Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
őstag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Hát igen
de fene tudja mi alapján vannak a hibák.. Szerintem amúgy nem is hardveres a legtöbb, hanem szoftveres, pl meta(f0s) appok, amik non-stop csinálnak valamit (követnek) a háttérben. Közben meg zenét hallgatsz, kamerázol, akár játszol - kint 30-35 fok van - még jó hogy melegszik.. Csodák nincsenek, az elvárás hogy gyors legyen a telefon, de kicsi(mobil) is -> ez ezzel jár
A (közzétehető) technológia most itt tart, ez van 
Ha kivinném a PC-m a napra, hiába vízhűtés meg a stb, és elkezdenék egyszerre mindent is csinálni, ez is felmenne 50-60 fok felé szerintem. Most is hogy semmit nem csinálok vele: 30 fokos a cpu, egy 25 fokos szobában.... pedig a ma kapható egyik legjobb házba van építve.
Hibákra kitérve és a melegedést elengedve, akik állandóan hibát jeleznek, szerintem a 10% sem csinál iTunes-szal egy clean reinstallt. 1 órát veszít az életéből, cserébe a több éves össze-vissza szétfrissített rendszere zsír új lenne... Na az ilyet nem is értem. Pedig itt a fórumon is többen jelezték, hogy kifejezetten jobb lett utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- Milyen processzort vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de fene tudja mi alapján vannak a hibák.. Szerintem amúgy nem is hardveres a legtöbb, hanem szoftveres, pl meta(f0s) appok, amik non-stop csinálnak valamit (követnek) a háttérben. Közben meg zenét hallgatsz, kamerázol, akár játszol - kint 30-35 fok van - még jó hogy melegszik.. Csodák nincsenek, az elvárás hogy gyors legyen a telefon, de kicsi(mobil) is -> ez ezzel jár
A (közzétehető) technológia most itt tart, ez van