Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
icecave #1024 üzenetére
Ilyen drága appal még én sem találkoztam, egyébként 2023-ban már túl lehetne lépni ezen a felfogáson, hogy minden szoftver legyen ingyen. "Nincs ingyen ebéd", hiszen a programozók sem egy pizzáért dolgoznak hónapokig. Én pont azokat nem szoktam leszedni ami ingyenes az AppStore-ban mert biztos hogy az összes funkció fizetős lesz külön-külön és reklám az UI fele. Az olyan appok mint a Lumafusion vagy a Procreate legalább nyíltan vállalják, hogy ez a program 10 rugó, fizesd ki de aztán békén hagyunk és minden funkció száz százalékos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- Autós topik
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest