- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
nak0n
aktív tag
válasz
Solar_Wind #2330 üzenetére
Én egy Logitech MX310-et szereztem be. Na, az LOGITECH! Ilyen jó egerem nem volt még.
-
nak0n
aktív tag
válasz
Solar_Wind #2076 üzenetére
Beléjük van programozva, hogy jön a tavasz, melegebb lesz odakinn, többet kell hűteni...
-
saco
csendes tag
válasz
Solar_Wind #1901 üzenetére
http://www.geocities.co.jp/SiliconValley-Oakland/8259/
Én ezzel néztem. Kíváncsi vagyok az eredményre -
Almos
aktív tag
válasz
Solar_Wind #1880 üzenetére
ASUS notebookokhoz garancia kiterjesztés 3 évre: [link]
Amelyik boltban azt mondják neked, hogy nincs, oda ne menj vissza...
[Szerkesztve] -
jani0625
aktív tag
válasz
Solar_Wind #1840 üzenetére
2. eredeti tdk dvd-r -t is tökéletesen megírta,sztem ez nem véletlen.
amúgy én is próbáltam már tdk-t 150ftért ami ugyanígy nézett ki csak valszeg hamis volt...
szóval mindenkinek ajánlom az eredeti tdk dvd-r-t!
végre egy dvd amit megír faszán! -
jakobkacsa
senior tag
válasz
Solar_Wind #1834 üzenetére
mivel az ASUS disztribútorok értékesítik a garkiterjesztést is a kiskereknek, így azoknál a kereskedőknél lehet megvenni, akik kapcsolatban állnak valamelyik disztribútorral
ergo bárhol, ahol ASUS notit lehet venni, adott esetben ott is, ahol a notidat vetted
visszamész, kérsz (megrendeled), disztribútorral lerendezik, kifizeted, megkapod, hurrá -
jakobkacsa
senior tag
válasz
Solar_Wind #1832 üzenetére
menj vissza, és rúgd seggbe őket
persze hogy lehet garkiterjesztést venni, legfeljebb ők nem árulnak... -
Almos
aktív tag
válasz
Solar_Wind #1811 üzenetére
Én eddig még sose vettem ki... Előbb-utóbb úgyis megdöglik, szerintemez nem sokat számít. Egyébként leginkább hálózatról használom.
-
RudiG
tag
válasz
Solar_Wind #1811 üzenetére
Egy cipőben járunk
. Mondjuk abban van valami, hogy ugye elvileg bírnia kell,ha egyfolytában rajta van, de az autó is kevésbé romlik, ha hétvégente használjuk csak és a többi nap pedig a garázsban áll. <-nekem vm hasonló példát mondott az egyik haverom. Elgondolkodtató azért a dolog
. Én /pill fektöltve elraktam,tehát nincs rajta, de lehet, hogy visszarakom majd...
Más. Filmes cuccos. Namármost. Itt van 5000600 féle beálítási mód. Az törtnént, hogy felraktam az ASUSDVDPLAYER-t és az elsőre úgy játszotta a filmet ahogy az nekem tetszik,tehát normálisan csak fent és lent volt csík a szélesvásznú filmnél. Aztán megnéztem másik filmet is. Kezdtem örülni, aztán beletekertem és vmiért összement a kép. Aztán néztem a beállításokat és találtam minden félét. Ott van ami széthúzza, elnyuujtja meg minden hülyeség, uh így nagyjából kiküszöbölhető a probléma. Csak azt nem értem,hogy mitől nem rakja ki alapból torzítás nélkül a szélesvásznú filmet, ha egyszer erre van és én nem állítottam semmit. Legalábbis nagyon úgy emléxem.
Mindemellett imádott ASUSDVDplayerem folyton üsszehal állítgatás közben, de legalább megy...
...namármost, ezek az állítási lehetőségek egy sima avi esetében nem élnek...GRRRR
Vagy azt mondjátok,hogy benne van a filmben magában a felső és alsó csík és mivel az nem fér ki alapból fent és lent,mert udi wide a kijelző,ezért oldalirányban sem nyújtható a kép torzítás nélkül?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
válasz
Solar_Wind #1806 üzenetére
Jó kérdés! Minden dologra,amire lehetőséged nyílik. Ha nem bonthatod ki, akkor a doboz egybenltét érdemes szemügyre venni,ha igen,akkor minden mást. Én pl be is kapcsolnám és a kijelző pixeljeit vizsgálgatnám pl. De lehet,hogy a DVD lejátszót is szemügyre venném (tudod, mindenki a TSST-vel szív majdnem).
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest