- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
csampei #80863 üzenetére
Ha ilyen egyszerű lenne, akkor ezt a ziccert egyik gyártó sem hagyná ki....szerintem.
Mert ugyebár a Runbot sem úgy ismerjük, mint egy nagyhatalmas fejlesztői gárdával felvértezett gyártót, aki meg tudta vásárolni a summa cum laude-vel végzett legjobb mérnököket ."UI:én nem fikáztalak tudtommal,se téged se a telódat,se azt hogy mit meg hogyan!Te állítottál valamit,én kulturáltan megcáfoltam"
Tudod, amilyen az AdjonIsten......
Az volt a reakciód, hogy "ugye ezt nem gondolod komolyan?" Mintha egy olyasmit állítottam volna, hogy a fű nem is zöld hanem kék.
Ha azt válaszoltad volna, hogy "Azért vannak kivételek" és említetted volna az általad ismert KETTŐ készüléket, akkor lehet nem ilyen reakcióm lenne.
Remélem megértesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobilinternet
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest