- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pattantyu
tag
Megértettem a B20-at. A 800MHz-et is értem. Amit nem tudok, hogy mi van itthon. Ha a B20 hiánya miatt nincs 4G, akkor mekkora eséllyel van 3G? Ausztriára mennyire jellemző a B20 hiánya miatti szívás. Ha az EU-ban utazok, akkor mi van.
Ezért is írtam, mivel sokat járok külföldön, az EU-ban főként, hogy B20 kell nekem. Nem akarok amiatt szívni, mert a telefonom nem tudja. A Voda esélyes, mivel a T-mobiltól a cég jó eséllyel UPC-re fog váltani, ami Voda hálozatot használ. Szóval megint B20.
Viszont annyira kevés a B20 képes telefon, hogy nem tudtam jót választani. Ha nem 5,5", csak 5", akkor alig van pár telefon. Pedig egy Xiaomi Redmi 3 nem lenne rossz pl.. Olcsó, de nekem épp elég lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest