- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
-
Almos
aktív tag
Eddig kb ezeket a helyeket néztem/nézegetem:
notebookworld.hu, notebook.hu, pcland.hu, notebookzone.groteszk.hu, depo.hu, gepbolt.hu
Amig szóba jöhetnek gépek, azok kb ezek: A3L 5017, A3L 5028, A6L B005, A6U 5040, A6R B002
Bár most nézem, hogy Ramirisnál elvileg van A6R, lehet tudok akkor onnan rendeltetni ismerőssel
[Szerkesztve] -
jani0625
aktív tag
-
jakobkacsa
senior tag
annyira talán mégsem meglepő
centrino ide vagy oda, azért a Dothanek is fogyasztanak, max terhelésen nem is keveset
ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az A6Va-ban van egy X700, 128MB saját VRAMmal, és szinte biztos vagyok benne, hogy egy venti hűti az összes alkatrészre kiterjedő egész rezes-hőcsöves hűtőblokkot - így talán már nem is olyan furcsa, hogy megy az a venti -
ByB
addikt
Az én notitáskám (Asus): 2 nagy részes + 2 kis részes, a lényeg, hogy 4 zipzár van rajta, + egy sarki ötödik, ahova egeret, mobilt, kulcscsomót lehet rakni. A notitartó rész egy tépőzárral rögzíthető és nem húzható az aljáig a zipzár, de a mellette lévő iratartónál igen. Én nagyon szeretem, praktikus, de alapveőleg rossz ötlet az ilyen táska, csak akkor szeretem használni, ha autóval járok, a BKV-n rettegés
hogy ki mikor teszt kárt a gépben! Ezzel szemben a jó kis Nike Epic merevvázas laptoptartós táskám bírja a kiképzést...
-
jani0625
aktív tag
valóban nem túl szép egy matricázás, viszont az is igaz hogy a képeken a vaku miatt tükröződik.
más
Végre! Megkaptam a mailt hogy elindították a gépem németektől. Véletlenül a rendelési számot nem írattuk rá az átutalásra de ez sem okozott problémát, eddig abszolút jeles az üzletről alkotott véleményem. -
leslie.hun
csendes tag
-
jani0625
aktív tag
köszi a segítséget, asszem nem veszem meg hozzá.Közben én is átgondoltam és erre jutottam,tőled függetlenül is de köszi.Amúgy tényleg nem komoly munkára(word,excel,net,film, néha kis játék majd később meg tvkártyával tvzés stb) kell.
már vagy egy éve szeretnék venni egy gépet de most jött össze a pénzem rá és asszem holnap rendelem németektől az asus A6VA-Q026-ost. Végre! -
bLaCkDoGoNe
veterán
Én ezt egy szóval sem vitattam, csak megjegyeztem, hogy kellemes wide notin dolgozni is, nem csak filmet nézni; de legyek én a hülye, te meg az okos...
Hogy mi a bánatért kell mindenbe belekötni, azt nem értem. (''Magyarok vagyunk, nem?''.)
Wendy: 3 munkanapig viheted elvileg vissza, de azt szinte biztosra veszem, hogy nem fogják Neked kicserélni, mivel a garifüzet szerint egy pixelhiba nem számít hibának (kivéve, ha a notidra Zero Bright Dot garancia van, de szerintem a W3N-re nincsen).
[Szerkesztve] -
Declare
őstag
Köszi a tippet, már én is néztem.
Az az igazság olyan terméknevet adhatnátok, ami 15'' os, nem wxga s és nem integrált videókártya van benne! Ezek a mérvadók. Az asus honlapján az a6 os kategóriában az van írva hogy x700 as ati van bennük és 15'', 15,4'' ... képernyők is vannak ( Bővebben: link ) Csak nagyon nehéz találni olyan típust ami csakugyan így van párosítva, majdnem mind wxga s. Ha valaki tud ilyen típusszámot ossza meg velem légyszi.
Ár ( 300 e körül, abszolút max 350e bruttó )
előre is köszi -
mikike86
csendes tag
Azt én is tudom, hogy az 1024*768 nem a legalkalmasabb erre a célra, de ha nagyon kell, tudnék rá egy nagyobb monitort kötni.
De ezt leszámítva lehet rajta (főleg vektoros) grafikákkal dolgozni?
(a centrinot meg azért gondoltam, mert az edigitalnál a képen van centrino matrica)
[Szerkesztve] -
-
Almos
aktív tag
Szerencsére csak akkor látszik, ha ki van kapcsolva (vagy teljesen fekete a képernyő) és oldalról nézem, szinte nullszögből. Szemből, használat közben sose. Milyen samsonite táskát vettél, és hol, Eddig egy helyen néztem meg, ott az alap volt 11ezer, a dupla (plusz külső rekesz) meg 15 ezer. Eddig ez a két fajta lehet versenyben.
-
-
Almos
aktív tag
Valószínűleg az én hülyeségem is benne volt, hogy megkarcolódott a kijelző, mert szerintem úgy történhetett, hogy a belső zsebben, a noti kijelzője felett volt a tápkábel, majd a külső zsebben két füzet+ könyv, és szerintem erre még ráfektettem az ölemben egy táskát...
De ettől függetlenül szerintem kicsi a táska... Ti hogy rendezitek el? Mert nekem a gép mellé belülre csak az adapter és a gyári egér fér el, a tápkábel már a külső zsebbe került.
Valószínűleg ezért fogok majd új táskát venni, amint lesz megint egy kis pénzem -
Feel2005
csendes tag
Képen láttam, hogy ugyan úgy néz ki majdnem a külseje mint az 5017-nek. Nem tudod véletlen, hogy a memória az az lenne, ami a hátúlján a szellőző nyílástól jobbra az USB port felé van? Két csavar rögzíti kb. 7cm hosszú? Ha nincs rajta címke és megbontom az vajon gari vesztéssel jár vagy szabad ilyet csínálni?
-
GyepmesterBé
csendes tag
Szerintem jobban jársz ha szétnézel itt: Bővebben: link
Használtam már Clevo-hoz és Asushoz is, problémám nem volt vele. -
Almos
aktív tag
Megnéztem, és az asztali kártyához valóban van frissebb driver, mint a notihoz, bár az előbbit nem tudtam letölteni, mert nem volt érvényes a site certificate-je... Ebben az esetben valóban lehet az, hogy az Asus még nem készítette el az újabb driver ''honosítását'' a saját laptopjaira, mint ahogy írtad, hogy csak a saját verziójuk megy fel.
Két próbát tehetsz még:
-letöltöd az asztali drivernek csak a driver magját, minden catalyst és control panel hülyeség nélkül. Majd megpróbálod ráerőszakolni a gépre, talán elfogadja (gondolom xp van a gépen, mert oprendszer nélkül árulják)
-írsz az asusnak, hogy frissitsék az újabb drivert, igaz, hogy ez még csak 2 hete jelent meg, lehet amúgy is csinálják.
+1: lecseszed a programozóidat, hogy olyan driverspecifikációt használnak, ami még nem jelent meg minden platformra.
[Szerkesztve] -
Imy
veterán
Szia!
Utánnanéztem a dolognak, és futár hozza ki, összesen 3300Ft-ért...ű
Tehát meg tudom nézni....
De igazán nem lehet, mivel nincs rajt OP rendszer, és igy nem túl sokmindent lehet megtekinteni, esetleg a BIOS-ban a memoriát (hogy meg van-e), procit....m meg külsőre...
Tényleg a Notebookok BIOS-ába is Del-el lehet belépni? -
Dev86
csendes tag
Köszi a gyors választ ! Hát engem ez a pixel hiba kavart egy picit meg,na meg a 1.5 óra.... Barátomnak is Asus-ja van az övé is kb. ennyit megy abba egy 3 ghz-es ketyeg,persze a 32 bites régi proci. Most még átnézegetem az árlistákat,és lehet hogy Pentium M Dothan
lesz. Azért ha veszek már egy ilyen gépet,nagyon megszeretném választani. Na,majd még írok ! És még1* köszi az infokat !
BYe All ! -
Blackmate
őstag
Egyenlőre pár sorban. Bővebben: link. A képen a pirossal bekeretezett drivereket szoktam felrakni. Neked persze biztos más, mert nekem egy Asus Z9200-am van. Ez gyakorlatilag egy A6N-es széria, amikhez ezek a progik vannak.
Intel INF: a speedstephez kell
ATKACPI: az energiaellátáshoz kell
VGA driver: a VGA-hoz
Audio, LAN, modem : ...
Touchpad: tapipadhoz, meg szerintem akkor a gombokhoz
RICOH: kártyaolvasó drivere
CAMERA: az enyémbe van beépített cam
Szóval ha a a CHKMAIL nem jött be, akkor a tapipad driver-t kellene felpakolni. Lehet, hogy nem csak a tapipad driver-e, hanem annak a 3 gombnak
A power4gear egy energiaellátási management, ami van a windows-ba is. Csak ez Asus produkt. Gyakorlatilag 7 féle séma van, de pl ha tápról használod csak 3-at tudsz beállítani: Game, High Performance, Super Performance.
Még később írok. -
xedos
addikt
Nekem 4760GU volt.
Szuper noti (P4 3.2-es 1Giga RAM WXGA 1280x800) , csak a 16:10 nem jött be...
Pixelhiba nem volt. A kijelző nagyon állat volt! Baromi nagy szögöbl látható -szép színek stb. Sajnos a SXGA-soknak mindnek kisebb a látószöge.
A Power4Gear a sebességet-melegedést-akkuidőt szabályozza!!
Asztali üzemben is beállíthatód, hogy nem a SUPER-MAX performancot hanem azt hiszem a GAME-et használd. Akkor nálam 1600Mhz-en ment. Amikor a proci terhelése 50-70%felé ment akkor átváltott 3200Mhz-re!
Kell egy progi a gombokhoz... csak a neve nem ugrik be!
A chkmail arra van, hogy ha outlookot használsz, kapsz levelet akkor villog egy LED!
ASUS-nál van tapipad kikapcs gomb - de felesleges!
Ha bedugod az egeret lekapcsolja (Tapipad beállítást nézd meg!)
[Szerkesztve] -
-
Dev86
csendes tag
Üdv Icecave ! Írnál nagyon-nagyon sok infot erről a laptopól? Én is most szeretném ugyanezt venni,és érdeklne minden info. Amiket te tapasztalsz/tapasztál vele eddig. Pl. Az akisi ideje,Jó-Rossz pontjai stb.
Nagyon Sokat jelentene az infod,mert te ugyebár már büszke tulajdonosa vagy
Meg most vacilálok hogy Athlon 64-est vagyok vagy Centrinost... De az is hozzá tartozik,hogy végre már szeretnék felrakni egy 64bites rendszert
Eddig még nem volt rá alkalmam.Na Majd döntők,Várom válaszaid ! Vagy ha esetleg másnak is van ilyen laptopja azt is nagyo szívesen fogadnám ! Előre is köszönőm mindenkinek !!
BYe All -
$~PaLa
csendes tag
Csovi, megtudnad nekem mondani, hogy hol rakattal bele ramot mert en is boviteni akarok memoriat, de en a Metroban vettem a notimat ASUS A3N es nemtudom, hogy hol lehetne beledobni egy kis memoriat garivesztes nelkul.
Illetve, ha valaki vagja, hogy merre lehet ezt megjatszani ASUS notyval pliiiizzz!
Kocce! Pala
[Szerkesztve] -
AlBundy
aktív tag
Milyen laptop ez ?
Az új ASUS laptopokon van egy kapcsoló (PL a A4KA-Q005 típuson a bal oldalon a zsanér mellett) Amit be kell kapcsolni, és akkor megy akkuról is rendesen.
Nem tudom mi célt szolgál. De mindjár kiderítem.
szerk: nem tudják az ASUS-osok sem, csak annyit tudnak róla, hogy ki lehet kapcsolni vele az akku-t, de hogy miért ez nyitott kérdés marad.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest