- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
racerx #119840 üzenetére
Számítógépet használ Édesapád?
Olyat vegyél amit esetleg távolról is tudsz navigálni telefonon át, ha nem együtt laktok. Mert úgyis az lesz, hogy édes fiam most mit csináljak? És ha nem tudsz látatlanban segíteni, az kudarcélmény lesz neki.
Egyébként a kezébe kell adni a telefonodat, hagy nyomkodja és ismerkedjen vele. Kiderül hamar, hogy van-e affinitása hozzá. A lényeg, hogy nem mutogatni kell neki, hanem a kezébe adni, hogy ő bénázzon vele. Csak úgy tanulja meg.
Az én Apám annyira be van oltva az ilyen kütyük ellen, hogy már 30 évvel ezelőtt is nekem kellett beállítani a kétgombos kvarcóráját, mert azt sem értette. Pedig akkor fiatalabb volt mint most én... Aztán egyszer elvesztette a 10+ éves szürkekijelzős Nokiáját és a boltban "ingyen" hozzávágtak egy Lumiát. Annyit ért hozzá, hogy felveszi, beszél, lerakja. De ha hívni kell valakit, akkor végiggörgeti az összes nevet, hogy megtalálja legalul Zsákos Frodót.És azt hiszem, hogy van egy külön jegyzetfüzete a legalapvetőbb funkciókhoz.
De a fényképezés már bőven meghaladja a tudományát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest