- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Louis Gara
tag
Közel háromnegyed év után, nekem most adta meg magát a tetves TSST, igaz nem nagyon irogattam vele, eddig sztem 50 dvd alatt vagyok, pedig abban reménykedtem, hogy engem elkerül, de úgy tünik nem.
Most a sok negativ tapasztalat ellenére kénytelen vagyok visszavinni a gépet...szégyen ez az egész! -
Louis Gara
tag
válasz
KTM-Szaki #2575 üzenetére
Szerintem a Vp-ben is 64 mega a ram, csak a kijelzőjének más a bevonata.
Nekem 4 hónapja van ilyen notim tény, hogy csak 1024x768 a felbontása, de én nem használok CAD-et.
Nekem tökéletesen megfelel, kb 3,5 órát elmegy aksival, x700 minden játékot szépen hajt, a DVD íróm még remekül üzemel, a kijelzője lehetne jobb de erre van a P változat.
A súlyára eleinte 2,8-at irtak, (ahogy a vramra is 128-at mondanak sok helyen pl a 3dmark is 128nak ismeri fel) de az Asus oldalon 3 kg van feltüntetve, ami igaz is, de viszonylag kényelmesen hordozható, kialakításában usb-k jobb mint az A6-os sorozat, nem túl hangos, sőt inkább halk közepesen masszív, árkategóriát tekintve majdnem hozza a hp minőséget, veri az Acert,Clevot,Albat...bár mostanság a konkurencia is talál szemet, de amikor én vettem a legjobb vétel volt. -
Louis Gara
tag
válasz
s_akos82 #2548 üzenetére
1. törvényileg én úgy tudom hogyha oda állítasz 3 napon belül, hogy nem jó, és cserét kérsz akkor kötelesek cserélni, vagy a pénzt visszaadni, nekem már alaplapot, procit, elektromos fogkefét, dvd írót cseréltek így. Sőt még úgy is cserélheted, ha azt mondod, hogy félrevezettek a színét illetőleg, azt hitted, hogy fekete, és így most nem megy ahhoz az irodabutorodhoz, amit megvettél és álmaid irodabutora.
Tehát a lényeg, hogy bátran addig ott maradni ameddig nem adják vissza a lét, vagy nem cserélik, ha nem megemlíteni a fogyasztóvédelmet, stb.
2. ha ennyire nem ír, azt előttük, bizonyitsd be, és a proci hőmérsékletet is be tudod, bár erre elvileg nincs szükség
3. Negatív reklámot a cégnek, mondjuk itt, mármint nem az Asusnak, mivel selejt előfordul mindenhol (kivéve a TOYOTÁT)
Ne hagyd, hogy a három napos cseregari elvesszen!!!!! Amennyiben az ilyen konfliktusokat nem annyira birod, ismerőseid körében biztos akad aki segíthet.
Igaz, csak az általad leírtakból ismerem az esetet, de igen felháborított, meg úgy általában az egész idegesítő, ilyen mentalítású helyre többé be nem tenném a lábam, ahol nem becsülik meg a vevőt főleg, hogy az nem is keveset költött. -
Louis Gara
tag
válasz
jakobkacsa #2437 üzenetére
Ez azt jelentené, hogy az A3VC-t nem lehet dokkolni, vagy mi a megoldás ilyen esetben?
-
Louis Gara
tag
A mikrofon driver a hangkártya driverrel ''telepszik'' fel, tehát nincs köze a webcam driverhez, ha nem müködik, nézd meg hogy a mikrofon nincs e lenémítva, nekem mindig automatán lenémul, tehát ha skypolok akkor mindig újra ki kell klikkeljem a pipát a némításról, és másnál is így van, nem butaság amúgy.
A hangk driver meg az A3-as install cd-n van, de gondolom azt megtalálod. Amúgy az asus download oldalán van egy frissített driver, én még nem próbáltam -
Louis Gara
tag
Én az AMD munkásságát többre értékelem az Intel munkásságánál. A termékei is jobbak sztem. A A64 Athlon-tól a Sempronon át a Turionig általában veri az Intelt, főleg ha az ár-érték arányt tekintjük. Persze sokan máshogy gondolják, és ez örök vita téma,
A Pentium MP csúcskategóriás procik még mindig verhetetlenek, csak ki az aki megfizeti...
[Szerkesztve] -
Louis Gara
tag
-
Louis Gara
tag
Az én íróm is müködik még szerencsére. Az én véleményem az, hogy miközben nagy sebességen dvd-t irsz ne nagyon csinálj mást, a netezés elmegy, alapból amúgy is annyi minden fut a gépen. A merevlemez amúgy is elég lassú, ez főleg akkor jön elő amikor kétirányú vagy több irányú műveletet kérsz számon a géptől, sok memória megoldás lehet, bár még akkor sem lehet virgonckodni. Dvd írás közben ha az olvasótár kiürül, nem mindig tolerálja a TSST, és hibázik, amit az ember észre sem vesz, mert éppen mást csinált.
Amúgy nekem egyetlen kis gondom van a géppel, hogy a lassu vinyó 512mb memóriával öszülést okozhat. Egyszerű commanderes lépegetéseknél is keményen érezhető a lassúság. Még bírom, de hamarosan beruházok egy memóriába, ha az sem segit, egy merevlemezbe, nyilván engem az asztali amdm elkényeztetett ezért is szeretek egyszerre sok programot futtatni, és nem ki-be kapcsolgatni őket.
A gép még mindig pöpec, sztem az egyik legszebb noti ebben a kategóriában, az A6-nál is szebbde csak egy kicsit. Az utóbbi időben jópár notit láttam a maga valójában, az albacompok elég rondák (és komolytalan), a Dell sem nagyon tetszik, az Acert lehet jó szögből fotózni. A HP és az IBM viszont tud valamit, főleg az utóbbi. Bocs a kitérőért, nyilván minden gyártó tud szép és jó notit csinálni. Ez az én véleményem az utóbbi hónapban megismert gépekről nem reprezentatív minta alapján, meg amúgy is OFF
-
-
Louis Gara
tag
Én már vásároltam náluk, rendesek voltak, alaplap+procit vettem, ami nem volt igazán jó, de másnap szó nékül kicserélték.
A noti jó vétel. Általános Asus problémák lehetnek, mint pl a hangszoró hangzásvilága az 50-es éveket idézi, talán a dvd író sem az igazi, bár az utóbbi TSST márkájú csoda nekem szépen működik. Megoldás külső hangszoró, és szerintem ha egy nap nem írsz 50 dvd-t akkor az is jól fog működni. -
Louis Gara
tag
Tegnap hallottam egy HP beépített hangszoróit, hát elég kemény a különbség az enyémhez képest, kicsit testesebben szólt bár vastagabb is volt a noti. De ez nem meghatározó, hiszen igen keskeny hangszorók is tudnak igen jól szólni, na mind1.
A fő kérdésem az lenne, lehet, hogy már beszéltük, vagy beszéltétek, hogy az képernyőt mivel, és hogyan lehet tisztitani?
No még egy mellék kérdés is akadna, hogy amikor a gép kikapcsolt állapotban van akkor az adaptert kihuzzátok vagy sem?
És abban az esetben, ha a gép nincs is rajta, mondjuk elviszitek valahová a tápkábel nélkül, akkor mi a teendő, leéghet, az adatpter vagy sem, ha nem távolitom el a konektorból?
Én csináltam ígyis úgyis, még gond nem volt vele, de lehet, hogy hosszú távon a nem megfelelő eljárás alkalmazása gondot okozhat.
LG -
Louis Gara
tag
válasz
SunBreeze #2209 üzenetére
Szerintem ennyiért sulinetben az egyik legjobb vétel bár mát 90 ezerért is kapsz ha a sulinet kedvezményt levonod acert ami szintén nem rossz. Eléggé puritán a cucc, de amit írtál annak megfelel sztem, és még jól is néz ki, 2 év gari.
A gép sztem alapból kiirja, hogy mennyi van hátra az akkuból
Bill problémád sztem nem lesz, de nem is igazán ismerem a problémát, de ha lesz is, bootolás után egy F2 asszem és a biosban hamar megtalálod az állítási lehetőséget, ha van olyan, még nem probáltam usbs billt, pöpec a gyári
Én a wincdmet betettem, már arról bootolt, fél óra múlva már neteztem. -
Louis Gara
tag
A két gép között kb 25e ft a különbség, itt a Celeronos jön ki vesztesként. A Sempron procija kevesebbet fogyaszt, körülbelül azonos teljesítményű, talán jobb, viszont kevesebb benne a memória, és kisebb a vinyó, de van wifi, viszont sis csippes, talán ez a legnagyobb gyengéje.
A sempront ha feltuningolod +256 memóval, és nagyobb vinyóval, még akkor is jobban megéri árban, ráadásul a kertből netezhetsz...szerintem -
Louis Gara
tag
válasz
Angel82 #2125 üzenetére
Szerintetek miért van az, hogy a 3dmark 2003 általában mindig különböző eredményt csinál, max perfomra teszem, vagy, ha dynamic swichen is van kéne tudja, hogy most ''veretés'' van, de probáltam, hogy kikapcsoltam ezeket a progikat. Pl már csinált 33xx-46xx-ig bezárólag mindenfélét. A 2005-el is így jártam ott is csinált 12xx-15xx-ig az utóbbit is kevésnek érzem.
A másik amit még nem értek, hogy 128 megásnak ismeri fel a video karit, pedig everest szerint 64 megás, (sok helyen tévesen 128 megásnak tüntetik fel a boltokban) A 3dmark oldalán van ahol össze lehet hasonlítani az eredményeidet mások eredményeivel. Ott talátam 64 megás ati-t is, tehát a program fel kéne ismerje a valós értéket, szerintetek miért lehet ez?
(a legújabb driver van fent, az alt+c működik nektet? Én nem tudok ''és'' jelet irni, ráadásul a powerplayt sem találom a driverben, pedig teljes)
[Szerkesztve] -
Louis Gara
tag
Elég komolynak néz ki. Nekem realtek high definition audio nevű cucc ként ismeri fel. Ha neked is ilyened van, akkor passz, de tény, hogy nem csúcs minőség. Külső hangkártya, vagy mondjuk egy creativ 2.1-es hangrendszer, sztem orvosolán a problémát, csak az nem annyira mobil, vagy marad a szoftveres állítás, talán.
-
Louis Gara
tag
Egy teljesen más téma, nem tudom, ti hogy manipulálgattok a Norton Hardware C-vel. Főleg akik x700-as karit nyúznak.
Tegnap levettem a kari teljesítményét, 175/125-re remélve, hogy kevesebb lesz a fogyasztás, igaz ezt még nem volt alkalmam kipróbálni, viszont azt a beállítási lehetőséget nem találtam meg, hogy hogy szabályozná magát automatikusan, és mondjuk mennyi a minimális ami desktop munkákhoz kell, netezés, max dvd nézés, (ezen a teljesítményen a film gond nélkül elment). Nem ismertek olyan programot ami kiirja, hogy mennyi éppen az aktuális vga proci kihasználtság, és úgy általában mi a tapasztalatotok az ügyben? -
Louis Gara
tag
A hang problémához annyit tennék, hozzá, hogy én is sennheiser walkman bedugos cuccal próbálkoztam, engem azért annyira nem viselt meg a hangzás. Összehasonlítva az asztali teljesítményével. Bár a winapon azért hangoltam a dolgon, de az mindig is így volt, mondjuk az enyém A3-as noti sztem ugyan az a kari van benne, szóval én nem érzem rossznak, inkább átlagos, jó hangolással és fülessel megfelelő teljesítmény nyerhető ki belőle.
-
Louis Gara
tag
válasz
Coyote2000 #2010 üzenetére
Az előbbinek örülj, van akinek még irni sem akar...(főleg az 532A féle)
a merevlevezes probléma nem ismeretlen számomra sem, bár nem tul gyakori de szokott ''szüttyögni'' ha ez a hangutánzó szó a helyén van, most ez jutott eszembe...amúgy passz hogy miért van, nekem amúgy is sokat pörög a lemez benne, több memória megoldást jelenthet. -
Louis Gara
tag
válasz
Louis Gara #1993 üzenetére
Viszont az nc6120-ból van egy párféle, ha jól látom az egyik gyorsabb mint az asus, meg 0,1 kb-mal könnyebb, és jól felszerelt programokkal, és kiegészítőkkel akár az asus, de én mégis jobb választásnak érzem az asust...lehet azért mert nekem is asusom van...főleg a 2év gari, meg amiket már leirtam.
-
Louis Gara
tag
Beszéltetek usb-s hangkártyáról, én még nem is hallottam róla, de utánna néztem, olyan 12-13e körül be lehet szerezni, ha tudtok olcsóbbat ne kiméljetek. Így megnyilt a lehetőség dj progik használatához is, aminek nagyon örülök. Ez az usb nagyon nagy találmány!!!
-
Louis Gara
tag
Nekem is olyan van, nagyon pöpec kis gép, én ráadásul nagyon jó árban is vettem. A +512 memórai sztem kötező, nekem még nincs benne, sokat is gondolkodik....2003-as 3dmark eredménye 4600 körül volt, én többet nem tudtam eddig még kisajtolni belőle, persze gyári driver, elvileg ezek 5500-6000-et is kéne hozzanak. Játékban jól teljesit nfsmw, néha rángat, a wincsi dologzik +512 megoldja ezt a gondot is. Vegyes használatban 2,5-3 órát elmegy, (filmnézés, netezés) ami nem túl sok, de átlagosan ennyit tudnak ezek.
Viszont a 2megás másodszintű gytár előnyét még nem élveztem, az asztali a64-3000+ os gépem veri az 0,5 megájával, bár lehet nem jó összehasonlítási alap.
Csak ajánlani tudom, nem hangos, viszont zene cd-t nem érdemes hallgatni mert a tsst dvd iró erre sem jó, (bár úgy tűnik dvd írásban mégsem annyira rossz) ezért a cdkonzolt nehéz kihasználni, mert hangos a lejátszó.. -
Louis Gara
tag
enyém még nincs egy hónapos viszont a vicc:
full capacity: 61815
most az akkut benne hagyom folyamatosan, nélküle nem is nagyon hordom, lehet, hogy jót tesz neki, hogyha sokszor viszedAmúgy a telomat össze-vissza töltöm és több mint egy éves de még mindig 3-4 nap.
A lap jó ötlet! -
Louis Gara
tag
Amennyiben használjátok a Notebook Hardware Controlt, nektek mennyit mutat az akku elhasználódásnál?
Wear level: ? Nálam 4 százalék... -
Louis Gara
tag
Látod ez lehet, viszont én az előző íróim munkáját soha sem ellenőriztem a scandisk-el, lehet azok is hibásak, de vissza olvasta.
A másik, hogy az első dvd amit irtam azt leellenőriztem volt néhány sárga pöty, de az ott helyezkedő fájlokat simán beolvasta.
Nem igazán értek hozzá, csak remélem, hogy nem lesz vele gond, de ha igen, sztem kicserélik és az nem TSST-lesz. Okos cég gyorsan tanul...remélem -
Louis Gara
tag
Én a hátizsákot preferálom 15 körül már egész jókat lehet venni, bár, ha elegánsan kívánsz megjelenni valahol akkor a hátizsák nem igazán nyerő, igaz manapság már ez sem igaz.
Eleinte használtam a gyári Asus tatyót, de mostmár csak hátizsákban hordom, sőt kettős védelem asus táskát belerakom a hátizsákomban ez így most bejön mig nem találok egy jobb megoldást.
A saját táskával még az is a gond, hogy nagyon látszik rajta, hogy mi van benne, és mondjuk a villamoson vagy a metron, vagy egy sötét kisutcában nem tul előnyös.
Feljebb találsz pár linket a hátizsákokról. -
Louis Gara
tag
Az útóbbi pár évben vittem vissza jónéhány dolgot, pl alaplap,proci, dvdiro, elektromosfogkefe
De soha semmi problémám nem volt a cserével, csak mondtam, hogy mi a pálya és mondták, hogy ok, meg sem nézték, hogy mit adok vissza, akár egy téglát is bele tehettem volna. Szerencsére mostmár így mennek a dolgok, mert jól tudják, hogyha nem így csinálnák akkor többet be nem tennénk oda lábunkat, de jogilagi is így helyes. Szóval, ha gondotok van, simán kicserélik, igaz várni kell rá, meg lehet, hogy TSST-t kaptok újra, talán ez a nagyobb gond, esetleg azzal lehetne próbálkozni, megalázó módon, hogy mennyit kéne ráfizetni, hogy egy normális kerüljön bele, és még azt is meg lehetne említeni, hogy igaz, hogy eddig már bő 300k költöttem rá, ja meg a haverom Acerja, na az prímán ír...igaz az eladó aki éppen átveszi tőlünk nem felelős semmiért.
A közös levél úgy lenne jó ha kb 10-20 ember neve szerepelne rajta, hogy milyen típusu a gépe, és hogy hol vette, és mi a panasz... -
Louis Gara
tag
válasz
jani0625 #1734 üzenetére
Én már irtam, hogyha vannak konkrétumok akkor tényleg meg lehetne próbálni. Viszont nekem még jó, és azért, ha jól értelmeztem azért mindenki irogat vele több, kevesebb sikerrel, a firmware frissités nem lehet hülyeség, 78 ezerszer felhoztam, hogy az asztalimba is blablabla, és az jutott most eszembe, hogy amikor uj windowst tettem arra a gépre akkor egy ideig mindig jó volt...no ez miért lehet, sztem nem hardver probléma, hanem valami hardver támogatási gond lehet.
A notisTSST-nél az tünt fel, hogy amikor irok teljesen leüriti a tárolót, utánna újra feltölti, a buffer is kiürül, olyan érzése van az embernek, hogy teljesen labilis az egész, de a végén amikor ellenőriztem akkor rendben volt, persze a régi LG cdíróm stabilan 99százalék 99 százalékot mutatott, és gond sem volt az írással.
Tény, hogy az Asust minősíti ez az esett, és ez szomorú mert amúgy nagyon kis pöpec gépek ezek. Külföldi fórumokat olvasgattam és nem találtam annyira vészesnek a helyzetet, persze azért nem mélyedbem tulzottan bele, pedig engem nem nehéz meggyőzni arról, hogy a Samsung cég nem igazán ért ehhez, és pocsék az egész cucc... -
Louis Gara
tag
297 a gépem most az extremnel, és csak rendelhető...( a vicc az, hogy 292 ért vettem, volt áfa csökkentés, tehát 285 ért árulták pár hétig, persze akkor is csak rendelhető volt, mostmeg igazán csökkentették az áfát, és 297 lett
)
A másik amiért még megdícsérem magam, hogy én először A6VA-Q034-t akartam és mondták, hogy január első felében lesz, no még most is csak várható 23-ra, tehát noti nélkül lennék, vagy lenne egy Acerom
[Szerkesztve] -
Louis Gara
tag
válasz
Louis Gara #1717 üzenetére
A mai ujrainstallnál az utso csepp az volt amikor nfsmw helyet diafilmet néztem...az egy kicsit fájt, ráadásul éppen a haverok próbálgatták, mondták, hogy jó vásár volt
De azért megbékéltek, mert a gép a korrekt, csakhát az oprendszer...
-
Louis Gara
tag
Erről csak annyit, hogy még nincs egy hónapos a gépem, de ma került fel rá a harmadik windows, csak ez oldotta meg a problémát, bár nekem nem fagyott, csak egyszerüen 15 percig kapcsolt ki.
Most a mellékelt fain kis norton cuccot installálásnál kihagytam, és máris fut minden simán, bejön az ami be kell jöjjön, nem lassu, stb. A NIS nagyon megfogja a gépet, ti használjátok, én mellőzöm szerintem, jópár install nem indult el, pedig engedélyezve volt a nortonba, mégis amikor letiltottam a tűzfalat egyből futott...hát köszi szépen én ebből nem kérek, elvileg a routerben is van tüzval vagymi, csak megvéd, vagy nézek valami másikat. -
Louis Gara
tag
válasz
Louis Gara #1696 üzenetére
Az enyém ilyen, TS-L532U, találtam infot az L532A-ról, lehet, hogy ez is befolyásol valamit, és olvastam, hogy firmware frissitéssel lehetne próbálkozni.
-
Louis Gara
tag
válasz
extraktor #1686 üzenetére
A leírásodat naplóztam
Más is hozzá kéne még szóljon, kb mindenki aki a topicba irogat, és ténylegesen ront dvd-t az irója, ja és tsst. Én most fogom a másodikat megirni, az első jó lett.
Már jónéhányszor irtam, hogy az asztalimba is tsst van. És szerintem azt is irtam, hogy két haveromnak is van ugyan olyan, nekik remekül megy, az enyém nem igazán, bár most a legfőbb baja, hogy nem olvas cdt, és nem is ir cdt, volt cserén és u.a. a probléma. Ha lenne kb 5-6 egybehangzó vélemény a problémáról akkor kerekítenénk egy levelet. Addig is nézek külföldi fórumokat... -
Louis Gara
tag
válasz
jani0625 #1670 üzenetére
Írhatnánk az Asusnak egy levelet, szerintem nem csak itt fordul elő ez a hiba, és javasolhanánk, hogy dijmentesen cseréljék ki, és akkor az egy olyan remek húzás, hogy nem is haragszunk annyira, és talán legközelebb is Asust veszünk.
Én ma írtam az első Dvd-t ez egy minuszos Tdk volt, azt irtátok, hogy azokat szereti, ezért is válaszottam, 4szeresen irtam és jó lett bár pár sárga szektort azrét találtam a scandisc-el.
Ha 10 emberből 8-nak rossz, az elég ok a cserére. Nekem az asztalimba is hasonló szutyok van, azt visszavittem és mondtam, hogy szar, meg sem nézték, csak kicserélték, egy ugyan olyan szarraPersze azóta még nem vittem vissza, dvd-t irogat, de még van kb 10 hónap gari, majd előtte pár hónappal, hátha letesz a samsung a dvd irók gyártásáról.
A márkaszerviz már biztos szembesült ezzel a problémával, ezért nem nehéz meggyőzni őket, hogy tényleg nem jó.
Én emlékszem, hogy régebb a haveromnak volt Asus cdirója, vagy az más volt csak Asus labellel?? Hmm, én amikor megvettem a notit nem is felteleztem volna róla, hogy megint összefutok a samsungal. -
Louis Gara
tag
Én hazafelé sétálva kb 1,5km-es szakaszon, kertes övezetben 4-5 elég erős jelet fogtam a keresővel
BME-t csak azért említettem, mert gondolom azért mindenki tudja, hogy hol van, de a linket oldalról elég sok hasznos infot lehet megtudni. Asszem nyitok egy topicot is, bár lehet, hogy van. -
Louis Gara
tag
Bár a gyári CD-n mindenki meg kéne találja...
-
Louis Gara
tag
Hallottatok már a hotspotokról??
Nemrég tulajdonomba került egy hotspot kereső, sőt, van egy progim is ami kidobja, hogy hol található azon településen hotspot, ingyenes e, és ha igen akkor mi a jelszó, stb. Pl az egész BME területén van, bár még nem probáltam.
Tehát Wireless-esek FEL!!!
[link] a progi innét is letölthető.
Bocs az OFF-ért.
[Szerkesztve] -
Louis Gara
tag
Ki mondta, hogy nincs Irda...?
VAN IRDA, márcsak pár nap és te is megláthatod
Bluetooth nincs, de pár ezerért tucc venni hozzá, kb akkora mint a pendrive, bár irdát is tudnál venni hozzá, ha kéne...de nem kell, mivel VAN.
Én már használtam is, a telefonommal szépen kommunikál. -
Louis Gara
tag
Hmm...hmmm, nekem bal oldalon van 2 usb, és hátul 2 usb...nem tudatos, de jó választás volt
Ha már mindenkit zavar valami, engem pl az zavar, hogyha lehajtom az lcd, akkor is bekapcsol a képernyővédő, ami azért is bosszantó, mert amikor pár napja nagy képernyővédő láz volt, és este bekapcsolva hagytam a gépet... igen nagy paritra riadtam amint bekapcsolt a képernyővédő
Hirtelen nem tudtam mivan...utánna jöttem rá, kómásan, hogy ezt a jó kis bulit a notim rögtönözte...akkor azért nem volt annyira jo. -
Louis Gara
tag
válasz
F. A. Bian #1602 üzenetére
Jé, egy használató program
A mellékelt norton antivir néha annyira megfogja a netem, hogy nem is akar menni, a mediashow-t nem minősíteném, olyan mintha nem is lenne, elvileg a neroval rontja a dvd-ket, végre valami ami működik -
Louis Gara
tag
Más, a napokban lehet irok 1-2 dvd, szerintetek probáljam a mellékelt neroval, 6.... valami, vagy szedjem le a 7-est, vagy easycd-t használjak..?
Ha jól emlékeszem azt irtátok, hogy a TDK-t szereti, melyiket is -\+ ? -
Louis Gara
tag
válasz
F. A. Bian #1596 üzenetére
Jó lett a video, nekem nem fut együtt a hang és a kép, lehet a dekodolással van valami gond.
A másik, hogy hogy sikerült 640x480-as videot rögziteni, melyik programmal? A powerdirector lenne a ludas? -
Louis Gara
tag
válasz
jani0625 #1551 üzenetére
Én is így gondolom.
Vagy veszel egy kétakus 12-es kijelzőjű dellt ami 10 órát elmegy, vagy veszel egy 300 körüli 15-ost erős vga nélkül az talán 4, 4-5 órát elmegy, 15,4 es már kevesebbet.
Az én gépem szerintem ha játszanék vagy hajtanám a vasat rendesen akkor 2 órát talán. Igy is vegyes használatnál ha lehuzom a tápról 3 óráról indul, stopperrel még nem mértem de nem hinném hogy sokkal többet menne. És ez már jobb nem lesz
Ha játszani akarsz, de azért mégsem nagyon, akkor az én gépem szerintem tökéletes, a lehetőség megvan, hogy bármelyik új játékot kipróbáld 64megás x700 erre bőven elegendő, és ezért az opcióért csak 50 ropit fizettél pluszban, mint már irtam fentebb. A maradékból meg kidobod belőle az 512-es ramot és veszel két 1gigásat, és duában hajtod, és meghálálja az biztos. -
Louis Gara
tag
Akkor két opció marad: Kénytelene leszel valami xp emulátort szerezni, vagy a boltban megnézed a bekapcsolt gépeken.
Na jó annyira nem is jó, nem buslakodj...(amugy nagyon jó
Zenés képernyőkimélő, ahol az aktiv kamerával látványos showt rendeznek az asus programozói, a vevők és felhasználók szórakoztatására, szép felületen...lehet kicsit elfogult vagyok
Összefoglalva ötletes és jó, de lehet, hogy nem fogom használni
Ezzel próbálnak kárpótolni a szar író miatt
(én még mindig nem irtam vele, remélem az egyém jó, már a családban van egy defektes samsung iro,bár van egy gyémántfejes samsung video is ami már uj korában pocsék volt, hmm meglelpő) -
Louis Gara
tag
Nem éppen, de nem mondok semmit róla, mert tényleg nagyon adja..ugyis megtudod
Webcam ügyében feladtam, egy olyan progit találtam, ami fotóban menti el, 15 kép/mp elvileg, de csak 640/480 ami nem 1,3 MP. Sajnos akkorát nem tudtam még fotózni. A másik probláma, hogy a szobámba általában elég sötét van normális felvétel készítéséhez, bár amennyiben arcon világítom magam elég jól kivehető minden. De az arcom milyensége alapján szerintem nem melőnyös egy webcamot minősíteniNem mindtha bármi gond is lenne vele.
Szavakban elmondva msn-nél jó a webcam, éppen arra amire kell, nem egy csodakütyű, de kb a telefonok kamerájához lehet hasonlítani. Szépen lágyít és színtéveszt, ami egy átlag felhasználónak lehet fel sem tűnik. A mikrofon nagyon jó, már dolgoztam beépített mikrofonnal, de ez távolról is jól vesz.
Amennyiben megszerzed a MediaShow azon változatát amit már valamire használni is lehet, szerintem simán lehet rögziteni, hogy milyen minőségben azt nem tudom, de video telefonáláshoz tökéletes ez a cucc. Bátrabbak akár művész filmet is forgathanak vele -
Louis Gara
tag
A LiveUpdate-t használjátok?
-
-
Louis Gara
tag
Ez a progi az év vicce, felveszi, hogy mit csinálsz a windowsal, tehát ki tutsz jelölni egy területet, vagy egy ablakot, amiben rögziti, hogy mi történik, természetesen webcamera nem kell hozzá, én ennyit tudtam kisajtolni a progiból
Nem tudom mikor esedékes a vétel, de holnap utánna nézek egy jobb proginak, amivel biztos lehet venni normálisan csak idő kell ,hogy letöltsem, az msn-es nem tudom miért nem megy. -
Louis Gara
tag
válasz
F. A. Bian #1470 üzenetére
Azt meg hogyan, ugyanis, ha fel szeretnék fenni, javasolja, hogy nyomtassam ki a szerződést, küldjem el, és akkor megkapom a deluxe változatott 40%-os kedvezménnyel...vicces.
-
Louis Gara
tag
válasz
Louis Gara #1473 üzenetére
Kövi kérdés...szerintetek az Asus A3-as gyári telepitő cd-n van windows? mert nemrég ujratettem a windowst, és már a gyári asus cd volt benne, de a biosban még állt a beállítás, hogy cd-ről bootoljon...és ekkor elkezdett valamit telepiteni boot után, windows félét, ujratelepitő féleség volt, de megszakitottam.
Én sehol nem láttam feltüntetve, persze ez nem jelent semmit. -
Louis Gara
tag
Szerintetek TV tunnert utólag lehet integrálin, vagy csatolni a notihoz???
Mer akkor a táska mellé egy olyanra is befizetnék, ha olcsóbb mint egy tv -
Louis Gara
tag
Szerintem el megy 4-órát, ha netezem, de még nem próbáltam az az igazság, egyszer kb használtam 2-2.5 órát, és akkor volt 35 százalékon az akku, igaz nem játszottam, meg semmi extra.
Viszont az biztos, ha x700 nélkül veszed akkor mégtovább fut, viszont a Dellbe két akkut nyomhatsz. csak akkor már 100 ropi a különbség, ha nézd az Asus x700 nélküli megfelelőjét.
A dell könnyebb is fél kilóval. Ha én betszem az enyémet a táskába, pluszt töltő, akkor már vállhuzós egy picit, dehát valamit valamiért.
A haveromnak van egy 12-es kijelzős dellje(lehet, hogy csak 10-es), hát az nagyon remek gép, honalácsapósÉn is gondolkodtam a Zone notikon, kicsi kijelzővel, 1,5 kilóval, de filmet azért szeretek nézni, és nézek is, szóval kiesett.
Ha a webcam és a cd konzol döntő lehet (szerintem az) akkor néz körül az Asus felső kategóriájában. Nekem abszolut megfelele az A osztály főleg, hogy itt az A3 és az A6 között nincs akkora különbség mint az autónál, és minden igényt kielégitenek szerintem, két év gari is biztató, én helyedben lehet vennék egy Asus 250 körül x700 nélkül, és a maradék pénzből elmennék sielni(az is tud 3d-t, meg filmet, az én régi 400-as gépem is falta a filmeket, a 16 megás karijával, nevetséges 3d tudással).
-
Louis Gara
tag
válasz
Louis Gara #1426 üzenetére
Az igazat megvallva az Asus azért még nincs partiban a Dell-el, 36 hónap gari végett sem, persze nem emiatt, a Dell sztem az egyik legnagyobb név, ezért is kerül 350e ft-ba az olyan notija, ami az asusnál 250eft. Viszont az Asus nagyon jó úton jár, és ár/érték aránya szinte verhetetlen. Ha tőzsdeügynök vagy akkor Dell, (10 órás üzemidő) ha minden más akkor Asus
Én az utóbbi vagyok...mégDe az Asus marad
[Szerkesztve] -
Louis Gara
tag
Szeriten az edigittel nincs semmi gond, minden magyar hozzá, ráadásul ki is volt téve, tehát mielőtt megvettem még le is tapizhattam, de valójában akkor éreztem hogy jó választás, amikor a barátnőmet kerestem az üzletben, és azt láttam, hogy igen megfogta a gép, és simogatta, pedig nem igen szereti a számítástechnikát, utánna odajött amikor a számlát irattam, és mondta, hogy ez nagyon jó, azóta ő is szeretne egyet
Amúgy eredetileg Acerben gondolkodtam, utánna váltottam Asusra, és a Q034-est néztem, de sehol nem kaptam, úgy gondoltam, hogyha már veszek notit akkor had szóljon a 330e ft.
Most hogy az edigitnél belefutottam az utsó decemberi A3v-be jöttem rá igazán, hogy 40-ft különbség nincs a két gép között, de még 10-et is sajnáltam volna, most már.
Azon is elgondolkoztam, hogy A3v kategóriáju gépet x700 nélkül már 240 ért kapok ugyancsak Asust, tehát magyarán én +50 ropit fizettem az x700ért, annyit biztos nem ér, főleg, hogy eddig kb 3 órát játszottam, csak megnéztem, hogy adja...és adtaIgaz jó tudni, hogy bármikor megtehetem.
A gépemnek a legnagyobb szüksége most memóriára van, nagyon lassan áll fel, a sok segédprogi miatt, bár a windozom is amortizálódott rendesen. Már kérdeztem tőletek mi a jobb, és nagyon nem tudom, +1giga, vagy duálba az 512, sztem duál lesz, még amúgy sem probáltam duálos gépet, hátha beválik.
Összegezve az edigt árán ez a gép nagyon pöpec, még az acernél is olcsóbb ami vicc, bár az acer is jó gépeket csinál szerintem, most nem térnék ki a dizájra, csak ész érvek alapján:webcamera,táska, egér, cd konzol....hmmmhmmm azért mégis más. -
Louis Gara
tag
válasz
Louis Gara #1415 üzenetére
Az edigitalnál csak 285e ft a A3V, én 292-ért vettem, de jó, hogy csökkentették az áfat, viszont csak rendelésre
-
Louis Gara
tag
tehát, szerintetek?
-
Louis Gara
tag
Szerintetek mi a gyorsabb, dualban két 512-es memoria, tehát az 1024,
vagy egy 512+1024 ami 1536 mb memoria.
Tehát ha használom a gépet mondjuk melyik megoldással áll fel gyorsabban a windows, a progik betoltése, kikapcsolása stb. A másik kérdés, hogy szerintetek lehet kompenzálini ha a video ram kevés, azzal, hogy a gépét bővitem? Kicsit már belekavarodtam, remélem értitek -
Louis Gara
tag
válasz
Bekeny003 #1315 üzenetére
Ezzel én is tisztában vagyok, csak éppen az a gond, hogyha nem használod az aksit akkor is lemerül egy idő után. Pl ha nem jelzi, hogy tölti, és 5 órán keresztül megy a gép, persze nem akkuról, akkor egy idő után újra elkezdi tölteni, ha már 97 %-ra került azt érzékeli, hogy hoppá nincs feltöltve, és azt a 3%-ot rátölti. Szerintem ez nem túl jó neki. Próbáld ki, töltsd fel a akkut vedd ki két napra, majd tedd vissza, és tölteni fogja.
Igaz ebből következik a következő kérdés, mennyire szereti ezt a lithiumos?? -
Louis Gara
tag
Egy kis használati tapasztalat felöl érdeklődnék.
Ugyebár az Asus notikból ki lehet venni az akkut, ami igen jó dolog, mert ha itthon használom akkor akku nélkül, azt megkimélve nyomatom.
A kényelmetlen dolog csak az, hogy igy billeg a gép egy csöppet, ráadásul az akku helyén lévő lyukakon még plusz port szivhat magába a gép.Kérdem én mi a megoldás, nincs véletlenül egy gomb amivel csak simán lekapcsolom az elemet, de benne marad, és akkor nem tölti? Vagy béverzió, nincs e valami fedél? -
Louis Gara
tag
válasz
jakobkacsa #1242 üzenetére
Jaja, bár amikor vettem nem is feltételeztem róla, hogy 128-as, csak otthon néztem utánna, és meglepett, már kezdtem örülni, de nem gond.
Amúgy egy másik magyar oldalon is így irták, az nem lehet, hogy 64-es, de a rendszer memóriából is le tud venni 64-et?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest