Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
hungobungo
üzenetére
hungobungo, Nagya21 -

-
klogw
aktív tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Sajnos nekünk magyaroknak van egy nem tudom honnan (talán több okból is) eredő hülye szokásunk/hozzáállásunk, hogy a külföldi (nyugati) az jobb (érzetet kelt) mint a hazai. A világ nemzetei/népei között szerintem nem ez a jellemző mentalitás.
Magamon is észreveszem pl. abban, hogy egynémely zeneszám angol nyelven nagyon tetszik magyar fordítva viszont hatalmas blődségnek érzem. (Tudok angolul, érteni szoktam mit énekelnek, de ha lefordítom hirtelen borzasztó bugyuta lesz a legtöbb szám, még a magyar popslágerekhez képest is.)
(#78852) wwenigma
Én magáról a névválasztásról beszéltem, mint a márkaarculat egy fontos benyomást keltő eleméről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest