Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
Kamera rendszerrel valóban gond van ,aki nem sokat kamerázik az is észreveszi - ahogyan én.
Sokkal stabilabb volt a 15 pro kamera rendszere ,helytelenül ugrik fel a fotó ,sötét helységben a széles látószög és sima kép között is hatalmas színhőmérséklet különbség tapasztalható.
Én annyira nem foglalkozok ezzel mert nem vagyok nagy kamera felhasználó ,de ha garanciális hiba akkor majd ráérek ezzel foglalkozni garancia lejárta előtt.
Összeségében az összes megjelent iPhone között a 15 pro volt a csúcs kamera terén ,16 pro alatta landol mert semmivel sem jobb.Szerk.
Bocsánat ,kaptunk 120Hz videót 4k n ,ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest