Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
Merre van az új háttérkép ,Pride részlegben semmi újdonságot nem találok?
-
kid46
tag
Voltam benn a tekekomnál. Hát sokkal jobb a 16pro kamerája , mint az s24fe. Nagyon egyben van a 16pro. Szerintem nem várom meg a 17-es szériát. Félek , hogy sokkal drágább lesz , a vámos harc miatt.
-
Sasi001
senior tag
válasz
sirokipatrik #3313 üzenetére
Nekem másnap már eltűnt.
-
sirokipatrik
aktív tag
Vajon ez mikor fog eltűnni? Amióta frissített ott van, az meg lassan 1 hete történt [kép]
-
1995M
kezdő
válasz
TechN7ne #3310 üzenetére
Ha a Keychaint használja az illető. Ismerős pár éve MS Authenticatorral szívott nagyot készülékváltáskor.
Még a Files appban a "csak iPhone-on elérhető" dolgokra kell figyelni, persze kábeles teljes jelszavas mentésnél ez is megvan. Lényeg, ha valaki nekiáll a nullázásba, ne kapkodjon, mentés mindig legyen.
-
válasz
Foglalt név #3305 üzenetére
Sajnálom, hogy a legjobb szándékom ellenére sem tudok olyan választ adni számodra, amibe ne tudnál belekötni. Segíteni csak annak lehet, aki azt elfogadja (neked nem, és ez szomorú, évtizedek alatt te csak a második olyan ember vagy, aki minden segítséget elutasít, pedig száznál több ember fordult már hozzám mindenféle telefonnal, oprerációs rendszerrel).
Minden jelszó a Kulcskarikában van, semmit sem kell sehova mozgatnom és onnan vissza rakni.
Nem tudom, melyik banknál vagy, én az Erste George appot használom, semmilyen kimaradás sincs visszaállítás után.
A munkahelyi problémát sem értem, időzítsd egy olyan időpontra, amikor jó eséllyel nem fognak keresni.
Nem, nem csak így működik rendesen. Többen is próbáltuk (sikertelenül) elmondani neked, hogy ez a kialakult problémára lehetne megoldás, de mereven elutasítod, így sehova sem vezet a próbálkozásunk, hogy megoldást adjunk neked. Tévedsz, ha azt gondolod, másik rendszeren (Android, WP, asztali Windows) nem fordul elő, hogy a visszaállítás tud segíteni.
Tisztelettel, de én ebből ezen a ponton kilépek, mert úgyse lesz sose jó, amit mondok neked. -
TechN7ne
nagyúr
Csak az appokat kell újra felrakni ,jelszavakat is sok esetben tartalmazza a kulcskarika /icloud.
Esetleg ha nincs iCloud es fontos hang/jegyzetek / képek vannak azt pik pak lekapja a 3utools kábelesen egy gépre + tudja az ember a jelszavát mindenhova úgy gondolom.
Én is általában évente 1x ezt megszoktam csinálni ,még ha gond sincs ,általában fő verzióváltásnál mindig jól jön. -
Speedy007
őstag
Ha már "bugokról" van szó lehet hogy off és nem az IOS sara akkor előre is elnézést kérek
. Miért írja ki a Messenger bármelyik beszélgetésre lépve hogy "Kapcsolódás..."? Akár Wifi-t akár mobil internetet nézem ugyanazt írja ki
-
1995M
kezdő
válasz
Hát mi mást tanácsoljunk? Factory reset vagy vársz heteket új rendszer és app frissítésekre, remélve javul a helyzet. Mérlegeld rászánsz egy délutánt, vagy panaszkodsz hetekig. Egy nullázásnál igen újra be kell állítani dolgokat, legalább kiderül valami új bug van, vagy csak az évek óta költöztetett dolgok akadtak össze. Nem muszáj csinálni, csak írjuk mint lehetőség.
Mindenkinek mások a körülményei, én akku csere vagy telefon váltás után ejtem meg az újként beállítást, így pár évnél tovább nincs cipelve a költöztetett, OTA frissítgetett rendszer és szerencsére bank, AP, néhány app beállításán kívül nem vészes újra belakni, fotók és üzenetek visszajönnek iCloudból. Másnak lehet 100 app és 100 dolog és nem akarja nullázni. Mindenféle esetre van példa, valaki tíz éve költözteti és nincs nagy gondja, másnak új telefon problémás mert adott verzió és adott app éppen bugos. Teljes újrakezdés helyett azt is lehet, kábelen keresztül számítógépről újrarakni és backup vissza.
Fontos mielőtt nekiáll az ember, legyen jelszavas teljes mentés számítógépre, legyen iCloud backup, iCloud szinkron ellenőrzés, jelszavak és 2FA kódok, eSIM... Nehogy adatvesztés legyen.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Sztem add el azt a telefont ,nem neked való.
BogyóBP
Az enyém 2025 Januári ,
Két napja újrahúztam gépről ,minden szokás szerint a legnagyobb rendben ,minden helyreállt beton stabilan. -
Foglalt név
addikt
válasz
Zsolt,72 #3303 üzenetére
Az új telefonként beállítás nem először jön fel, mint az ügyfélszolgálati Szent Grál.
Mivel nem 2005-öt írunk, jó lenne a teljesség kedvéért hozzátenni, hogy mekkora szopócunamit indíthat ez el!
Ha csinál valaki backup-ot akkor van esélye utána a csak telefonra mentett adatokat vissza térni. Vagy nem és előtte kellett volna kimenteni a dolgokat ha erre egyáltalán van lehetőség.
A biometrikus azonosítás is a készülékhez kötött, így ezt is újra kell állítani. 2 perc alatt kész, csak sokminden amit ez védett is eltűnt.
Ha előtte gondoltál rá, minden 2MF-t átmentettél egy másik készülékre, majd visszarakod a visszaállítottra, akkor csak 1 órát szívtál, de legalább nem kell napokat várni a bank levelére, hogy megint meg tudd nézni az egyenleged.
A munkáltató is biztos örül ha azzal megy el a reggelen, hogy visszaállítod az összes cuccot, amihez kell a vpn vagy a rendszergazda.
Csak azért mert ez a telefon csak működik. -
BogyóBP
addikt
válasz
s.Oliv3r #3301 üzenetére
Én is nagyon maximalista vagyok minden téren úgy látom te is
Zsolt,72 Én anno amikor kijött a 18.3 akkor csináltam egy itunes féle teljes szoftver reinstallt szerintem jót tett neki. Lehet majd itt is fogok ha úgy látom indokolt lesz de egyenlőre nem találkoztam még zavaro hibával. Már arra is gondoltam hogy az első szériás telefonok zöme amik közvetlen elsőként jönnek le a szalagról ilyen olyan bajjal szenvednek ezért szoktak várni pár hónapot hogyha ilyen van a sok feedback után ezeket ha kell a gyártósoron is javitsák.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest