- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
rYaN-
tag
válasz
szijartg #4490 üzenetére
Hali!
Nekem is ilyen íróm van, ugyanúgy 1.0-s firmwarevel, én sem találtam firmwaret hozzá... Nekem sajna csak 8x lemezem van most itthon, de azt engedi 8x-an irni, ez most épp egy fuji, de a tdk is megy ilyen sebességen.
Viszont a 4x irható maxell dvd+rw-t csak 2.4x tudom irni, amugy más eddig nem tünt fel. Talán még a dvd-ramnál van ilyen sebességeltérés... -
gaabi
tag
válasz
szijartg #901 üzenetére
Sziasztok. Tegnap vettem egy ASUS A9RP-5B002-es notebookot. Elvileg 512 MB RAM-ot tud, de a vezérlőpult->teljesítmény és karbantartás->rendszer->általános fülnél azt írja ki, hogy 384 MB. Ezidáig még nem volt notebookom, lehet hogy a notebookoknál máshogy működik a dolog, mint az asztali gépeken (mármint, hogy ha 512, akkor annyit is ír ki). Mi az oka hogy 384-et ír ki nekem? Valaki segíthetne. Írjatok ide a fórumba, vagy a waterworld2@freemail.hu címen is várom a válaszaitokat. Köszi előre is.
-
BiriBum
őstag
válasz
szijartg #1137 üzenetére
Bárkivel szívesen megosztom az eddigi tapasztalatokat.
Tényleg nagyon szép képe van, gyors és HALK!
Az SP2 azéert kell rá, mert a hangkártya , WLAN és talán a LAN driverek csak erre mennek fel. (SP1 is elég, de az nem éppen nyerő)
Nem beszélve az USB2-ről. (Egyébként a hangkari is USB-s)
A készenléti idő nagyon tuti, irogatással, zenéléssel 3 óra felett van. Linux alatt persze kevesebb, mert a proci full sebességgel megy.
A geforsz gó-nak jó képe van(bár én ATI párti vagyok), linux alá érdemes letölteni az Nvidia gyári drivereit. 3d-ben sem rossz.
Egy dolog, ami nem tetszik annyira az a TSST corp Samsung író. Persze ez egyelőre csak para, mert sok rosszat hallottam róla. kopp-kopp egyelőre teszi a dolgát rendesen. -
amargo
addikt
válasz
szijartg #1064 üzenetére
Specificationban:
Main Memory
DDR2 400/533 MHZ SDRAM
Tehát ddr2, de lehet csak 400as adják. de ez nem zárja ki, hogy 533-ra cserélni lehessen.
Remélem ez az igaz és nem a 333-as.
Szerk: Bár ha jól gondolom a 915chipset miatt, a DDR2 lesz a gyerő. Sok velesleges kérdést tettem fel.
[Szerkesztve] -
Skyner
tag
válasz
szijartg #977 üzenetére
neked már megvan az említett noti ? Te nem tartasz az esetleges pixelhibá(k)tól ? Mivel ez a típus nem az a kategória, amelynél él az ASUS 1 hónap pixelgaranciája, elég rizikós a vásárlás, ugyanis megrendeled és amikor mész érte, ha van pixelhiba-ha nincs, át kell venned (persze ha nincs, akkor nincs probléma). ASUS noti tulajok !!! Nektek nem volt ilyen dilemmátok ???
-
DeimoS
csendes tag
válasz
szijartg #801 üzenetére
sztem tök automatikus, nálam vhol 42-43 fok körül kapcsol 2. fokozatba, 41nél vissza alapba, és ott szinte semmi hangja nincs. Van egy harmadik fokozat, az q hangos, de csak játék közben megy így, ezért el lehet viselni. Egyébként 800mhz-nél működik ha vissza van véve 0.7v-ra (notebook hardware control progival). Gályára ez a sebesség meg több mint elég. A speedstep meg sztem megy automatikusan is, de a fenti nhc progival (vagy power4gear-ral) azt is lehet szabályozni.
-
Habri
csendes tag
válasz
szijartg #700 üzenetére
Kösz de vagy kp vagy elöre utalás
.
Az asus márkaboltban se lehet.
Teljesen kész vagyok. Nem akarok 15.000.-ft al többet fizetni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már nagyon sok boltot felhivtam.
Igy is hitelre lesz megvéve lesz rajta elég kamat.
Most már olyan boltot is keresek ahol van budapest bank hitel. De csak olyan találtam ahol 236.000.-ft -
ByB
addikt
válasz
szijartg #615 üzenetére
Általános infó - Tényleg az NSE vette át az Asus laptopok szervizelését! Ma beszéltem velük és sokkal jobb kiszolgálást, illetve munkát ígérnek! A váltásra a Rikvest nem kielégítő működése miatt volt szükség, amit az NSE nem szeretne megismételni! Én holnap viszem hozzájuk (illetve a Sowah-hoz, mert ők küldik tovább) a laptopom kijelző problémával, beszámolok hogyha kész...
-
Almos
aktív tag
válasz
szijartg #612 üzenetére
van még egy üres partíció a vinyón, amit linux számára tartok fenn, csak még nem volt időm/kedvem/energiám felrakni. XPSP1 cd is akad, így kipróbálom. Mindenesetre az furcsának tűnik, hogy azért nem indulna el az xp telepítés, mert csak sp1 a telepítő, és nem sp2. Mindegy, holnapra már okosabb leszek
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
szijartg #555 üzenetére
Igen lecserélem. De nem, azért mert nem jött be annyira. Nincs vele semmi baj , nagyon jó kis gép. Csak mivel jó árban elvinnék, azért adom el! Az Asus meg azért néztem , mert a 24 hónap gari nagyon vonz. Nem lesz pénzem az Acer-ra gari bővítést venni. Meg persze ami még nagyon tetszik az Asus-ba a felszereltség! Mennyire ''jó'' az Asus szervize? Mert ugye az Acer Mo szervize egy f*s!
-
Kamcsatka
csendes tag
válasz
szijartg #507 üzenetére
igen azt a tesztet mar en is olvastam, mielott megvettem a gepet... es ott van a pozitivumok kozott a HOSSZU UZEMIDO
Nah ehhez kepest mikor meglattam az en 1 ora 50 percemet full toltottseggel... eh.
akkor lehet majd veszek egy nagyobbat. az arara leszek kivancsi.
neked milyen geped van? -
Kamcsatka
csendes tag
válasz
szijartg #504 üzenetére
szijartg koszi a valaszokat!
Probaltam google-t, de Nemetorszagban vagyok, es meg leszek is vagy 1 evig... eljen az Au pairseg!!!Es itt nagyon keves magyar oldalt mutat, hiaba allitgatom
Kurzor meg meg annyit sem. Szoval ha valaki tud oldalt, vagy e-mailben elkuldeni akkor orulnek neki nagyon.
Igen, ha jol emlexem 2200-as aksim van... Mennyibe kerulhet egy nagyobb? Mekkorakat arulnak? Gondolom a magyar arhoz hasonlo itt is... bar a laptopot itt 30ezerrel olcsobban vettem, igaz taska es eger nem jart hozza.
Amugy a gepem 15 colos ha nem tevedek, 1.5 ghz, 512 MB, DVD iro. -
jakobkacsa
senior tag
-
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged