Aktív témák
-
válasz
eezeerider #2735 üzenetére
A kotyogó hangot az infra csinálja. Tiltsd le, ha nem használod, és már meg is szünt a hang...
Ha nincs benne infra, akkor most jól beégtem...
De enyémmel pontosan ez volt. -
válasz
KTM-Szaki #2575 üzenetére
Ez a gép teljesen jó lenne Neked, kivéve a kijelzőjét...
Grafikusként én sxga+ os kijelzővel vettem az én ASUSom, és nagyon, de nagyon nem bántam meg.
azért nagyon nem mindegy, hogy az ember 1024x768, vagy 1400x1050-es felbontáson dolgozik...
Ezt azért gondold meg szerintem. A többi paraméter szeritnem jó -
válasz
REAL WORLD #2536 üzenetére
szeretnénk egy kimerítő beszámolót a kicsikédről! Annak idején én is írtam, mert kérték, így most Tőled is ezt kérem
-
-
válasz
REAL WORLD #2522 üzenetére
szia!
Én a 7300as karinak utánaolvasnék, mit visz, ha egyszer játszani is akarsz vele....
A másik a memó. Én is kicseréltettem vételkor 1 gigára. Utána necces cserélni, mert a laptopokban 2 slot van, és ugye majdnem mindben ugy van az 512 RAM, hogy beleraknak 2*256-ot, ergo, ha bőviteni akarsz, akkor neccesebb, mert saját magad, garivesztés nélkül csak az egyik slothot férsz hozzá.
Ergo, az lenne a jó, hogy ha 1 512-es lenne alapból benne, és akkor később csdak belepassszintasz mégey modult.
Na, ezt szépen leírtam....
Ja, és azt ugye tudod, hogy TC a turboCache röviditése? Ami annyit tesz, hogy ennek a vga-nak 64MB a saját memóriája, amit a RAM-ból tud növelni max 256-ra?
[Szerkesztve] -
feltettem a touchpad driverét, de a gyorsbillentyűje (jobb felül, power gomb mellett) még mindig nem müxik, vagyis nem tudom kikapcsolni a touchpadot, amikor csak akarom egy gombnyomással.
Egyéb ötlete valakinek? -
válasz
AMD Power #2502 üzenetére
azt hiszem, nekem az izzadság kezdte ki a festést...
És az is azért, mert leszedtem azokt a cimkéket, amik oda voltak ragasztva. Egyébként, megkérdeztem másokat, azt mondták, nem látnak rajta kopást, én viszont igen. Gondolom ez azért van, mert grafikus vagyok, szóval észreveszem a színárnyalatokat -
válasz
Neurotoxin #2500 üzenetére
Hát igen, a kopás az általános jelenség...
Én olyan 6 hónap után vettem észre, hogy kezd kopni ott, ahol rajta a kezem a noti állandóan, decsak halványodott, nem kopott le teljesen... -
válasz
ponti_ak #2495 üzenetére
Egy nagyon jó barátomnak van számtek boltaj, elég sok notit hoz és meg is mondta annó, mikor vettem a notimat, hogy ne vegyek HP-t, mert szinte mindet visszaviszik, persze nem rögtön.
A koliban is az egyetlen ember, akinek HP notija van, 7 hónap után vitte vissza, mert kinyiffant. -
Közben eszembe jutott, hogy a TV-re rákötöttem a notit, de fekete-fehér volt a kép. Akkor a notin, vagy a TV-n kell babrálni?
Mobil driver van fent, lehet, kellene egy atitool-al ''peccselt'' asztali driver? -
Sziasztok!
Kicsit lemaradtam a fejleményekkel az utóbbi időben, ami a fórumot illeti.
SZóval van már hivatalos és rendes márkaszervíz?
Van honlapja/ügyfélszolgálata? Mik az elérhatőségek?
Jahh, semmi baja a notimnak, de jobb tudni ezeket, hátha valami para lesz később...
Előre is köszi a választ. -
Na, feltettem a nero 7et, és megoldóott a probléma...
RW-vel végigteszteltem minden ''szabványt'', és irja mindegyiket -
válasz
Filterheadz #1263 üzenetére
Szia!
Hát, ettől most nem lettem okosabb.
Akinek az ASUS notijában ilyen van, kérem írjon, hogy használja.
Neten nem találtam 840D-hez firmwaret.... -
Sziasztok!
Gondolom, sok embernek van a laptopjában MATSHITA UJ-840D dvd iró...
A gondom az, hogy csak a ''-''os DVD-t hajlandó megirni, semmi mást.
A többit (sima CD, +os DVD, stb.) nem, elcseszi, vagy nem zárja le...
Honnan tudok hozzá firmware-t szerezni?
Vagy melyik iróprogit használja az, akinek semmi baja vele? -
válasz
jakobkacsa #710 üzenetére
jaja, mondasz valamit...
Hát, ez van.
Engem ennél a gépnél csak az zavar, hogy általában felpörög a vanti, és utána elhallgat, majd ismét...
Idegesit néha... -
válasz
Feel2005 #554 üzenetére
Szóval: a PC 2700-as az egy DDR memó, ami 333MHz-en megy
PC 3200-as: DDR, 400MHz
PC 4200-as: DDRII, 533MHz
A lényeg, hogy ha 2700as ramod mellé beteszel egy gyorsabbat, mondjuk ugye 3200ast, akkor ez is csak 333MHz-en fog menni, hiába viszi a 400at...
4200ast meg nem is tudsz beletenni, mert ahhoz másik alaplap dukál... -
Na privibe lécci!
Szerintem ez mindenki izgat, csak eddig nem kérdezte senki.... -
válasz
leslie.hun #534 üzenetére
Szerintem az alapsztori ugyis az, hogy az emberek men kapkodják el a karácsonyi bevásárlást, és ha Anyu/Apu elmegy 3 nappal a boltba mondjuk ugye laptopot venni, és novemberben 310k volt, de most 330k, akkor is meg fogják venni, mert Petike csalódott lesz, ha nem kap notit.
Nem Rád vonatkozott, hanem általánosságban!! Azért irtam, mert az a tapasztalat.
Igen, én is megnéztem ujra, hát, lehet, nem lehet kapni itthon... -
válasz
leslie.hun #532 üzenetére
Hát, szerintem inkább drágábbak lesznek. Mindenki akkor vesz, és ezzel vissza is élnek...
Csak egy a sok közül, ajánlom a google-t, ez volt az első link, de itt szerintem drágák a notik...
[link] -
Hali!
Ha visszaolvasol, biztos találsz tanácsokat, mert már másnak is irtunk.
A lényeg talán, hogy nézd árgus szemekkel, nehogy legyen pixelhiba, mert a hibás tft-seket elég macera cserélni, és a gyártókat még szabvány is védi: 1-2 pixelhiba belefér, szerintük....
Telepitőcd-ket adnak, elég sokat, tipustól függően. Talán a legnagyobb eltérés az az, hogy nem asztali, hanem mobil driver kall a vga-hoz, de például az ATI chipes mobil-vga-khoz vagy egy kis progi, amivel az asztali drivert át lehet konvertálni mibillá. Már csak azért, mert mondjuk mig asztali vga-hoz havonta jön ki driver, mobilhoz ugy évente, és nekem ebből volt problémám.
Ja, akit érdekel ez a kis ''átkonvertáló'' progi, szóljon, elérhetővé teszem. -
Na, lemértem a notim, ha már mindenki ezt csinálja:
3dmark2001: 11501 pont
3dmark2003: 3245 pont -
Ehh, emberek, vagyok már, csak valamiért nem küldte el a mailt, ha érkezett hozzászólás, a szemétje....
-
válasz
jani0625 #447 üzenetére
Gondold át. Bőven elég lehet a 2 év, nem beszélve arról, hogy azért a garancia is meg van csavarva...tudod, visszaviszed, és azt mondják: ''az ellen nem véd...''
Plusz egy évért 30k, nevetséges. Én elhiszem, hogy hosszútávra tervezel, és ha csak world-re ,eg ilyenekre használod, akkor ez okés is...de ha dolgozni akarsz vele, le akarod majd cserélni majd 2 év mulva...
Még valami. Haver megvette plusz 2 évre a garit gericom laptopira. Erre, 1 év után elkezdett a laptop repedezni minden irányban, de nagyon durván ám, és ez nem garis probléma... -
-
válasz
bLaCkDoGoNe #435 üzenetére
Bocsánat, nem akartam kötekedni. Volt szerencsém dolgozni mind a 2 félén, és azért irtam. Pusztán tapasztalat, és elvégre ezért van ez a topic, tapasztalatcserére.
Béke -
válasz
bLaCkDoGoNe #425 üzenetére
1280x800as felbontáson photshopolni/3d-zni azért messze szarabb, mint egy 1400x1050es felbontáson...
-
válasz
Sz. Péter #409 üzenetére
Ugyvan, kézikönyv azt irja, nem kell, de amikor én vettem a notit, szintén eljöttem a fórumba kérdezgetni, hogy akkor kell-e vagy nem.
Háátt... 50% szerint kell, 50% szeint nem.
Rád van bizva...
Ami engem illet, én nem formáztam (mondjuk nem is használtam még akkuról 5 óránál többet, pedig nyár eleje óta megvan a gép...). -
válasz
mikike86 #405 üzenetére
Az edigitalnál elég sok helyen tévesen vannak irva az adatok. Még néha a notik képét is felcserélik...
Amit Te irtál laptopot, abban celeron proci van, nem centrino.
A lényeg, hogy celeron procival és integrált VGAval kín grafikában dolgozni...
Gondolom lehet, csak a hajadat fogod tépni. Tudom, grafikus vagyok. Ezért vettem ''bika'' laptopot, és most elégedett vagyok, mert úgy tudok haladni a munkáimmal, ahogy szeretnék, és nem a ''vas szabja meg'', hogy mennyire... -
Igen, grafikai munkákra az én laptopom is alkalmas.
Csak az néha idegesit, hogy a pshop és 3dmax együtt fut, akkor azért felpörög a ventije, főleg, mikor forgatom maxban az éppen készülő modellt...
Ami cumi az sxga+-os felbontású tft-nél, hogy nagyon be kell lőni honnan nézed, mert hamar átmegy negativba....
Másnak is ilyen?? -
Hát, ami azt illeti, nagykerből hoztam...
De a végén benyomok egy linket, hogy milyen is a táska...
A lényeg, én 2 részest nem vennék, mert az lehet para, de ez csak az én véleményem.
Az én notimhoz 17''-os táskát vettem (még jó, mert különben kicsi lett volna), igy is a laptop mellett nem fér el a táp, ilyenek, azt a külső zsebe lehet rakni, ami csak első ránézésre kicsi. (nekem a táp, kábel,egér, 1-2 könyv, és brifkó is elfér benne).
Rohadtul jó kis táska szerintem, persze attól függ, mennyi cuccot akarsz magaddal cipelni még a laptopon és tartozékain kívül...
Ha sokat, akkor van nagyobb tasi is....
Bővebben: link -
Hali!
1. Havernak gericomja van, szerintem annak is van olyan hangja terhelésen, mint az én ASUS-omnak.
2. Asztali procisat ne vegyél akkor de látom nem is akarsz.
3. Mit szólnál 9700as vga-hoz? Elég sok ASUS notiban van ilyen.
4. Nézz körül ASUS M6V, vagy V6V kategóriákban, bár árat nem mondtál, ami azért elég fontos...
pl link:
Bővebben: link -
Most majdnem azt mondtam, hogy nekem elég a 2 pixelhiba, de ha belegondolok, egy hónapja eszembe sem jutott, annyira nem látszik ekkora felbontású kijelzőn...
Szóval ezért is érdemes az 1400x1050es felbontás 15''-on, mert olyan közel vannak a pixelek és olyan picik, hogy 1-2 hibát rohadtul nem lehet észrevenni -
-
Akkor én mit szóljak? Az enyém 3,5 kg alapból...
De csatlakozom, mert a lényeg, mindenki gondolja meg mire kell a laptop, nekem erőgép kellett, ezért nem számitott a súlya (főleg, hogy még bővíttettem is), azért néha jól elfáradok, ha cipelni kell, de hát Istenem, kompromisszumot kell kötni! -
válasz
jakobkacsa #349 üzenetére
Csatlakozom...
Meg kell Őket nézni élőben is, olyan helyen, ahol meg lehet őket tapizni, ''hajtogatni'' ilyenek. Szerintem máris tudni fogod, melyiket válaszd.... -
-
-
Hát az érdekes...
Mármint hogy az ASUS ilyeneket enged csomagolni...hát nincs egy utsó minőség/anyagellenőrzés csomagolás elött?
Igen, szerintem is ragasztva van, de majd megskubizom az enyémet.
És ha meg van nyomódva a logo, akkor lehet, hogy ha más fel volt ragasztva, mást is megnyomott belül...
Hogyan vetted? Rendelted, hozták, és mikor kibontottad akkor cumi?? -
-
Szaisztok emberek!!
Találtam egy hasznos kis dolgot a neten. Volt ez a kis driver problémám ugye. A lényeg, van egy kis progi, ami az asztali drivert átalakitja mobility driverré. Kipróbáltam, müxik, és király dolog ez szerintem.
Az exe file: Bővebben: link
Az útmutató hozzá: Bővebben: link
Mindenki használja egészséggel! -
Igen, okés, csak tudod, én tagja vagyok egy grafikus csapatnak, és ha egyszer a programozóink új driverre irtak meg egy techdemot, amit ugye szeretnék megnézni, akkor mi a teendő???
Erről van itt szó....
Ha már a lelkemet is kitettem, hogy jó modelleket csináljak, akkor látni szeretném, hogy milyen lett az összkép.... -
Sziasztok!!
Mint azt tudjátok, van egy ASUS A4864KU notim. Ati 9700as mobil vga-val.
Szóval, akartam újabb drivert feltenni, de: ati oldalán, ami van, azzal nem lehet frissiteni a vga drivert (gondolom asus miatt, régebben pl. az asztali vga-ihoz is külön asus drivert lehetett feltenni).
Gondoltam, megnézem asus oldalán, elvégre akkor ugy ott van. Van hát! Csak éppen a legfrissebb 2004 októberi. Egy éves bakker!
Akkor honnan a francból töltsek le ujabb drivert???
PLZ help!!
thx. -
Hali!
Csak meg szeretném kérdezni, hogy tényleg komolyan gondolodez a postai dolgot? És ha valami para lesz a géppel, és amikor visszaviszed azt mondják, azt a hibát már Te csináltad?
Akkor már inkább futár, és ott elötte kibontani, aztán meg aláirni, ha minden okés...
De csak felvetettem. -
Sziasztok!!
Szerintetek miért lehet az, hogy a laptopom simán irja a DVD lemezeket, de a sima mezei CD-ket nem hajlandó megírni?
(ASUS A4864KU) -
válasz
SimonMágus #100 üzenetére
Igy is va, ahogy irod...
Olyan plusz 10k-ért garantált a csere akár egy pixelhiba estén is...
Ja, amúgymeg, kicsit megnyomkodtam a panelt nagyon finom ruhával, és eltünt az a 2 pixelhiba (olvastam vhol, hogy ezt próbáljam ki, de nem nagyon hittem, hogy beválik, de igen! ''bekapcsolt'' a pixel)! De az igazsághoz hozzátartozik, hogy havernak ez nem jött be... -
-
válasz
Blackmate #76 üzenetére
Ok, ki is próbálom. Nem cseszegettem a pixeleket, még a végén én is tudom reprodukálni...
De nem azért irtam, hogy fényezzem az ASUSt....
Hanem mert egy 1400x1050es felbontású 15''os kijelzőn tényleg nem zavaró...
Egyáltalán, észre se szoktam venni...mindig keresnem kell, hol vannak.
Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest