Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
BogyóBP
üzenetére
Én nem tudom milyen ios 26 alatt ,de ios 18 alatt botrányos.
Sok esetben amit képet megcsinálok egy másik iphone al egy pillanat - ezzel meg színhőmérséklet csuszka /anyám kínja és akkor sem az igazi.
Magasan a legrosszabb kamerával rendelkezett ez a széria.
+ egy kocka nehéz tégla az egész - ezen még sem segít az akkumulátor idő.
Teljesen világos ,hogy miért került piacra az Air. -
mihail38
senior tag
Lehetséges, hogy csak én látom vagy én gondolom ezt,de mintha egy kicsit jobb lenne a kamera az új ios 26 köszönhetően.
Nekem nagyon tetszik az iOS legalább más mint eddig annak ellenére is hogy vannak kisebb hibái még.
-
Kókuszdió
nagyúr
Március óta van meg a készülék de annyira keveset hasznàlom ,hogy 116 ciklus /100% és még a rendszer is 18.5

[kép]
[kép]Van egy sima iPhone 11-em amit sokkal többet hordom magamnál ,sokkal könnyebb és még mindig mindenre használható -ezt fogja leváltani reményeim szerint az Air.
Maradhattam volna 15pro-n ,felesleges volt számomra ez a széria.
-
Flix94
csendes tag
Sziasztok! Van tapasztalatotok abban, hogy melegedés, gyors merülés, fagyás (se kép, se hang) esetén még van lehetőség arra, hogy cserélik a telefont, vagy már javítanak? Van változás a szerviz irányelveiben a néhány évvel ezelőttihez képest? Egyébként 2024. júliusi gyártás, 91%-os akku.
-
-
g4mer
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Billentyűzet bug ugyan úgy megmaradt
Lehet hard resetelni kéne?
-
Speedy007
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Zárolási képernyőn ha jól emlékszem igen. De a fényképezés se valami acélos. Ha a 18-s rendszer esetén válogattad a stílusokat a szabványos és a természetes között akkor nem volt ekkora differencia. Szabványos látványosan fakóbb lett míg a természetes meg Samsungosan túl tolja a színeket a valóság meg a kettő között van gyakorlatban.
-
Sasi001
őstag
Ha bal felülről lassan húzzátok le a zárolási képernyőt, nálatok is tiszta átlátszó amíg nincs teljesen lehúzva?
-
SpongyaBob
veterán
Máris jön az első kérdés. Nektek nem lesz teljesen fakó a háttérkép miután beállítottátok? Először azt hittem vak vagyok, de nem.
Szerk.: Szintelen ikonoknàl sajnos teljesen elhalvànyitja a hàtteret, normálnàl nem. Ez ilyen akkor.
-
s.Oliv3r
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
watchOS 26.0.2 is
-
SpongyaBob
veterán
iOS 26.0.1 kint.
-
Speedy007
addikt
Tegnap este néztem utána Microsoft Onedrive 1TB kb. 3500Ft /hó, Drive 2TB dettó míg az iCloud 2TB kb. 4500Ft körül. Nekem az 1TB bőven elég plusz könnyebb mindent így a felhőbe mentegetni hogy a Windows része így elvileg hibákba nem lehet bele szaladni mint az iTunes esetén a biztonsági mentések esetén ami nálam volt. Új kora óta nálam fenn álló probléma hogy a PC nem csipázza az IPhone-t mindegy hogy melyik Type-C csatlakozóra kötöm a PC-n illetve tök mindegy milyen kábelt használok (elég szép gyűjteményem van már Type-C kábelekből). 3utools-sal csak szenvedek. Ha fut az iTunes a 3utools látja a telefont de ha 3utools-sal akarok biztonsági mentést készíteni ahhoz be kell zárni az iTunes-t de akkor nem látja a 3utools a telefont
. Egyszóval elég hektikus a PC és a telefon kapcsolata -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Speedy007
üzenetére
2 TB tárhelyért fizetek, havi 5 ezret, de inkább ez, mithogy elvesszen minden képem. Nem is értem. Ez 1 évben 60 ezer forint, ami felér manapság egy nagyobb hétvégi élelemiszer bevásárlással. Ha fontosak a képeid, márpedig mindenkinek fontosak, akkor minimum a 200Gb havi 1200-ért...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen, hasonló rendelést adtam le én is.
Nem tudom, miért találták ki az Apple-nél, hogyha fekete a telefon, akkor az oddalának is feketének kell lennie. Mennyivel elegánsabb lenne a króm hatással. Esküszöm ezeknél ovis dizánereket alkmaznak. Egyébként végül leadtam a rendelést. Ezüst 2 TB PM 17 és kékes árnyalatú Air, ennek az oldala krómos már. -
Speedy007
addikt
ITunes esetén próbáltam biztonsági mentést csinálni sőt a verzió vissza állításkor is felkínálta ezt a szoftvert. Mire végig futot hiba üzenetet írt feldobta azt a lehetőséget hogy próbáljam meg újra rányomtam hogy újra erre elkezdte a rendszert telepíteni. iCloud-ot nem használok mert 5GB a tárhely alapértelmezetten Microsoft akkor de most már a Google is viszonylag olcsóbban több tárhelyet ad.
-
Speedy007
addikt
Én csesztem el valamit vagy tényleg kikerült ez a funkció belőle? Próbáltam vissza állni a 18.7-s verzióra de az iTunes megszivatott rendesen a windowsos pc-n emiatt a biztonsági mentést nem csinálta meg így eaz összes létező fotóm ment a kukába amit egy év alatt készítettem a 16 Pro-val
. Lényeg hogy ha jól emlékszem a beállításokban a kamera beállításoknál volt olyan opció hogy a fényképezőgép üzemmódban a kamera automatikusan érzékeli és jelöli egy borostyánsárga indikátorral a szövegeket ami a lencse előtt van ezt hiába keresem nem találom. Most valami oknál fogva hibásan ment vissza ez a IOS 26 van valóban kikerült ez az opció a telefonból? Mert hiába próbálom nem érzékeli a szöveget a kamera annak ellenére olvashatóan fotóz. Bár sötétben is mintha érzésre a fotózás picit rosszabb lett kicsit zajosabb a megszokottnál. De lehet hogy csak én képzelem be. -
Akkor az bug (amúgy nem kell a vonalon hosszan nyomni, az egész sávon bárhol nyomsz hosszan, fel kellene vennie és fel le lehetne rendezni. Még egy telefon reboot-ot megpróbálnék, el sem hinné az ember, mennyit segít egy-egy ilyen jellegű bug megoldásában. Egyébként nekem 16PM van, de működik az átrendezés.
-
Bubaaa
senior tag
Srácok,a fotó alkalmazáson belül a gyűjteményeknél ki lehet választani az átrendezést,de nem engedi rendezni.. Ez nálatok sem működik? Megjelenik fent a pipa,de rendezni nem tudom..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Elmegy a ...oda... az apple, komolyan. Miért nem lehet egy prémium minőségű telefont gyártani. Ezek a pro max 17-es telefonok, amióta kézbe fogtam, annyira gagyik, de még fogásra is, hogy az szörnyű, ehhez képest a mellette lévő air premium érzetre, oda-vissza alázta ezeket a pro-kat. Azzal, hogy szerencsére nem jött meg a "kozmoszbuzinarancs" telefonom időre az alza-nál, megkíméltük egymás idejét, hogy azonnal visszaküldjem.
Azt hiszem, az utolsó legszebb telefonok a 10-zes max és a 13 és 14 pro max volt, ott még érezni lehetett a minőséget. Ezek a mostaniak, ezek szinte gyerekeknek készült játéktelefonok, mármint dizájnra, színre etc...Erő biztos van benne, de azt meg kihasználni képtelenség.
Most komolyan nem tudom mit csináljak, vagy megmarad a pro max 16 és mellé veszek air-t, vagy rendelek egy ezüst pro max 17-et a 2 TB miatt nekem nagyon fontos a tárhely és a kamera is és mellé veszek egy air-t. -
Kókuszdió
nagyúr
Megkapta a legjobb apple lencsét ,de egy darab így kompromisszumos.
Nagy valószínűséggel melegszik is a készülék terhelés alatt ,de általános használat mellett teljesen rendben lehet.
Sok pár napos készülék szállingózik a használtpiacon ,gondolom megijedtek a melegedéstől...
Nem tudják ,hogy pár napot kéne hagyni míg beáll a rendszer és teljesen rendben lesz a hőmérséklet + jönnek a frissítések/javítások is...
Játékra biztosan nem való ,
-
Tiger.
nagyúr
Járt már valaki így, hogy üzenetben egy videót akart küldeni és ezt írja ki.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
h_benjamin
üzenetére
96% közel 300ciklus.
-
Kókuszdió
nagyúr
Air amit sokan vártunk...
Legalábbis akiknek tégla és nehéz/kényelmetlen volt a pro max és nem is fotóztak sokat ,nekik egy áldás ez a vékony készülék nagy kijelzővel - ráadást még titánból is van...
Abban is biztos vagyok ,hogy amennyit a sima 16 pro akkumulátora bírt ,annyit simán megy az Air is.Összeségében nem volt egy jó széria a 16pro ,még a kamerák is rosszabbak lettek mint a 15pro esetében voltak.
Egyedül ,hogy az akkumulátort lefedték fémborítással - ennyivel jobb egy 15 pro-nál ,semmi több.
16 pro-ban lévő akkumulátornak a szavatossága meg sokkal hamarabb degrenálodik ,mint bármelyik más szériában. -
Sasi001
őstag
válasz
h_benjamin
üzenetére
Van kettő is az egyik 90 ciklikus 100% a másik 160 ciklus 100%.(16pm)
-
Speedy007
addikt
válasz
h_benjamin
üzenetére
202 ciklus 100%-os 1 éves múlt 16 Pro. Bár én "alig használom" 3 órás tálag képernyő idővel illetve nem gyári Iphonos töltővel töltöm hanem java részt IKEA-s 45W-os töltővel és szintén IKEA-s Type-C kábelel. De van mikor más Type-C kábelt használok Xiaomi 65W-s töltővel vagy Samsung gyorstöltővel.
-
h_benjamin
aktív tag
Ki hogy áll aksival? Most esett be az enyém 99%ra 142 ciklusal
valahogy hamar el jött úgy érzem, februárba vettem :// -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ma a MM-ban kézbe fogtam ezt a narancsos okádét, le is mondom a redelést, ez a szín, valami borzalom. A kék sem tetszett. Még jó, hogy nem jött meg. Viszont az Air eléggé bejött. Sokkal prémiumabb hatást kell, mint a pro max.
-
Sasi001
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Próbáltad máshol is vagy csak egy helyen? Azért én pórbáloznék tovább. Ha mégsem menne biztos, hogy kiverném a balhét. Igaz nem telefon de gyári tok miatt volt panaszom, az MM elhajtott háromszor. Meguntam felhívtam az Apple supportot elmagyaráztam a gondom és kiadták cserére. Mindent meg lehet oldani. De ha mégsem én tuti lecserélném nem éri meg az idegeskedést.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Ha egy prémium terméket akarok eladni, akkor hangsúlyot fektetek a minőségellenőrzésre. Ha mégis bejön az ügyfél és panaszkodik, akkor megoldom a problémáját, úgy hogy neki kényelmes legyen.
Ezzel ellentétben nekem van pár hibám, bementem a boltba és széttárták a karjukat. Szerinted erre a megoldás az lenne, hogy veszek tőlük én egy másik készüléket és bízom benne, hogy "csak" hw hibám volt, amit az Apple a. nem észlelt, b. nem orvosolt.
Tökéletes ügyfél vagy!
Mikor én frontdeskkel foglalkoztam, akkor ezt úgy oldottuk meg, hogy ügyfél bejött nem 3 kattintásos gonddal, valószínű hw probléma, akkor új tesztelt hw elő, profil feldob, átad, ügyfél mosolyogva megy a dolgára, mi meg időkényszer nélkül, leteszteljük és szükség szerint javítjuk az eszközt. Mindenkinek kényelmesebb, egyszerűbb. -
Essien
senior tag
Sziasztok. Ritkán használok IPhone-t , segítséget szeretnék kérni. Ezt ritka csúnya színt (lila)a névjegyzék alól hogy lehet megváltoztatni? Nekem mindig fekete minden háttér . Köszönöm!

-
Sasi001
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
iPhone 6-tól minden évben váltok, ezekkel a hibákkal soha nem találkoztam. Nem kell a hibákkal élni tenni kell érte, hogy jó legyen. Én már biztos ki….tam volna, rég vettem volna egy újat. Vegyél egy droidot, mondjuk gőzöm nincs, hogy jó e vagy sem soha nem használtam de legalább ott folytatod a panaszkodást mert gyanítom neked az sem lesz megfelelő. “többség viszont eljár úgy is egy autóval, hogy 3 gumi van rajta, míg nem szólnak neki.” Az esetleg nem merült fel benned, hogy a többségnek nincs gondja vele?
-
s.Oliv3r
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem a negatív tapasztalatokkal van baj. Hanem azzal amilyen degradálóan ezt te megfogalmazod…. A többség igénytelen , vak, meg a többi hülyeséged. Szerencsétlen vagy, mert belenyúltál egy rosszba… lehet vannak még páran akik úgyszintén. De ezért nem a többi igénytelen, vili? A lambo meg odamegy ahova akar, a kettes golf meg oda - ahova tud.
Ui.: próbálj meg valahogy normálisan fogalmazni, ebben a posztban is van olyan mondat, amit konkrétan ketten kétszer olvastunk el és nem értjük, a linkelt valamiről nem is beszélve. -
Bubaaa
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ezt biztos nekem akartad írni? Mert hogy mi egy februári hibáról beszélgettünk,ami a mai napig jelen van pár embernél.
-
Foglalt név
addikt
-
Foglalt név
addikt
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
A dobozból frissen kivett 16 Pro Max is produkálta ugyanilyen hibákat. A szervízben annyira értettek hozzá, mint te, így fél év után is ugyanazokkal a hibákkal kell élnem egy "csúcskészülékkel". A neked jó, nekem nem hibarány annyira nem elégíti ki. Ebben a topikban sem egyedül írtam le az ilyen jellegű tapasztalataim. Amíg ez a telefon topikja, pozitív és negatív dolgoknak is van helye. Ha nem tetszik indíts egy "mindenki dícsérje amit vettem" témát. Oda mehet a lambo is.
-
s.Oliv3r
őstag
válasz
Sasi001
üzenetére
Teszem hozzá, hogy jövőre lehet veszek is egyet...
voltam teszt vezetni és rohadtul megtetszett
iPhone téma: nézd vissza az írásait... ugyanazokkal a hülyeségekkel szenved... tenni meg semmit nem tesz érte. Eszébe se jut bevinni egy szervizbe, ahol újrahúzzák neki vagy kicserélik. inkább fikázza. Itt jön elő igazán a "többség" téma is, lassan az ilyenek vannak többen... a normalitás meg kihaló félben. -
s.Oliv3r
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Te miért vagy még itt? Miért nem mész androidozni? Hasonló gondjaim sincsenek mint amiket te random ideböfögsz. Azért mert te belenyúltál egy rossz készülékbe még nem az összes selejt. Az autós/igényesség/érzékenység példára reagálva, inkább járok egy odafigyelősebb és “bajosabb” Huracánnal, mint egy kettes golffal
-
Foglalt név
addikt
Inkább az van, hogy van aki érzékenyebb dolgokra, a többség viszont eljár úgy is egy autóval, hogy 3 gumi van rajta, míg nem szólnak neki.
Nekem még mindig botrány a kamera (fehér képpel indul, kilép, belefagy a videóba, nem reagál (fizikai gombokra sem), melegszik a telefon tőle), ha használom is a telefont, délben töltőre kell tennem.
(Az olyan dolgok, mint hogy a slide to type 26 alatt sincs magyar bill.-re, már meg sem említem, mert nem specifikus 16 Pro, hanem iOS sz*rság.) -
Bubaaa
senior tag
Nem hinném hogy egyszerre több 100-1000-10000? embernél megdöglik egy hardver. Emlékszem mikor előjött ez a hiba,a FB csoportban is nagyon sokan jelezték,illetve itt is voltunk páran és az iPhone fórumon is. És nem csak 16Pro,hanem eléggé vegyes volt a felhozatal. Valamelyik frissítésnél beakadt valami. Lehet nálad meg nálam valami máshogy volt beállítva,mint a többségnél,és ez okozhatta ezt. Ezt már sosem tudjuk meg.
-
Kókuszdió
nagyúr
Lehet ez lesz az első iPhone om amit nem frissítek és marad a gyári szoftverével amivel eredetileg megjelent.
Az új rendszert majd használom az új készülékkel ,én még mindig 18.6-on vagyok.
-
Speedy007
addikt
Most vettem észre se az én általam preferált más csengőhanggal se a gyári csengőhanggal nem csöng ki a telefon. Nem rezeg stb. max az órámon tudom észlelni ha hívnak. Ez másnak is így van 16 Pro. Közben megnéztem a messenger se csöng ki és megint a bluetooth kifagyott a telefonnál ha belépek a beállításokba vissza kapcsolni és párosítani az órámmal a telefont
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak az a gond, hogy magamat ismerve 100m-ért sose fogok kocsit venni, inkább ingatlant
.