Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
aytukabozs #80826 üzenetére
Ez ami nálam járt a 2gb-os verzsön volt amibe a proci is erősebb.Játékot nem próbáltam,FULL HD videót viszont igen.Ott a feltett sem laggolt a kamerájával készült sem.A rendszer gördülékeny volt 4.3 droid rengeteg hasznos funkcióval,beállítással amit az ASUS épített a romba.Egy 15-20 percet volt nálam,de ha valamire kíváncsi vagy meg tudom nézetni,mert az egyik isminek jött.Összességében elég jó készülék,az anyaghasználat az remek,meg szerintem az egész úgy ahogy van.Annyi tán hogy a kamja kicsit gyengusz,de nem vállalhatatlan.Az Antutu pedig belakott rendszerrel több mint 22000 pontot dobott rá,ami azért nem rossz.
Az akksiról...a srác használja mint mondtam,neki rengeteg telefonálással mobilnet aktív,de semmi játék,meg face,meg a többi csak telenálással ami extrém sok az ő esetében 2 nap.Szerinte ha valaki kockul vele akkor is elmegy egy napot simán!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest