- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
Solar_Wind
senior tag
Szerintem elég jó laptop, teljesítményével nincs gond. A DVD-író biztos rossz, de én nem használom, úgyhogy nekem jó
Nekem csak annyi, hogy az LCD alatti ASUS logót egy hónap után elengedte a ragasztás, mivel mögötte elég meleg a felület, így egy kicsit (nagyon) az hülyén néz ki.
-
Solar_Wind
senior tag
Nekem az egy hónapos ASUS-omon most lejött az LCD alatt lévő ASUS felirat paneljének jobb oldala. Elengedte a ragasztás (úgy látom, ragasztva van).
Ez így elég gagyi...
Mögötte rendesen melegszik a felület, lehet hogy a meleg olvasztotta fel a ragasztást?
Bárkinek hasonló tapasztalata? -
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
jakobkacsa #1835 üzenetére
Ez érdekes, mert direkt megkérdeztem az üzletvezetőt, aki ott előttem felhívott valakit (én úgy sejtem, hogy a disztribútort), és utána mondta azt, hogy nem lehet...
Egyébként ez az Extreme Digital-ban történt. -
Solar_Wind
senior tag
válasz
jakobkacsa #1833 üzenetére
és hol lehet venni?
-
Solar_Wind
senior tag
Sziasztok!
Na én is átvettem az ASUS A6VA-Q034-et!
Elindult, a BIOS-t megnéztem
Holnap telepítünk rá oprendszert.
Azt egyébként hogy lehet megnézni, hogy a DVD milyen gyártmány?
Az eladók azt mondták, hogy ASUS -hoz nem lehet venni garanciabővítést! Ez igaz, vagy csak szívatnak????
Köszi előre is a válaszokat!!!!! -
Solar_Wind
senior tag
Nekem még soha nem volt laptopom, végigolvastam az összes lehetséges fórumot pl. akkutöltés témában. Soha nem találkoztam még olyan témával, ami ennyire megosztotta volna a véleményeket. Mindenki mást mond. Van, aki azt mondja, hogy az aksit ki kell venni, ha hálózatról megy a gép, van, aki azt mondja, hogy nyugodtan bennehagyhatom, van, aki szerint mindegy, úgyis tönkremegy előbb - utóbb.
Szerintetek?
Ti hogy használjátok? -
Solar_Wind
senior tag
Sziasztok!
Ma veszem át az ASUS A6VA-Q034-es notebook-ot! Mire kell figyelni átvételkor?
Köszi előre is!!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged