Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
mindthecrap #1551 üzenetére
Jeleztem már, ahogy a kérdésben is szerepelt, nem tudják "megfogni" a hibát mert nincs hibaüzenet egyszerűen csak nem reagál az app semmire.
-
válasz
mindthecrap #1551 üzenetére
Akkor nem tehetsz mást, mint jelzed a hibát a fejlesztőknek…
-
válasz
mindthecrap #1541 üzenetére
Újratelepítés megvolt?
-
válasz
mindthecrap #1434 üzenetére
Nem erről van szó, mivel icecave leírta a tapasztalatát, elhiszem, hogy megoldották a ezt a problémát (nyilván úgy, hogy ezek a mai panelek nem érzékenyek a statikus tartalomra), ezért be is kapcsoltam, ha sokat fogyaszt majd kikapcsolom.
Ez viszont nem azt jelenti, hogy hozzá nem értés nélkül írogassunk mindenfélét.
Csak ezért kérdeztem vissza, várva a magyarázatot, de nyilván nem lesz, mert légből kapott, a tájékozatlanságon és a logika hiányán alapszik. -
válasz
mindthecrap #1431 üzenetére
Az mit old meg, ha egy pixel kikapcsol 0,1 mp-re, de mellette egész nap világít?
-
madkiller
őstag
válasz
mindthecrap #1431 üzenetére
+1
-
nVIPER
senior tag
válasz
mindthecrap #1366 üzenetére
Próbáld ki a Kingston Datatraveler Max pendrive-ját. Attól disk bench teszten nekem 900MB/s felett olvas és 800MB/s felett ír. Megy vele a LOG felvétel is. Van type c verzió is (fekete színben) és az ára is elfogadható.
-
madgie
titán
válasz
mindthecrap #1366 üzenetére
Szerintem egy Samsung T7 szintű SSD alatt lutri a dolog, vagy ha mégis ragaszkodsz a pendrive-hoz, vagy épp a belső tárhelyhez, a Blackmagic Camera appban elég sok féle opció van (ProRes 442, vagy LT a 442 HQ helyett, vagy ott a H265 is, én azt használom)
-
Dzsosy
senior tag
válasz
mindthecrap #1272 üzenetére
Nálam pl. a Huawei Mate 20 Pro gyári 40 W-os töltőjével nem kezd semmit a telefon. Mintha be sem dugnám. Mondjuk ezt a töltőt a Nintendo Switchem sem fogadja el minden esetben, de azért max a 3. vagy 4. próbálkozásra az hajlandó tölteni vele.
-
kr:sz
tag
válasz
mindthecrap #1201 üzenetére
Köszönöm a véleményed, sokat segített!
@nVIPER, madgie: nektek is köszi, sok infóval gazdagodtam! -
madgie
titán
válasz
mindthecrap #1201 üzenetére
"Ahhoz, hogy normálisan szerkeszteni, "fényelni" tudj 8-10 gigás nyers fileokat, kell egy M1 Macbook minimum, vagy egy kajak PC"
Mivel gyárilag ProRes-ben vesz, pont hogy nem, az nem egy agyontömörített formátum, tárhelyigényes, de szerkesztéshez pont nem kell erőgép.
A H265-höz annál inkább, ott lehet nagyon barátságos a fájlok mérete, az ingyenes Blackmagic Camera app tudja a Log/H265-öt is, viszont ott igaz, combosabb gép kell a vágáshoz.
Fényelni nem feltétlenül kell, az ingyenes iMovie is tudja elvileg a 15 Pro Log-ját kezelni (gondolom ugyanaz a gyári LUT van benne, mint a Final Cutban és automatán rá is teszi, ha behúzod a fájlt). Hogy mi az előnye akkor az egésznek? Nincs borzalmasan túlélesítve és a local contrast-tal sem játszik, mint a "sima" videónál.
Én nagyon szeretem egyébként a 15 Pro log videóit, nyilván megvannak a korlátok, pl kevés fényben hamar elfogy, logban nem látod rendesen, mit csinálsz (de ezen is segít a Blackmagic Camera, ott már rá tudja tenni a rec709 lutot a "keresőben" is), de alapvetően egy tök jó videós eszköz lett így az iPhone, amihez persze hozzátartozik, amit te írtál: nem feltétlenül kezdőknek való. -
kchris78
veterán
válasz
mindthecrap #1183 üzenetére
Mondjuk erdekes kerdes ez most visszagondolva, iphone 5-6-osaim nem kaptak foliat es nem emlekszem higy szepen szaporodtak volna a karcok.. Akkor meg talan nem is leteztek csak azok a muanyag foliak.. Talan a kijelzo uvegek is rorekenyebbek voltak de kemenyebbek?
-
törölt tag
válasz
mindthecrap #1155 üzenetére
Sok hasznos apróság van kicsit vagy nagyon rejtve. Azt is szoktam javasolni, hogy a gyári appokat kipróbálni. Mert hiába van pl. jegyzet feladatra Microsoft OneNote is, abban a Spotlight nem keres, az Apple Notes-ban igen. Reminders egyre többet tud. Egyesével lehet 3rd party appok többet tudnak, de az integráció az Apple-nél a legjobb és ingyen van, reklám nélkül.
-
Szergej0818
csendes tag
válasz
mindthecrap #1155 üzenetére
Valóban, én új belépőként még erőteljesen tanulom, valószínű andoridnal is ez lenne, csak azt 10 évig használtam volt idő az alapot megtanulni, utána meg már csak az újdonságokra koncentrálni. De eddig a számomra hiányolt funkciók 80 %a itt is megvan, csak be kell állítani. #M1995 köszi mégegyszer, már fel is iratkoztam az említett topic okra.
-
válasz
mindthecrap #1040 üzenetére
Jobban kiér a szélére, emiatt a tok és az üveg között kevesebb lesz a hely ahova a sok kis szösz-gyösz végig körben berakódhat.
-
joey04
titán
válasz
mindthecrap #1026 üzenetére
Nem kell ingyen, de ami előfizetéses azt én is kerülöm. Ilyen nagyon drágát én is riktán látok ami említve van, de még a 300 ft/hét is nagyon drága, az 15600 egy évre! És még az is csak egy év. Nem teljes ár. Agyrém.
-
madkiller
őstag
válasz
mindthecrap #1026 üzenetére
Mondom én kollázs készítőket láttam ennyiért. Kép/ videószerkesztők mennek 3690/hónapban vagy 1 összegbe 1xk/év áron akcióban.
-
kchris78
veterán
válasz
mindthecrap #999 üzenetére
En direkt nem hasznalok drotnelkuli toltest, sima toltes se a 20+W legyen.. Jobban belegondolva nem is ciklusok szama a fo problema hanem amit irsz, a homerseklet.
-
madkiller
őstag
válasz
mindthecrap #951 üzenetére
Nálam is szokta csinálni sajnos. Végleges 17.1 óta nem találkoztam vele azthittem javítva lett.
-
joey04
titán
válasz
mindthecrap #951 üzenetére
most csináltam 8 képet így egyesével ahogy mondtad, nálam nem lett fekete egyik próbálkozásnál sem.
-
Luser2000
addikt
válasz
mindthecrap #905 üzenetére
Felhívod az Ügyfélszolgálatot és kiküldenek egy e-mailt, sőt, a Telekom fiókokban a Dokumentumok köze is felkerül a QR kód.
-
xhege
veterán
válasz
mindthecrap #862 üzenetére
Köszi a választ! Szerintem a szenzor nagyobb a Sonynál (1 inch).
Az objektív cserét és ilyesmit szeretném elkerülni, fontos a könnyű hordozhatóság lenne. -
SharpSA
veterán
válasz
mindthecrap #832 üzenetére
Na és ezzel nagyon sok lehetőség jön: bármilyen külső, USB-C-s meghajtó, hangkártya, monitor, hub, stb. Nekem nagyon jól jött hogy tudok használni külső meghajtót.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
mindthecrap #738 üzenetére
"Action button" miatt tuti más, de a kamerasziget is + a titán keret miatt minimálisan kisebb a készülékház.
-
tuzpenge
őstag
válasz
mindthecrap #738 üzenetére
Nem ugyan az. A kamera sziget és az akció gomb miatt tuti más, de a fizikális dimenziói is eltérnek minimálisan!
-
válasz
mindthecrap #729 üzenetére
Igen, független.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged