- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
-
sghc_toma
senior tag
Everest nekem is extrém magas proci-hőmérsékletet mutat. Ott a proci 90 fok körül van, míg NHC max 70 fokot mutat - és ez már nagyon a teteje; pár óra játék után.. A többi hőmérséklet-érték normálisnak tűnik Everestben. Mondjuk nekem kicsit fura, hogy a proci majdnem 30 fokkal melegebb, mint az alaplap...
ja, a6kt-m van turion mt-34-gyel. -
sghc_toma
senior tag
-
sghc_toma
senior tag
megjött az a6kt-m
lecserélem a német Ablakok-at angolra, meg megy mellé egy pingvin, aztán majd írom a tapasztalatokat. -
sghc_toma
senior tag
válasz
jakobkacsa #2728 üzenetére
és tényleg..
ati oldalon beírtam a keresőbe, hogy xpress 200m, aztán az első találatra rákatt, a többit meg se néztem.és az első az amd-s, és a leírásában semmi sem utal arra, h létezik inteles is.
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Accidie #2662 üzenetére
a legújabb mobility driver a Catalyst Mobility 6.4-es ([link]). Ez ugye papíron nem támogatja sen a kártyát, sem a gyártót.. Azért lehet,h megérne egy próbát. Mondjuk én mindig az omega drivert használtam, azzal nem szokott gond lenni. Nemtom, h támogatja-e az x1600-at, de a készítők szerint minden mobility-hez jó. ([link])
chivas: 3dmark pontszámok alapján x700 veri mindkettőt. persze technikailag nem tud annyit ( pl. nincs SM3.0 )
[Szerkesztve] -
sghc_toma
senior tag
#2286-osról senki semmit nem tud?
-
sghc_toma
senior tag
szerint kérdezd itt: [link]
-
sghc_toma
senior tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tud arról valamit, hogy az asus a6kt-kben nem működik a PowerPlay? Német nyelvű fórumokon olvastam vmi ilyesmit, de németből nem vagyok túl jó, nem vagyok biztos benne, hogy jól értelmeztem a dolgokat..
Fontos lenne tudnom, mert hamarosan veszek gépet, és ez a típus is a jelöltek közt van. -
sghc_toma
senior tag
#2169: megmondom őszintén, hogy én ilyen mélyen nem mentem bele. mondjuk a notihoz volt legális xp, szal nem csináltam semmi rosszat
#2181: akkor lehet, hogy vmit nem szeret az ext3-ban. mondjuk már elég régen volt, nem tudom, hogy most milyen verziónál jár a progi. márciusban meglesz végre a gépem, majd akkor utánanézek.. -
sghc_toma
senior tag
Szia!
Nem vagyok benne teljesen biztos, de úgy rémlik, hogy az a két file, ami kell a captive-nak, ingyen letölthető a micro$oft oldaláról. Nekem telepítéskor felmászott a microsoft.com-ra, leszedett vmi cab file-t, és abból kicsomagolta az ntoskrnl.exe-t, meg az ntfs.sys-t.
De erre azért ne vegyél mérget, régen volt már, most meg nem tudom megnézni, mert vindózt kell használnom (meghalt a notim, és szobatársak gépét használom)
ext2fsd neked nem csinál néha fura dolgokat? nekem volt párszor, hogy böngésztem az ext3-as partíción, és lefagyott a file-kezelő.. Néha volt olyan, hogy néhány file-t nem látott, ilyesmik.. -
sghc_toma
senior tag
válasz
Angel82 #2122 üzenetére
én nem próbáltam, csak neten találtam, egy emberke tesztelgette a játékokat wide felbontásokkal, és ott volt ez a kis progi. itt az oldal: [link]
nem tudom, hogy az ati tools nevű progi a hivatalos driverekkel is feltelepül-e, én az omega driver-t ([link]) használtam. telepítés után ott a tálcán az ati tools ikonja. annak a menüjében van vhol olyan, hogy OSD, és ott lehet kipipálgatni, hogy milyen értékeket mutasson (rendelkezésre álló/használt videomemó, gpu/memó sebesség, fps). pontosan sajnos nem tudom leírni, hogy hol van a menüben, mert itthon nvidia kártya van... -
sghc_toma
senior tag
válasz
Angel82 #2116 üzenetére
reggel találtam neten egy nemhivatalos patch-et, amelyikkel tud w-t a mw. csak a hud-ot nyújtja el egy picit. de ha nem zavar, hogy tojás a kilóméteróra, akkor nem gáz..
már nemtom a címet, de google-ba annyit írtam, hogy ''most wanted widescreen''.. vhol az első találatok közt van.. -
sghc_toma
senior tag
Angel82, az nfsmw-t feltetted? hogy teljesít az x1600??
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Angel82 #2100 üzenetére
timedemo nem hiszem, hogy van..
ati tools-ban be lehet állítani, hogy mutasson fps értékeket. sztem az bőven elég.
az újabb játékok közül jónéhány tudja a w felbontásokat, de sztem a régiek között is akadnak ilyenek. (pl. a gta-kban biztos vagyok, hogy lehet használni wide felbontást)
ez a bootmenu dolog nem lehet, hogy amiatt a recovery partíció miatt van? vagy azt a partíciót is engedi törölni? -
sghc_toma
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged