külföldről, ha nem zavar a német billencs. Ami jani-nak van meg ami nekem, az eddig tökéletesen müxik. Mind2 medifrost.de-től van. Táskát nem adnak hozzá meg egeret, de van hozzá német xp+works,éjjen
A lényeg viszont az,h nb.hu-nál Q034 374 bruttó, ha jól emléxem, én Q025-öt vettem kint 1090euróért+45 postaköltségért, amiben kicsit (elvileg) jobb a DVD és van benne bluetooth(lehet,hogy még van különbség).Sztem nem jár vele rosszul az ember,ha spórol 100e forintot és kicsit jobb gépet kap.
Szted? -
RudiG
tag
Ezeket a sorokat már a notebookról írom. Az a helyzet, hogy német XP-ről, de a billentyűzetet sikerült asszem magyarra állítanom telepítéskor. Így, ha nem nézek rá, akkor nem zavarodok bele, hogy éppen milyen betüt is írok x billentyű lenyomás segítségével. Az a helyzet, hogy tényleg nagyon baró. Bocsássatok meg, ha túlzottan sokat áradozok róla, deáht örülök, mint majom a farkának
.
Az a fura hang ami néha megszólal, de inkább csak ''megreccsen'' a másodperc tört részére nem a fólja,hanem vm más lehet. Amikor az alját megnyomkodom picit,akkor hasonló hangokat ad. Vagy lehet, hogy a vinyó, mikor el kezd dolgozni, vagy vm venti ami elindul. Sajnos nem tudom pontosan leírni milyen is, de ez zavarjon a leginkább...
Nos, az elején volt 1 kis gondom a ram behelyetésével, de azóta rájöttem, hogy csak rutintalanságból történt -
RudiG
tag
hahhoo!
rejtett partíciós kérdésre vk vmt?
3d marktban nem számít a több memo ahogy elnézem, de a teszt váltásnál meg egyébként sok helyen igen.süti. Na rádugom a netre.
Akkor az aksis kérdéshez végülis most hogyan is kéne hozzá álljak?
hagyjam rajta,mert nem árt neki?
Néha viszont fura hangokat hallat a gép. Nem a DVD lejátszás közbeni kopogásra gondolok, ami a nehezen olavsásnak tudható be, hanem vm egészen fura, olyan mint amikor megpengetsz 1 kifeszített cérnát, vagy damilt, vagy nem is tudom.
Az alján, a középső részen, ahol ilyen rácsos a műanyag kialakítása (a ramok, meg még vm mini pci akármi van alatta, van 1 futa fűlia a rácsos müanyagrész ramok felőli belső oldalán, lehet, hogy az ad vmi ilyen hangod aa hő hatására, ha kicsit változik a formája?
Összességében viszont eddig baromira bejön a masina
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
-
RudiG
tag
Mégsem biztos, hogy meghagyom...egyre inkább úgytűnik, hogy nagyon...nagyon-nagyon régen tanunltam én ezt a németet és akkor sem ezt a számítógépes részét...Lehet inkább csere lesz HUN-prof-ra csak az nagyon érdekelne, hogy mi van,ha legyalulom az egészet? dobhatom ki a windows-t amit kaptam hozzá, vagy CD-ről bármikor felnyomható.
Azt tervezem csinálok 1 sor 3D(3DM01,3DM03,3DM05) tesztet 512,aztán 1024 rammal. -
RudiG
tag
válasz
Louis Gara #1392 üzenetére
Hát, sztem minnél több annál jobb. Mondjuk, ha csak windows betöltésre kell,akkor lehet, hogy gyorsabb a duál,sztem, dee ha pl kilépsz 1 programból és nem akarod,hogy sokáig ''redőnyözzön'', akkor sztem minnél több annál jobb mint említettem, emg egyébként is
...nameg hosszú távra nézve is jobban jársz sztem a többel. Én csak 512őt vettem bele (nemsokára belerakom), mert olcsón sikerült hozzájutnom.
Sztem nem igazán kompenzálható a videokari hiányossága, csak minimálisan.
A táska nem gond végülis. Úgyse tetszett annyira, emg mx500 rullz...Majd veszek vm jót
DVD-vel nekem is volt gondom, beraktam, eszméletlen csuunya hangűja volt...nehogy felpörgött, de mintha kopogott volna......na dee kiszedtem és beraktam még1x, akkor ment
....fura, de ha nem is tökéletesen, eddig 1ből 1 megy, igaz 2. próbálkozásra.
(Ridisk, asztali pioval iirva 4x-esen pár napja).
Lehet, egyelőre hagyom fent a német home-ot,viszont az a rejtett partiicioo eléggé batinagy. Te meghagytad? mit csináltál vele jani? Ha azt kinyiirom, akkor is fel tudom varázsolni a windows-t a mellékelt CD-ről?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged