- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Másnál is van ilyen?
-
BogyóBP
addikt
válasz
Foglalt név #4145 üzenetére
Kiprobáltam, nálam fekete marad csak a kamerasziget körül lesz szürke amig azonosítja a pofámat.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #4150 üzenetére
Kell hozzá a DND profil, hogy ne működjön...
-
BogyóBP
addikt
válasz
Foglalt név #4145 üzenetére
Mire gondolsz? hogy csont fekete képet berakni háttérnek? Vagy a szinsémára? Mert most épp ráérek megnézem.
Más: félek okosórát venni pl iwatch 10 vagy 11 mert írtátok hogy sok a bug.
-
Foglalt név
addikt
Próbálta már valaki feketére állítani a hátteret lezárt képernyőn? Mindegy, hogy színként próbáltam vagy egy képet raktam be, feléled a kijelző fekete, majd egy pillanat alatt világot szürkére vált.
A DnD profil lett innen kezdve a legzavaróbb éjszaka. -
Speedy007
őstag
válasz
Sasi001 #4134 üzenetére
Én is órát használok meg a kerékpár GPS-es órájával vagyok mindig BT kapcsolatban WiFi és mobiladatforgalom engem nem szokott zavarni mert a ONE esetén borzalmas mind a kettő alkalom adtán.. Az is lehúzás náluk hogy fullos csomagod van szolgáltatás téren minőségbeli fejlesztés van és ha te is szeretnéd ahhoz új szerződést kell kötnöd. COAX-n jött régebben az 1000-s net de mióta a DIGI is beolvadt a ONE-ba azóta optikai szálas net is elérhető már.. De ezt a meglévő fogyasztók nem kapják meg sőt nem is tudnak róla max akkor ha a weboldalra látogat..
-
Sasi001
senior tag
válasz
s.Oliv3r #4137 üzenetére
Amikor a telefon widget nem jelzi az óra töltöttségét már tudom, ha ránézek az órára hogy mobil hálózaton van. Viszont ha feléled az óra akkor egy kis idő után újra csatlakozik a telefonhoz. Aki nem használ az órában e-SIM-et annak lehet, hogy jó mert takarékosabb de így nem. Os26-al jött nekem ez meg a sárga színű pihenő idővel.
-
Sasi001
senior tag
-
Speedy007
őstag
Úgy tűnik hogy a mobil kapcsolati problémák továbbra sem lett ki javítva a BT-t nem lehet be kapcsolni miután magától ki kapcsolt. Ki fagyott a beállítások menü
IOS 26.0.1
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mekkora "vicc" már, meg blama, hogy a pro max megjelenésekor, mindig, mindenhol hiány van, minden évben, hiába az előrendelés... Majd talán november...
-
BogyóBP
addikt
Erre még mindig nem jött válasz bár a chatgpt már írt rá valamit de hátha itt is tudtok valamit. [link]
-
t-bali3
senior tag
Amennyiben a rendszeradatok mérete nagyon elharapódzik, mit lehet csinálni? Lehet azt valamilyen egyszerű megoldással csökkenteni vagy csak a gyári adatok visszaállítása oldja meg?
Nekem most 24 Gb-ot foglal el.
-
tl-x
addikt
Egy jó autóstartót tudtok ajánlani ami nem horror áron van? Szélvédőre kerülne mindenképp. Eddig egy iOttie volt közel 8 évig. Telon Spigen tok van, nem tudom az mennyire megbízható ha magsafes lenne az autóstartó.
-
mihail38
senior tag
Sziasztok!
Egy újabb hibát véltem felfedezni, ami eddig precízen működött, na most már nem.
A jegyzeteket szoktam használni dokumentum szkennelésre ez működik ahogy eddig is, de ha továbbítom magamnak messenger-be ott már nem is látja az adott pdf fájt megpróbáltam másnak elküldeni, de ott sem mutatja a pdf fájlt.
Találkozott már ezzel valaki vagy használja erre valaki a messengert?Hátha itt már találkozott valaki ezzel a hibával...
-
Speedy007
őstag
Én új kora óta nem vagyok megelégedve a makró fotózási képeségével a 16 Pro-nak. Ok tudom nem android de ott talán egy kapcsolót kell ba kapcsolni aztán automatikusan érzékeli hogy mikor akarok makrózni vagy talán semmit sem kell kapcsolni magától érzékeli az algoritmus. Itt kell kapcsolgatni ki és be mivel van mikor szenzor zoommal jobb képeket készít mint makro módban. De a makro mod is vagy elő jön vagy nem úgy mint a rekesz érték állító kapcsoló. Másik video rögzítés közben de talán nem is kell videozást el indítani jobb az előnézeti kép minőség mint fotó módban mikor makrót akarom használni nagyítónak mert nem vagy alig lehet használni szabad szemmel
-
BogyóBP
addikt
Nálatok is olyan a videórögzítés hogyha pl makro módban kezdek el valamit rögzíteni az ultraszéles látószügű lencsével akkor az úgy is marad és nem vált vissza automatikusan főlencsére ha eltávolodom a témától. Ugyanez igaz a fő kamerára, nem képes átváltani felvétel közben a makró lecsére ha közel megyek valamihez csak ha megnyomom a kijelzőt de akkor meg ugye a fókusz az ami fixálódik vagy újra meg kell nyomnom hogyha pl egy hangya filmezését befejeztem és aztán a tájat akarom de a felvételt nem akarom leállitani.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Kókuszdió #4107 üzenetére
A 15 pro max nak én is mintha szebbnek látnám kamera képét de a tesztek elmondások és szintetikus tesztek meg mást írnak. Ki érti. Csak azért nem 15 öt vettem mert megijesztettek vele hogy baromira melegszik a pro max. Ezért 16 pro maxot vettem igaz nagyon jó áron jutottam hozzá.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
mihail38 #4105 üzenetére
nem tartom magam egy Apple fannak
Én sem már...
Pedig régen az voltam ,pontosabban 2011 /4s óta vagyok akit felhasználó.
Mára elértünk addig a pontig ,hogy egy 5 éves iPhone is tudja azt amit egy mostani ,csak 60Hz es kijelzővel.
Annyira lassan fejlődik minden ,hogy utolérte őket a múlt - semmi újdonság. -
Sasi001
senior tag
válasz
Kókuszdió #4104 üzenetére
iPhone 6-tól minden évben váltok, aminek egyébként nem sok értelme van, 11-től csak pro max, de a 16 pro max minden téren jobb a 13-pro max-tól. Tudásban és anyagfelhasználásban is. A 17pro max már romlott anyagfelhasználás terén, nekem silányabbnak tűnik, hosszú idő óta most először nem izgat a csere.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
mihail38 #4103 üzenetére
Nálam meg minden széria járt ,így teljesen értelmetlen ez a kis szóváltás.
Mondjuk így fejből nekem a 13pro képe is jobban tetszett mint a 16pro-é...
Kamera gomb helyett is férhetett volna több akkumulátor a készülékben - hamarabb veszik majd ki a simtálcát mert az nagyon fontosÖsszes között ez egy gagyi telefon/széria volt ,azt kell ,hogy mondjam ,bocsi.
Nem a sajátom dicsérem ,hanem az igazat mondom , -
mihail38
senior tag
válasz
Kókuszdió #4102 üzenetére
Akkor szerinted, sokan nem tudják eldönteni mi a kijelző és mi a kamera vagy szerinted akkor ez ennyi ember megtéveszt?
Én pl 13 pro-ról váltottam és jobb a 16 pro minden tekintetben, 15 pro-ról eszembe sem let volna váltani vagy most 17 pro-ra mindenki tudja hogy nagy különbségg nincs egy év alatt vagy te mit vártál? azt ami nincs?
Mondjuk elvárások ettől még lehetnek, de felesleges mert akkor úgy járunk mint te is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest