- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
válasz
kmarci25 #119843 üzenetére
HG-i cím megoldható, de ezzel a Lumiával elültettétek a bogarat a fülembe, lehet h eccerűbb az élet ha veszek egy 640-est. 28 ért meglenne a Vodánál. Viszont semmennyire se vagyok képben a MS cuccal, majd rákérdezek a topicjában, hogy megfelelő e teló, arra amire nekem kell.
-
racerx
őstag
Nem turista, 1-2 havonta megy ki üzletileg, már eléggé jó kapcsolatrendszere van , nem hozna átverőst. De ha annyival nem olcsóbb, akkor hagyom a fenébe, majd nézek itthon vmit. Csak az a baj hogy ezek a 40 körüliekkel, biztos megutálná az okostelefonozást. Azért gondoltam arra , h ennyiért már használható kinai csodát kaphatok.
-
racerx
őstag
Hello, ide is beírnám, tipp kéne, még a héten
Sziasztok, Nem tudom, van e melyik kínai okostelefont vegyem topic, ezért ide írom:
Édesapámnak keresnék valami telefon, lényeg hogy kint van egy barátom Hong-Kong-ban, és ezért onnan hozatnák be valami kínai csodát. Nézegetem ezeket a neten, tudom hogy van ami tök jó, az olcsósága ellenére, de van amit kerülni kell, saját tapasztalatom nincs velük.
Szóval ára olyan 30000 körül, de mehet egy picit felfelé is. Magyar nyelv fontos! Ezen felül lényeg hogy olyan legyen, ami nem veszi el 70 éves apámnak kedvét az egész érintőképernyő/okostelefon használattól.
Használat főleg telefonálás, meg ha úgy van netezés rajta (5" nál kisebb ne legyen -de nem is igen van már ilyen ahogy látom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest