- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Nálam sem melegszik a 15PM, egyáltalán nem, sosem tapasztaltam. Igaz nem játszom rajta és nincs is feltelepítve rá a fél appstore.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
s.Oliv3r #1722 üzenetére
Szerintem is hülyeség, hogy észre lehet venni. Aki ismer az tudja, hogy nekem aztán az android a numero uno, de sosem vettem észre, hogy nem 120 hz. Olyan van, amit icecave mondott, mely szerint az appnak is támogatnia kell (ilyen volt a Gmail, ami sokáig 60-on futott).
Itt inkább az a különbség egy csúcs android és csúcs iPhone között, hogy az animációk az iPhone-on lassabbak, de pont olyan "fluidak".
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Red Bull fan #1675 üzenetére
Ez nem is volt kérxés.
-
ForRedGlory
félisten
Másnál nem mutatja eléggé hektikusan az értesítéseket az ikonoknál? Nálam hol mutat olvasatlan értesítést, hol nem. Teljesen kikészít.
(iOS 17.2.1)
-
ForRedGlory
félisten
Na, aki a Telekomtól vásárolna 15 Pro Maxot natúr titán színben (256-os), nem kell annyira sietnie, hogy elkapkodják, mert rengeteg van raktáron belőle.
-
ForRedGlory
félisten
Akinek van 14 Pro Max összehasonlítási alapja, érdekelne, hogy a súlykülönbség mennyire észrevehető, illetve a lekerekített élek miatt mennyivel kényelmesebb a fogása?
Itt van előttem egy fehér 15 PM és csak ezért a két dologért hajlandó lennék kibontani és használni is. A céges 14 PM, meg menne csaladtagnak.
Viszont kicsit szkeptikus vagyok, hogy az ergonómiai faktor eleg jelentős ahhoz, hogy aki csak ezt utálja a 14 PM-ben, az rámenjen a 15 PM-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest