Új hozzászólás Aktív témák
-
closer
csendes tag
válasz
icecave #1681 üzenetére
Jól értem, hogy a felhelyező keret nem pontos, ezért csúszik félre?
Engem zavar, ma is szembejött több olyan tartalom, ahol kitakarta a szöveg bal oldalát a fólia. A korábban használt Nillkint kézzel pontosabban fel tudtam tenni az iPhone 12-re, persze ott a kijelző kerete valamivel szélesebb volt.
-
closer
csendes tag
válasz
madkiller #1612 üzenetére
Köszi, a kérdés első sorban a kijelzővédőkre vonatkozott, de közben megjött a Benks rendelésem, így megosztom a tapaszlatokat:
MagClap ArmorAir tok
Minőségi, közepesen csúszós felületű, de látszólag kevesebb védelmet ad, mint számítottam rá. Az majd később kiderül, hogy ténylegesen mennyire véd egy eséskor. Az ArmorPro már túl nagynak és nehéznek tűnt. Kijelzővédő üveggel együtt az Airnek gyakorlatilag a képernyő felett nincs pereme. 3,5/5GlassArmor üveg
Érzésre a korábban megszokott Nillkin minőség, a felhelyezés egyszerű.Ellenben az üveg láthatóan jobb oldalra van csúszva a telefonon, nem méretpontos (vagy a felhelyező cucc nem az). Bal oldalon kb 1 pixelsorban kitakarja a kijelző szélét, illetve itt ujjal is érezni a 'hézagot', jobb oldalon tökéletesen illeszkedik. Ebben a formában, főleg 20 USD-ért ez nem elfogadható. Ennél az is jobb lenne, ha mindkét oldalon egyenlően takarna ki. Más is tapasztalt ilyet? Garanciális keretekbe belefér? Jelen állapotban 0/5.
-
closer
csendes tag
Mi a tapasztalatod a Nillkinnel? Valóban jobb, mint a Spigen?
Eddig kizárólag Nillkint üveget (CP+ Pro) használtam a korábbi modelleken, ezt a minőséget szoktam meg, "lefelé" nem váltanék, de 15 Pro vékonyabb kávája, és lekerekített szélei miatt nem egyértelmű, hogy melyik a jobb választás.
Illetve opció még a Benks GlassArmor is, ha a tokot is tőlük rendelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest