- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
icecave #2027 üzenetére
Köszi!
Majd beugrok valamelyik boltba megtapogatni, még nem jutott rá időm, aztán meglátjuk sima Pro / Pro Max lesz..De igen, gondolom megszokás.. első pár nap fura lesz a Mini után de utána meg már megszokom és fura lesz kézbe venni a Minit, hogy tudtam azt használni
-
válasz
icecave #2024 üzenetére
Kivették az androidból is? Na ennyire nézegetem én is, észre sem vettem, most hogy megvettem a pm-et, és láttam írtatok a kijelzőidőről így megnéztem én is, igazából nem fontos, megy a navigáció naponta 1-2 órát minimum és plusz az átlagos mindennapi felhasználás, 50-60% nap végére ami megmarad, van töltő az autóban is de még nem használtam, nagyon meg vagyok elégedve
-
MikeWazowski
veterán
válasz
icecave #2006 üzenetére
Ahh nem tudom miért Itunes-t írtam, icloudot akartam, sry és köszönöm!
Egyébként használ vki onedrive-ot? Letöltöttem pár képet amit icloudba fel akartam tölteni, és a onedrive újra feltöltötte mind..
. Valahogy lehet a duplikáltakat törölni? Valamint androidon meg lehetett adni melyik mappákat szinkronizálja, itt nem találok ilyet....
-
gretzky77
veterán
válasz
icecave #1973 üzenetére
Hát én most kíváncsiságból végignyomkodtam és összeadtam de ezt nem fogom sűrűn csinálni! Jelenleg úgy néz ki nálam a ProMax hogy 13.56-kor vettem le töltőről és az összeadott SOT 126 perc és jelenleg 83%-on van. Legfőképpen böngészés, olvasás és automata fényerő! Én abszolút meg vagyok elégedve vele!
Amúgy Android is áttért erre a számolásra de nem is értem, hogy miért -
ADAM1337
nagyúr
-
gretzky77
veterán
válasz
icecave #1936 üzenetére
Igen ez az ébresztés dolog nagyon jó tud lenni, sokszor lényegesen korábban kelek mint asszony, viszont én még nem tudtam rávenni magam, hogy órában aludjak. Illetve ha ki akarnám próbálni az alvásmonitorozást akkor kell valamit állítanom, bekapcsolnom vagy csak szimplán viselem és ő indítja?
-
Navaren
aktív tag
válasz
icecave #1846 üzenetére
Érdekes, hogy sok apró, bosszantó 'dologgal' találkozom én is (írtam is fentebb), és van sok közös pont, amelyik itt-ott előfordul többeknél is.
De valahogy akármerre nézek, folyamatosn fennálló idegesítő dolgokból majdnem, mintha mindenkinek egyedi gondjai lennének.
Ha még 3rd party app-okról lenne szó, aszondanám, elmegy, de így?A Ticktick nagyon jó.
Szoftveres oldalról Idénre szerintem is stabilitáson kellene, hogy legyen a hangsúly (á la iOS 12), illetve szerintem nagyon ráférne iOS-re/iPadOS-re egy grafikai redesign, mert - bár értelemszerűen ez ízlés kérdése - ez a tizenéves Ive féle 'minimálista színkavalkád' kinézet 2013-ban sem volt túl szép, az évek haladtával se lett szebb.
De az a baj, szerintem idén Apple is az AI fele fog lépkedni, Siri mindent IS tudni akar majd, amit Gugli és Galaxy AI, and then some.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
icecave #1838 üzenetére
Bizony, nagyon jók a Parancsok, apránként kezdem felfedezni.
Ezt a dimm megmaradást még nem láttam (persze simán el tudom képzelni, hogy van ilyen bug is
), én akkor szoktam KI/BE kapcsolni, ha manuálisan belenyúltam valami miatt és újra az automata értéket szeretném használni. A Parancs is oké, másik mód, hogy a Spotlight keresőbe írod be és rögtön oda visz:
Ez az egyik olyan iOS képesség, ami nagyon hiányozna, ez a kereső igazi remekmű. -
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
icecave #1721 üzenetére
Én S22+ról váltottam… és elég érzékeny a szemem az ilyenekre. Értem én ez alatt azt, hogy ha pl gépen Apexezek 4K 175hz-en 175 fps-sel… a menetek között nyomkodom a telot, pár másodpercig akadósnak tűnik az iPhone 15 pró. Majd visszaáll a szemem a 120hz-re és megszokja. Na pont ugyanígy volt ez az S22-nél is. Szóval kétlem, hogy 80-90 hz lenne a kijelző, csak más panel mint a többi.
-
s.Oliv3r
senior tag
-
closer
csendes tag
válasz
icecave #1681 üzenetére
Jól értem, hogy a felhelyező keret nem pontos, ezért csúszik félre?
Engem zavar, ma is szembejött több olyan tartalom, ahol kitakarta a szöveg bal oldalát a fólia. A korábban használt Nillkint kézzel pontosabban fel tudtam tenni az iPhone 12-re, persze ott a kijelző kerete valamivel szélesebb volt.
-
válasz
icecave #1519 üzenetére
Iphonon másfél éves vagyok, kevés a tapasztalatom, azt tudom, hogy 100x több a bug mint amit 10 évig hallottam amíg androidoztam. Apple payt fél éve használom, közben volt telefon és óra váltás is, és tökéletesen működött, ezért is lepődtem meg, hogy szombaton nem tudtam a telefonnal fizetni. Azért is kérdezek mert alma új nekem, és ha valami nem kerek akkor arra gondolok, hogy user error, mert nem vagyok biztos magamban. Pay esetében kapcsolgattam, újraindítottam és csak ez után írtam, mivel nem jött válasz töröltem a kártyát és az megoldotta, tegnap fizettem is vele.
Csak egyszer legyen stabil, soha többé egy almás készülékre sem teszek fel friss OS-t (sajnos nem mindig tudja elkerülni az ember)! Ne rajtan béta teszteljen apple és az app készítők.
-
joey04
titán
-
MVM-Next
kezdő
válasz
icecave #1494 üzenetére
Egyáltalán nem. Ez egy kapcsolható opció.
@zenit:
Telefonon Watch app, Saját watch, Alvás, Töltési emlékeztetők (Google keresés: Nagyjából 12 800 000 találat (0,48 másodperc) )
Ha a telefont frissíted és az órára is be van kapcsolva az automatikus frissítés, azonnal felajánlja az óra frissítését. Valamit elállítottál, tehát juzer error. -
kchris78
veterán
válasz
icecave #1480 üzenetére
nekem mindig ott lagol amikor weboldalakon scrollozok és gondolom a view-space-be kerülnének a képek amik nincsenek még letöltve - és a letöltés - megjelenítés valahogy a görgetést megszakítja egy pár század mp-re ami a 120Hz miatt már észrevehető... (gondolom még ha egy jó kis .js függvények is működnek a háttérben akkor már nehéz kioptimalizálni hogy meglegyen a lagmentes scroll)
-
válasz
icecave #1420 üzenetére
Akkor használom én is, megnézem mit tesz az üzemidővel. 13 minit 2-3 naponta töltöttem, azzal így elvoltam, ha ez hozna 3 napot AOD-al akkor még jó is lehet.
Tegnap este töltöttem először, kábelen, nekem kellemes meglepetés volt a töltési idő, 16%-86%-ig 60 perc, 86%-100%-ig 25 perc. Hozzáteszem, nem volt még olyan telóm ami tudott volna gyors töltést, így nem nagyok az elvárásaim. Napi rutin miatt nekem ez a sebesség megfelelő.
Nem sikerült még meglátnom, hogy AOD ugrana. Biztos vagy benne?
-
hoy
tag
válasz
icecave #1342 üzenetére
Szia! Sajnos nem tévedtek. Ezek szerint ennyire szórhat a minőség…
Attól tartok ,hogy a műanyag gyűrű megsérti a telót egy esésnél, koccanásnál…
Nem beszélve, hogy a sarka mocorog a toknak, koptathatja a keretet…. Ma néztem egy pitakát ott szintbe volt. Ha kell valakinek priviben el tudom küldeni s jelenséget… -
pamesz
tag
válasz
icecave #1299 üzenetére
Az a baj ezzel a százalék kijelzéssel, hogy mi igenis tudjuk, hogy blsht, viszont eladásnál nagyon is nézik. Én most adtam el a napokban a 13PM 2 éves telefonom. 88% volt az akkuja. Hát hogy is mondjam, 10-ből 9 vevő ezen volt fennakadva, és inkább megvette a bizonytalan forrásból származó, inkább karcos, de 97 százalékos telefont. Hiába mondtam neki, hogy pedig ez is simán elmegy power felhasználás mellett még egy napot. Én örvendeznék, ha az Apple kivenné belőle ezt a százalékos kijelzést. (Coconuttal az én 15PM-em 103 százalékos.)
-
misi111
tag
válasz
icecave #1299 üzenetére
Nem naponta nézegetem, csak volt sima 14 prof,közel egy évesen 100%-al adtam el. Mint látható a 14 pm fél évesnek kevés töltéssel még mindig 100%. Egyik ipahonom sem csinálta még ezt. És engem speciel zavar, ha nem lenne Bene ez a funkció,biztos amúgy hogy le sem szarnám, csak van, és mindig minden telefonomnál azért nézegettem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
icecave #1227 üzenetére
Kivéve ha van következő oldal, akkor nem kell fullig tölteni ikonokkal az előzőt. Persze ez rajta nem segít. Apró tipp, hogy "átlátszó" widgetekkel lejjebb lehet hozni az ikonokat. Csak ott fog lebegni a semmiben a widget neve. Én inkább valami hasznosat tennék a felső sorokba.
-
rizso
addikt
válasz
icecave #1051 üzenetére
iPhone esetén mennyire kell tartani bekapcsolt AOD miatt a kijelző beégéstől? Van valami védelem (pixel mozgatás, bármi)? Vagy az alacsony fényerő miatt ilyenkor nem is tud beérni? Háttérképet mondjuk kikapcsolom, az oké, így csak óra és értesítések látszanak, illetve kamera körüli vékony keret és a lakat.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
icecave #1024 üzenetére
Ilyen drága appal még én sem találkoztam, egyébként 2023-ban már túl lehetne lépni ezen a felfogáson, hogy minden szoftver legyen ingyen. "Nincs ingyen ebéd", hiszen a programozók sem egy pizzáért dolgoznak hónapokig. Én pont azokat nem szoktam leszedni ami ingyenes az AppStore-ban mert biztos hogy az összes funkció fizetős lesz külön-külön és reklám az UI fele. Az olyan appok mint a Lumafusion vagy a Procreate legalább nyíltan vállalják, hogy ez a program 10 rugó, fizesd ki de aztán békén hagyunk és minden funkció száz százalékos.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
icecave #1015 üzenetére
Toltam róluk egy kis videót akit érdekel milyen élőben a 2 tok: [link]
Ios-en miért nincs rendes videó editor ?
Samsungon nagyon jó a gyári szerkesztő app képekből fotókból is lehet vágni időzíteni áttűnéseket állítani, zenét alá rakni, itt elég fapados megoldással lehet megcsinálni, bedobálgattam egy album-ba és az albumon belül toltam egy diavetítést és azt screen recordoltam. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
icecave #1013 üzenetére
Időközben elugrottam vettem egyet belőle meg a legolcsóbb tactical tokból, a tactical aramid magforce 19.6gramm. (viszonyítás képpen a spigen mag armor (magsafe) 46.6gr, a tactical pylo clear 26)
Meglepődtem a legolcsóbb tokjuk is egész jó minőségű, nem ismertem a márkát de 1290ft-ért le a kalappal.
A Magsafe-es része elég erős egy baseus magsafe-es tartó van a kocsiba és brutál jól tart vele.Képek itt:
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]Így úgy fest a Pylo lesz a kirándulós mászkálós az aramid a hétköznapi.
-
Zsolt,72
senior tag
Maximális tisztelettel
szeretném jelezni, hogy 1,4 és 6 személyes ikonok választhatóak alapállásban is.
Akármennyi 1 fős kitehető, rá kell bökni szerkesztés módban és lehet szerkeszteni, ki legyen rajta. Kapcsoló segítségével pedig a szám is látható.
Szerk. Ja hogy 4x4 a legkisebb, jogos!
Viszont jó ez a Parancs, amit mutattál, fogom is használni. Köszönöm. -
Oldman2
nagyúr
-
Közben meg is rendeltem a tokot, és a kijelző védőt, de én a lekerekítettet rendeltem rögtön. Jól nézett ki amit a srácok javasoltak, de a tok és a kijelző védő közé esetlegesen bekerülő por és szösz miatt döntöttem a lekerekített mellett.
-
Tiger.
nagyúr
Azért érdekes ez is.
Pl nem tudom ki emlékszik e de amikor megjelent a Pentium 2 vele együtt a celeron processzor is, és ott volt a needforspeed se na már most az már egy jó ideje meg volt, és ami érdekes abban az időben az internet luxusnak számított, tehát semmi fele patch nem volt hozzá és még is köröket vert a Pentium 1-re. Miért? Mert valós volt az erő ami benne volt, nem volt szükség optimalizalasra. Ez akkor ami applenel van picit kamu szagú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest